Printesa Diana

Rochii ale prinţesei Diana, expuse la Hong Kong înainte...

Citeste mai mult»
bon jovi

Un serial documentar despre Bon Jovi oferă detalii despre...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William participă la primul său angajament public...

Citeste mai mult»
prezentare

Casa de modă Dior a prezentat la New York o colecţie...

Citeste mai mult»
Monica

Monica Bîrlădeanu, dezvăluiri despre provocările...

Citeste mai mult»
amalia

Moştenitoarea tronului olandez a fugit în Spania din...

Citeste mai mult»
celine dion

Un documentar despre boala de care suferă Céline Dion va...

Citeste mai mult»
vin

Un restaurant din Italia oferă o sticlă de vin gratuită...

Citeste mai mult»
chefi

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu...

Citeste mai mult»
Guy Ritchie

Guy Ritchie revine pe marile ecrane cu un film despre o...

Citeste mai mult»
Stormy Daniels

Cine este Stormy Daniels, femeia aflată în centrul...

Citeste mai mult»
tuns

Top 5 stiluri ce revin la modă

Citeste mai mult»
pacanele

Fetele știu să se distreze: păcănele online cu modă și...

Citeste mai mult»
ulei

Beneficiile pentru sănătate ale uleiului de măsline

Citeste mai mult»
Harry și Meghan Markle

Harry şi Meghan vor produce două seriale Netflix despre...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Muzica lui Taylor Swift revine pe TikTok, chiar dacă casa...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William şi fiul său cel mare, George, au asistat...

Citeste mai mult»
portofel

Alegerea portofelului de damă din piele în funcție de...

Citeste mai mult»
Sebastian Stan

Sebastian Stan se transformă în tânărul Donald Trump în...

Citeste mai mult»
Bjorn Ulvaeus

Bjorn Ulvaeus a reflectat asupra succesului şi...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon nu va face apel la plasarea sa sub tutelă...

Citeste mai mult»
Alec Baldwin

Împuşcături mortale la filmările "Rust" - Alec Baldwin "a...

Citeste mai mult»
Jonathan Majors

Actorul Jonathan Majors scapă de închisoare pentru...

Citeste mai mult»
michael douglas

Michael Douglas a aflat, în cadrul emisiunii "Finding...

Citeste mai mult»
powerball

Un jucător la loteria Powerball a câştigat un jackpot de...

Citeste mai mult»
Sacha Baron Cohen si Isla Fisher

Sacha Baron Cohen şi Isla Fisher divorţează după 13 ani...

Citeste mai mult»
Reese Witherspoon

Compania actriţei Reese Witherspoon va produce un serial...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon a fost plasat sub 'tutelă consolidată'

Citeste mai mult»
gineco

Menopauza: Ce este, când apare și care sunt simptomele

Citeste mai mult»
Lenny Kravitz

Lenny Kravitz va concerta pe scena principală de la...

Citeste mai mult»
aldi

Celebrul chitarist american Al Di Meola revine în...

Citeste mai mult»
Baba Ramdevv

Cel mai important guru yoga din India, avertizat de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift este miliardară, potrivit clasamentului...

Citeste mai mult»
Billie Eilish

Billie Eilish, Nicki Minaj, Stevie Wonder, REM şi alţi...

Citeste mai mult»
canabis

Canabisul în scop recreaţional, legalizat în Germania, în...

Citeste mai mult»
scortisoara

Metoda cu scorţişoară care te ajută să slăbeşti mai repede

Citeste mai mult»
Dan Bittman

De ce preferă Dan Bittman transportul în comun față de...

Citeste mai mult»
ibacka

Andreea Ibacka, adevărul despre silueta ei. Cum se...

Citeste mai mult»
fasting

Legătura dintre „fasting“ și anxietate. Ce au descoperit...

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Problemele de sănătate, scandalurile şi neînţelegerile...

Citeste mai mult»

Horoscop saptamana 6 - 12 aprilie 2015

În Astrologie & Numerologie 6 apr 2015

Afla ce ti-au rezervat astrele pentru aceasta saptamana!

