Kate Middleton

Prințesa de Wales și prințul William, văzuți la o fermă...

Citeste mai mult»
Naomi Campbell

Cariera îndelungată în lumea modei a lui Naomi Campbell,...

Citeste mai mult»
meta

O psiholoagă care sfătuia Meta a demisionat pentru că...

Citeste mai mult»
Pierce Brosnan

Pierce Brosnan a pledat vinovat pentru drumeţie în afara...

Citeste mai mult»
Meghan Markle

Meghan Markle a lansat un brand de lifestyle

Citeste mai mult»
Olivia Munn

Actriţa Olivia Munn a dezvăluit că a făcut dublă...

Citeste mai mult»
florin

Florin Salam, ridicat şi dus la audieri, sub acuzaţia de...

Citeste mai mult»
Matthew Perry

Testamentul actorului Matthew Perry a fost făcut public

Citeste mai mult»
camilla

Regina Camilla a primit propria păpuşă Barbie şi a glumit...

Citeste mai mult»
ponor

Cătălina Ponor, din nou mamă: “A doua noastră medalie”

Citeste mai mult»
al pacino

Al Pacino va lansa un volum de memorii în octombrie

Citeste mai mult»
bagaj

Lista pentru bagajul de maternitate: 3 lucruri absolut...

Citeste mai mult»
alergie

6 tipuri de alergii și ce trebuie să știi despre ele

Citeste mai mult»
bronsiolita

Un tratament preventiv privind bronșiolita are o...

Citeste mai mult»
gina

Smiley, declarații sincere despre despărțire și iubire:...

Citeste mai mult»
Al Pacino tată

De ce nu a menționat Al Pacino toţi nominalizaţii la...

Citeste mai mult»
oscar

Filmul "Oppenheimer", marele câştigător al celei de-a...

Citeste mai mult»
avion

Un pilot şi un copilot, suspendaţi după ce au adormit...

Citeste mai mult»
kate

Cea mai recentă fotografie oficială cu prinţesa Kate ar...

Citeste mai mult»
adam sandler

Adam Sandler, cel mai bine plătit actor de la Hollywood...

Citeste mai mult»
Rupert Murdoch

Magnatul Rupert Murdoch, în vârstă de 92 de ani, s-a...

Citeste mai mult»
Jane Fonda

Julianne Moore, Jane Fonda şi Emma Thompson se numără...

Citeste mai mult»
oscar

Ce cadouri vor primi vedetele nominalizate la premiile Oscar

Citeste mai mult»
Hannah Gutierrez-Reed

Armuriera filmului ''Rust'', găsită vinovată de omor prin...

Citeste mai mult»
Colin

Cămaşa albă purtată de Colin Firth în "Mândrie şi...

Citeste mai mult»
Karl Lagerfeld

Apartamentul din Paris al lui Karl Lagerfeld va fi scos...

Citeste mai mult»

Rihanna, criticată pentru performanța „leneșă” de la...

Citeste mai mult»
Kate Middleton

Kate Middleton revine la angajamentele oficiale la 8...

Citeste mai mult»
Sinead O'Connor

Administratorii averii lui Sinéad O'Connor denunţă...

Citeste mai mult»
stela

Stella McCartney atrage atenţia asupra a efectelor nocive...

Citeste mai mult»
Elon Musk

Elon Musk a dat în judecată OpenAI şi pe CEO-ul Sam...

Citeste mai mult»
iris

Iris Apfel, simbol al modei şi "starletă geriatrică", a...

Citeste mai mult»
Victoria Beckham

Prezentarea de modă a Victoriei Beckham la Paris,...

Citeste mai mult»
furla

Lux în fiecare Detaliu - Descoperiți Frumusețea...

Citeste mai mult»
Kate Middleton

Palatul Kensington face o actualizare cu privire la...

Citeste mai mult»
 Elton John

O colecţie a lui Elton John a obţinut peste 20 de...

Citeste mai mult»

Rihanna şi Zuckerberg se află în India, invitaţi la...

Citeste mai mult»
Kanye West

Kanye West, dat în judecată de moştenitorii Donnei Summer...

Citeste mai mult»
richard

Actorul american Richard Lewis a murit la vârsta de 76 de...

Citeste mai mult»
anxietate

Ce este anxietatea socială și cum poate fi depășită?

Citeste mai mult»

Horoscop MARTIE 2017 - Cuvintele pot fi FATALE pentru Berbeci, Vărsători şi...

