Kate Middleton

Prințesa de Wales și prințul William, văzuți la o fermă...

Citeste mai mult»
Naomi Campbell

Cariera îndelungată în lumea modei a lui Naomi Campbell,...

Citeste mai mult»
meta

O psiholoagă care sfătuia Meta a demisionat pentru că...

Citeste mai mult»
Pierce Brosnan

Pierce Brosnan a pledat vinovat pentru drumeţie în afara...

Citeste mai mult»
Meghan Markle

Meghan Markle a lansat un brand de lifestyle

Citeste mai mult»
Olivia Munn

Actriţa Olivia Munn a dezvăluit că a făcut dublă...

Citeste mai mult»
florin

Florin Salam, ridicat şi dus la audieri, sub acuzaţia de...

Citeste mai mult»
Matthew Perry

Testamentul actorului Matthew Perry a fost făcut public

Citeste mai mult»
camilla

Regina Camilla a primit propria păpuşă Barbie şi a glumit...

Citeste mai mult»
ponor

Cătălina Ponor, din nou mamă: “A doua noastră medalie”

Citeste mai mult»
al pacino

Al Pacino va lansa un volum de memorii în octombrie

Citeste mai mult»
bagaj

Lista pentru bagajul de maternitate: 3 lucruri absolut...

Citeste mai mult»
alergie

6 tipuri de alergii și ce trebuie să știi despre ele

Citeste mai mult»
bronsiolita

Un tratament preventiv privind bronșiolita are o...

Citeste mai mult»
gina

Smiley, declarații sincere despre despărțire și iubire:...

Citeste mai mult»
Al Pacino tată

De ce nu a menționat Al Pacino toţi nominalizaţii la...

Citeste mai mult»
oscar

Filmul "Oppenheimer", marele câştigător al celei de-a...

Citeste mai mult»
avion

Un pilot şi un copilot, suspendaţi după ce au adormit...

Citeste mai mult»
kate

Cea mai recentă fotografie oficială cu prinţesa Kate ar...

Citeste mai mult»
adam sandler

Adam Sandler, cel mai bine plătit actor de la Hollywood...

Citeste mai mult»
Rupert Murdoch

Magnatul Rupert Murdoch, în vârstă de 92 de ani, s-a...

Citeste mai mult»
Jane Fonda

Julianne Moore, Jane Fonda şi Emma Thompson se numără...

Citeste mai mult»
oscar

Ce cadouri vor primi vedetele nominalizate la premiile Oscar

Citeste mai mult»
Hannah Gutierrez-Reed

Armuriera filmului ''Rust'', găsită vinovată de omor prin...

Citeste mai mult»
Colin

Cămaşa albă purtată de Colin Firth în "Mândrie şi...

Citeste mai mult»
Karl Lagerfeld

Apartamentul din Paris al lui Karl Lagerfeld va fi scos...

Citeste mai mult»

Rihanna, criticată pentru performanța „leneșă” de la...

Citeste mai mult»
Kate Middleton

Kate Middleton revine la angajamentele oficiale la 8...

Citeste mai mult»
Sinead O'Connor

Administratorii averii lui Sinéad O'Connor denunţă...

Citeste mai mult»
stela

Stella McCartney atrage atenţia asupra a efectelor nocive...

Citeste mai mult»
Elon Musk

Elon Musk a dat în judecată OpenAI şi pe CEO-ul Sam...

Citeste mai mult»
iris

Iris Apfel, simbol al modei şi "starletă geriatrică", a...

Citeste mai mult»
Victoria Beckham

Prezentarea de modă a Victoriei Beckham la Paris,...

Citeste mai mult»
furla

Lux în fiecare Detaliu - Descoperiți Frumusețea...

Citeste mai mult»
Kate Middleton

Palatul Kensington face o actualizare cu privire la...

Citeste mai mult»
 Elton John

O colecţie a lui Elton John a obţinut peste 20 de...

