Kate Middleton

Prințesa de Wales și prințul William, văzuți la o fermă...

Citeste mai mult»
Naomi Campbell

Cariera îndelungată în lumea modei a lui Naomi Campbell,...

Citeste mai mult»
meta

O psiholoagă care sfătuia Meta a demisionat pentru că...

Citeste mai mult»
Pierce Brosnan

Pierce Brosnan a pledat vinovat pentru drumeţie în afara...

Citeste mai mult»
Meghan Markle

Meghan Markle a lansat un brand de lifestyle

Citeste mai mult»
Olivia Munn

Actriţa Olivia Munn a dezvăluit că a făcut dublă...

Citeste mai mult»
florin

Florin Salam, ridicat şi dus la audieri, sub acuzaţia de...

Citeste mai mult»
Matthew Perry

Testamentul actorului Matthew Perry a fost făcut public

Citeste mai mult»
camilla

Regina Camilla a primit propria păpuşă Barbie şi a glumit...

Citeste mai mult»
ponor

Cătălina Ponor, din nou mamă: “A doua noastră medalie”

Citeste mai mult»
al pacino

Al Pacino va lansa un volum de memorii în octombrie

Citeste mai mult»
bagaj

Lista pentru bagajul de maternitate: 3 lucruri absolut...

Citeste mai mult»
alergie

6 tipuri de alergii și ce trebuie să știi despre ele

Citeste mai mult»
bronsiolita

Un tratament preventiv privind bronșiolita are o...

Citeste mai mult»
gina

Smiley, declarații sincere despre despărțire și iubire:...

Citeste mai mult»
Al Pacino tată

De ce nu a menționat Al Pacino toţi nominalizaţii la...

Citeste mai mult»
oscar

Filmul "Oppenheimer", marele câştigător al celei de-a...

Citeste mai mult»
avion

Un pilot şi un copilot, suspendaţi după ce au adormit...

Citeste mai mult»
kate

Cea mai recentă fotografie oficială cu prinţesa Kate ar...

Citeste mai mult»
adam sandler

Adam Sandler, cel mai bine plătit actor de la Hollywood...

Citeste mai mult»
Rupert Murdoch

Magnatul Rupert Murdoch, în vârstă de 92 de ani, s-a...

Citeste mai mult»
Jane Fonda

Julianne Moore, Jane Fonda şi Emma Thompson se numără...

Citeste mai mult»
oscar

Ce cadouri vor primi vedetele nominalizate la premiile Oscar

Citeste mai mult»
Hannah Gutierrez-Reed

Armuriera filmului ''Rust'', găsită vinovată de omor prin...

Citeste mai mult»
Colin

Cămaşa albă purtată de Colin Firth în "Mândrie şi...

Citeste mai mult»
Karl Lagerfeld

Apartamentul din Paris al lui Karl Lagerfeld va fi scos...

Citeste mai mult»

Rihanna, criticată pentru performanța „leneșă” de la...

Citeste mai mult»
Kate Middleton

Kate Middleton revine la angajamentele oficiale la 8...

Citeste mai mult»
Sinead O'Connor

Administratorii averii lui Sinéad O'Connor denunţă...

Citeste mai mult»
stela

Stella McCartney atrage atenţia asupra a efectelor nocive...

Citeste mai mult»
Elon Musk

Elon Musk a dat în judecată OpenAI şi pe CEO-ul Sam...

Citeste mai mult»
iris

Iris Apfel, simbol al modei şi "starletă geriatrică", a...

Citeste mai mult»
Victoria Beckham

Prezentarea de modă a Victoriei Beckham la Paris,...

Citeste mai mult»
furla

Lux în fiecare Detaliu - Descoperiți Frumusețea...

Citeste mai mult»
Kate Middleton

Palatul Kensington face o actualizare cu privire la...

Citeste mai mult»
 Elton John

O colecţie a lui Elton John a obţinut peste 20 de...

Citeste mai mult»

Rihanna şi Zuckerberg se află în India, invitaţi la...

Citeste mai mult»
Kanye West

Kanye West, dat în judecată de moştenitorii Donnei Summer...

Citeste mai mult»
richard

Actorul american Richard Lewis a murit la vârsta de 76 de...

Citeste mai mult»
anxietate

Ce este anxietatea socială și cum poate fi depășită?

Citeste mai mult»

Horoscop IUNIE 2016 - BUCURII neaşteptate pentru Gemeni, Peşti şi...

