Horoscop: Punctul slab al şefului tău, în funcţie de zodia lui

De în Cariera 24 mar 2016

Orice naş îşi are naşul şi orice şef are un punct slab, pe care îl poţi exploata în avantajul tău, în funcţie de semnul lui zodiacal.

Berbec

Un şef competitiv, plin de entuziasm, care spune lucrurilor pe nume şi îşi lasă angajaţii să acţioneze după bunul plac, dacă este sigur că aceştia au înţeles ce au de făcut.

Impulsivi din fire, însă, Berbecii pot omite detalii importante, devin stresaţi foarte uşor şi îşi asumă uneori riscuri prea mari. Acestea sunt slăbiciunile care îl pot destabiliza pe şeful născut în zodia Berbecului.

Taur

Nativii din zodia Taurului sunt şefi stabili, sinceri şi răbdători.

Cu toate acestea, pot fi adesea inflexibili, insensibili şi tind să fie scoşi din sărite de angajaţii care nu respectă regulile 100%. Dacă ştii să speculezi aceste aspecte, îl poţi călca pe bătături cu uşurinţă.

Gemeni

Sefii născuţi în zodia Gemenilor sunt optimişti, comunică excelent şi sunt plini de energie.

Cu toate acestea, ar prefera să facă parte din echipă mai degrabă decât să o conducă. Se plictisesc uşor dacă lucrurile nu avansează suficient de repede şi urăsc să se ocupe de sarcini repetitive.

Rac

Este genul de şef care oferă sfaturi excelente, se descurcă bine când îi sunt pasate numeroase responsabilităţi şi găseşte mereu soluţii ingenioase.

Cu toate acestea, este un şef pretenţios şi observă chiar şi cele mai mici nereguli. Dacă vrei să-l scoţi din sărite, prefă-te că ai comis o mică greşeală la indicaţiile lui.

Leu

Nativul leu este un şef neînfricat, independent şi o sursă de inspiraţie pentru orice angajat.

Cu toate acestea, sunt greu de mulţumit, egoişti, avizi de putere şi nu îi deranjează să îşi asume meritele în locul altcuiva. Aşadar, dacă vrei să-l sapi, lasă-l să culeagă laurii pentru un proiect aparent genial, care scârţâie, de fapt, la o analiză mai atentă.

Fecioară

Şefi, pragmatici, atenţi la detalii şi cu o memorie fantastică, nativilor din zodia Fecioarei nu le scapă nimic.

Au, totuşi, o problemă majoră cu perfecţionismul şi din moment ce orice om mai are şi defecte, ajung să fie în conflict cu angajaţii destul de des. Dacă vrei să-l faultezi pe şeful născut în zodia Fecioarei, încearcă să le arăţi superiorilor lui că pierde timpul de pomană, cu detalii mărunte, ce nu fac diferenţa când vine vorba de bugetul firmei.

Balanţă

Şefii din zodia Balanţei iubesc oamenii, sunt carismatici şi cooperanţi.

Cu toate acestea, pe nativii din zodia Balanţei îi interesează atât de mult să se facă plăcuţi încât riscă să piardă controlul asupra echipei. Dă-i de înţeles că a fost nedrept cu tine şi îl poţi juca pe degete după bunul plac.

Scorpion

Nativii din zodia Scorpionului au o atenţie extraordinară şi sunt firi intense, protectoare, puternice.

Cu toate acestea, riscă să impună standarde mult prea înalte pentru angajaţi. Ar prefera mai degrabă să spui că nu te-ai descurcat decât să predai un proiect la care ai lucrat superficial. Dacă vrei să-i scoţi din sărite, lasă-i să creadă că nu ai înţeles foarte bine scopul sarcinii pe care ţi-a încredinţat-o şi pune-l să-ţi mai explice încă o dată ce ai de făcut.

Săgetător

Cu o etică ireproşabilă, multă energie şi abilitatea de a lua decizii cu uşurinţă, Săgetătorii sunt şefi corecţi şi relaxaţi.

Problema la ei apare când li se năzare dintr-o dată să aleagă altă direcţie. În acel moment, îşi poate băga angajaţii în ceaţă. Dacă vrei să-l scoţi din sărite, rămâi mereu cu un pas în urmă şi prefă-te că eşti pierdută pentru o clipă.

Capricorn

Şefi ambiţioşi, nativii din zodia Capricornului adoră provocările.

Le place, însă, să le fie respectate ordinele, fără comentarii, şi nu permit nimănui să le submineze autoritatea. Astfel, pot deveni insensibili şi încăpăţânaţi. Dacă vrei să-l scoţi din sărite pe nativul Capricorn, încalcă fiecare regulă pe care încearcă să ţi-o impune şi observă-l cum fierbe.

Vărsător

Şef inteligent, deschis şi avangardist, Vărsătorul nu se simte prea bine într-o poziţie de conducere.

Din moment ce are atât de multe idei în minte, are tendinţa de a fi nerăbdător, impulsiv şi instabil. Dacă vrei să-l scoţi din sărite, reproşează-i că ţi-a spus să faci ceva într-un anume fel, după care a revenit şi ţi-a schimbat complet direcţia. Cel mai probabil nu va ţine minte dacă a făcut-o sau nu, aşa că nu te va putea contrazice.

Peşti

Şefi înţelepţi, intuitivi, creativi şi pasionaţi, Peştii se pricep de minune la tot ce ţine de bani, aşa că vor aduce profit companiei şi, implicit, mai mulţi bani în buzunarul membrilor echipei.

Cu toate acestea, sunt uşor de manipulat, sensibili peste măsură şi mult prea protectori. Dacă vrei să-l calci pe bătături, sugerează-i numai că are un adversar care îl vorbeşte pe la spate şi va lua foc, acţionând impulsiv.

Galerie foto
Tag-uri: , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Cariera
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
22 iun