Horoscop martie 2017: Astrele prevăd schimbări pentru fiecare zodie în parte, atât pe plan profesional, cât şi personal. Află ce surprize de proporţii ţi-au pregătit pentru luna martie 2017 în dragoste, carieră şi nu numai, în funcţie de zodia ta!

Berbec

Pentru nativii din zodia Berbecului, luna martie va fi o perioadă în care va trebui să îşi cântărească foarte atent fiecare cuvânt rostit. Încearcă să deţii controlul cât mai bine posibil asupra domeniului în care îţi desfăşori activitatea. Asta nu înseamnă, însă să devii un dictator, impunându-ţi excesiv punctul de vedere. Trebuie pur şi simplu să ai mai multă grijă în ceea ce priveşte responsabilităţile pe care le ai în momentul respectiv, fiindcă se arată realizări excepţionale la orizont. Aceleaşi recomandări se aplică atât pe plan profesional, cât şi în ceea ce priveşte sfera relaţiilor personale. Acordă familiei şi prietenilor atenţia cuvenită. Dacă ai de luat decizii categorice în această perioadă, mai bine le amâni. Aspectul financiar evoluează favorabil, însă nu îţi vor fi depăşite aşteptările în acest sens.

Te pasc probleme la locul de muncă, în ciuda progreselor evidente pe care le faci. Dacă motivaţia ta va fi la cote maxime, însă, realizările vor fi unele pe măsura efortului investit. Încearcă să nu te limitezi, întrucât precauţia este un atribut care nu serveşte la a impune bariere, ci mai degrabă la a reduce irosirea resurselor. Încearcă să nu dai dovadă de slăbiciune în interacţiunea cu adversarii, însă în egală măsură străduieşte-te să nu minţi, fiindcă astfel nu faci altceva decât să te îmbeţi cu apă rece. Oportunităţi majore pot apărea pe la jumătatea lunii martie pentru nativii din zodia Berbecului. Pe finalul lunii martie, astrele recomandă să nu răspunzi provocărilor şi să nu iei bani cu împrumut, fiindcă acest pas va duce la pierderi financiare majore.

Pe plan personal, astrele îţi rezervă noi realizări amoroase. Sunt vizaţi atât Berbecii singuri, cât şi cei care şi-au găsit deja jumătatea. Vei avea parte de mici victorii pe plan sentimental, relaţiile vor fi armonioase, iar atmosfera în familie va fi una excelentă. Cu toate acestea, una dintre noile cunoştinţe pe care ţi le faci în această perioadă se poate dovedi a fi o "capcană" de toată frumuseţea. Fii atentă la provocări şi lasă-te condusă de busola morală în situaţiile critice.

Taur

Pentru nativii din zodia Taurului, luna martie va fi una plină de realizări şi situaţii neprevăzute. Ar trebui să te bazezi mai mult pe intuiţie, mai ales când deţii foarte puţine informaţii cu privire la situaţia în care te afli. Bazează-te pe aliaţi numai în cazuri extreme, fiindcă altfel nu vei implementa resursele pe care trebuie să le dezvolţi în această perioadă, întrucât îşi vor pierde din valoarea reală. Vei avea parte de susţinerea astrelor, însă tot greul tu îl vei duce. Acţionează ca de obicei, însă încearcă să fii ceva mai activă şi mai perseverentă. Cu toate acestea, aşteaptă-te şi la conflicte, atât pe plan profesional, cât şi în sfera relaţiilor personale. Prevenţia este ideală, mai ales în această perioadă, aşa că încearcă să priveşti în perspectivă şi să pui la punct planuri clare de viitor, dar şi mai multe variante de acţiune, pentru situaţiile în care încercările tale nu dau rezultatul dorit.

Pe plan profesional, primăvara te va lua prin surprindere. Deşi pentru tine, lucrurile vor fi extrem de clare, din exterior s-ar putea ca ideile tale să fie privite ca fiind ieşite din tipare sau chiar imposibil de pus în aplicare. Nu îi asculta pe cei din jur când îţi spun că s-ar putea să întâmpini dificultăţi. Ajustează proiectele în conformitate cu realitatea, adaptează planul pe care îl ai în minte, însă nu te da bătută sub nicio formă! Prima lună de primăvară este excelentă pentru noi începuturi în cazul tău. Vor exista momente în care va fi mai bine să ai încredere în instinctele tale, în loc să te bazezi pe argumente raţionale. Încearcă să laşi frustrările deoparte, chiar dacă unii colegi sau parteneri de afaceri nu te vor înţelege. Încearcă să le explici totul pas cu pas şi nu îţi pierde cumpătul.