Horoscopul lunii iunie aduce schimbări pentru fiecare zodie în parte, atât pe plan profesional, cât şi personal. Află ce surprize de proporţii ţi-au pregătit astrele pentru luna iunie în dragoste, carieră şi nu numai, în funcţie de zodia ta!

Berbec

Nativii din această zodie vor trece printr-o perioadă grea în luna iunie 2016. O serie de probleme vor apărea pe plan personal, probleme care te vor da peste cap și îți vor afecta și activitatea profesională asta pentru că vei fi mereu pusă pe ceartă și nemulțumită. Fă tot posibilul pentru a-ți controla emoțiile, nu judeca oamenii fără a le da o șansă și renunță la ideile preconcepute. Este adevărat, treci printr-o perioadă grea, dar nu este nimic obligat să îți suporte ieșirile nervoase.

La locul de muncă trebuie să faci tot posibilul pentru a te concentra asupra lucrurilor pe care le ai de făcut întrucât dai din ce în ce mai puțin randament iar superiorii tăi vor observa asta mai devreme sau mai târziu. Dacă ai propria afacere, trebuie neapărat să regândești strategia. Încearcă să ușurezi munca ta, dar și pe a angajaților tăi folosindu-te de inovațiile tehnologice. Ai nevoie de o vacanță dar nu este deloc momentul oportun pentru a îți lua concediu. E nevoie de prezența ta pentru ca lucrurile să funcționeze așa cum trebuie așa că amână vacanța cu cel puțin o lună.

În ceea ce privește relațiile pe care le ai cu cei din jur, ai tendința de a te izola pentru a-ți linge rănile departe de privirile curioșilor. Ei bine, nu procedezi deloc corect pentru că oamenii care te iubesc te vor ajuta să te pui pe picioare mai repede decât ai spera. Lasă-te răsfățată, discută deschis despre lucrurile pe care le ai pe suflet și, treptat, durerea va dispărea.

Taur

Luna iunie este luna în care Taurii au încredere în ei înșisi si vor reuși deci să obțină mai tot ce își doresc. Indiferent de obstacolele ce se ivesc, aceștia nu se abat de la drumul lor și nu se lasă deloc descurajați. Acestora le revine dorința de a cuceri lumea și sunt sufiecient de determinați încât să reușească.

Sfera profesională îți va da ceva bătăi de cap, însă tot răul va fi spre bine, pentru că te va motiva să fii mai bună pe zi ce trece. Nu te plafona și nu uita că poți mult mai mult de atât. E bine să fii mândră de realizările tale și să te mulțumești cu ce ai, dar trebuie să știi când e loc de mai bine. E esențial ca oamenii cu care lucrezi să aibă încredere în tine, așa că și tu trebuie să le oferi aceeași încredere. Pune întrebări dacă ai nedumeriri și fă tot posibilul pentru a face lucrurile ca la carte. Dacă ai o funcție de conducere, nu uita cât de importantă este comunicarea cu oamenii aflați în subordinea ta.

Pe plan sentimental se vor produce schimbări, însă nu unele fundamentale. Nimic din ce se va întâmpla nu te va surprinde, pentru că astrele te susțin și vei face față oricărei situații, indiferent de natura sa. Dacă se întâmplă să te desparți de partenerul de viață, atunci ești deja pregătită pentru asta pentru că știai că acesta este următorul pas, te așteptai. Nu uita că sufletul pereche te așteaptă iar pentru a-l găsi trebuie să rupi relațiile defectuoase. Uită-te adânc în sufletul tău și răspunde-ți sincer: Ce te nemulțumește? Tu ești singura care poate și trebuie să rezolve problema și să dea un alt curs lucrurilor. Nu îți uita principiile și valorile.

Gemeni

Luna iunie va fi una minunată pentru nativii din zodiac Gemeni. Aceștia se vor simți bine orice ar face și în compania oricui s-ar afla, ceea ce este un lucru minunat. Cei din jur vor încerca să te provoace și să scoată ce e mai rău din tine, însă pur și simplu nu le merge. Ai o atitudine pozitivă, care te ajută să faci față cu bine oricărei situații. Important este să îți păstrezi coloana vertebrală și să nu uiți cine ești. Luna iunie este luna în care trebuie să acorzi mai multă atenție propriei persoane și trebuie să te relaxezi mai mult.

