Kate Middleton

Prințesa de Wales și prințul William, văzuți la o fermă...

Citeste mai mult»
Naomi Campbell

Cariera îndelungată în lumea modei a lui Naomi Campbell,...

Citeste mai mult»
meta

O psiholoagă care sfătuia Meta a demisionat pentru că...

Citeste mai mult»
Pierce Brosnan

Pierce Brosnan a pledat vinovat pentru drumeţie în afara...

Citeste mai mult»
Meghan Markle

Meghan Markle a lansat un brand de lifestyle

Citeste mai mult»
Olivia Munn

Actriţa Olivia Munn a dezvăluit că a făcut dublă...

Citeste mai mult»
florin

Florin Salam, ridicat şi dus la audieri, sub acuzaţia de...

Citeste mai mult»
Matthew Perry

Testamentul actorului Matthew Perry a fost făcut public

Citeste mai mult»
camilla

Regina Camilla a primit propria păpuşă Barbie şi a glumit...

Citeste mai mult»
ponor

Cătălina Ponor, din nou mamă: “A doua noastră medalie”

Citeste mai mult»
al pacino

Al Pacino va lansa un volum de memorii în octombrie

Citeste mai mult»
bagaj

Lista pentru bagajul de maternitate: 3 lucruri absolut...

Citeste mai mult»
alergie

6 tipuri de alergii și ce trebuie să știi despre ele

Citeste mai mult»
bronsiolita

Un tratament preventiv privind bronșiolita are o...

Citeste mai mult»
gina

Smiley, declarații sincere despre despărțire și iubire:...

Citeste mai mult»
Al Pacino tată

De ce nu a menționat Al Pacino toţi nominalizaţii la...

Citeste mai mult»
oscar

Filmul "Oppenheimer", marele câştigător al celei de-a...

Citeste mai mult»
avion

Un pilot şi un copilot, suspendaţi după ce au adormit...

Citeste mai mult»
kate

Cea mai recentă fotografie oficială cu prinţesa Kate ar...

Citeste mai mult»
adam sandler

Adam Sandler, cel mai bine plătit actor de la Hollywood...

Citeste mai mult»
Rupert Murdoch

Magnatul Rupert Murdoch, în vârstă de 92 de ani, s-a...

Citeste mai mult»
Jane Fonda

Julianne Moore, Jane Fonda şi Emma Thompson se numără...

Citeste mai mult»
oscar

Ce cadouri vor primi vedetele nominalizate la premiile Oscar

Citeste mai mult»
Hannah Gutierrez-Reed

Armuriera filmului ''Rust'', găsită vinovată de omor prin...

Citeste mai mult»
Colin

Cămaşa albă purtată de Colin Firth în "Mândrie şi...

Citeste mai mult»
Karl Lagerfeld

Apartamentul din Paris al lui Karl Lagerfeld va fi scos...

Citeste mai mult»

Rihanna, criticată pentru performanța „leneșă” de la...

Citeste mai mult»
Kate Middleton

Kate Middleton revine la angajamentele oficiale la 8...

Citeste mai mult»
Sinead O'Connor

Administratorii averii lui Sinéad O'Connor denunţă...

Citeste mai mult»
stela

Stella McCartney atrage atenţia asupra a efectelor nocive...

Citeste mai mult»
Elon Musk

Elon Musk a dat în judecată OpenAI şi pe CEO-ul Sam...

Citeste mai mult»
iris

Iris Apfel, simbol al modei şi "starletă geriatrică", a...

Citeste mai mult»
Victoria Beckham

Prezentarea de modă a Victoriei Beckham la Paris,...

Citeste mai mult»
furla

Lux în fiecare Detaliu - Descoperiți Frumusețea...

Citeste mai mult»
Kate Middleton

Palatul Kensington face o actualizare cu privire la...

Citeste mai mult»
 Elton John

O colecţie a lui Elton John a obţinut peste 20 de...

