Kate Middleton

Prințesa de Wales și prințul William, văzuți la o fermă...

Citeste mai mult»
Naomi Campbell

Cariera îndelungată în lumea modei a lui Naomi Campbell,...

Citeste mai mult»
meta

O psiholoagă care sfătuia Meta a demisionat pentru că...

Citeste mai mult»
Pierce Brosnan

Pierce Brosnan a pledat vinovat pentru drumeţie în afara...

Citeste mai mult»
Meghan Markle

Meghan Markle a lansat un brand de lifestyle

Citeste mai mult»
Olivia Munn

Actriţa Olivia Munn a dezvăluit că a făcut dublă...

Citeste mai mult»
florin

Florin Salam, ridicat şi dus la audieri, sub acuzaţia de...

Citeste mai mult»
Matthew Perry

Testamentul actorului Matthew Perry a fost făcut public

Citeste mai mult»
camilla

Regina Camilla a primit propria păpuşă Barbie şi a glumit...

Citeste mai mult»
ponor

Cătălina Ponor, din nou mamă: “A doua noastră medalie”

Citeste mai mult»
al pacino

Al Pacino va lansa un volum de memorii în octombrie

Citeste mai mult»
bagaj

Lista pentru bagajul de maternitate: 3 lucruri absolut...

Citeste mai mult»
alergie

6 tipuri de alergii și ce trebuie să știi despre ele

Citeste mai mult»
bronsiolita

Un tratament preventiv privind bronșiolita are o...

Citeste mai mult»
gina

Smiley, declarații sincere despre despărțire și iubire:...

Citeste mai mult»
Al Pacino tată

De ce nu a menționat Al Pacino toţi nominalizaţii la...

Citeste mai mult»
oscar

Filmul "Oppenheimer", marele câştigător al celei de-a...

Citeste mai mult»
avion

Un pilot şi un copilot, suspendaţi după ce au adormit...

Citeste mai mult»
kate

Cea mai recentă fotografie oficială cu prinţesa Kate ar...

Citeste mai mult»
adam sandler

Adam Sandler, cel mai bine plătit actor de la Hollywood...

Citeste mai mult»
Rupert Murdoch

Magnatul Rupert Murdoch, în vârstă de 92 de ani, s-a...

Citeste mai mult»
Jane Fonda

Julianne Moore, Jane Fonda şi Emma Thompson se numără...

Citeste mai mult»
oscar

Ce cadouri vor primi vedetele nominalizate la premiile Oscar

Citeste mai mult»
Hannah Gutierrez-Reed

Armuriera filmului ''Rust'', găsită vinovată de omor prin...

Citeste mai mult»
Colin

Cămaşa albă purtată de Colin Firth în "Mândrie şi...

Citeste mai mult»
Karl Lagerfeld

Apartamentul din Paris al lui Karl Lagerfeld va fi scos...

Citeste mai mult»

Rihanna, criticată pentru performanța „leneșă” de la...

Citeste mai mult»
Kate Middleton

Kate Middleton revine la angajamentele oficiale la 8...

Citeste mai mult»
Sinead O'Connor

Administratorii averii lui Sinéad O'Connor denunţă...

Citeste mai mult»
stela

Stella McCartney atrage atenţia asupra a efectelor nocive...

Citeste mai mult»
Elon Musk

Elon Musk a dat în judecată OpenAI şi pe CEO-ul Sam...

Citeste mai mult»
iris

Iris Apfel, simbol al modei şi "starletă geriatrică", a...

Citeste mai mult»
Victoria Beckham

Prezentarea de modă a Victoriei Beckham la Paris,...

Citeste mai mult»
furla

Lux în fiecare Detaliu - Descoperiți Frumusețea...

Citeste mai mult»
Kate Middleton

Palatul Kensington face o actualizare cu privire la...

Citeste mai mult»
 Elton John

O colecţie a lui Elton John a obţinut peste 20 de...

Citeste mai mult»

Rihanna şi Zuckerberg se află în India, invitaţi la...

Citeste mai mult»
Kanye West

Kanye West, dat în judecată de moştenitorii Donnei Summer...

Citeste mai mult»
richard

Actorul american Richard Lewis a murit la vârsta de 76 de...

Citeste mai mult»
anxietate

Ce este anxietatea socială și cum poate fi depășită?