Pe plan profesional, e indicat ca Gemenii să aleagă o direcție în care vor să se îndrepte, să își seteze țelurile și să urmeze apoi pașii care le vor aduce succesul. E esențial să fii foarte atentă la lucrurile care se întâmplă în jurul tău. E posibil să te încrezi într-o persoană care nu îți vrea neapărat binele iar acest lucru ți-ar putea aduce numai prejudicii.  Învață să asculți sfaturi, să le primești, dar și să le treci prin propriul filtru. Lucrurile nu sunt numai în alb și negru, pot fi de multe ori și gri. Nu îți asuma riscuri care nu sunt necesare și totul va merge așa cum îți dorești.

Pe plan personal, luna iunie vine cu o mulțime de evenimente fericite pentru Gemeni, dar și pentru partenerii acestora. Prietenii și familia vor fi puși pe locul al doilea, iar relația de cuplu va fi prioritară pentru acești nativi, care au gânduri serioase în ceea ce privește întemeierea unei familii. Dacă apar ceva conflicte cu cei din jur nu uita că cel mai deștept lasă întotdeauna de la el și că învingător este cel ce aplanează conflictul, în niciun caz cel care îi dă amploare.

Rac

Luna iunie este, mai mult ca sigur, luna nativilor din zodiac Rac. Aceștia vor obține absolut tot ce își doresc, fără prea mare bătaie de cap.  Succesul tău va trezi invidii în rândul oamenilor din jur așa că să nu te surprindă dacă vei observa reacții ciudate din partea acestora. Energia ta pozitivă nu va face altceva decât să te protejeze de răutatea celor din jur. Bucură-te de ceea ce ți se întâmplă fără să te gândești prea mult la părerile altora. Cu toate că e bine să ai încredere în tine, nu uita că nu trebuie niciodată să îți subestimezi adversarul.

La locul de muncă, Racul va trebui să își asume rolul de lider și să se ocupe mai mult de strategii decât de munca fizică. Asta nu înseamnă că trebuie să dea ordine cât e ziua de lungă, ci că trebuie să gândească un plan eficient, care să dea roade. Munca în echipă are mai multe șanse de reușită decât cea pe cont propriu, așa că asigură-te că ești în relații bune cu colegii. Dacă ai o funcție de conducere, împarte sarcinile în funcție de abilitățile pe care le au oamenii, nu în funcție de postul pe care aceștia au fost angajați. Adesea, talentul oamenilor este irosit pur și simplu și e păcat. Succesul tău depinde de abilitatea de a scoate ce e mai bun din oameni.

Pe plan sentimental, lucrurile vor merge chiar mai bine decât pe plan profesional. Trebuie să realizeze, dar și să accepți că nu le poți face chiar tu pe toate și să ceri ajutorul partenerului atunci când ai nevoie. Nu te încăpățâna inutil pentru că nu ai nimic de câștigat. Nu încerca să te schimbi ci, mai degrabă, încearcă să îi faci pe cei din jurul tău să te accepte așa cum ești. Arată compasiune celor aflați în momente grele și fii sigură că Universul îți va întoarce favorul.

Leu

Prima lună de vară îi este favorabilă Leului. Oportunităţi unice îţi ies în cale iar astrele te înzestrează cu resurse uimitoare pentru a le face faţă. Dar nu toate lucrurile merg bine, spre finalul săptămânii vei fi expusă unei furtuni emoţionale care te va aduce un pic cu picioarele pe pământ. Există posibilitatea de a intra în depresie, nu va fi de cursă lungă dar te va zăpăci un pic. Pentru a evita lucrul acesta, e musai să încerci să-ţi stăpâneşti firea şi să-ţi controlezi propriile dorinţe.

Pe plan profesional, fii fără grijă, Leule! Luna iunie se arată stabilă, atât din punct de vedere financiar cât şi la locul de muncă. Chiar din primele zile ale lunii vei decide care este traiectoria ta şi vei merge la sigur de-a lungul ei până la finalul lui iunie. De o importanţă deosebită este modul în care îţi faci planuri, cum vei combina strategiile şi tacticile cu resursele pe care le ai la dispoziţie. Rămâi vigilent în orice situaţie, fie că eşti lider, fie că lucrezi în echipă. Una peste alta, vei avea parte de "victorii" în spectrul profesional, o lună de succes pentru cariera ta, asociată cu mici probleme care îşi găsesc parcă singure rezolvarea.

