chef florin dumitrescu

Chef Florin Dumitrescu, adevărul despre motivul pentru...

Citeste mai mult»
dus

Care este cel mai bun moment al zilei pentru a face duș

Citeste mai mult»

Beyoncé, vedeta pop de culoare din Texas, îşi lansează...

Citeste mai mult»
Timothée Chalamet

Timothée Chalamet îl va interpreta pe legendarul muzician...

Citeste mai mult»
Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger spune că săptămâna trecută i-a fost...

Citeste mai mult»
Bruce Springsteen

Bruce Springsteen va primi cea mai prestigioasă...

Citeste mai mult»
daddy

Proprietăţile rapperului Sean "Diddy" Combs din Los...

Citeste mai mult»
Anne Hathaway

Anne Hathaway a suferit un avort spontan într-o perioadă...

Citeste mai mult»
buchete

Cele mai populare flori pentru buchetele de mireasă

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Regele Charles este "frustrat" de ritmul său de...

Citeste mai mult»
olivia

Actriţa Olivia Colman spune că ar fi plătită mai bine...

Citeste mai mult»
Cameron Diaz

Actriţa Cameron Diaz, în vârstă de 51 de ani, şi soţul ei...

Citeste mai mult»
covaci

Liderul trupei Phoenix, Nicu Covaci, operat de urgenţă pe...

Citeste mai mult»
shakira

Shakira a lansat un nou album, intitulat „Las Mujeres Ya...

Citeste mai mult»
somn

Poziția de somn care poate provoca hipertensiune...

Citeste mai mult»
Oprah Winfrey inainte

Oprah Winfrey mărturiseşte că, timp de 25 de ani, a fost...

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Regele Charles al III-lea se simte ''foarte bine'', a...

Citeste mai mult»
tatoiu

Monica Tatoiu, atac la adresa Erikăi Isac și a piesei...

Citeste mai mult»
Aaron Taylor-Johnson

Actorul britanic Aaron Taylor-Johnson, marele favorit...

Citeste mai mult»
finlanda

Finlanda, ''cea mai fericită ţară din lume'' pentru al...

Citeste mai mult»
ceara

Sezonul estival se apropie, ce poți face pentru a avea...

Citeste mai mult»

Firea: Nu am discutat despre europarlamentare; acum...

Citeste mai mult»
fam

Cum poți alege pantofi de damă eleganți și confortabili?

Citeste mai mult»
Printul William & Kate Middleton

Familia regală britanică infirmă speculaţiile despre Kate...

Citeste mai mult»
Elon Musk

Elon Musk sugerează că faptul că foloseşte ketamină pe...

Citeste mai mult»
stormy

Fosta actriţă porno Stormy Daniels îşi prezintă versiunea...

Citeste mai mult»
Kate Middleton

Prințesa de Wales și prințul William, văzuți la o fermă...

Citeste mai mult»

Cum poți alege pantofi de damă eleganți și confortabili?

Citeste mai mult»
Naomi Campbell

Cariera îndelungată în lumea modei a lui Naomi Campbell,...

Citeste mai mult»
meta

O psiholoagă care sfătuia Meta a demisionat pentru că...

Citeste mai mult»
Pierce Brosnan

Pierce Brosnan a pledat vinovat pentru drumeţie în afara...

Citeste mai mult»
Meghan Markle

Meghan Markle a lansat un brand de lifestyle

Citeste mai mult»
Olivia Munn

Actriţa Olivia Munn a dezvăluit că a făcut dublă...

Citeste mai mult»
florin

Florin Salam, ridicat şi dus la audieri, sub acuzaţia de...

Citeste mai mult»
Matthew Perry

Testamentul actorului Matthew Perry a fost făcut public

Citeste mai mult»
camilla

Regina Camilla a primit propria păpuşă Barbie şi a glumit...

Citeste mai mult»
ponor

Cătălina Ponor, din nou mamă: “A doua noastră medalie”

Citeste mai mult»
al pacino

Al Pacino va lansa un volum de memorii în octombrie

Citeste mai mult»
bagaj

Lista pentru bagajul de maternitate: 3 lucruri absolut...