Citeste mai mult»

Horoscop MARTIE 2016 - Zodiile care "dau de AUR" luna aceasta: Rac, Vărsător şi...

Horoscopul lunii martie aduce schimbări pentru fiecare zodie în parte, atât pe plan profesional, cât şi personal. Află ce surprize de proporţii ţi-au pregătit astrele pentru luna martie în dragoste, carieră şi nu numai, în funcţie de zodia ta!

Berbec



Luna martie nu vine cu nimic nou pentru nativii din această zodie. Aceştia se află încă în căutarea propriei identităţi. Răspunsurile la întrebările pe care şi le pun le vor afla abia la finalul lunii martie. Te bucuri de o energie neobişnuită şi ar trebui să profiţi de ea pentru a duce la bun sfârşit proiecte începute deja, Astfel, vei putea apoi să te ocupi de ce te preocupă cu adevărat.

Simţi nevoia de o vacanţă după această iarnă lungă şi obositoare dar ai face bine să o amâni. Asta pentru că luna martie este propice muncii intense şi ar fi păcat să iroseşti susţinerea astrelor, cu care nu te vei mai întâlni curând din acest punct de vedere. Ai putea totuşi să faci câteva schimbări care te vor ajuta să te concentrezi mai bine la ce ai de făcut. Poate un birou nou sau un PC mai performant îţi vor fi de folos. Nu ar strica să îţi întrebi colegii sau colaboratorii ce ar vrea de la tine. Adevărul este neplăcut, însă poate fi incredibil de productiv.

Trebuie să faci schimări majore în ceea ce priveşte relaţia de cuplu. Ia taurul de coarne până nu e prea târziu însă nu reacţiona impulsiv, ci plănuieşte totul ca la carte şi abia apoi treci la fapte. Nu te teme de schimbare pentru că ştii că poate aduce o mulţime de lucruri bune. Cu cât eşti mai nehotărâtă şi eziţi mai mult, cu atât îţi va fi mai greu să faci un pas decisiv. E mai bine să faci ceea ce simţi chiar dacă pot apărea mici regrete, decât să faci un compromis nedorit şi să ai remuşcări o viaţă.

Taur


Pentru nativii din această zodie, luna martie va fi una de-a dreptul incredibilă. Asta pentru că, deşi lucrurile par să o ia razna, astrele te susţin şi întorc totul în favoarea ta. Tot ce trebuie să faci este să laşi lucrurile să decurgă de la sine şi să îţi păstrezi calmul, indiferent de circumstanţe.

Pe plan profesional, o mulţime de lucruri interesante se vor întâmpla. Vei fi pusă în situaţia de a te confrunta cu rivalii tăi şi, chiar dacă aparent este o situaţie neplăcută, confruntarea îţi va aduce numai lucruri bune. Vei înţelege că unele conflicte nu se nasc numai din probleme profesionale, ci că apar şi implicaţii personale care contribuie la perpetuarea conflictelor. Bazează-te pe calităţile tale de bun orator şi nu te abate de la principiile şi valorile tale. E posibil ca o urmare a confruntării câştigate de tine să fie faptul că vei primi mai mult de muncă, însă asta nu te-a deranjat niciodată.

Pe plan personal nu te vei confrunta cu nicio problemă, toate lucrurile fiind la locul lor la început de primăvară. E posibil ca o rivală să se străduiască să te stârnească, mizând pe gelozia ta, însă tu ştii că aparenţele trebuie păstrate întotdeauna. Drept urmare, te vei comporta exemplar şi vei câştiga admiraţia partenerului tău.

Gemeni

Pentru Gemeni luna martie va fi una destul de ciudată. Situaţiile confuze vor fi la ordinea zilei, însă cu puţină determinare vei reuşi să ieşi basma curată din orice situaţie. Ar fi bine să eviţi planificarea unor evenimente importante în luna martie pentru că te vei confrunta cu fel şi fel de probleme. Este important să fii atentă la detalii la începutul primăverii pentru că e posibil să îţi scape lucruri importante.

Pe plan profesional, lucrurile încep să meargă din ce în ce mai bine. Nu trebuie însă să te culci pe o ureche şi să o laşi mai moale. Păstrează-ţi energia pentru lucrurile importante, nu o irosi cu fel şi fel de dispute infantile. E foarte bine să încerci lucruri noi, dar şi strategii diferit, însă este la fel de important să nu te îndepărtezi de la drumul tău. Stabileşte-ţi priorităţile şi fă-ţi programul în funcţie de acestea.