În schimb, la capitolul dragoste trebuie să-ţi dai mai mult silinţa. Leul intră sub inflenţa negativă a lui Uranus. Te rătăceşti un pic în cursa ta spirituală, te vei trezi în situaţii solicitante, iar ultimul lucru pe care vrei să-l faci este să-ţi pierzi încrederea în tine. Aşadar, să nici nu îţi treacă prin cap să te dai bătută, pentru că rişti să nu-ţi mai revii. Fii cât mai caldă şi plină de candoare cu partenerul tău, fii sinceră cu familia şi ţine-ţi aproape prietenii. O imagine obiectivă şi onestă a situaţiei, cât şi un pic de implicare din partea ta, vor fi de ajuns să te ţină pe linia de plutire.

Fecioară

În luna iunie vei întâmpina mai multe greutăţi, care îţi vor răscoli un pic sfera emoţională, lăsând restul aspectelor pe plan secund. Din păcate, circumstanţele se arată nefavorabile, viaţa ta amoroasă va primi "bonusuri" bizare, pe care îţi va fi greu să le depistezi. Pe de o parte, sunt şanse mari să te desparţi de partener, pe de alta, harta ta astrală spune că îţi vei întâlni sufletul pereche în prima lună de vară. Per total, nu va fi o lună "neagră", vor fi şi aspecte pozitive, dar numai tu le poţi pune în valoare, în funcţie de cum gestioneazi situaţiile cu întorsături neaşteptate.

În ceea ce priveşte cariera, trendurile se menţin, totul fiind relativ simplu: dacă până la finalul primăverii ai reuşit să-ţi consolidezi poziţia la locul de muncă, acum nu ai decât să culegi roadele. Odată cu sosirea verii, vor apărea şi mai multe oportunităţi pentru tine, care te vor propulsa rapid. Însă, dacă nu ai reuşit să rezolvi problemele care nu-ţi dădeau pace, totul va fi mai dificil întrucât noile sarcini se vor adăuga celor vechi, făcându-ţi munca şi mai grea. Încearcă să rămâi concentrată, să nu-ţi fie teamă să îţi faci vocea auzită şi să nu amâni nicio decizie.

Cum am mai zis, viaţa sentimentală va fi greu încercată în luna iunie, cu unele semnale confuze care te vor ţine adesea în ceaţă. Aşadar, poate că e un moment bun să tratezi problema filosofic. Nu există răspunsuri greşite, există doar puncte de vedere diferite şi atitudinea ta personală în legătură cu situaţia creată. Dacă eşti de părere că trebuie s-o rupi definitiv cu cineva, probabil asta trebuie să faci. Dacă crezi de cuviinţă că merită să lupţi pentru o relaţie anume, atunci acesta e modul corect în care trebuie să abordezi situaţia. Cu siguranţă te va ajuta intuiţia, pasiunea şi emoţia. Nu trebuie să te îndoieşti de tine, nesiguranţa e cel mai mare duşman al omului. 

Balanţă

Pentru nativii din Balanţă, luna iunie se traduce printr-o etapă armonioasă a vieţii, poate cea mai echilibrată şi senină perioadă din tot anul. Astrele se aliniează favorabil pentru tine în prima lună de vară şi singurul capitol unde vei întâmpina mici greutăţi este cel al iubirii.

Partea financiară e mai stabilă ca niciodată, la locul de muncă dai dovadă de multă seriozitate şi de perspicacitate. Acum ţi se confirmă multe dintre bănuielile pe care le aveai despre şef sau un coleg de birou. Ai grijă să nu-ţi atragi mai mulţi duşmani la job, n-ar fi un scenariu tocmai bun. Încearcă să nu mai analizezi problema dintr-un singur unghi, fii mai deschisă şi străduieşte-te să vezi imaginea de ansamblu.

Cât despre viaţa amoroasă, simţi că ceva lipseşte relaţiei. Te simţi un pic lipsită de vitalitate şi parcă nu ai putere să te dedici întru totul relaţiei sentimentale. Simţi că nu poţi ajunge la armonia râvnită în cuplu, dar nu ştii pe ce "să pui mâna", nu e o chestiune substanţială sau fundamentală. În rest, încearcă să nu o mai iei personal aşa des iar dacă totuşi eşti pusă în această situaţie, fii rece şi detaşată. 

Scorpion

Scorpionul e nativul cel mai mult infuenţat de activitatea astrelor luna aceasta. Poziţia lui Marte în harta ta astrală vorbeşte de aspecte care mai de care pozitive, cu toate că oamenii din jurul tău vor parcurge episoade negative. În consecinţă, vei fi obligată să preiei cârma mai des, să fii un lider atât ideologic, spiritual cât şi faptic.

