armani

Giorgio Armani nu mai exclude vânzarea imperiului său de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift a lansat un nou album, gata să doboare toate...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon, decorat de Ucraina pentru sprijinul său în...

Citeste mai mult»
Harry Styles

O admiratoare a lui Harry Styles, încarcerată după ce i-a...

Citeste mai mult»
Printesa Diana

Rochii ale prinţesei Diana, expuse la Hong Kong înainte...

Citeste mai mult»
bon jovi

Un serial documentar despre Bon Jovi oferă detalii despre...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William participă la primul său angajament public...

Citeste mai mult»
prezentare

Casa de modă Dior a prezentat la New York o colecţie...

Citeste mai mult»
Monica

Monica Bîrlădeanu, dezvăluiri despre provocările...

Citeste mai mult»
amalia

Moştenitoarea tronului olandez a fugit în Spania din...

Citeste mai mult»
celine dion

Un documentar despre boala de care suferă Céline Dion va...

Citeste mai mult»
vin

Un restaurant din Italia oferă o sticlă de vin gratuită...

Citeste mai mult»
chefi

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu...

Citeste mai mult»
Guy Ritchie

Guy Ritchie revine pe marile ecrane cu un film despre o...

Citeste mai mult»
Stormy Daniels

Cine este Stormy Daniels, femeia aflată în centrul...

Citeste mai mult»
tuns

Top 5 stiluri ce revin la modă

Citeste mai mult»
pacanele

Fetele știu să se distreze: păcănele online cu modă și...

Citeste mai mult»
ulei

Beneficiile pentru sănătate ale uleiului de măsline

Citeste mai mult»
Harry și Meghan Markle

Harry şi Meghan vor produce două seriale Netflix despre...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Muzica lui Taylor Swift revine pe TikTok, chiar dacă casa...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William şi fiul său cel mare, George, au asistat...

Citeste mai mult»
portofel

Alegerea portofelului de damă din piele în funcție de...

Citeste mai mult»
Sebastian Stan

Sebastian Stan se transformă în tânărul Donald Trump în...

Citeste mai mult»
Bjorn Ulvaeus

Bjorn Ulvaeus a reflectat asupra succesului şi...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon nu va face apel la plasarea sa sub tutelă...

Citeste mai mult»
Alec Baldwin

Împuşcături mortale la filmările "Rust" - Alec Baldwin "a...

Citeste mai mult»
Jonathan Majors

Actorul Jonathan Majors scapă de închisoare pentru...

Citeste mai mult»
michael douglas

Michael Douglas a aflat, în cadrul emisiunii "Finding...

Citeste mai mult»
powerball

Un jucător la loteria Powerball a câştigat un jackpot de...

Citeste mai mult»
Sacha Baron Cohen si Isla Fisher

Sacha Baron Cohen şi Isla Fisher divorţează după 13 ani...

Citeste mai mult»
Reese Witherspoon

Compania actriţei Reese Witherspoon va produce un serial...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon a fost plasat sub 'tutelă consolidată'

Citeste mai mult»
gineco

Menopauza: Ce este, când apare și care sunt simptomele

Citeste mai mult»
Lenny Kravitz

Lenny Kravitz va concerta pe scena principală de la...

Citeste mai mult»
aldi

Celebrul chitarist american Al Di Meola revine în...

Citeste mai mult»
Baba Ramdevv

Cel mai important guru yoga din India, avertizat de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift este miliardară, potrivit clasamentului...

Citeste mai mult»
Billie Eilish

Billie Eilish, Nicki Minaj, Stevie Wonder, REM şi alţi...

Citeste mai mult»
canabis

Canabisul în scop recreaţional, legalizat în Germania, în...

Citeste mai mult»
scortisoara

Metoda cu scorţişoară care te ajută să slăbeşti mai repede

Citeste mai mult»

Horoscopul inimii: Ce problemă te împiedică să găseşti dragostea adevărată, în funcţie de zodie

De în Dragoste & Sex 26 mar 2016

Vrei ca relaiile tale să reziste şi nu înţelegi unde greşeşti în cuplu? Ei bine, astrele îţi spun ce problemă trebuie să depăşeşti pentru a avea parte de acea dragoste pe care ţi-ai dorit-o întotdeauna.