Citeste mai mult»

Rihanna şi Zuckerberg se află în India, invitaţi la...

Citeste mai mult»
Kanye West

Kanye West, dat în judecată de moştenitorii Donnei Summer...

Citeste mai mult»
richard

Actorul american Richard Lewis a murit la vârsta de 76 de...

Citeste mai mult»
anxietate

Ce este anxietatea socială și cum poate fi depășită?

Citeste mai mult»

Horoscop OCTOMBRIE 2015 - Situaţii excepţionale pentru Vărsători, Gemeni şi...

Află ce surprize de proporţii ţi-au pregătit astrele pentru luna octombrie în dragoste, carieră şi nu numai, în funcţie de zodia ta! 

Foto

Berbec

Pentru Berbeci luna octombrie va fi destul de instabilă, însă nu neapărat într-un sens negativ. Cu toate că vor da greş în unele situaţii, aceştia vor depăşi cu uşurinţă momentul şi vor fi chiar mai puternici apoi.

Pe plan profesional, nativii din această zodie vor obţine ceea ce îşi doresc, însă făcând eforturi considerabile. Munca intensă depusă în ultimul timp va da roade. Nu accepta compromisuri şi nu lăsa pe mâine ce poţi face azi!

Pe plan sentimental lucrurile suferă o schimbare majoră. Încă din primele zile ale lunii îţi pică cu tronc cineva şi eşti dispusă să faci orice pentru ca sentimentul să devină reciproc. Perseverenţa va aduce succesul.

Taur

Nativii din această zodie au parte de linişte şi armonie în luna octombrie. Nu se vor produce schimbări majore pe niciun plan aşa că Taurii nu se simt destabilizaţi. Mai mult decât atât, ei vor reuşi să întoarcă orice situaţie în favoarea lor.

Pe plan profesional, dar şi financiar, Taurii se bucură de o sumedenie de oportunităţi. Este foarte important să îţi menţii concentrarea şi să te ocupi la fel de bine de ceea ce faci deja, chiar dacă apar şi proiecte noi. Este foarte important să crezi în tine şi să nu refuzi nici ajutorul celorlalţi atunci când îţi este oferit.

În ceea ce priveşte viaţa sentimentală, e vital să aduci lucruri noi în relaţia de cuplu, altfel rişti ca rutina să pună capăat acesteia. Nu te lăsa influenţată de vremea mohorâtă şi invită-ţi partenerul în oraş!

Gemeni

Octombrie nu este tocmai cea mai liniştită lună pentru Gemeni, dar cu atenţie şi vigilenţă vei reuşi să depăşeşti orice obstacol. Nu ar trebui să te implici în proiecte prea mari întrucât nu vei face faţă. Timpul îţi este cel mai mare inamic.

Pe plan profesional, încă din primele 10 zile ale lunii vei fi nevoită să faci schimbări majore. E posibil să ţi se ofere un alt post la locul de muncă pe care îl ai deja ori chiar să primeşti o ofertă din partea altei companii. Cântăreşte bine situaţia înainte de a lua o decizie.

Nici pe plan sentimental lucrurile nu sunt prea roz în octombrie. Pentru a evita problemele, încearcă să închei orice situaţie nerezolvată din trecut, pentru a nu risca să îţi afecteze prezentul. De asemenea, pentru a nu îţi pune în pericol relaţia de cuplu, ai face bine să nu pui condiţii şi să nu oferi ultimatumuri.

Rac

Pentru Raci luna octombrie este una de-a dreptul fabuloasă. Totul le merge din plin acestor nativi. Oportunităţile curg iar relaţiile interpersonale excelează. Înţelepciunea este cea care te ajută să iei cele mai bune decizii, iar intuiţia te ajută să reacţionezi perfect în situaţiile limită.

Şi pe plan profesional astrele te susţin, fie că lucrezi într-o companie, fie că ai propria afacere. Nu este momentul oportun să îţi schimbi job-ul, indiferent de oferta pe care o primeşti. Răbdarea îţi va fi răsplătită aşa că nu te grăbi. Renunţă la orgolii inutile şi vei avea numai de câştigat.