Citeste mai mult»

Rihanna şi Zuckerberg se află în India, invitaţi la...

Citeste mai mult»
Kanye West

Kanye West, dat în judecată de moştenitorii Donnei Summer...

Citeste mai mult»
richard

Actorul american Richard Lewis a murit la vârsta de 76 de...

Citeste mai mult»
anxietate

Ce este anxietatea socială și cum poate fi depășită?

Citeste mai mult»

Horoscop NOIEMBRIE 2015 - TUNETE şi FULGERE pentru Tauri, Gemeni şi...

Află ce surprize de proporţii ţi-au pregătit astrele pentru luna noiembrie în dragoste, carieră şi nu numai, în funcţie de zodia ta!

Previziuni_Noiembrie2015

Berbec

Luna noiembrie este, în mare parte, una bună pentru tine. Din păcate, există şi momente neplăcute şi situaţii tensionate, însă le poţi ocoli cu eleganţă dacă eşti înţeleaptă. Stăpâneşte-ţi ieşirile nervoase în public, pentru că rişti să fii catalogată pe nedrept.

Pe plan profesional, începi luna cu multă energie şi putere de muncă. Eşti foarte implicată în ceea ce faci şi orele petrecute la birou peste program nu îţi vor fi străine. Devotamentul tău nu va fi trecut neobservat, superiorii tăi fiind impresionaţi de performanţele tale. Aşadar, un proiect important îţi va fi dat în grijă sau ai putea chiar să primeşti o promovare.Dacă ai propria afacere, veniturile ţi se vor rotunji în această perioadă.

În ceea ce priveşte viaţa sentimentală însă, lucrurile nu sunt la fel de roz. Pentru a putea depăşi momentele dificile, ai grijă să îţi menţii mereu atenţia ocupată. Aşadar, după orele peste program petrecute la birou, nu zace pe canapea uitându-te la seriale, ci ajută-ţi prietenii care au nevoie. Ajutându-i pe ei vei simţi, treptat, că te ajuţi pe tine. În cazul în care ai o relaţie, ai mare grijă cum pui problemele legate de viitor cu partenerul tău întrucât s-ar putea să fie iritat de subiect.

Taur

Luna noiembrie nu este deloc una norocoasă pentru Tauri. Frustrările ies la iveală şi problemele par să se ţină lanţ. Nu te lăsa descurajată întrucât, deşi acum situaţia nu pare deloc roz, vei constata curând că tot răul a fost spre bine. Nu îţi va fi deloc uşor, e adevărat, dar nici imposibil să depăşeşti momentul. E important să iei cele mai bune decizii pentru că acestea îţi vor influenţa serios viitorul.

Pe plan profesional, primele zile ale lunii noiembrie vor fi cele mai dificile. Te vei afla la o răscruce de drumuri şi va trebui să hotărăşti încotro vrei să o apuci. Nu te gândi la ceea ce vor crede cei din jur despre tine, nu te gândi că vei dezamăgi persoanele dragi, ci gândeşte-te numai la tine şi la ce îţi doreşti tu. E esenţial să nu te grăbeşti să răspunzi la întrebări pe care destinul ţi le pune. Timpul este de partea ta aşa că profită de asta şi cântăreşte bine înainte de a oferi orice răspuns.

Primele 10 zile ale lunii nu sunt cu noroc nici pe plan personal. Partenerul tău va avea un comportament cel puţin ciudat şi conflictele nu vor lipsi din relaţia de cuplu. Este adevărat că are motive întemeiate şi ştii şi tu asta, însă faptul că ştii nu face situaţia mai uşor de suportat. Cert e că va trebui să te hotărăşti în ce direcţie vrei să meargă relaţia voastra... dacă vrei să faci ceva pentru ca ea să meargă. Nu este o situaţie din care nu poţi ieşi însă cheia e la tine.