Citeste mai mult»
alergie

6 tipuri de alergii și ce trebuie să știi despre ele

Citeste mai mult»

Intre Profetie si Viitor sta doar... Realitatea - Partea a II-a

Preambul: Conform multor profetii, se pare ca ceva important este pe cale sa se intample in 2012. Astronomic, in 2012, ecuatorul galactic va intersecta ecliptica pamantului la 0 grade Capricorn semn zodiacal de Vest timp in care Soarele se va pregati zgribulit de solstitiul de iarna. Dar la 21 decembrie 2012, Soarele ajunge in dreptul Fantei/Fisurii Negre situata in apropierea Centrului Galactic, dar care la ora la care astrul va ajunge sa o acopere,13.12, ora Bucurestiului, aceasta este inchisa. In mitologia mayasa este strans legata de fenomenul astronomic, de Cer si de Stele, Marea Fisura Neagra se identifica cu Uterul Primordial sau Uterul Cosmic, loc al mortii, loc al transformarii, loc al renasterii si regenerarii. Este momentul in care ia sfarsit anul calendaristic mayas.

                                               Un aspect subtil extrem de dinamizator

Exista ceva ascuns, ceva ce doar se intrezareste si care da nota de gravitate a aspectelor in 2012 si eu consider ca tocmai acest aspect special ar putea fi caracteristica imperativa a anului si va fi fara indoiala dificil de navigat printre evenimente. Anul 2012 va fi traversat, in clar obscur, asemenea unui conjurat care actioneaza din umbra, de o configuratie destul de volatila, patratul dintre Uranus (4 gr 38 Berbec, decanul lui Marte, duadul stapanit de Taur) si Pluto (8 gr 56 Capricorn, decanul lui Saturn, duadul stapanit de...Berbec).

Doua elemente primordiale sunt implicate total FOC si PAMANT. Logica imi spune ca vom asista la o reconfigurare geofizica, iar cutremurele de pamant fara precedent din ultima vreme si cele care vor urma, sunt argumentul meu si chiar imi permit sa spun ca ceea ce s-a intamplat in februarie 2011 in Japonia a fost doar preludiul. Ma gandesc apoi la reactivarea unor vulcani care nu au mai erupt de sute, unii de mii de ani. Vor disparea teritorii si vor reaparea unele noi. Seneca avertiza si el despre aceste momente, e drept, referindu-se la Atlantida: Veni-va iar o vreme cand, dupa zeci de veacuri/ Oceanul isi va desface al apelor vestmant/ Si Thetis, din adancuri, va scoate la Lumina/ un Nestiut Pamant.

Aceste doua planete, Uranus si Pluto, nu seamana deloc cu planetele personale ale caror energii sunt mai usor de integrat si de asimilat, ele detin forta arhetipala a planetelor transpersonale care aduc schimbari masive, permanete si definitive la nivel de colectivitate si uneori se manifesta dezastruos asemeni unei cataclisme naturale de proportii. Ar putea sa ne ajute sa intelegem la ce ne-am putea asteta o intoarcere in Trecut, la momentul in care au fost descoperite, elemente cheie ale semnificatiilor aplicante ale astrologiei.
Uranus, este stapanul semnului Varsator, este idealistul prin excelenta care nu se sfieste sa cerceteze insusi Cerul lui Dumnezeu, gata intotdeauna de a se dedulcii cu vise utopice - sistemul perfect care exista la nivel mental - si daca asta inseamna sa se elibereze de status quo-ul sau nu se va da in laturi și o va face, indiferent cat va costa asta. El vrea Universul perfecta, cu toate lucrurile egale - dar actiunile sale sunt de multe ori imprevizibile, neconventionale si socante. Se spune ca Uranus a fost descoperit accidental de catre William Herschel in 1781.

Doua revolutii s-au produs la sfarsitul secolului al 18-lea, cea americana si cea franceza iar sloganul de lupta francez "Libertate, egalitate, fraternitate sau moarte!"  incapsuleaza intrutotul spiritul uranian in constiinta oamenilor acelui moment.

