Kate Middleton

Prințesa de Wales și prințul William, văzuți la o fermă...

Citeste mai mult»
Naomi Campbell

Cariera îndelungată în lumea modei a lui Naomi Campbell,...

Citeste mai mult»
meta

O psiholoagă care sfătuia Meta a demisionat pentru că...

Citeste mai mult»
Pierce Brosnan

Pierce Brosnan a pledat vinovat pentru drumeţie în afara...

Citeste mai mult»
Meghan Markle

Meghan Markle a lansat un brand de lifestyle

Citeste mai mult»
Olivia Munn

Actriţa Olivia Munn a dezvăluit că a făcut dublă...

Citeste mai mult»
florin

Florin Salam, ridicat şi dus la audieri, sub acuzaţia de...

Citeste mai mult»
Matthew Perry

Testamentul actorului Matthew Perry a fost făcut public

Citeste mai mult»
camilla

Regina Camilla a primit propria păpuşă Barbie şi a glumit...

Citeste mai mult»
ponor

Cătălina Ponor, din nou mamă: “A doua noastră medalie”

Citeste mai mult»
al pacino

Al Pacino va lansa un volum de memorii în octombrie

Citeste mai mult»
bagaj

Lista pentru bagajul de maternitate: 3 lucruri absolut...

Citeste mai mult»
alergie

6 tipuri de alergii și ce trebuie să știi despre ele

Citeste mai mult»
bronsiolita

Un tratament preventiv privind bronșiolita are o...

Citeste mai mult»
gina

Smiley, declarații sincere despre despărțire și iubire:...

Citeste mai mult»
Al Pacino tată

De ce nu a menționat Al Pacino toţi nominalizaţii la...

Citeste mai mult»
oscar

Filmul "Oppenheimer", marele câştigător al celei de-a...

Citeste mai mult»
avion

Un pilot şi un copilot, suspendaţi după ce au adormit...

Citeste mai mult»
kate

Cea mai recentă fotografie oficială cu prinţesa Kate ar...

Citeste mai mult»
adam sandler

Adam Sandler, cel mai bine plătit actor de la Hollywood...

Citeste mai mult»
Rupert Murdoch

Magnatul Rupert Murdoch, în vârstă de 92 de ani, s-a...

Citeste mai mult»
Jane Fonda

Julianne Moore, Jane Fonda şi Emma Thompson se numără...

Citeste mai mult»
oscar

Ce cadouri vor primi vedetele nominalizate la premiile Oscar

Citeste mai mult»
Hannah Gutierrez-Reed

Armuriera filmului ''Rust'', găsită vinovată de omor prin...

Citeste mai mult»
Colin

Cămaşa albă purtată de Colin Firth în "Mândrie şi...

Citeste mai mult»
Karl Lagerfeld

Apartamentul din Paris al lui Karl Lagerfeld va fi scos...

Citeste mai mult»

Rihanna, criticată pentru performanța „leneșă” de la...

Citeste mai mult»
Kate Middleton

Kate Middleton revine la angajamentele oficiale la 8...

Citeste mai mult»
Sinead O'Connor

Administratorii averii lui Sinéad O'Connor denunţă...

Citeste mai mult»
stela

Stella McCartney atrage atenţia asupra a efectelor nocive...

Citeste mai mult»
Elon Musk

Elon Musk a dat în judecată OpenAI şi pe CEO-ul Sam...

Citeste mai mult»
iris

Iris Apfel, simbol al modei şi "starletă geriatrică", a...

Citeste mai mult»
Victoria Beckham

Prezentarea de modă a Victoriei Beckham la Paris,...

Citeste mai mult»
furla

Lux în fiecare Detaliu - Descoperiți Frumusețea...

Citeste mai mult»
Kate Middleton

Palatul Kensington face o actualizare cu privire la...

Citeste mai mult»
 Elton John

O colecţie a lui Elton John a obţinut peste 20 de...

Citeste mai mult»

Rihanna şi Zuckerberg se află în India, invitaţi la...

Citeste mai mult»
Kanye West

Kanye West, dat în judecată de moştenitorii Donnei Summer...

Citeste mai mult»
richard

Actorul american Richard Lewis a murit la vârsta de 76 de...

Citeste mai mult»
anxietate

Ce este anxietatea socială și cum poate fi depășită?

Citeste mai mult»

Horoscop IANUARIE 2018 - Schimbări în INTIMITATE pentru GEMENI, RACI şi...

Horoscop ianuarie 2018: Astrele prevăd schimbări pentru fiecare zodie în parte, atât pe plan profesional, cât şi personal. Află ce surprize de proporţii ţi-au pregătit pentru luna ianuarie 2018 în dragoste, carieră şi nu numai, în funcţie de zodia ta!