În ceea ce priveşte relaţia de cuplu, simţi nevoia să schimbi ceva, dar nu îndrăzneşti să îi spui partenerului. Ia-ţi inima în dinţi şi spune lucrurilor pe nume. E posibil să fii surprinsă plăcut aşa că de ce nu ai încerca? Dacă, pe de altă parte, te loveşti de probleme majore în relaţia de cuplu, e timpul să apelezi la familie şi prieteni pentru a-ţi reveni. Iar înainte de a face asta, nu uita să îţi ceri scuze că i-ai cam neglijat în ultimul timp.

Rac

În martie 2016, nativii din zodia Rac vor da de "aur" în multe aspecte. Chiar dacă această perioadă nu va fi una 100% pozitivă, cu toate acestea, Racii vor fi absolut siguri pe ei şi vor şti că vor reuşi să implementeze toate proiectele lor care sunt acum în desfăşurare. Tot în martie, Racii vor fi imuni la orice reacţii negative din partea oponenţilor şi adversarilor, care vor fi incapabili să le facă rău nativilor din Rac.

În sfera afacerilor, martie 2016 va fi o perioadă de succes pentru Raci. Acum este momentul potrivit să pună la cale o modernizare la scară largă, să semneze contracte importante cu alte companii şi să îşi extindă afacerea. În general, este bine ca în luna martie Racii să încerce să fie activi, iar apoi vor primi un sprijin pe măsură. Dacă vor "pace şi linişte", ei bine martie nu este perioada optimă pentru astfel de dorinţe. Aceşti nativi nu trebuie să îndrăznească să viseze la plecarea într-o vacanţă sau la încetinirea ritmului de activitate la muncă. Acestea sunt opţiuni destul de rele. Acum ar trebui ca aceşti nativi, care s-au încărcat cu energie, să implementeze sarcinile care sunt vitale pentru ei şi afacerea lor.

În ceea ce priveşte relaţiile personale, martie 2016 poate părea o perioadă prea liniştită pentru Raci. Ideea este că vitalitatea lor pur şi simplu îi va copleşi. Dar acest lucru nu se aplică şi în cazul partenerului din relaţie, ceea ce poate deveni o problemă. Nu este o problemă serioasă, ci un aspect care trebuie luat în seamă. Tocmai de aceea, Racii ar trebui într-un anumit moment să încetinească un pic desfăşurarea evenimentelor.

Leu

În martie 2016, nativii din zodia Leului vor avea o putere atât de mare, încât poate fi terifiantă pentru cei din jur. Adică forţa lor va fi dificil de măsurat. În general, situaţia aceasta va fi destul de neobişnuită, dar va fi un trend clar pozitiv. Acum, în martie, Leii nu se mai tem de nimic. Abilităţile lor vor creşte şi se vor dezvolta foarte mult. Cel mai probabil, Leii vor fi surprinşi să descopere că au noi talente, care se vor manifesta de la sine în luna martie.

În ceea ce priveşte sfera afacerilor, luna martie a anului 2016 va fi chiar profitabilă pentru Lei. Drept urmare, nativii din zodia Leului îşi vor termina toate proiectele curente în ultimele 10 zile ale lunii şi vor fi gata să îşi asume noi obiective, mult mai ambiţioase. Leii nu vor fi deloc umili şi chiar îţi vor seta standarde cât mai ridicate cu putinţă. Însă nu trebuie să se subestimeze, mai ales că în martie sunt deosebit de puternici.

Viaţa amorosă a nativilor din zodia Leului nu îi va surprinde cu niciun fel de momente excepţionale în martie 2016. Leii vor fi nevoiţi să se bazeze în întregime pe intuiţia lor, deşi mintea lor va cere în mod constant să fie ea cea care domină, şi nu inima. În general, este bine ca Leii să evite să planifice o nuntă sau orice alt eveniment major de natură personală în luna martie. Ideea este că acum, în luna aceasta, situaţia în ceea ce priveşte emoţiile şi sentimentele va fi extrem de delicată. În ciuda succesului evident pe care nativii Leu îl au la muncă, totul se poate schimba peste noapte din cauza sensibilităţii lor. Dar din fericire, Leii nu vor avea probleme în ceea ce priveşte prietenii, rudele sau jumătatea lor.