Uranus aduce iluminarea brusca, seamana daca vreti cu momentul in care Arhimede cufundandu-se in baia are clipirea ideatica de moment si explodeaza in acel celebru Evrika. Actiunea uraniana este exemplificata cum nu se poate mai bine de electricitate, de producerea electricitatii. Mitologic, Uranus este sotul Gaiei, a Pamantului manos si fertil, dar pentru ca urmasii sai nu intruchipau viziunea sa asupra perfectiunii, nu a putut sa-i vada si i-a inchis in Tartar, temnita subpamanteana.

Idealurile uranieni, au de cele mai multe ori un pret foarte mare, deoarece, desi oricat de echitabile si umanitare par ele sa nu uitam ca el este un Zeu si are o mare putere de detasare de emotia umana. Ganditi-va numai cati oameni, de- a lungul istoriei au pierit in numele unui ideal!

Pluto este considerat din punct de vedere astrologic cea mai puternica planeta a sistemului solar desi astronomii s-au grabit sa o descalifice de la rangul de planeta. Si eu cred ca s-au cam grabit.  Preocuparile sale sau mai bine zis, dominatia sa rezida din atribute fundamentale cum ar fi nasterea si moartea, sexul si transformarea. Este o planeta de evolutie, cu cel mai lung ciclu din istorie - 253 de ani si daca ciclurile sale obliga la evolutie, ca vrem ca nu vrem, poate semnifica si disparitia unei specii. Psihologic, Pluto regleaza laturile intunecate ale naturii noastre instinctuale, emotii si talente primare, neprelucrate si nesofisticate, care nu au fost inca aduse la lumina, dar care atunci cand ies la iveala ameinita sa copleseasca. Zeu al misterului, patroneaza tot ceea ce inseamna complot sau fapte care se oculteaza cunoasterii profane cum ar fi cercetarea in domeniile biohazardului sau controlul lumii de exemplu. Cred ca motivul pentru care Pluto ne sperie este potentialul sau de creatie, de moarte si de distrugere. Este nevoie de o constiinta extrema pentru a folosi acest tip de putere constructiv, pentru a disjunge intre bine si rau.

Cand Pluto a fost descoperit in 1930, omenirea parcurgea un lung si anevoios drum . Latura intunecata a energiei plutoniene se poate vedea cel mai bine urmarind cum s-a format, evoluat si decazut cel de-al Treile Reich. Acest trist si dramatic aspect arata modul in care abuzul de energie plutoniana a dus la formele sale extreme, distructive si devastatoare. Un aspect pozitiv al energiei plutoniene insa s-a relevat in munca lui Sigmund Freund si Carl Jung prin nasterea psihanalizei ca forma de analiza si intelegere a complexitatii Inconstientului.

Mitologic, cand Zeus/Jupiter l-a rasturnat pe tatal sau, Saturn, care la randu-l sau il doborase pe Uranus, tatal sau, fratii eliberati de Zeus si-au impartit lumea. Cum? Simplu, invingatorul, adica Zeus/Jupiter luand partea leului, adica omenirea si tot ce crestea sub soare, ceilalti doi frati Poseidon/Neptun si Hades/Pluto trebuind sa traga la sorti lumile ramase, cea acvatica si cea subpamanteana. Ce s-a intamplat stim, Poseidon/Neptun a castigat Lumea Apelor, iar Hades/Pluto Lumea Subpamanteana.

Pluto a mostenit aparent un domeniu mic, dar legile sale intr-un final s-au dovedit inechivoce si nimeni nu le-a putut schimba, nici macar zeii care nu aveau acces in imparatia lui fara schimbari ireversibile - moartea, stergerea memoriei, amenzia si fara a plati obol lui Charon, Luntrasul Umbrelor care transporta sufletele peste raul Styx. Numai ca Lumea Subpamanteana ascunde comori nebanuite - titei, aur, argint, carbune, pietre pretioase si semipretioase, adica Adevarata Comoara materiala, iar aceasta fateta reprezinta un simbol al procesului terapeutic de transformare a laturii intunecate din fiecare, in ceva creativ si constructiv. Luminarea constiintei din acele zone intunecate ale psihicului seamana cu gasirea unor comori nebanuite, de la nevoia noastra de libertate, de eliberare la complexele fiecaruia si din care, cu truda si cu efort, ar trebui sa castige pana la urma Iluminarea.