Horoscop IANUARIE 2018 Berbec

În ultimii ani ai învăţat mult şi ai devenit mai disciplinată. Ai învăţat cum să fii aventuroasă fără să încalci regulile şi cum să fii liberă fără să laşi baltă responsabilităţile din viaţa de zi cu zi. Te-ai împăcat cu ceea ce te-a ţinut pe loc în trecut şi acum eşti capabilă să te bucuri de libertate într-o lume a limitărilor. Practic, ai învăţat cum să duci o viaţă integră, însă în decembrie toate aceste lecţii se vor schimba, iar astrele îţi vor deschide uşi în zona realizărilor profesionale. Vor apărea schimbări în ceea ce priveşte cariera. Vei constata că vor apărea noi cerinţe şi aşteptări mai mari la locul de muncă. Ba chiar vei simţi că vrei să îţi iei atribuţiile mult mai în serios decât până acum. Va fi o perioadă plină de provocări, însă acesta este un aspect pozitiv pentru ambiţioşii nativi din zodia Berbecului. E important să pui bazele unor proiecte pe termen lung. Fie că este vorba despre o avansare sau de o schimbare de domeniu în ceea ce priveşte cariera, astrele recomandă să iei în serios oportunităţile lunii.

Dacă eşti într-o relaţie, vei pune preţ pe libertate şi independenţă, întrucât vezi asta ca fiind o parte importantă a intimităţii de cuplu. Venus te încurajează să găseşti un echilibru, astfel încât să îi arăţi partenerului că ţii la el atât când sunteţi împreună, cât şi atunci când simţi nevoia de puţină libertate. S-ar putea, de asemenea, ca posesivitatea şi gelozia să îţi dea bătăi de cap. Aceste extreme pot fi benefice, întrucât te ajută să scapi de energiile vechi, care nu îţi mai sunt folositoare, făcând loc pentru ceva nou.

În ceea ce priveşte familia, ai putea primi bani în mod neaşteptat, fie sub formă de cadou, fie sub forma unei moşteniri.

Horoscop IANUARIE 2018 Taur

Se anunţă o dezvoltare majoră pe plan profesional şi cu siguranţă vei fi mai preocupată de viaţa socială. Viaţa personală şi latura emoţională vor ocupa locul secund în această perioadă, ceea ce reprezintă o schimbare binevenită pentru tine.

Vei deveni ceva mai dominantă în relaţii, fie ele profesionale sau amoroase, însă nu într-o manieră negativă. Vei tinde către a prelua iniţiativa mai des în cadrul parteneriatelor, indiferent de natura lor, şi vei deveni ceva mai nerăbdătoare în ceea ce priveşte obţinerea rezultatelor dorite. Asta te va ajuta să accelerezi ritmul la locul de muncă, însă în relaţia cu cei dragi ar trebui să îţi temperezi energia, întrucât poate dăuna rezolvării conflictelor. Învaţă să accepţi şi compromisuri.

E timpul să îţi extinzi cercurile sociale, fiindcă oamenii noi pe care îi vei cunoaşte pot aduce cu ei abundenţa materială şi o companie plăcută pentru anul care abia a început. Dacă te gândeşti la căsătorie sau la o legătură mai strânsă cu partenerul, astrele îţi asigură o relaţie armonioasă în această perioadă. Dacă eşti singură, nu îţi vei arăta în mod special interesul la capitolul dating, însă îţi vei îndrepta totuşi atenţia către parteneri echilibraţi din punct de vedere emoţional şi cu o situaţie financiară stabilă.

Pe plan financiar, chiar dacă se anunţă venituri substanţiale, sub forma unei moşteniri sau al unui bonus la locul de muncă, nu te grăbi să-i risipeşti, întrucât te aşteaptă cheltuieli neaşteptate.

Horoscop IANUARIE 2018 Gemeni

Este o perioadă propice pentru dezvoltare pe plan amoros şi se anunţă o viaţă socială intensă. Vei căuta activ compania altora care gândesc şi simt exact ca tine, iar Venus îţi poartă noroc. Cine ştie, poate te vei întâlni cu vechi prieteni sau îţi vei face unii noi, important este însă să fii deschisă. Cu toate acestea, s-ar putea să ai niscaiva probleme la capitolul comunicare. Deşi legăturile cu cei apropiaţi sunt mai strânse decât oricând, vei avea dificultăţi în a-ţi transmite gândurile. Simţi că lipseşte ceva, dar nu îţi dai seama ce anume. Nu te ambala, fiindcă această situaţie nu va dura mai mult de o săptămână sau două. Pe final de lună îţi vei recăpăta abilităţine native de comunicare.