Fecioara

Pentru nativii din zodia Fecioară, martie 2016 va fi o continuare a etapelor anterioare ale vieţii (ce s-a întâmplat în ianuarie şi februarie). Însă apar unele schimbări. În martie, astrele vor provoca o situaţie, ceea ce va duce la o creştere masivă a eficienţei la muncă şi chiar la o revelaţie – Fecioarele îşi vor da seama că au noi abilităţi, sunt capabile să facă lucruri noi, au talente specifice nebănuite. Dar este greu să îşi dea seama care vor fi aceste talente.

Situaţia mai sus menţionată – cu noi talente şi abilităţi – se va aplica în sfera finanţelor şi afacerilor. În aceste zone, potenţialul va fi maxim. Fecioarele vor simţi o adevărată plăcere de la locul lor de muncă, li se vor aşterne în faţă multe oportunităţi de a avansa pe scara ierarhică sau îşi vor îmbunătăţi semnificativ poziţia pe piaţa muncii, mai ales când este vorba de propria afacere. Dar în acelaşi timp, Fecioarele trebuie să fie într-o căutare constantă, să fie cu ochii în patru, să analizeze competent şi consistent atât propra activitate, cât şi evenimentele care se petrec în jurul lor.

În sfera emoţională şi sentimentală, situaţia va fi similară pentru Fecioare, dar mai puţin "evidentă". În ciuda atmosferei în general pozitivă din acest moment al anului, Fecioarele vor trebui să ia în considerare de câteva ori relaţiile lor cu persoanele iubite. În martie 2016, aceşti nativi vor descoperi în ei înşişi şi în oamenii din jurul lor ceva în totalitate nou şi exclusiv. Această descoperire este atât de importantă pentru Fecioare, încât ar fi o greşeală fatală să abandoneze şi să renunţe la ideile şi cunoştinţele pe care le vor primi. Dar datorită curiozităţii lor naturale, Fecioarele au şanse mici să renunţe la această descoperire. Cel mai important este să nu se grăbească şi să nu ia decizii pripite până când nu îşi vor da seama de propriile lor sentimente, deoarece o gândire superficială poate fi periculoasă pentru Fecioare.

Balanţă

Prima lună de primăvară pentru Balanţă va fi destul de interesantă şi de dinamică, în special pe plan profesional. Nativii din Balanţă vor respinge toate influenţele negative din jur şi chiar dacă vor întâmpina probleme pe drum, le vor parcurge cu răbdare şi atitudine pozitivă. Fiind încrezător în abilităţile tale, vei gestiona cu uşurinţă orice fel de conflict sau dilemă. Te îndrepţi cu curaj spre îndeplinirea obiectivelor tale.

O oportunitate profesională unică ţi se va aşterne în cale, o perioadă în care vei găsi lucrul în echipă foarte ofertant. Îţi va lua un pic de timp să te acomodezi şi să asimilezi informaţia nouă, dar sub nicio formă nu te vei lăsa influenţată de alte lucuri la locul de muncă. Te poţi folosi de mici trucuri ca să avansezi, asta în timp ce rămâi concentrată la ceea ce ai de făcut. Fii sinceră cu tine însăţi dar şi cu ceilalţi şi nu accepta uşor punctele de vedere impuse de alţii.

Viaţa ta amoroasă va fi mult mai stabilă în luna martie, vei controla toate situaţiile cu multă dedicaţie. Iarăşi, nu te lăsa influenţată de ceea ce spun prietenii sau familia ta, tu trebuie să ai încredere în propriile opinii, asta e cel mai important. Totuşi, deşi sentimentele trebuie să te conducă, uneori, prea multă pasiune strică.

Scorpion

Scorpionul va fi tare încrezător în forţele proprii în luna martie, un pic prea stăpân pe sine pentru nativul acestei zodii. Te vei afla într-o situaţie foarte favorabilă dar nu îţi putem garanta că norocul te va găsi. Totuşi, o aură plină de energie va plana în luna martie. Tot va trebui să munceşti din greu dar astrele îţi sunt favorabile.