În sfera relaţiilor personale, nativul din zodia Taurului va primi tot ce îşi doreşte, însă cu anumite condiţii. În sânul familiei nu vor exista conflicte, însă pot apărea situaţii critice în cazul unor cunoştinţe îndepărtate. Cei care nu şi-au întemeiat încă o familie vor fi nevoiţi să facă o serie de alegeri. Circumstanţele nu te vor obliga să alegi între o relaţe sau alta, însă vei avea dificultăţi în a decide planul optim de acţiune. Ai încredere în sentimentele tale şi lasă-ţi emoţiile să te ghideze. Astfel nu ai cum să dai greş. Nu îţi asuma, însă, riscuri inutile de dragul intuiţiei.

Gemeni

Nativii din zodia Gemenilor vor avea parte de mult noroc în luna martie şi îţi vor învinge cu uşurinţă adversarii. Vor avea parte de numeroase avantaje în această perioadă, însă este dificil de spus asupra cărei laturi a vieţii de zi cu zi ar trebui să se concentreze mai degrabă. Va fi o etapă relativ echilibrată pentru Gemeni, însă vor fi nevoiţi să depună eforturi considerabile dacă vor să realizeze ceea ce şi-au dorit mai repede decât şi-ar fi închipuit. Acordă o atenţie sporită momentelor în care închei înţelegeri, semnezi contracte şi formezi alianţe. Vei avea nevoie de precauţie sporită şi este important să nu te grăbeşti în astfel de situaţii.

Pe plan profesional, pentru a implementa proiectele dorite, în prima parte a lunii martie e bine să analizezi cu atenţie toate posibilităţile. Adună resurse şi acţionează treptat, cu grijă, fără mutări bruşte, care au potenţialul de a te destabiliza. La mijlocul lunii martie, mediul în care îţi desfăşori activitatea începe să se dezvolte şi este cazul ca tu să faci la fel. Astfel, la finalul primei luni de primăvară vei avea noi responsabilităţi, dar şi şansa ca venitul tău să crească semnificativ. Acţionează în concordanţă cu circumstanţele schimbătoare, fii flexibilă şi spune ce ai de spus. Nu îţi lăsa, însă, sentimentele să te destabilizeze. Nu te implica în proiecte pe care nu ai avut timp să le pregăteşti cum trebuie şi care necesită abilităţi pe care nu le-ai dezvoltat încă. Dacă simţi că nu îţi ajunge timpul, ia o pauză şi reevaluează situaţia, mai degrabă decât să faci un salt riscant. Astfel vei obţine rezultate favorabile.

În ceea ce priveşte sfera emoţională, Gemenii vor fi surprinşi de dinamica schimbătoare a lunii martie. În primele zile ale lui martie s-ar putea să constaţi că sexul opus te vânează insistent, pentru ca mai apoi să observi că pasiunea se stinge brusc şi revine în forţă pe finalul lunii. Nu încerca din răsputeri să îi impresionezi pe cei din jur, mai ales pe cei din partea cărora nu prea ştii la ce să te aştepţi. Tendinţa de a te da rotundă va ucide orice potenţială relaţie de la bun început. În schimb, sinceritatea te va ajuta să îndepărtezi orice obstacol care stă în calea fericirii tale amoroase. Nu va fi nevoie de analiză raţională aprofundată, însă încearcă să nu îţi pierzi capul dacă nu vrei să te trezeşti în situaţii jenante.

Rac

Pentru nativii din zodia Racului, luna martie va fi plină de evenimente extraordinare şi energie pozitivă, de care ar trebui să profite mai ales pe plan personal. Nu uita, însă, de dezvoltarea profesională! Pune mai mult accent pe latura sentimentală şi gândeşte bine înainte de a lua o decizie. Toate deciziile importante luate la începutul lui martie se vor materializa începând cu jumătatea lunii, permiţându-ţi să realizezi mai multe decât ţi-ai fi închipuit. Astrele recomandă să nu ai prea multă încredere în noile cunoştinţe făcute în această perioadă, însă este esenţial să te implici şi să socializezi cât mai mult, fiindcă altfel nu vei reuşi să progresezi. Adună cât mai mult informaţie, fă-ţi cât mai multe contacte şi vei beneficia de o poziţie avantajoasă. Dacă te izolezi, vei pierde, în cele din urmă, şi ceea ce ai obţinut până la acel moment.