Berbec

Nativii din zodia Berbecului sunt încrezători şi gregari. Înfloresc atunci când au parte de provocări şi atrag oamenii ca un magnet cu farmecul lor. Dezavantajul firii lor este acela că tind să nu ia în seamă punctul de vedere al partenerului, mai ales dacă acesta este mai liniştit şi mai tăcut.

Astfel, Berbecul ajunge să se întrebe de ce relaţia lui s-a încheiat atât de brusc, când el credea că lucrurile mergeau bine. Pentru a scăpa de această problemă, Berbecul trebuie să înveţe să tacă şi să asculte cu adevărat ce are de spus partenerul, cu privire la nevoile sale. În plus, Berbecul trebuie să încetinească ritmul pentru a-i oferi partenerului ceea ce-şi doreşte. Berbecul trebuie să încerce să păşească alături de partener, nu să-l conducă.

Taur

Nativii din zodia Taurului au şi ei un defect major: încăpăţânarea. Cu toate acestea, au darul de a fi prieteni excelenţi, loiali, generoşi şi interesanţi. Taurii sunt parteneri în adevăratul sens al cuvântului, atât în relaţiile personale, cât şi în cele profesionale.

Cu toate acestea, sunt mult prea încăpăţânaţi şi pot exagera cu lenea uneori. Pentru a găsi dragostea adevărată, Taurul trebuie să decidă dacă într-adevăr îşi doreşte aşa ceva, iar dacă este, într-adevăr ceva ce îşi doreşte, trebuie să îşi dea seama că trebuie să se deschidă către ea. Trebuie să înţeleagă că nu mereu cei din jur sunt inamici, care vor să fure ceva de la tine sau să te încurce. Există, într-adevăr, şi momente mai puţin plpcute, dar va trebui ca Taurul să decidă dacă merită să le accepte, sau să rămână singur în continuare.

Gemeni

Plini de energie şi cu o imaginaţie debordantă, Gemenii nu îşi pierd niciodată entuziasmul de copil, fiind mereu în căutare de noutate. Cu toate acestea, au mari probleme cu angajamentele. Nu o fac intenţionat, ci le este pur şi simplu mai greu să îşi dea seama ce îşi doresc cu adevărat. Şi cum să îţi asumi un angajament dacă nu eşti sigur că vei dori acel ceva şi mâine?

Pentru a găsi dragostea, Gemenii trebuie să îşi ţină neliniştea în frâu. O modalitate excelentă prin care pot face asta este găsirea unui partener care să aibă la fel de mult dor de ducă şi pentru care angajamentul să nu însemne că te linişteşti, ci că ai pe cineva alături de care să te mişti în continuare.

Rac

Nativul Rac este cel mai bun partener pe care l-ai putea avea, câtă vreme nu ajunge să te sufoce cu atenţie. Sunt romantici, generoşi atât cu timpul lor, cu resursele financiare, dar şi cu sentimentele. Se străduiesc din răsputeri pentru ca partenerul să fie fericit şi sp se simtă iubit tot timpul.

Cu toatea acestea, Racul ar trebui să se maturizeze puţin înainte de a intra într-o relaţie. Dacă o fac înainte de a avea deplină încredere în ei înşişi, vor avea nevoie constant de confirmare din partea partenerului, iar dacă nu o primesc, în loc să comunice, ajung să îşi plângă de milă. Racii investesc foarte mult într-o relaţie, aşa că trebuie să aibă grijă să fie pregătiţi pentru aşa ceva.

Leu

Creativi şi motivaţi, Leii sunt, de regulă, mai inteligenţi decât media şi ating succesul, după ce au stat în culise pentru o perioadă îndelungată. Leii au nevoie să le fie recunoscute talentele, motiv pentru care vor rămâne într-o relaţie, chiar dacă aceasta lasă de dorit.

Cel mai mare obstacol în dragoste pentru Lei este incapacitatea de a se păstra pentru ceva mai bun, în loc să se mulţumească cu puţin. Pentru a reuşi, Leii au nevoie de sprijin din partea familiei şi prietenilor, care să îi ofere atenţia şi validarea necesară până găseşte pe cineva alături de care merită să construiască o relaţie.

Fecioară

Harnică şi practică, Fecioara este partenerul ideal pentru aproape oricine. Fecioara este cea care face cele mai bune planuri, găseşte cele mai bune recomandări de restaurante, are grijă de buget şi reuşeşte să maximizeze fiecare aspect al vieţii partenerului.