Foto horoscop

Berbec

Saptamana aceasta esti tu impotriva tuturor. Pregateste-te pentru negocieri majore pe masura ce incerci sa redefinesti limitele si sa iti dai seama exact cat de mult iti doresti sa imparti cu ceilalti, in raport cu ceea ce vrei sa tii pentru tine.

O relatie ar putea deveni brusc sofocanta, facandu-te sa iti doresti sa-ti iei campii. Ai grija, insa, si lasa loc de buna ziua! Nu stii niciodata cand vei avea nevoie de un pod in acea directie. Temperamentul tau vulcanic ti-ar putea strica apele saptamana aceasta, asa ca fii cu bagare de seama, fiindca exista sanse mari sa regreti cuvintele care iti ies pe gura din impuls. 

Acorda atentie si unei persoane pe care o cam iei de buna in ultima vreme. Cat despre parteneriate, contrastele se atrag in cazul tau, mai ales saptamana aceasta.

Taur

Te intrebi din ce in ce mai des daca sa strangi mai tare sau sa lasi volanul sa iti fuga din maini. Saptamana aceasta, raspunsul se dovedest a fi echilibrul. Pregateste-te pentru o serie de contradictii. Astrele iti dau planurile peste cap, insa in cele din urma o sa reusesti sa iei decizii mai intelepte, sa iti recapeti simtul disciplinei si conrolul. Privandu-te de placere nu faci decat sa dai nastere unei revolte care vine din interior si actioneaza ca o forta distructiva. Asa ca gandeste-te cum sa-ti creezi un mediu placut. Hedonismul are beneficii, mai ales daca abordarea ta este una sanatoasa.

Incearca lucruri noi, chiar daca nu stii care vor fi rezultatele actiunilor tale si chiar daca in cele din urma iti vei da seama ca nu e ceva pe gustul tau.
Nu te juca cu focul cand vine vorba de dependente si relatii toxice saptamana aceasta. Evita-le daca stii deja cum se incheie povestea respectiva. 

Gemeni

Nativii din Gemeni nu pot supravietui doar cu mici barfe si discutii despre vreme. Saptaman aceasta ve cauta schimburi pasionale cu oameni care vad lumea prin ochi de vizionar. Daca simti ca nu mai ai pe nimeni in jur care sa te inspire, nu trebuie decat sa faci un pas in afara cercului de cunoscuti si sa cauti stimulare sociala in alta parte, printre artisti si formatori de opinie.

Si in dragoste vei cauta saptamana aceasta mai multa adrenalina si experiente neconventionala. Analizeaza, insa, daca pe langa latura fascinanta, acesti oameni au si suficienta substanta care sa ii califice pentru postul de prieteni de nadejde.

Rac

Nu reusesti sa gasesti echilibrul intre papucei comozi de casa si pantofi cu toc, intre viata privata si cea profesionala. Vinovate sunt astrele, care se tot plimba din casa caminului in cea a ambitiilor. Simti ca familia ar trebui sa ocupe primul loc in lista ta de prioritati, iar pe plan profesional iti doresti mai multa independenta. Vei reusi, saptamana aceasta, sa gasesti solutii creative, astfel incat sa te bucuri de ambele planuri, fara prea mari sacrificii. Poate ca ar fi cazul sa incepi o afacere cu sediul chiar la tine acasa, sau sa negociezi in vederea unui program flexibil, astfel incat sa poti petrece o zi in plus alaturi de cei dragi.

Profita de inteligenta ta emotionala, una dintre cele mai puternice calitati pe care le detii, astfel incat sa conduci cu inima, nu cu pumnul! Vei vedea ca oamenii te vor urma, in loc sa incerce sa ti se urce in cap. Ai grija sa lasi sentimentalismele deoparte atunci cand cineva pare sa intreaca masura si vei reusi sa restabilesti ordinea fara sa te impui cu forta.