În primele zile ale lunii martie, Racii trebuie să decidă acele direcţii care vor avea prioritate pentru ei pe plan profesional. Nu pierde timpul, acţionează aici şi acum, potrivit tacticii pe care o vezi ca fiind optimă. Nu vei avea atât de multe resurse în această perioadă, însă vei reuşi să realizezi cu ceea ce ai mai multe decât ai reuşit până în prezent. Astfel vei învăţa cât de important este să distribui resursele în mod eficient. Astrele atenţionează cu privire la posibile conflicte cu şefii direcţi sau cu partenerii de afaceri. Încearcă să nu ascunzi informaţii şi să fii cât se poate de sinceră cu şefii şi partenerii, fiindcă o minciună cât de mică îţi poate aduce eşecul pe plan profesional în luna martie.

În ceea ce priveşte latura sentimentală, lucrurile vor fi cât se poate de clare şi vei avea parte de un eveniment surprinzător. În prima parte a lunii martie vei primi veşti importante, iar în cea de-a doua jumătate a lui martie vei lua decizii esenţiale. Nu este vorba de potenţiale conflicte, însă s-ar putea să existe o serie de riscuri în cercul de apropiaţi. Fii deschisă şi nu lăsa emoţiile să te copleşească. Nu vei avea mari surprize în ceea ce priveşte noile cunoştinţe făcute în această perioadă. În schimb, vechi prieteni şi-ar putea arăta o latură pe care nu ai fi bănuit-o. Nu te implica în conflicte fără rost. Păstrează-ţi calmul, chiar dacă eşti 100% sigură că ai dreptate. Rezolvă problemele în mod diplomat, fiindcă altfel rişti să pierzi definitiv pe cineva drag.

Leu

O perioadă pozitivă şi clară, orientată către o dezvoltare complexă în ceea ce priveşte toate ariile vieţii de zi cu zi. Atenţia nativilor va fi împărţită, în mod egal, între latura profesională şi cea personală. Absenţa dezechilibrelor energetice se va traduce prin succese fireşti ale implicării active a Leilor. Cu toate acestea, nativii care decid să ia o pauză în luna martie, pot avea parte de surprize neplăcute. Pentru a pune în aplicare planurile pe care le ai în minte, va trebui să sporeşti intensitatea eforturilor depuse. Nu te aştepta să îţi pice totul mură-n gură. E indicat, de asemenea, să nu alergi după cai verzi pe pereţi, fiindcă îţi vei pierde stabilitatea.

Pe plan profesional poţi conta pe o sporire semnificativă a veniturilor. S-ar putea chiar să te aştepte o avansare. Dacă eşti dispusă să îţi asumi responsabilităţi suplimentare, vei avea cu siguranţă sprijinul astrelor în această perioadă. Concentrează-te asupra a ceea ce e absolut important pentru tine, fiindcă altfel rişti să pierzi din vedere drumul către succes. Fii vigilentă, fiindcă în luna martie poţi deveni victima unor concursuri de împrejurări nefaste.

În ceea ce priveşte sfera relaţiilor personale, Leii vor avea parte de aspecte pozitive, însă va trebui să se concentreze mult asupra comunicării. Vor exista multe momente importante pentru cei dragi, astfel că vei avea nevoie de diplomaţie şi va trebui să pozezi în persoana pe care ei îşi doresc să o vadă pentru o vreme. Astfel vei evita acumularea de energii negative în cercul restrâns de cunoştinţe şi vei avea parte de linişte şi pace în lunile următoare. Nativii singuri au şanse de a-şi întâlni jumătatea, însă nu te entuziasma prea tare. Ascultă-ţi inima, nu instinctele. Nu îţi asuma riscuri dacă nu este necesar, fiindcă în această perioadă, deciziile luate astfel vor avea consecinţe negative.

Fecioară

În luna martie, Fecioarele nu vor întâmplina situaţii problematice pe care să nu poată să le rezolve într-un fel sau altul. În această etapă din viaţa lor, Fecioarele vor constata că victoria este un rezultat sigur şi firesc al eforturilor depuse. Se întrevede o creştere permanentă a profitului pe plan profesional, ba chiar şi o avansare. Indicat este să adopţi o atitudine proactivă, să îţi asumi riscuri în anumite momente, pentru a obţine rezultatele dorite. Rezultatele îţi vor depăşi aşteptările chiar şi pe plan amoros, dacă reţii că ar trebui să pui accentul mai degrabă pe metode mai puţin agresive în ceea ce priveşte rezolvarea conflictelor de orice natură. Acţionează calm şi calculat. Nu lăsa lucrurile la voia întâmplării, ci pune la punct planuri de rezervă, în caz că te "împiedici".