Munceşti cu forţe proaspete şi dai randament la locul de muncă însă nu sări calul, nu e cazul să-ţi supraapreciezi abilităţile. Circumstanţele sunt favorabile, vei avea şansa să culegi roadele muncii depuse în trecut. Dar continuă să te ţii de treabă, regula principală este să nu procrastinezi. Fii cât mai setată pe obiectivele tale şi nu te îndoi niciodată de tine însăţi.

La capitolul dragoste, stai atât de bine în următoarea lună încât prietenii te vor invidia. Ai şansa să realizezi lucruri la care mulţi au dat greş aşa că nici să-ţi treacă prin cap să renunţi. Acum e timpul să-ţi construieşti relaţia aşa cum ai visat întotdeauna. Luna asta, partenerul tău va fi în tandem cu tine pe toate planurile. Foloseşte această oportunitate ca să îţi atingi obiectivele pe care probabil le-ai uitat. E important să îţi faci un plan astfel încât să nu rămâi în urmă la sfârşitul lunii. Dacă respecţi planurile făcute, la sfârşitul lunii vei avea parte de noroc. Garantat.

Săgetător

Deşi are parte de lucruri pozitive în luna martie, nativul din zodia Săgetător nu va fi aşa încrezător în forţele proprii. Prima lună a primăverii va fi destul de calmă pentru tine, nu fără o serie de mici probleme, dar le vei ţine sub control. Trebuie să fii puternică orice s-ar întâmpla, luna martie îţi surâde per total.

Pe plan profesioal, luna martie va fi destul de liniară, nu te vei abate de la sarcinile obişnuite. Din păcate, luna asta nu e favorabilă pentru a-ţi implementa proiectele sau ideile creative pe care le-ai avut, ar fi mai bine să aştepţi. E mai bine să-ţi conservi energia şi să nu faci risipă de resursele tale, păstrează-le pentru „vremuri mai bune”.

Viaţa ta personală va fi mai „luminoasă”, deşi luna martie e un pic „înnorată” la capitolul dragoste. E important să nu cazi pradă pasiunii şi să eviţi situaţiile conflictuale. Să nu le ţii piept rudelor dacă vezi că e inutil, şi probabil va fi în zadar în cele mai multe situaţii. Va trebui să cedezi pe parcurs, dar nu te teme, va fi o experienţă bună pentru tine, vei câştiga mai multă încredere.

Capricorn

Luna martie va fi o perioadă fascinantă pentru nativii acestei zodii. Astrele sunt de partea ta, dar vei trece prin momente controversate. Nu vor fi evenimente negative, dar situaţiile ambigue se vor ţine lanţ şi vor exista chiar etape pline de riscuri pentru tine. Pentru a reuşi să nu te abaţi de la drumul pe care ţi l-ai propus, trebuie să fii mai vigilentă decât de obicei.

Pe plan profesional, astrele recomandă ca nativii acestei zodii să evite cu orice preţ campaniile de promovare, strategiile de modernizare şi semnarea unor contracte importante. Cel mai bine ar fi să amâni planurile măreţe pentru luna aprilie, fiindcă în luna martie, astrele nu sunt de partea ta în ceea ce priveşte latura financiară. Cu toate acestea, ai putea să te implici în activităţi caritabile, pentru a primi câteva bile albe în ceea ce priveşte aspiraţiile tale. Important este să îţi aduci contribuţia sincer şi dezinteresat, fiindcă altfel ai putea avea parte de surprize neplăcute. Nu uita că secretele ies la iveală, aşa că vei afla în cele din urmă sursa misterului care te tot macină în ultima vreme. Fii cu ochii pe acei colegi în care nu poţi, pur şi simplu, să ai încredere! Instinctele îţi vor arăta cea mai bună cale de scăpare din situaţiile neplăcute în luna martie.

În ceea ce priveşte viaţa amoroasă, ar trebui să îţi temperezi puţin pasiunea. Nu încerca să pui în aplicare planurile pe care le ai cu privire la relaţia actuală, fiindcă încercarea de a le implementa nu va aduce nimic bun în cuplu. Pe plan personal te vei alege cu multe "cucuie" şi chiar cu pierderi, însă va fi, în cele din urmă o experienţă crucială, care îţi va schimba complet viaţa. Orice ar fi, oferă-le celor care nu sunt de aceeaşi părere cu tine timp să se liniştească şi apoi discută calm despre conflictul apărut între voi. Merită să aplici această tactică în oricare altă situaţie care nu ţine de relaţia cu apropiaţii. Uneori, cel mai bine este să stai deoparte şi să laşi timpul să calmeze apele.