Leu

Cautarea adevarului este elementul de baza al acestei saptamani si ai putea ajunge pe cai de-a dreptul fascinante. Lanseazate in discutii, descarca documentare si fa rost de carti pe teme despre care nu stii mare lucru. 

Cu motoarele la turatie maxima, ai succes in afaceri si stai excelent la capitolul comunicare. Curiozitatea este si ea la cote maxime saptamana aceasta. Reia legatura cu toti cei din cercul de prieteni si pune la punct planurile pentru o vara de pomina. Vrei sa incerci de toate, insa nu te grabi sa iti faci abonament de la inceput, pentru ca s-ar putea ca entuziasmul sa nu te tina prea mult. 

Fecioara

Iti place sa ai obiceiuri bine stabilite, insa merge si un strop de neprevazut din cand in cand. Te-ai cam plictisit, insa tine-te bine,  fiindca vor aparea provocari menite sa iti sporeasca si veniturile. Cariera ta are o traiectorie ascendenta, asa ca preia initiativa si da tot ce e mai bun. Iesi din zona de confort, chiar daca te frustreaza pe moment faptul ca nu iti iese perfect. Vei simti cum cresti. Exprima-ti ideile raspicat si vei vedea rezultatele mai repede decat te-ai astepta.

Balanta

Saptamana aceasta, vocea ta trece de la soapta la un ton raspicat. Proiecte si planuri pe care ti-ai propus sa le finalizezi cam bat pasul pe loc, insa partea buna ar fi ca ai timp sa te descoperi pe tine insuti. Concentreaza-te asupra propriei persoane, pune accentul pe pasiunile tale si ocupa-te abia apoi de ceilalti. Vei face pasi mari daca reusesti sa te pui pe tine pe primul loc.

Scorpion

E recomandat sa lasi de la tine si sa te detasezi de trecut. E mai usor de zis decat de facut, totusi. Renunta la bagajul emotional si vindeca-te odata pentru totdeauna. Fa curatenie de sus pana jos, atat in interior, cat si la exterior. Activitatile casnice te ajuta sa mergi mai departe cu fruntea sus. Unele obiecte iti fac mai mult rau decat bine, asa ca mai bine ai face o selectie si ai dona mare parte dintre cele cu „termen de valabilitate emotionala” depasit. Poate exista oameni care chiar au nevoie si se vor bucura de ele mai mult decat tine.

Sagetator

Fii ceva mai pretentios de acum incolo si nu mai lasa pe toata lumea in cercul tau de prieteni. Insa ai grija sa nu ii indepartezi si pe cei care-ti sunt dragi pe parcurs. Nu esti genul singuratic, insa uneori ai prefera sa te ascunzi cu capul in nisip si sa fii lasata in pace. Chiar daca ai fost ranita, nu inseamna ca trebuie sa ii judeci si pe ceilalti mai aspru.

Capricorn

E timpul sa te implici pe plan profesional, chiar daca motivatia nu este la cote maxime. Tinteste cat mai sus si nu renunta la standardele tale. Lasa balta activitatile care te tin in loc si cere mai mult daca simti ca esti platit prea prost pentru ceea ce faci.

Varsator

E timpul propice pentru calatorii. Descopera noi teritorii, scoate pasaportul de la naftalina si scutura-ti valizele de praf, pentru ca vei avea noi oportunitati de a te deplasa, fie in interes personal, fie in interes de serviciu, in urmatoarea perioada. Daca vrei, se gaseste o cale de rezolvare. Poate ca vrei sa vezi un festival de muzica sau poate e vorba de vreun pelerinaj. Important este sa depasesti granitele tarii.

Pesti

Lasa fantomele trecutului acolo unde le este locul si nu mai tine atatea secrete. Ti-e greu sa iti dai seama cine e de incredere si cine nu, insa iti vei gasi o confidenta sau doua astfel incat sa nu simti ca o iei razna. Nu mai ezista si adopta o atitudine ceva mai ferma, de tipul totul sau nimic.

Tag-uri: , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Astrologie & Numerologie
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
19 apr