Pe plan profesional, alege cu grijă în ce anume alegi să îţi investeşti resursele. Fă un efort pentru a transmite conducerii importanţa proiectelor în care vrei să te implici, fiindcă există şanse mari să primeşti bonusuri dacă reuşeşti să îţi convingi şefii. Mare atenşţie la procesul de implementare a planurilor! Acţionează echilibrat şi nu te baza pe simple vorbe, chiar dacă ştii că vin din partea unor colegi de încredere. Verifică bine, fiindcă rişti să îţi pierzi poziţia!

În ceea ce priveşte latura amoroasă, este posibil ca Fecioarele să primească atenţie din partea unei persoane pe care au pus ochii de ceva vreme. Aşadar, există şanse mari ca nativii să pună bazele unei noi relaţii. Nu trebuie decât să fii tu însăţi şi totul va decurge firesc. Cei care au deja pe cineva se pot relaxa, fiindcă e rost de distracţie cât cuprinde în luna martie. Atenţie mare, însă, la relaţia cu o persoană dragă al cărei comportament îţi dă bătăi de cap. Încearcă să nu-ţi pierzi cumpătul şi să nu spui tot ce-ţi vine la gură când eşti nervoasă.

Balanţă

Luna martie este pentru Balanţe o perioadă în care se pot baza pe sprijinul astrelor, însă va trebui, de asemenea, să depună eforturi considerabile pentru a obţine rezultatele dorite. Nu numai că va fi posibil să rezolvi probleme presante, însă va fi neapărat nevoie să te ocupi de ele în această perioadă. Nu va ploua, însă, cu oportunităţi şi nici nu vor apărea situaţii de forţă majoră. Este indicat să pui accentul pe evenimentele din sfera relaţiilor personale, întrucât la locul de muncă este suficient să te asiguri că totul decurge ca şi până acum şi să nu intri într-un con de umbră. Nu uita de importanţa comunicării şi asigură-te că micile sarcini sunt rezolvate la timp, fiindcă altfel rişti să te trezeşti cu probleme mult mai dificil de rezolvat pe termen lung. În luna martie trebuie să ai mintea limpede şi mâinile libere, iar dacă te încurci în nimicuri, nu poţi spera la un rezultat mulţumitor. Ai grijă dacă alegi să dezgropi trecutul, fiindcă vechi greşeli îţi pot exploda în faţă. Trage concluzii cu grijă, mai ales în ceea ce priveşte oameni pe care nu îi cunoşti foarte bine. Dacă nu ţii cont de acest aspect, rişti să îţi pui aliaţii în pericol.

Pentru mulţi dintre nativii din zodia Balanţei, luna martie va fi mult mai dinamică pe plan profesional decât s-a arătat luna februarie. Cele mai importante procese vor avea loc în culise, însă nu îţi vor crea probleme, mai ales dacă ştii ce vrei cu adevărat din punct de vedere profesional. Va fi o perioadă bună pentru implementarea proiectelor personale. Nu-ţi fie teamă de schimbări radicale, întrucât se vor dovedi benefice, chiar dacă acum nu înţelegi exact cum este posibil acest lucru. Nu amâna prea mult deciziile importante, ba chiar încearcă, pe cât posibil, să efectuezi toate negocierile de care ai nevoie în luna martie. Fă-o cu grijă, însă, fiindcă pot apărea conflicte. În loc să te dai rotundă, astrele arată că e mai bine să îi laşi pe ceilalţi să te subestimeze puţin. Vei reprezenta, astfel, o surpriză plăcută ulterior.

Pe plan personal se arată evenimente intense şi este o perioadă propice pentru a implementa planuri pe care le aveai în minte de ceva vreme. Investeşte toate resursele pe care le-ai acumulat, fiindcă îţi va fi pe atât de uşor pe cât de mult efort eşti dispusă să faci. Pentru Balanţele care au deja o familie, va fi nevoie de atenţie sporită îndreptată către cei dragi, mai ales în prima parte a lunii martie. Nu îi lăsa pe cei apropiaţi să acţioneze fără un plan bine pus la punct. Fii tu cea echilibrată şi nu te grăbi să tragi concluzii. E mai bine să nu dai dovadă de exces de zel, însă în acelaşi timp trebuie să nu-ţi fie teamă să pui piciorul în prag dacă este nevoie. Pentru cei singuri, astrele nu oferă garanţii în ceea ce priveşte găsirea unui partener potrivit. Este important, cu toate acestea, să tratezi cu atenţie noile cunoştinţe, mai ales dacă ai intrat în contact cu ele prin intermediul cuiva cunoscut. Nu te grăbi să câştigi respectul şi încrederea noilor cunoştinţe. Fii precaută, mai degrabă, pentru a evita viitoare situaţii problematice.