Pluto a tranzitat semnul Sagetatorului din 1995 pana in octombrie 2008. Sagetatorul este semnul asociat cu religia, filosofia, invatamantus superior si imaginea de ansamblu asupra lumii. Este un semn de Foc, plin de potential si pentru care Cunoasterea se releva prin Calatorie, seninatate si optimism. Cu toate acestea, odata cu intrarea sumbrului Pluto in acest semn, viitorul nu a mai parut nici luminos si nici optimist. Daca ati vazut filmul Diavolul se imbraca de la Prada veti intelege la ce ma refer. Dar acum, in Capricorn, semn conservator, anchilozat in principii si ierarhii bine stabilite, Diavolul poate lua orice forma, actiunile sale sa fie mai dure, mai infricosatoare, mai greu de inteles, iar temerile noastre sa sporeasca  direct proportional. Multi au interpretat acest tranzit drept moartea religiei in forma sa actuala si nu avem nevoie de prea mult dovezi, ne ajung convulsiile si problemele care incep sa se devoaleze de sub masca a ceea ce numim Religie. Abuzuri sexuale, rapacitate, dorinta de bani si de putere, haos, certuri si confruntari...Arhetipal, moartea a fost intotdeauna privita ca ceva de temut, iar reprezentantii fundamentalismului religios se simt amenintati asa ca vor lupta pana la moarte.

Aceasta teama este, de asemenea, accentuata de faptul ca in prezent, ne aflam in plina tranzitie de la Era Pestilor la Era Varsatorului si stim foarte bine ca nimic nu se naste fara durere, fara renuntari, fara idealuri. Fiecare religie, fiecare zeu care reflecta simbolismul acestui semn atat de special al zodiacului, dar si religiile vechi de peste 2000 de ani transcese spre noi prin semnul Pesti se pare ca se zbat in spasmele Facerii, in creuzetul mortii din care trebuie sa renasca altfel decat au fost pana acuma. Cu toate acestea, pana cand vom asista la o noua nastere, ne macina frica colectiva si emotiile pentru ca nu stim ce va urma.

Avand in vedere natura uraniana si cea plutoniana, va puteti imagina ce cocktail iese atunci cand aceste doua planete sunt impreuna si intr-un aspect dinamic. Daca privim putin inapoi, in istorie, la ciclul Uranus / Pluton, trebuie sa remarcam ca acesta este unul mai special.

Ciclul a debutat in 1960 cu conjunctia celor doua in semnul Fecioarei. Conjunctia dintre doua planete grele seamana intrucatva cu semintele care germineaza in timp si cand energiile celor doua se ciocnesc asemeni unei fuziunii nucleare la rece, ca sa nasca lucruri noi.

Privind la ce se petrece acuma in lume, sunt indiciile clare ale unui potential uriesesc ale acestor seminte cosmice, atat in bine cat si in rau pentru ca cilul sa ajunga in echilibru la maturitate undeva in vara lui 2012. Sa ne amintim de miscarea hippie de la mijlocul anilor 60, de revoltele impotriva razboiului din Vietnam, de Revolutia Culturala din China sau de debutul razboiului rece capitalism - comunism. A fost, de asemenea, vremea in care se experimentau drogurile psihedelice, cand s-a produs revolutia sexuala (Pluto – sex, Uranus - revoltele de strada impotriva guvernelor), ridicarea impotriva a tot ce a insemnat norme sociale tentativa omenirii de a se dezinhiba si de a renunta la mentalitati, traditii si obiceiuri invechite, relatii ajunse anacronice si demodate.

In 2012, Uranus si Pluto au de gand, prin aspectul care il fac, sa fie o provocare pentru fiecare dintre noi, o presiune mai mare ca in anii 60 cu o acumulare greu de dimensionat, ceva de proportii vulcanice. Tensiunea ar putea fi detonatorul unor revolutii, a razvratirilor de tot felul si chiar a unor cutremure la nivel geoplanetar ceea ce ar putea duce la prabusirea unor institutii internationale, la disolutia unor decizii stabilite arin structuri politice. Fata de 1960, potentialul de agresivitate este imens, Uranus se afla in Berbec, semn martian prin excelenta, iar Pluto in Capricorn, tot semne de pamant ca si Fecioara, doar ca este vorba despre semnul care semnifica autoritatea, structurile bine stabilite cum sunt guvernul sau ordinea institutionalizata. Si cum libertatile noastre sunt deja erodate cu Pluto ptoaspat mutat in Capricorn de vreo 3 ani, controlul din partea statului ar putea deveni extrem, iar Uranus care este in Berbec nu va mai tolera sa-i fie redusa libertatea de miscare si am putea asista la revolte bruste si violente.

