Imagini incredibile cu Monica Pop: Episod demn de "Dosarele X" cu celebrul oftalmolog

De în Sanatate 10 feb 2016

Cunoscutul medic oftalmolog Monica Pop şi-a descoperit în urmă cu câţiva ani latura bioenergetică. Mai mult, ea a postat pe o reţea de socializare o fotografie în care se vede că are lipite pe corp trei linguri.

MonicaPop

Contactată de reporterii feminis.ro, specialista a explicat cum a descoperit că are puteri legate de bioenergie.

"E o realitate! Am avut şi 5 linguri din alea puse aşa. Ce e aşa ieşit din comun? E o întâmplare. Am descoperit odată cu eclipsa. Când a fost eclipsa mare (n.r. 1999), atunci am descoperit, din joacă. Arătau la televizor o fetiţă care era aşa. Şi am zis, de glumă, ia să văd dacă nu am şi eu (n.r. - bioenergie). Făceam clătite pentru fetiţa mea şi nişte prietene. Şi mi-am pus 5 linguri. Şi au rămas acolo. M-am aplecat, tot acolo au rămas! Şi aşa am văzut. Nu e în toate momentele aşa, dar în unele da.", a povestit medicul oftalmolog Monica Pop, în exclusivitate pentru feminis.ro.

Întrebată de reporterii feminis.ro dacă se foloseşte bioenergia pe care o are, Monica Pop a răspuns:

"Nu, niciodată nu am folosit-o. Nici nu ştiu cum să o folosesc, nu am folosit-o la nimic. Doar am observat. Mi s-a părut un lucru deosebit. Pentru ce s-o folosesc? M-a uimit şi pe mine. Vă spun încă o dată, eu am făcut dintr-o joacă! Nici nu mi-am imaginat că poate fi aşa. Nu am avut niciodată niciun semn. Întâmplător am descoperit. Am şi poza aia de la eclipsă, acum nu ştiu câţi ani, când a fost eclipsa mare. Fata mea are 28 de ani acum, atunci avea vreo 10 sau mai mult... Şi atunci am observat."

Dr. Monica Pop

Oftalmologul a povestit că, în timpul evenimentului astronomic, a vrut să testeze cât de multe linguri poate ţine pe corp cu ajutorul bioenergiei.

"Vă spun, mi-am pus 5 linguri. Am pus una, am văzut că nu cade. Apoi am pus încă una şi încă una. Am o poză, trebuie să o caut, cu 5 linguriţe care nu cad. M-am aplecat în faţă şi am văzut că nu cad. Pe urmă, din când în când aşa, am mai încercat, să văd. Nu merge în toate momentele, dar de multe ori da. Aşa e, dar nu am folosit la nimic (n.r. bioenergia) niciodată.", ne-a mai declarat Monica Pop.

Medicul oftalmolog a încercat să îşi lipească şi alte obiecte metalice, pe lângă linguri. "Un bănuţ mi-am pus o dată şi tot aşa a stat. Ceva metalic da, stă lipit.", spune Monica Pop.

Nu şi-a propus să îşi folosească "darul" în oftalmologie

Chiar dacă există medici care îşi folosesc "darul" bioenergiei în meseria lor, însă cunoscutul oftalmolog spune că nu crede că se poate în profesia ei.

"Dar ce să foloseşti la oftalmologie? Nici nu cred că se poate şi nici nu am încercat. Nu mi se pare foarte OK să folosească cineva asta. S-ar putea ca energia asta să nu fie întotdeauna pozitivă. Ştiu eu ce poate transmite? Eu nu vorbesc de mine, pentru că nu e aşa de mare, nu e aşa de intensă. Sunt unii într-adevăr care au bioenergie. Nu ştiu în ce măsură face doar bine aşa ceva. E un fel de undă, care se transmite. Eu nu am nici experienţă foarte mare şi nici nu cred foarte mult în astfel de tratamente. Mi-ar face plăcere să cred şi aş vrea! Dar nu cred că există. Nu ştiu ce efecte poate să aibă şi nu am folosit niciodată, pentru că nu am avut la ce. Nici nu m-am gândit, nu mi-a trecut prin cap aşa ceva. Şi nici nu o să folosesc vreodată treaba asta pentru ceva", a subliniat medicul oftalmolog Monica Pop.

Explicaţia fotografiei de pe pagina de socializare

Cu toate acestea, specialista spune că darul ei nu este permanent şi nu este foarte intens. Însă uneori bioenergia există în corpul ei.

"Acolo, în poza respectivă, eram într-o vizită şi am spus că e aşa. Şi oamenii nu au crezut. Şi atunci am pus linguriţele şi le-am spus că nu sunt convinsă că acum este bioenergia. Şi bineînţeles că a fost şi linguriţele au stat după cum se vede în poza aceea", a spus în încheiere doctorul Monica Pop.

Galerie foto
Tag-uri: , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Sanatate
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
25 mai