Scorpion

Pentru cei născuţi în zodia Scorpionului, prima lună de primăvară se va dovedi plină de reuşite, mai ales pe plan profesional. Situaţii cu totul noi vor apărea la tot pasul şi va trebui să înveţi să te adaptezi, să vii cu noi planuri şi idei în baza cărora să acţionezi. Originalitatea este binevenită, însă nu trebuie să reinventezi roata, cum s-ar spune. Dacă ai deja un plan pus la punct, nu e nevoie să îl revizuieşti. Vei economisi astfel resurse de care te poţi folosi în situaţii neprevăzute. Fii vigilentă şi totul va decurge conform planului. Dacă te culci pe-o ureche, însă, eşecul este garantat.

Pe plan profesional, numeroase situaţii se vor desfăşura în mod neaşteptat, însă pozitiv, în favoarea ta. Bazează-te pe propriile forţe şi fii sigură că astrele sunt de partea ta, însă nu îţi vor băga şi în traistă. Nu risipi resursele, ci hotărăşte-te ce direcţii par promiţătoare din punctul tău de vedere. Ascultă-ţi şefii, chiar dacă pe moment nu îţi dai seama câtă dreptate au. Fii activă şi nu te lăsa îmbătată de aroma succesului.

În sfera relaţiilor personale va trebui să dai dovadă de autocontrol şi diplomaţie. Îţi vei da seama care dintre probleme necesită o rezolvare imediată şi unde trebuie să te bazezi mai degrabă pe metode cu efecte pe termen lung. Încearcă, însă, să nu pierzi din vedere motivul pentru care ai ales o anumită direcţie. Fii blândă şi grijulie cu cineva apropiat care trece printr-o situaţie similară cu a ta. Dacă nu eşti sigură, nu încerca să faci pe psihologul, ci mai degrabă oferă sprijinul moral de care persoana respectivă are nevoie. Vor apărea situaţii variate pe plan personal, însă niciuna dintre ele nu necesită abilităţi pe care tu să nu le deţii. Scorpionii singuri dau dovadă de romantism în această perioadă, însă este indicat un strop de autocontrol în relaţia cu sexul opus.

Săgetător

Cei născuţi sub semnul Săgetătorului pot conta pe sprijinul astrelor în luna martie. Vor exista momente în care îţi va părea că lumea, aşa cum o ştii, s-a schimbar radical. Însă va fi vorba despre schimbări în bine. Vei avea mult noroc, iar astrele recomandă să nu le dai apă la moară celor care se arată invidioşi în ceea ce te priveşte. Lasă-i să-şi sape singuri groapa, fiindcă energiile negative le vor exploda în faţă şi nu te vor afecta în niciun fel. La locul de muncă ai şanse mari să primeşti bani mai mulţi sau măcar o avansare. Vei avea, de asemenea, parte de realizări în ceea ce priveşte sfera emoţională. Ţine minte, însă, că nu vei primi totul de-a gata! Important în această perioadă este să nu te izilezi. Comunică, fii deschisă la nou şi astfel vei evita potenţiale probleme.

Numeroase uşi ţi se vor deschide în luna martie pe plan profesional, însă va trebui să decizi rapid încotro vrei să evoluezi, fiindcă în cea de-a doua parte a lunii va trebui să treci la procesul de implementare a unor noi proiecte. Nu-ţi face griji dacă simţi că trebuie să alegi o cale care nu a mai fost bătută înaintea ta. Ai grijă, însă, la excese! Acestea te vor face să îţi pierzi echilibrul şi te vor duce, inevitabil, la un eşec de zile mari.

Săgetătorii vor fi la fel de productivi şi în ceea ce priveşte sfera relaţiilor personale în luna martie. Se arată chiar şi noi cunoştinţe, însă nu vor deveni elemente de bază în viaţa ta. În familie pot apărea situaţii dificile, generate de conflictul dintre generaţii. Va trebui să dai dovadă de autocontrol în ceea ce priveşte comunicarea cu rudele ceva mai în vârstă. Săgetătorii singuri vor avea de făcut o alegere serioasă. Nu va depinde totul de tine în totalitate, însă alege cu grijă! Încearcă să nu împrumuţi bani de la cei apropiaţi şi nu te implica în afaceri riscante, fiindcă nu vei pierde numai fondurile investite, ci şi prieteni dragi.