Cu toate acestea, patratul Uranus - Pluto este promotorul unui alt tip de opoertunitate pentru dezvoltare. Cum procesul in sine poate fi unul dureros sau traumatic va depinde foarte mult de ceea ce se va intampla in cele cateva luni pana la 22 decembrie 2012. Oricum deja ne confruntam cu aspecte variate ale asa zisei crize economice; privind in jurul nostru vedem cum se lupta semenii sa supravietuiasca, cum se confrunta cu probleme extrem de dificile - degradarea nivelului de trai de la o zi la alta, saracirea populatiei, scaderea dramatica a salariilor si cresterea taxelor, rata dobanzilor. Dar se va ajunge la pragul sensibil dincolo de cale nu poate exista umilinta mai mare si ce vom face? Chiar daca acceptam aceste probleme, nu cred ca avem, cel putin nu in acest moment, constiinta a ceea ce se petrece... asa trebuie sa se intample! Unii pot traversa aceasta perioada mai lejer, altii crispati, cocosati de probleme, insa pentru cei mai multi dintre noi este un proces lent si restrictiv, dureros si abraziv, umilitor si degradant care implica schimbarea din interior spre exterior, renuntarea la ceea ce este vechi si anacronic, care nu mai da solutiile scontate, este vorba despre remodelarea lumii noastre interioare pentru a putea merge mai departe.

As vrea sa cred ca putem dobandi constiinta de sine necesara pentru o schimbare pozitiva, dar pentru foarte multi ar putea fi un ideal greu de atins, nu de alta, dar sunt demoralizati, depresivi, indiferenti si nu cred ca mai pot spera in sau la ceva. Gresit, dragii mei. Puterea de a ne schimba sta in fiecare!

Cum Soarele va fi conjunct cu Centru Galatic, unii suntem mai receptivi la energiile cosmice care pulseaza asemeni unor valuri. Aceasta activitate cosmica poate activa glanda pineala care, la randul ei, poate ridica frecenta nivelului propriei vibratii interioare la un nivel atat de inalt, incat ar aduce posibilitatea de a fi, sa nu zambiti, translatati intr-o alta dimensiune, una  cu totul noua.

Uranus este asociat cu mitul lui Prometeu, care a avut o afinitate speciala cu omenirea pentru ca el le-a facut daruri civilizatoare - focul, in primul rand, cu mainile, geniul si lacrimile sale. Zeus/Jupiter nu a vrut omenirea sa devina constienta de valoarea sa prin descoperirea focului, pentru ca atunci acestia ar fi realizat ca au un statut divin si ar fost un pericol pentru Zei. Cu toate acestea, Prometeu a incalcat porunca divina si, desi stia ce pret va plati, a furat focul de la Hephaistos si l-a dat omenirii, astfel aducandu-le lumina constiintei. Zeus l-a pedepsit sever pe Prometeu indepartandu-l de varful Muntelui Elbrus, in Caucaz.

In fiecare zi, un vultur cobora si ii ciugulea ficatul care se refacea in fiecare noapte producandu-i astfel o suferinta continua. Pentru mine acest lucru este analog cu oamenii aflati in cautarea Adevarului Absolut care incearca sa destrame valurile ipocriziei, ale minciunii si ale inselaciunii  in speranta ca va fi mai bine si care sunt "pedepsiti" cu ignoranta. Dar uneori acesta este sacrificiul care trebuie facut pentru binele omenirii. Dupa 30 de ani (desi unii spun ca dupa 3000 ani!), Prometeu a fost in cele din urma eliberat din suferinta lui.

Cel mai bun lucru pe care il putem face este sa lucram cu noi insine pentru a ne imbunatati propriile convingeri, integritatea, onestitatea, discernamantul si, mai presus de toate, compasiunea pentru celalalt in aceasta lupta. Atunci, si numai atunci, vom putem castiga intelepciunea necesara pentru a fi un exemplu pentru societate, si in special, pentru copiii nostri.