Gemeni

Nativii din această zodie sunt înconjuraţi de energie negativă, care îi seacă de puteri şi le tot pune piedici. Din fericire, pe plan financiar aceştia nu vor avea de suferit aşa că nu vor fi complet descurajaţi de perioada greoaie.

Pe plan profesional, e important să îţi concentrezi atenţia pe rezolvarea problemelor mici. Astfel, vei reuşi, din aproape în aproape, să rezolvi problemele mari, fără să îţi propui asta. Dacă ai propria afacere, concentrează-te asupra detaliilor. Lucrurile mici fac diferenţa aşa că nu lăsa nimic la voia întâmplării.

În ceea ce priveşte viaţa sentimentală, e esenţial ca Gemenii să nu facă schimbări majore sau să ia decizii importante întrucât vor regreta orice hotărâre luată acum. Pentru a te descărca de energia negativă, dar şi pentru a îţi menţine atenţia ocupată, petrece mai mult timp alături de prieteni.

Rac

În noiembrie 2015, Racii se vor confrunta cu o mulţime de circumstanţe pe care nu vor fi capabili să le depăşească. De fapt, o abordare ar fi să se lase duşi de val, oricât de mult le-ar plăcea să fie ei la conducere.

În ceea ce priveşte zona carierei, nativii din zodia Racului se vor confrunta cu un număr minim de probleme în noiembrie 2015. Este o perioadă armonioasă, neutră chiar, când toate tendinţele de până atunci vor avea o continuare logică. Dar în general, Racii se pot baza pe stabilitatea profesională. Nu trebuie să facă planuri pentru evenimente importante ce au loc luna aceasta, deoarece clar vor da greş sau vor avea rezultatul opus. Nu trebuie să semneze contracte importante, tranzacţii financiare sau înţelegeri pe termen lung.

În sfera emoţională, nativii din zodia Racului nu prea au şanse să îşi atingă obiectivele în noiembrie 2015. Dacă vor să rezolve un conflict la scară largă ce le afectează prietenii şi persoanele iubite, rezultatul acţiunilor Racilor va crea chiar mai multe probleme. Aşa că aceşti nativi nu trebuie să intervină în nimic, cu excepţia acelor lucruri care îi afectează direct.

Leu

Pentru semnul zodiacal Leu, noiembrie 2015 poate fi cu adevărat o lună interesantă. Se poate să fie o perioadă dinamică şi memorabilă, deşi nu în totalitate pozitivă.

În ceea ce priveşte vieţa profesionale, zodia Leului va avea multe aspecte de rezolvat în noiembrie 2015, iar acest lucru este cert. Deşi Leii îşi vor mobiliza toate forţele, tot vor da piept cu realitatea şi agresivitatea oamenilor. Însă nu trebuie să aştepte să fie învinşi, nu trebuie să se gândească la lucruri fatale. În cazul multor proiecte şi sarcini de muncă, vor da greş cu certitudine. Acest lucru se aplică în principal în zona creativităţii.

În ceea ce preiveşte relaţiile personale, totul va fi ceva mai limpede pentru nativii din zodia Leului în noiembrie 2015. Aici toate aspectele legate de inamicii din prezent sunt relativ clare. În primele 10 zile ale lunii, Leii vor fi perfect pregătiţi pentru ceea ce îi aşteaptă. Trebuie să acorde o atenţie sporită familiei, deoarece anumite persoane pot cauza probleme.

Fecioara

Acest semn zodiacal va înfrunta o situaţie ciudată în noiembrie 2015. Nu apar obstacole evidente în faţa acestor nativi dar toate lucrurile par că merg prost. Este o situaţie neobişnuită, o ambiguitate aparte.

În general, sfera afacerilor va avea o direcţie stabilă pentru nativii din Fecioară în noiembrie 2015. Nu apare niciun punct culminant la orizont, aşa că acesta este momentul în care Fecioarele pun la cale să îşi crească profitul, deoarece nu se pot baza pe ceea ce au acum. Toate proiectele actuale ale acestor nativi îşi vor găsi soluţia logică, dar implementarea va fi departe de un eşec. Însă Feciorele pot fi sigure de un lucru: nu au nimic de pierdut. Desigur, asta dacă ele vor lua deciziile corecte, mai ales că rivalii le vor da târcoale toată luna.