Capricorn

În luna martie, Capricornii vor lupta împotriva curentului şi vor avea câştig de cauză sistematic, aducând un vibe pozitiv oriunde s-ar afla. Relaţiile personale vor înflori şi ele în această perioadă, căpătând noi culori. Dacă vei renunţa la unele relaţii în această perioadă, înseamnă că era momentul să laşi trecutul în urmă. Dacă îţi vei face noi prieteni, înseamnă că aveai nevoie de o schimbare de peisaj. Încearcă pe cât posibil să priveşti cât mai puţin în urmă, fiindcă astrele îţi pun la dispoziţie circumstanţe favorabile pentru dezvoltare pe toate planurile. Important este să fii cât mai activă şi să nu cazi pradă unei tornade emoţionale. Dacă laşi emoţiile să te copleşească, vei pierde controlul asupra situaţiei, iar rezultatele nu vor fi pe placul tău.

La locul de muncă, nativii din zodia Capricornului vor observa o influenţă pozitivă din partea astrelor la începutul lunii martie. Vor fi pregătiţi pentru schimbările preconizate numai dacă reuşesc să dea dovadă de o flexibilitate sporită. A doua parte a lunii martie nu va fi la fel de activă, astfel că este perioada potrivită pentru a pune la cale noi planuri, menite să aducă nativilor exact ceea ce şi-au dorit. Nu e cazul să te stresezi prea mult, întrucât vei avea suficientă forţă şi energie pentru a rezolva orice problemă respectând ritmul tău obişnuit. Atenţie la neglijenţa colegilor sau a subalternilor, în cazul în care te afli într-o poziţie de conducere. Te poţi baza, însă, pe sprijinul lor pentru a implementa proiecte dificile. Încearcă, totuşi, să delegi cu atenţie şi să fii extrem de vigilentă.

Pe plan amoros, astrele recomandă să nu zăboveşti asupra a ceea ce s-a întâmplat deja, fiindcă nu ai cum să schimbi trecutul. Te aşteaptă noi cunoştinţe, însă şi vechii prieteni te vor surprinde cu siguranţă în această perioadă. Luna martie s-ar putea dovedi un moment decisiv pentru nativii din zodia Capricornului, fiindcă ar putea în sfârşit să capete puţină atenţie din partea unei persoane din cercul restrâns de cunoştinţe, gustând astfel, din ceea ce unii ar numi fericire pură. Pentru cei care şi-au întemeiat deja o familie, va fi o perioadă dinamică. Ia-i pe cei dragi şi planificaţi activităţi în natură. Conflictele se vor dizolva de la sine şi abia dacă le vei observa. Ai grijă, însă, la finalul lunii martie, fiindcă ar putea apărea conflicte de interese. Dacă ţii la prieteniile pe care le ai deja, lasă de la tine.

Vărsător

În luna martie, nu vor exista situaţii din care Vărsătorul să nu poată ieşi basma curată. În majoritatea situaţiilor, lucrurile vor decurge în favoarea nativilor, ceea ce nu poate decât să le readucă zâmbetul pe buze. Orice greşeală va putea fi îndreptată fără probleme, cu un strop de voinţă şi efort din partea celor născuţi sub semnul Vărsătorului. În luna martie, este indicat să îţi îndrepţi atenţia asupra motivaţiei, întrucât este factorul care dictează cum se vor desfăşura lucrurile în viaţa ta. Multe uşi ţi se vor deschide, însă s-ar putea să constaţi că ai probleme în a decide pe care dintre ele să le alegi. Acţionează cu cap, fiindcă nu ai resurse suficiente pentru a te desfăşura pe prea multe planuri. Calculează fiecare pas pe care îl ai de făcut şi înaintează doar când eşti sigură că faci ceea ce trebuie. Altfel rişti să te pierzi în labirintul problemelor din viaţa de zi cu zi.

Pe plan profesional, Vărsătorii vor avea cu siguranţă parte de succes, indiferent de circumstanţe. Cu toate acestea, fii atentă la diferenţa dintre a fi extrem de implicat şi a da dovadă de lipsă de profesionalism. Dincolo de asta, motivaţia şi atenţia înnăscută de care Vărsătorii dau dovadă vor juca un rol esenţial în activitatea nativilor. Nu te lăsa ghidată de circumstanţe, ci acţionează conform gândurilor, experienţei şi planurilor tale. Dacă este necesar, poţi face un pas înapoi, pentru a reflecta, însă numai în prima parte a lunii, fiindcă în cea de-a doua parte a acestei perioade va fi nevoie să acţionezi constant. Dacă nu ai propria afacere, ai face bine să îţi îndeplineşti sarcinile, fără comentarii suplimentare, aşa cum îţi stă în fire. Astfel vei economisi timp şi resurse necesare pentru a-ţi implementa propria iniţiativă. Păstrează tăcerea atunci când trebuie şi comunică măsurându-ţi constant cuvintele. În momentul în care laşi să îţi scape comentarii inutile poţi avea parte de probleme şi te vei confrunta cu o serie de consecinţe pe termen lung.