Si tot mitologia este cea care ne da cateva informatii repede despre ce avem de facut. 

Atunci cand Geea/Gaia (Mama Pamant) obosita ca Uranus sa-si tot respinga progeniturile, il ajuta pe cel mai mic dintre fii, pe Saturn, sa-l castreze in timp ce dormea. Saturn a aruncat organele genitale sangerande in valurile marii, numai ca acestea au mai avut puterea sa procreeze si astfel, din spuma apelor sarate s-a nascut Afrodita/Venus, cea mai frumoasa femeie asociata cu principiul iubirii. Aceasta poveste sugereaza ca trebuie sa acceptam sa traim intr-o lume imperfecta cu viziunea uraniana de perfectiune, asa cum se vede ea prin ochii nesimtitor de reci ai logicii masculine si pe care trebuie sa o echilibram cu intelepciunea pamantului Geea/Gaia - in caz contrar, partea intunecata a femeii se va ridica si se va razbuna cu brutalitate.

Interesant pentru mine este faptul ca Venus, care este produsul final al acestei povesti, insinueaza ca doar iubirea ofera rezolutia in cele din urma. Este demn de remarcat modul in care ar putea exista consecinte grave prin neglijarea arhetipului feminin in toate sperantele si temerile noastre pentru prejudiciul care s-ar putea aduce in 2012, atat barbatilor, cat si femeilor, asa ca am face bine sa tinem seama de acest lucru. Se spune ca Prometeu a cerut doar doua lucruri pentru oameni de la Zeul Zeilor - si acestea au fost  inscrise timp de milenii pe frontispiciul Oracolului din Delphi: primul este "Omul cunoaste-te pe tine insuti", iar cel de-al doilea este "Nimic in exces". Meditati cateva minute la aceste doua sintagme si veti ramane suprinsi atat de profunzimea gandirii antice, dar te poti si intreba oare cat de bine crezi ca s-a descurcat omenirea in aceasta privinta?!
Tag-uri: , , , , , , , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 4

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Greta (27.01.2012, 18:50)
Minerva: 7 februarie.....cum de nu am vazut (citit) pana acum?...Aceeasi data de 7 februarie reprezinta si ziua mea de nastere....
Draga Minerva, Tu esti foarte speciala, dar oare eu de ce ma simt asa?
Ah, varsatorii astia....copiii rasfatati (ca sa nu mai repet speciali).... ai zodiacului...!
Sa fim sanatosi cu totii !
Răspunde-i
CRISTINA (27.01.2012, 15:20)
Buna ziua,am 32 de ani si sunt in cautare unui loc de munca si nu reusesc sub nici o forma ,sunt nascuta pe 27.08.1979nu stiu precis ora pana la ora 12 ziua .intrebarea mea este ,voi reusi sa gasesc de munca .Va multumesc frumos, astept raspuns.
Răspunde-i
TEODORA (26.01.2012, 12:18)
BUNA ZIUA
SUNT MAMA UNUI BAIAT IN VARSTA DE 33 ANI, CARE SE CONFRUNTA CU PROBLEME DE SANATATE CARE NU AU FOST INCA DEPISTATE NICI DE MEDICI,DEOARECE AM MARE INCREDERE IN DUMNEAVOASTRA, AM APELAT CU SPERANTA CA MA VETI AJUTA, SUNT O MAMA DISPERATA. BAIATUL ESTE NASCUT PE 20.05.1978- ORA 19.00-ALEXANDRIA.ASTEPT RASPUNSUL DUMNEAVOASTRA. VA MULTUMESC FRUMOS.
Răspunde-i
GABRIELA BOGDAN (24.01.2012, 14:59)
Buna ziua si la multi ani va urez pentru noul an, eu sunt Ingeras, nu am putut sa va caut in intervalul 28-30 decembrie, nu am avut acces la internet.
Revin cu marele off : voi putea deveni mama, data nasterii mele este 30.11.1967 - ora 16.00 - Bucuresti.Ce sfaturi imi puteti da.?
Va multumesc frumos.
Răspunde-i
Spune-ţi părerea
Alte articole din Putin cate putin din astrologie
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
29 mar