La capitolul relaţii amoroase e important să nu te laşi influenţată de nimeni, fie că este vorba despre prieteni apropiaţi, fie că este vorba chiar despre familie. Chiar dacă aceştia îţi vor tot binele din lume, trebuie să îţi asculţi inima pentru a nu risca să ai regrete ulterioare.

Leu

Leii se vor bucura de un moment foarte pozitiv în octombrie 2015. Evenimentele care se întâmplă în jurul acestor oameni vor avea implicaţii profunde, pe care Leii trebuie să le recunoască şi să le ia în considerare.

În zona finanţelor şi afacerilor, Leii vor fi influenţaţi de Mercur în octombrie 2015. Asta înseamnă că aceşti nativi trebuie să se pregătească bine pentru această etapă a vieţii lor, deoarece se vor găsi într-un mediu cu care nu sunt familiari. Trebuie să acţioneze cu mare atenţie.

În ceea ce priveşte viaţa amoroasă, în octombrie 2015, Leii vor fi mult mai încrezători în propriile puteri. Încă din primele zile ale lunii, vor trebui să încerce din greu pentru a păstra armonia în relaţia cu partenerul de viaţă. Se pare că Leii sunt sursa tuturor problemelor lor. Dar e o greşeală să încerce să petreacă mai puţin timp cu familia şi prietenii.

Fecioară

Pentru aceşti nativi, octombrie 2015 va fi o perioadă ambiguă, nu foarte bogată în evenimente şi întâmplări importante. În general, va fi o lună calmă, dar în multe aspecte, Fecioarele vor trebui să muncească din greu pentru a ieşi la liman.

Sectorul carierei nu va aduce venituri suplimentare sau noi oportunităţi pentru Fecioare în octombrie 2015. Aşa că dacă aceşti nativi au planificat schimbări majore luna aceasta, va fi mai bine să îşi amâne planurile. Este mai important să îşi optimizeze capacitatea şi puterea de acum, nu să atragă noi probleme. Dacă Fecioarele vor să semneze ceva important sau contracte, este mai bine să mute toate aceste evenimente luna viitoare.

În sfera relaţiilor personale, în octombrie 2015 Fecioarele nu vor face prea multe eforturi pentru a-şi atinge obiectivele. Însă apare o întrebare: care este scopul lor şi dacă merită sau nu efortul. Probabil că această problemă i-a urmărit de multă vreme pe aceşti nativi şi nu prea reuşesc să distingă între realitate şi propria lor viziune despre lume. Această lună este un timp ideal pentru introspecţie.

Balanţă

Nativii din Balanţă vor experimenta un mare contrast în multe aspecte ale vieţii în luna octombrie 2015, o perioadă care nu poate fi caracterizată ca fiind ambiguă. Cel mai important este că Balanţele vor rămâne fără un sprijin.

Sfera antreprenoriatului şi afacerilor este cu adevărat o zonă vulnerabilă pentru Balanţe în octombrie 2015, un domeniu în care ar trebui să îşi îndrepte atenţia. Oponenţii acestor nativi devin acum activi, iar Balanţele vor duce o luptă lungă şi dureroasă. Dar au probleme reale cu resursele vitale în acest stadiu al vieţii, performanţa lor va scădea şi, din păcate, aceşti nativi vor fi acaparaţi de lene.

În termeni de relaţii personale, nu vor apărea probleme semnificative sau situaţii ambigue în octombrie 2015. O dorinţă va ieşi la iveală foarte clar, în mod armonios şi corect. Ceea ce se va întâmpla luna aceasta este rezultatul natural al acţiunilor anterioare, fie pozitive, fie negative, întreprinse de nativii Balanţă. Principalul lucru pe care trebuie să îl reţină aceşti nativi este să nu fie nostalgici, deoarece pot pierde contactul cu realitatea.