Din fericire, în sfera relaţiilor personale, Vărsătorii nu vor fi nevoiţi să îşi măsoare cuvintele pe parcursul lunii martie. Poţi să le spui celor dragi şi prietenilor absolut tot ce îţi trece prin cap, fiindcă ideile tale vor fi privite în mod pozitiv. Ţine minte, însă, că totul este relativ. Dacă alegi să îi iei de buni pe cei dragi şi să consideri că vor fi acolo mereu pentru tine, nu vei ajunge nicăieri. Vărsătorii singuri au şanse să înceapă noi relaţii ce se vor dovedi a fi productive. Aceste noi cunoştinţe îţi vor permite să îţi îndeplineşti dorinţele şi este vorba de relaţii de durată. Ba chiar s-ar putea să găseşti acea persoană care să îţi rămână alături pentru tot restul vieţii. Pentru cei care se ştiu cu musca pe căciulă, astrele recomandă cumpătare în ceea ce priveşte consumul de alcool în această perioadă. Ai nevoie de o minte limpede în această perioadă, întrucât s-ar putea să primeşti veşti care ar putea să îţi strice toate planurile dacă nu eşti atentă şi nu le procesezi aşa cum trebuie.

Peşti

Pe nativii din zodia Peştilor îi aşteaptă experienţe importante şi surprinzătoare în luna martie. Aceste evenimente vor avea loc în sfera relaţiilor personale. În schimb, la locul de muncă, intensitatea desfăşurării evenimentelor nu va fi mai redusă comparativ cu lunile anterioare, însă Peştii vor avea mai mult timp pentru a se ocupa de aspecte ale vieţii amoroase. Cu alte cuvinte, nativii vor avea parte de clarificări referitoare la relaţiile cu cei dragi. Prima lună de primăvară le va permite nativilor să îşi transforme radical viaţa, dacă sunt pregătiţi pentru schimbări majore. Dacă eşti o fire ceva mai conservatoare, însă, bonusurile primite din partea astrelor nu vor fi la fel de spectaculoase. Ai grijă mare în ceea ce priveşte finanţele, fiindcă rişti să rămâi cu bugetul şifonat la finalul lunii.

Pe plan profesional, astrele recomandă să nu te laşi distrasă. Urmează cu atenţie planurile pe care le-ai pus deja la punct, fiindcă strategia bine gândită îţi va aduce mai multe beneficii decât un plan realizat pe genunchi, pe ultima sută de metri. Ai grijă să nu pierzi contactul cu specialişti care îţi sunt de mare folos în această perioadă. Comunică şi fii deschisă, însă ai grijă în ceea ce priveşte investiţiile. Nu este o lună favorabilă pentru a începe noi afaceri.

În ceea ce priveşte relaţiile personale, nu ceda în faţa competiţiei! S-ar putea să existe momente în care să constaţi că situaţia nu evoluează în favoarea ta. Nu lua acest lucru drept scuză pentru a te da bătută. Poţi conta pe schimbări radicale de situaţie în orice moment, aşa că fii activă şi acţionează cu încredere. Nativii care sunt singuri vor trage concluzii importante în această perioadă. Aceste concluzii vor avea o influenţă directă asupra viitorului celor născuţi în zodia Peştilor. Nu îţi asuma, însă, riscuri inutile în relaţia cu cei dragi. Astrele nu vor lucra în favoarea ta, iar dacă vine vorba de chestiuni financiare, acestea pot interveni în relaţiile de prietenie. Fii atentă şi evită orice fel de ambiguitate.

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 2

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

...Astrele prevăd schimbări pentru fiecare zodie în parte, atât pe plan profesional, cât şi personal. Citește mai departe… Sursa: feminis.ro
...
Vasile Iuliu Kiss (09.03.2017, 09:59)
Oferta excelenta in anul 2017. Minim 491,52 euro. Nu trebuie experienta. Asiguram instruire GRATIS la distanta si online. Cerem: cunostinte minime utilizare calculator (word, pdf, email, internet), seriozitate, lucru 2 ore pe zi. Pentru a aplica la oferta, trimiteti mesajul APLIC la una dintre adresele de email ale departamentului de informatii: [email protected]
Răspunde-i
Spune-ţi părerea
Alte articole din Astrologie & Numerologie
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
19 mar