În noiembrie 2015, sfera emoţională va fi mult mai negativă pentru nativii din zodia Fecioară, comparativ cu sfera profesională. Cu toate acestea, Fecioarele nu trebuie să facă nicio greşeală. Motivul pentru care apare această situaţie nu înseamnă să se ascundă în spatele unor circumstanţe sau factori externi. Toată vina se va datora acţiunilor personale şi cuvintelor rostite de aceşti nativi. Fecioarele se întreabă unde au greşit sau ce au calculat prost în relaţie. Dar, desigur, lucrurile nu pot fi atât de triste când aceşti nativi şi partenerii lor de viaţă vor reuşi să găsească o soluţie pozitivă la acest conflict.

Balanţă

În ceea ce priveşte cariera, noiembrie 2015 va fi o lună roditoare pentru Balanţă. Deşi există posibilitatea de a întâmpina probleme pe plan profesional în prima parte a lunii, totul se va regla până spre finalul lunii.

Pentru că eşti foarte productivă în această perioadă, este foarte probabil să te bucuri de beneficii mari şi bonusuri, ca de altfel şi de aprecieri din parte persoanelor cu care lucrezi. Nu toată lumea va experimenta satisfacţia de care tu ai parte, ba chiar comperitorii se vor întoarce împotriva ta.

În ceea ce priveşte relaţiile, totul se va dezvolta destul de diferit. La începutul lunii vei experimenta legături puternice cu o persoană din trecut, cu care la un moment dat ai avut un conflict destul de puternic. Important este că în cele din urmă vei reuşi să rezolvi toate problemele şi te vei regla din punct de vedere emoţional.

Scorpion

Sfera de afaceri şi antreprenoriat va fi plină de surprize în luna noiembrie 2015. Proiectele în care te-ai implicat se vor dezvolta mai fructuos decât aveai în minte şi vei avea parte de profituri cum nici nu ţi-ai imaginat.

Ar fi indicat să fii atentă la răutăţile celor din jur şi să îţi optimizezi munca, ca de altfel şi resursa umană de care te bucuri. În mare parte, problemele care se ivesc vor fi rezolvate mai repede şi mai uşor decât ai crede.

Pe frontul dragostei, teoria nu este suficientă. Chiar dacă ţi se pare că totul este aşa cum ar trebui să fie, ar fi bine să deschizi ochii şi să vezi că undeva, ceva este cusut cu aţă albă. Nu lăsa melancolia, depresia şi boala să îţi dicteze ce să faci.

Săgetător

Luna noiembrie 2015 este pentru Săgetător ca o mană cerească pe plan profesional. Surprinzător sau nu, toate proiectele vor fi duse la bun sfârşit la timp şi să nu te mire dacă unele persoane din anturajul în care te învârţi vor dori să te manipuleze şi să te determine să renunţi la anumite decizii.

Nu le acorda atenţie competitorilor. Cei mai mulţi vor juca teatru pentru a obţine ceea ce şi-au propus, aşa că ai grijă să nu cazi în capcana lor. Rămâi optimistă şi nu le permite celorlalţi să te înconjoare cu energie negativă.

În ceea ce priveşte relaţia cu cei dragi şi în special cu partenerul, luna noiembrie 2015 vine cu surprize plăcute, dar majoritatea vor avea loc pe termen scurt. Încearcă că îţi rezolvi problemele cu cei din jur şi în special cu tine însăţi.

Capricorn

Nativii din zodia Capricornului nu vor avea parte numai de aspecte pozitive în luna noiembrie. Emanaţii negative din partea astrelor vor avea un impact puternic în cazul acestor nativi mai ales pe plan profesional.