Scorpion

Este greu de imaginat, dar în octombrie 2015 soarta semnelor zodiacale Scorpion şi Balanţă se va întrepătrunde mai mult decât ne putem imagina. Chiar dacă unele planete vor avea o influenţă extrem de negativă asupra acestor nativi, nu se poate spune că vor avea suficientă energie vitală şi suficiente resurse vitale pentru a-şi rezolva toate problemele actuale.

În ceea ce ţine de sectorul carierei, Scorpionul va realiza multe proiecte variate în octombrie 2015. Dacă nu aveau astfel de planuri, acestea vor apărea în viitorul apropiat deoarece, în ciuda aparentei lipse de vitalitate, acum este momentul în care circumstanţele vor fi favorabile Scorpionilor. Iar rezultatul acestei combinaţii va ffi cu adevărat epic în cariera acestor nativi. Evenimente fundamentale, care ar putea să schimbe brusc viaţa Scorpionilor, sunt pe cale să se întâmple.

Viaţa amoroasă va fi cu adevărat uimitoare pentru Scorpioni, iar octombrie 2015 va fi o perioadă fertilă. În primul rând, nativii aceştia trebuie să fie atenţi la starea de spirit a partenerilor lor, deoarece aceasta va deveni un adevărat punct de reper, care îi va ghida pe Scorpioni departe de orice circumstanţe negative şi îi va îndrepta către adevăratul lor scop.

Săgetător

Luna octombrie va fi cu certitudine o perioadă benefică pentru cei născuţi sub acest semn zodiacal, o perioadă plină de energie pozitivă şi de surprize plăcute! Astrele prevăd oportunităţi şi beneficii pentru nativii care chiar au dovedit că le merită. Mercur împiedică influenţele negative şi îi susţine pe Săgetători pe plan profesional, iar Jupiter are un impact pozitiv în toate ariile vieţii nativilor din această zodie.

Nativii din această zodie nu vor fi nevoiţi să se străduiască prea tare pe plan profesional şi nu va fi nevoie de planificări clare pentru ca totul să iasă aşa cum îşi doresc. E suficient ca nativii să fie atenşi la circumstanţele favorabile generate de poziţia aliaţilor şi adversarilor. Nativii sunt încurajaţi să ia decizii rapide şi să se menţină tari pe poziţie. Nu este suficient să fie mai inteligenţi decât adversarii, întrucât rapiditatea este factorul decisiv în această perioadă. Este, de asemenea, important să nu se îndoiască de propriile abilităţi. Astrele avertizează că nu ar trebui să plece urechea la spusele colegilor, care vor încerca să le pună beţe în roate nativilor din zodia Săgetătorului. Cei născuţi sub acest semn zodiacal nu trebuie să piardă vremea explicând, ci trebuie să lase acţiunile să vorbească de la sine.

În ceea ce priveşte latura emoţională, Săgetătorii vor avea parte de satisfacţii şi împlinirea tuturor dorinţelor. Dacă şi-au planificat evenimente majore în ceea ce priveşte sfera personală, pot sta liniştiţi, întrucât totul se va desfăşura aşa cum şi-au dorit. Indicat este ca nativii să nu încetinească ritmul, să fie flexibili, voioşi şi activi în luna octombrie. Poate e timpul pentru un nou hobby? Nu ezita să ceri părerea partenerului de cuplu, care îţi va oferi o perspectivă surprinzătoare asupra problemelor tale. Trăieşte aici şi acum şi lasă viitorul să te surprindă.

Capricorn

Nativii din zodia Capricornului vor avea, în luna octombrie, de înfruntat o serie de situaţii diferite, al căror rezultat va fi dificil de prevăzut.