Beneficiile se aplică şi pe plan profesional, deşi vei da peste o mulţime de situaţii intrigante şi te vor încerca multe dileme. Dacă ai propria ta afacere, fii cu ochii în patru la concurenţă. Trebuie să rămâi mereu concentrată, să nu scapi nimic din vedere, altfel rişti să ocupi locul doi.

Apar multe schimbări în viaţa personală şi toate sunt de bun augur. Tot ce trebuie să faci este să îţi menţii fermă gândirea şi să nu cazi pradă unor pasiuni pe termen scurt. Eşti sinceră şi corectă iar acum ai şansa de a îţi folosi aceste calităţi întru binele tău suprem.

Săgetător

Nativii din zodia Săgetătorului vor trece în luna iunie printr-o serie de evenimente interesante şi vor avea şansa să ducă la bun sfârşit o serie de proiecte pe care le-au început odată cu intrarea în 2016. Prima lună de vară îi va permite să rezolve în mod favorabile orice situaţie care nu i-a dat pace nativului până acum, iar astrele vor avea grijă ca dezvoltarea lui să fie una lină de acum înainte. E vital să lucrezi luna aceasta pentru îndeplinirea ţelurilor, întrucât astrele sunt de partea ta! Mergi în direcţia dorită, fii vigilent, dar nu te strofoca prea mult.

La locul de muncă, Săgetătorul va avea mult succes, însă nu va fi o perioadă pe atât de dinamică pe cât şi-ar dori. Lucrurile vor urma cursul firesc, evenimentele vor fi pozitive şi nu va fi nevoie de eforturi extraomeneşti pe acest front. Încearcă, totuşi, să nu te bazezi numai pe noroc. Ai grijă ca toate planurile să fie acoperite, să ai ochi şi urechi peste tot! Dacă nu te afli într-o poziţie de conducere, va trebui să depui mai mult efort la birou luna aceasta. Vei avea astfel ocazia să acumulezi experienţă utilă pe viitor. Nu te îndoi de cei în care ai încredere, însă ai grijă să nu laşi lucrurile să scape de sub control, lăsându-i să te distragă de la ţelurile tale finale.

Nici viaţa amoroasă nu prezintă prea multe probleme pentru nativii din Săgetător. Cu toate acestea, s-ar putea să apară situaţii de o ambiguitate sporită, mai ales în ceea ce-l priveşte pe partener. Persoana iubită s-ar putea să se schimbe brusc la începutul verii, iar motivul nu pare prea greu de ghicit, aşa că nu va fi nevoie să-ţi baţi prea mult capul cu acest aspect. Pasiunea va fi afectată de influenţe nefaste, aşa că trebuie să confrunţi partenerul şi să vezi care este problema. S-ar putea ca multe probleme adunate în cuplu să fie sursa acestei schimbări bruşte de comportament.

Capricorn

Nativii din zodia Capricornului nu trebuie să se culce pe o ureche în luna iunie, chiar dacă astrele sunt de partea lor în mod evident. O serie de decizii şi consecinţele acestora vor pica fix pe umerii nativilor din zodia Capricornului, însă în rest, va fi o perioadă stabilă şi liniştită.

Dinamica la locul de muncă va scădea considerabil, însă nativii se aşteptau la acest aspect şi chiar aveau nevoie de o perioadă mai relaxată, chiar dacă nu erau conştienţi de acest lucru. Încearcă să nu aplici prea multă presiune asupra colegilor şi partenerilor de afaceri în această perioadă. Oferă-le şansa să îşi ia liber dacă au nevoie. Astfel îţi vei asigura loialitatea şi vei evita eventuale răzvrătiri când ţi-e lumea mai dragă. Dacă nu te afli într-o poziţie de conducere, însă, ai face bine să renunţi pentru moment la planurile de vacanţă. Astrele subliniază că e nevoie să fii prezent la birou, chiar dacă nu se anunţă evenimente importante.

Pe plan amoros, nativii din zodia Capricornului ar face bine să se concentreze mai mult asupra propriei persoane. Nu e vorba de egoism, ci de faptul că organismul lor are nevoie de mai multă atenţie în următoarea perioadă. Astfel, nu vor avea prea mult timp pentru familie şi partener. Din fericire, aceştia vor înţelege că nativul Capricorn are nevoie de timp pentru a-şi recăpăta forma fizică şi sănătatea. Astrele recomandă să faci mişcare în aer liber alături de partener, pentru a avea parte de beneficii şi pe plan emoţional şi în ceea ce priveşte sănătatea.