Vărsător

Prima lună de primăvară le va oferi nativilor din zodia Vărsătorului numeroase experienţe extraordinare şi va fi o perioadă productivă din punct de vedere financiar. Vărsătorii au şansa, în luna martie, de a face progrese semnificative în direcţia ţelurilor majore pe care şi le-au propus, în mod special legat de latura profesională. Cu toate acestea, când vor trage linie la sfârşitul lunii, Vărsătorii vor constata că au reuşit pe de o parte să obţină ce şi-au dorit, iar pe de altă parte să îşi creeze probleme pe alte planuri.

La locul de muncă, satisfacţia financiară creşte văzând cu ochii, determinându-te să fii ceva mai dinamică, iar rezultatele eforturilor depuse se arată a fi extraordinare din punct de vedere al calităţii. Adună-ţi toate resursele şi investeşte-le pe plan profesional, dacă vrei să culegi roade zdravene la final de lună. Va fi o perioadă remarcabilă pentru Vărsătorii care nu au propria afacere şi lucrează sub conducerea cuiva greu de impresionat. Va trebui să se străduieşti mai mult, dar rezultatele îi vor impresiona chiar şi pe cei mai pretenţioşi şefi. Ai grijă, însă, să nu te distanţezi de oameni în această perioadă, mai ales în ceea ce priveşte colegii şi partenerii care ţi-au fost alături de mai bine de un an.

Aceleaşi recomandări se aplică şi în sfera personală pentru luna martie, fiindcă aici vei avea cele mai mari probleme în această oerioadă. Pregăteşte-te să fii mai blândă cu partenerul de cuplu şi să îi acorzi suficientă atenţie, petrecând cât de mult timp îţi permiţi alături de el. Chiar dacă la locul de muncă se complică lucrurile, nu uita, sub nicio formă, de cei dragi! Ei vor fi acolo şi dacă situaţia financiară scârţâie, dar şi dacă printr-o întâmplare nefericită ajungi să rămâi fără job. Încearcă să nu pui interesele personale mai presus de cele ale familiei.

Peşti

Luna martie va fi plină de provocări pentru nativii zodie Peştilor. Important pentru ei este să încerce să îşi păstreze vigilenţa pe tot parcursul lunii. Vor apărea numeroase oportunităţi pe plan profesional şi vei avea nevoie de toate resursele disponibile pentru a profita de uşile care ţi se deschid în această perioadă. Cu toate acestea, nu se vor solda toate cu o victorie, aşa că e bine să gândeşti rapid, să analizezi la sânge detaliile şi să acţionezi cu atenţie, fiindcă greşelile făcute în această lună te pot costa scump.

În sfera profesională, va fi nevoie de perseverenţă din partea ta pentru a avea succes. Încearcă să nu investeşti tot ce ai într-o singură direcţie, ci păstrează mai multe opţiuni de rezervă. Mai bine te mişti mai încet, dar cu paşi mici şi siguri în direcţia dorită. În ciuda faptului că te mulţumeşti cu puţin, e timpul să profiţi de sprijinul astrelor pentru a evolua din punct de vedere profesional.

În ceea ce priveşte relaţia de cuplu, ar fi bine să înveţi că a fi fanatic nu aduce nimic bun. Impulsivitatea şi dorinţa de a te implica în a rezolva problemele altora se va dovedi nocivă în relaţia cu cei dragi. Ţine minte că şi atunci când nu reuşeşti ce ţi-ai propus, tot rămâi cu experienţe valoroase, aşa că nu e cazul să mergi până în pânzele albe dacă nu iese totul aşa cum vrei tu. Astrele recomandă să te concentrezi asupra propriei persoane şi să laşi altruismul dus la extrem pe locul doi. Încearcă să duci o viaţă echilibrată, în care să pui accentul atât pe nevoile tale, cât şi pe ale celor dragi. Vei avea astfel suficiente resurse în fiecare zi şi nu te vei mai simţi epuizată constant. 

Galerie foto
Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Astrologie & Numerologie
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
19 mar