În ceea ce priveşte latura profesională, luna octombrie nu va fi una lipsită de probleme, însă niciuna dintre circumstanţele întâmpinate nu va fi suficient de dificilă încât să nu poată fi depăşită. Începând cu a doua parte a lunii octombrie va trebui să mobilizezi toate resursele pentru a face faţă presiunilor de la locul de muncă. Caută cele mai originale şi neobişnuite soluţii pentru probleme şi încearcă să rezolvi orice conflict în mod cât mai diplomat cu putinţă. Dacă nu reuşeşti, înseamnă că nu te-ai implicat suficient.

Şi în sfera relaţiilor personale se vor arăta nori ai discordiei. Pune relaţia cu familia pe primul plan, încercând să stabilizezi cumva situaţia. Petrece mai mult timp alături de cei dragi, dar şi de partenerul de cuplu. Politeţea este de aur în această perioadă în relaţia cu familia. Nu lăsa haosul din jur să te afecteze şi alege-ţi cuvintele cu grijă.


Vărsător

Nativii acestei zodii vor fi puşi în faţa unor situaţii excepţionale în luna octombrie, situaţii care pot fi interpretate în diferite moduri. Combinaţiile neobişnuite ale planetelor din această perioadă avertizează nativii din zodia Vărsătorului cu privire la alegerea celor mai simple soluţii pentru problemele întâmpinate, ceea ce ar fi o mare greşeală din partea acestor nativi. Vărsătorul trebuie să încerce să găsească o cale pozitivă de ieşire din orice situaţie.

Pe plan profesional, luna octombrie va fi una prolifică. Important pentru aceşti nativi este să nu se bazeze pe oameni în care nu au încredere şi să nu urmeze calea dictată de aceştia. Indiferent de ceea ce ai de spus, gândeşte mai întâi. Ştii foarte bine ce ai de făcut, chiar dacă uneori nu poţi găsi argumente logice care să îţi sprijine în mod obiectiv acţiunile riscante. Nu te abate de la direcţia pe care ţi-ai propus-o, fiindcă altfel vasul se va scufunda. Cu alte cuvinte, nu îţi asuma riscuri de dragul aventurii. Ai încredere numai şi numai în tine.

Latura amoroasă va fi ceva mai dinamică în această perioadă, dar şi ambiguă! Există şanse mari ca în luna octombrie să găseşti pe cineva care să îţi schimbe dramatic toate priorităţile. Gândeşte cu atenţie şi analizează situaţia în profunzime, fiindcă te vei trezi cu siguranţă în faţa unei dileme de zile mari. Va trebui, probabil, să rupi legătura cu familia sau să pui punct relaţiei pe care o ai în prezent. Singurul sfat pe care astrele ţi-l pot da este acela de a-ţi asculta conştiinţa. Nu-ţi fie teamă de necunoscut şi fă ceea ce îţi doreşti, indiferent de opinia celor din jur.

Peşti

O perioadă pozitivă şi lipsită de griji îi aşteaptă pe nativii din zodia Peştilor. Nu este, însă, un aspect care să dureze, aşa că bucură-te cât poţi de mult de sprijinul astrelor!

În sfera profesională, Peştii vor descoperi o armă care îi va propulsa în carieră. Trebuie, însă, să ţină minte că odată cu puterea vine şi responsabilitatea sporită. Peştii vor avea resurse inepuizabile de energie vitală în această perioadă şi ar trebui să profite de ele din plin, pentru a-i impresiona pe cei capabili să îi susţină pentru a-şi atinge ţelurile.

Pe plan personal, Peştii se vor simţi capabili să rezolve problemele tuturor celor din jur. Astrele recomandă, însă, să se concentreze asupra celor dragi. În primul rând, este important ca Peştii să acorde atenţie partenerului de cuplu şi să îl implice în rezolvarea problemelor întâmpinate, oricât de nesemnificative ar părea. Asigură-ţi partenerul că este, într-adevăr, jumătatea ta şi gândeşte-te de două ori atunci când ochii îţi fug după altcineva. Chiar dacă eşti sigur că nu se va afla, oare vei putea trăi tot restul vieţii ştiind că ţi-ai minţit partenerul?

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Astrologie & Numerologie
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
19 mar