Principala problemă a Fecioarei este faptul că nu iese suficient de mult din carapace, din zona de confort, pentru a reuşi să găsească persoana potrivită. Fecioara se mulţumeşte cu rutina de a face aceleaşi lucruri în compania aceloraşi oameni. Însă dragostea necesită muncă şi vulnerabilitate. Un prieten Gemeni sau Berbec este potrivit pentru a scoate Fecioara din rutină şi a o expune unor potenţiali parteneri.

Balanţă

Graţioasă şi diplomată, Balanţa are un IQ social ridicat. Îşi fac cu uşurinţă relaţii, însă le este foarte greu să găsească un partener potrivit, pentru că nu le plac confruntările şi ajung să poarte pică.

Aceasta este o calitate deghizată în trăsătură negativă. Balanţele nu vor altceva decât ca relaţia să fie armonioasă. Însă pentru a fi fericită, Balanţa trebuie să înveţe să îşi exprime nemulţumirile la momentul potrivit, în loc să le lase să se adune până când nu mai e nimic de făcut. Conversaţiile pe astfel de teme, deşi neplăcute, te scapă de o mulţime de frustrări pe termen lung.

Scorpion

Poţi ori să iubeşti, ori să urăşti un Scorpion, dar cu siguranţă nu există oameni cărora să le fie indiferent un nativ din această zodie. Pasionali şi încrezători în forţele proprii, sunt eroii celor dragi şi temuţi de cei pe care îi urăsc.

Cea mai mare problemă pe care o au Scorpionii în dragoste este tocmai pasiunea care îi face inconfundabili. Pot ajunge să fie geloşi şi tind să manipuleze. Vor să aibă mereu dreptate, să câştige fiecared dispută şi au nevoie nu de dragoste, ci de adoraţie din partea partenerului, iar asta poate fi uneori prea mult pentru persoana iubită. Astfel, trebuie să găsească pe cineva care să le echilibreze personalitatea, nu să îi provoace.

Săgetător

Săgetătorul nu are probleme în a atrage oamenii în viaţa lui. Le place aventura şi nu au problema de a se simţi nefericiţi când nu sunt constant stimulaţi, aşa cum fac Gemenii.

Cu toate acestea, pot da dovada de o lipsă de tact care poate îndepărta oamenii la fel de repede pe cât îi atrage farmecul lor. Săgetătorii ajung, astfel, să îi rănească pe cei din jur fără a avea această intenţie, motiv pentru care ar trebui fie să caute pe cineva care nu se lasă uşor afectat de o limbă ceva mai ascuţită, fie să înveţe să ofere confirmare a sentimentelor pentru persoana iubită, astfel încât micile neînţelegeri să nu afecteze echilibrul relaţiei.

Capricorn

Independenţi şi inteligenţi, Capricornii ştiu exact cum să obţină ceea ce îşi doresc. Pe plan amoros, însă, nu reuşesc mereu să se facă înţeleşi.

Ba mai mult, pot trece drept reci şi pisălogi, ba chiar plictisitori uneori. Trebuie să înveţe să fie mai creativi, mai deschişi, mai lipsiţi de inhibiţii.

Vărsător

Inteligenţi, amuzanţi şi originali, Vărsătorii sunt ca un magnet pentru cei din jur. Sunt o sursă de inspiraţie pentru ceilalţi, dar asta nu îi ajută să se descurce cum trebuie într-o relaţie.

Ei înşişi sunt cel mai mare obstacol în calea dragostei. Nu le place să îşi exprime emoţiile şi se simt prinşi în capcană atunci când trebuie să îşi asume un angajament. Pentru ca o relaţie să funcţioneze, trebuie să aibă un partener care să nu îi sufoce şi care să nu devină nesiguri în momentul în care Vărsătorul nu oferă prea multe dovezi de afecţiune.

Peşti

Plini de compasiune şi devotament, Peştii sunt parteneri ideali, atunci când găsesc îndrăzneala de a le arăta celor din jur de ce sunt în stare, fiindcă de multe ori, sunt timizi şi modeşti, aşa că pot trece neobservaţi.

Pentru a avea noroc în dragoste, Peştii trebuie să aibă mai mult curaj şi mai puţină răbdare, ba chiar poate ar trebui să înveţe să se laude din când în când.

Tag-uri: , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Dragoste & Sex
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
20 apr