Vărsător

În luna iunie, Vărsătorii vor avea parte de multe probleme şi situaţii pe cât de pline de ambiguitate, pe atât de dificile, mai ales pe plan profesional. Nu sunt situaţii imprevizibile, însă, şi nici situaţii pentru care să nu se poată pregăti temeinic. Consecinţele acestor situaţii pot fi prevăzute dacă nativul este extrem de precaut. Important este ca Vărsătorul să nu se îndoiască de propriile decizii şi să îşi păstreze calmul, chiar dacă lucrurile iau o întorsătură negativă. Chiar dacă vor avea parte de eşecuri pe un anumit plan, Vărsătorii vor avea în egală măsură succes într-o altă arie a vieţii.

Astrele vor avea un impact negativ asupra ariei profesionale în luna iunie, dar energiile nu vor fi tocmai unele puternice. Astfel, pot deveni o problemă doar dacă nativul Vărsător alege să ignore anumite detalii. Organizează bine toată informaţia pe care o deţii şi vei trece cu bine peste obstacole dacă nu laşi pe mâine ce poţi face astăzi. De asemenea, se recomandă ca nativii să apeleze la sprijinul colegilor. Ai grijă, însă, cum îţi alegi aliaţii. Dezvăluie planul de bătaie numai celor în care ai cu adevărat încredere. Astrele recomandă să nu te laşi descurajată de mici eşecuri, fiindcă s-ar putea ca proiectele respective să nu fie pe atât de importante pe cât ai fi crezut. Asumă-ţi responsabilitatea şi învaţă să te gândeşti mereu la consecinţele acţiunilor tale.

Totul se va schimba pe plan emoţional pentru Vărsător, iar acesta îşi va recăpăta încrederea în sine. Învaţă să nu mai pui la suflet tot ce spun cei dragi, fiindcă în luna iunie, mulţi dintre ei vor fi mai impulsivi decât de obicei. Temperează-ţi agresivitatea şi păstrează tăcerea, mai ales atunci când nu ai argumentele potrivite. În timp, îşi vor da seama că au greşit şi vor recunoaşte. Vei avea parte de satisfsacţii în ceea ce priveşte relaţiile personale, îndiferent de nevoile care te-au frământaqt în ultima vreme. Astrele sunt de partea ta, aşa că profită din plin! Important este să îţi păstrezi principiile şi valorile.

Peşti

În luna iunie, Peştii vor avea parte de o perioadă pozitivă din ciclul vieţii lor, chiar dacă nu va fi vorba de evenimente majore la locul de muncă sau în sfera emoţională. Astrele îi vor asigura nativului o predispoziţie către perfecţiune. Peştii vor înţelege şi vor realiza multe în această perioadă, vor avea parte de echilibru şi vor uita de probleme. Este o perioadă extraordinară, prin care nativii nu vor mai trece prea curând. Aşadar, nu rata ocazia pe care astrele ţi-o oferă!

Se anunţă o perioadă stabilă la locul de muncă pentru Peşti, fără evenimente excepţionale. Dacă ai propria afacere, evoluţia va fi una constantă în această perioadă. Încearcă, totuşi, să nu te grăbeşti. Orice decizie ai lua, fă-o pe îndelete şi nu te baza prea mult pe subalterni. Dacă nu ai o poziţie de conducere, însă, te poţi relaxa în ceea ce priveşte aspectul profesional. Nu vei avea prea multe decizii de luat şi nu poţi face mare lucru pentru a schimba cursul lucrurilor. Nu te culca, însă, pe o ureche.

Stabilitatea este cuvântul cheie şi pe plan amoros pentru nativii din zodia Peştilor. Dacă îţi doreşti copii, acum e momentul! Este o perioadă ideală pentru decizii majore, care îţi vor schimba viaţa, mai ales dacă este vorba despre aspecte ce ţin de familie. Tot ce ţi-ai dorit va decurge conform planurilor tale. Nu te îndoi de partenerul de cuplu, chiar dacă acum pare că priviţi în direcţii complet diferite. Fii generoasă cu cei din jur şi transmite-le starea ta de bine. Dacă apar probleme, nu te enerva şi, cel mai important, nu lua măsuri drastice! 

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 1

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

...lunii iunie aduce schimbări pentru fiecare zodie în parte, atât pe plan profesional, cât şi personal. Citește mai departe… Sursa: feminis.ro ...
Spune-ţi părerea
Alte articole din Astrologie & Numerologie
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
19 mar