Astfel, sfera finanţelor şi afacerilor le va da bătăi de cap nativilor din zodia Capricornului în luna noiembrie. Vor avea nevoie de toată voinţa şi de resursele vitale disponibile pentru a depăşi circumstanţele nefaste şi pentru a-şi menţine statutul. Sub nicio formă nu au voie să lase proiecte pe mai târziu. Dacă au de semnat contracte importante, este indicat să gândească de zece ori şi să semneze doar dacă sunt foarte siguri. Nu trebuie să se lase influenţaţi de cei din jur.

Nici în sfera relaţiilor personale lucrurile nu stau tocmai bine. Astrele nu recomandă, totuşi, ca nativii să le facă pe plac partenerilor de cuplu cu orice preţ. Trebuie să refuze în mod diplomat satisfacerea unor mofturi şi pretenţii nejustificate. Atenţia nativilor din zodia Capricornului trebuie îndreptată către prieteni, cărora trebuie să le arate cât mai multă apreciere. Aceştia sunt cei care îi vor sprijini când lucrurile o iau la vale. Trebuie să ajute cât mai mult, pentru a beneficia de sprijin când au nevoie cu adevărat.

Vărsător

Energia solară va fi un aliat de nădejde pentru nativii din zodia Vărsătorului în luna noiembrie 2015. Astfel, aceştia vor scăpa din numeroase situaţii problematice.

Vărsătorul nu trebuie să îşi facă griji cu privire la latura profesională. Va reuşi să termine la timp toate proiectele începute, iar cei aflaţi la conducere vor observa cu siguranţă, dar asta nu înseamnă că vor primi şi mărirea de salariu mult dorită. Este momentul potrivit şi pentru o scurtă pauză pentru a-şi recăpăta energia şi optimismul, de care vor avea nevoie pentru a rezolva o problemă ce va apărea în ultimele 10 zile ale lunii. Astrele recomandă ca Vărsătorii să nu uite de latura tehnică a problemei. Prevenirea este cea mai bună armă la locul de muncă, întrucât reduce riscurile şi sporeşte încrederea în sine a nativilor.

În ceea ce priveşte viaţa privată, va trebui ca Vărsătorii să se ocupe singuri de toate problemele şi se vor confrunta cu o lipsă de vitalitate. În relaţia cu partenerul, trebuie să încerci să pari plină de încredere, dar să fii uşor pasivă. Nu investi prea mult timp în dezbateri inutile, din care oricum nu vei ieşi învingătoare. Nu petrece prea mult timp alături de familie, dar nici nu-i exclude complet din peisaj. Încearcă să găseşti o cale de mijloc care să îţi permită să rezolvi problemele pe măsură ce apar, fără a mai crea dileme suplimentare.

Peşti

Pe nativii din zodia Peştilor îi aşteaptă o lună complicată, dar presărată cu evenimente pozitive. Spre deosebire de celelalte zodii, Peştii vor avea parte de succes pe toate planurile, cu condiţia să depună efort susţinut.

Pe plan financiar, Peştii nu vor avea parte de câştiguri fenomenale, dar cel puţin nu vor duce lipsă de nimic şi nu vor întâmpina obstacole. Pot încerca să îşi atingă scopurile acţionând încet, dar constant. În relaţia cu colegii de la locul de muncă trebuie să fie atenţi şi să nu lase familiaritatea să ia locul respectului reciproc.

În ceea ce priveşte dragostea, luna noiembrie va fi una calmă, plină de blândeţe şi creativitate. Nu vor avea parte de conflicte majore cu partenerul de cuplu, iar când acestea dau semne să apară în relaţia cu cei din familie, trebuie să acţioneze rapid şi decisiv, în mod cât mai diplomat cu putinţă. Ocazional, armonia din cuplu va fi tulburată de câteva opinii diametral opuse. O serie de activităţi plăcute sunt cheia pentru reinstaurarea echilibrului în relaţie.

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Astrologie & Numerologie
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
19 mar