La locul de muncă vei excela în ceea ce priveşte proiectele independente. Pofta de muncă şi dedicarea de care dai dovadă vor da roade cu siguranţă la sfârşit de an. Eşti perfecţionistă şi s-ar putea ca asta să îi deranjeze pe unii dintre colegi, însă rezultatele tale vor fi admirabile. Organizarea spaţiului de lucru şi a locuinţei ar trebui să se numere printre obiectivele tale pentru începutul de an.

Cu siguranţă vei simţi un soi de disciplină în ceea ce priveşte relaţiile. Vei avea ocazia să înveţi cum să îţi iei în serios îndatoririle faţă de cei dragi şi să îţi asumi responsabilitatea pentru ceea ce faci. S-ar putea să ai senzaţia că trebuie să depui efort pentru a menţine anumite relaţii în viaţa ta. Eşti gata pentru o schimbare, iar astrele lasă la latitudinea ta să decizi în ce direcţie vrei să te îndrepţi. Caută adânc în subconştient şi află ce nu îţi mai este de folos în prezent şi cum ai putea să îţi schimbi relaţiile şi poate comportamentul pentru a te simţi cu adevărat liberă. Nu există renaştere fără încheierea unor capitole, aşa că astrele recomandă un echilibru în acest sens, astfel încât să ai succesul dorit. S-ar putea chiar să cunoşti un potenţial partener sau să îţi doreşti o relaţie ceva mai intimă cu actualul. Reţine că va fi o lună a dragostei, transformării şi acţiunii pentru nativii din zodia Gemeni.

Horoscop IANUARIE 2018 Rac

În luna ianuarie, nativii din zodia Racului vor avea parte de multe oportunităţi sociale. În plus, astrele te ajută să găseşti frumuseţea în sarcinile simple de zi cu zi. Va fi o perioadă în care vei găsi bucurie în a face curăţenie, a organiza şi a face cumpărături. Venus are grijă să sporească nivelul plăcerii resimţite şi reduce conflictele. Vei fi tentată să acorzi o atenţie sporită alimentaţiei sănătoase, ritualului de frumuseţe şi obiceiurilor menite să te menţină în formă. Astrele recomandă să rezervi câte o zi pe săptămână pentru a te răsfăţa din cap până în picioare. Acest ritual te va ajuta să fii mai echilibrată în situaţii stresante, acţionând drept mediator şi nu ca instigator. Astfel, vei determina oamenii să vină către tine când au nevoie de sprijin.

S-ar putea să te confrunţi cu unele provocări la capitolul comunicare în primele zile ale lunii, în relaţie cu unii dintre adversarii care pretind că sunt de partea ta. Nu lăsa emoţiile să preia controlul şi spune adevărul. Chiar dacă explodezi pe moment, nu-ţi face griji, astrele te vor ajuta să repari oalele sparte.

Pe plan sentimental, vei fi atrasă de oameni care iau viaţa în serios. Ai apreciat la vreme lor întâlnirile amuzante şi relaţiile de scurtă durată, însă în această perioadă vei simţi nevoia să te aşezi la casa ta. Vrei mai puţină distracţie şi mai degrabă stabilitate. Deşi ar putea părea plictisitor, ai nevoie neapărat de o relaţie sănătoasă.

Horoscop IANUARIE 2018 Leu

În ianuarie ai şansa de a obţine ceea ce îţi doreşti pe toate planurile. Însă nu te baza pe ajutorul celor din jur. Pentru a avea succes, trebuie doar să crezi în capacitatea ta de a reuşi, indiferent de circumstanţe. Lasă inima să dicteze în detrimentul raţiunii şi vei vedea ce impact are asupra relaţiei tale cu cei dragi. Graţie eforturilor depuse de tine în această perioadă, vei avea parte de multe surprize plăcute. Nu va fi, totuşi, o perioadă dinamică, aşa că nu miza pe proiecte menite să îţi aducă profit pe moment. Acţionează independent, nu te grăbi să iei decizii importante şi pe cât posibil amână chestiunile majore, astfel încât să ai mai mult timp de gândire.

Pe plan profesional, se anunţă circumstanţe favorabile în sfera afacerilor. Sunt posibile profituri sporite, însă nu sunt garantate. Dacă ai propria afacere, nu va merge totul conform planului pe care l-ai avut în vedere. Vor fi necesare revizuiri şi este important să nu cedezi presiunii exterioare. Succesul e în mâinile tale. Dacă nu ai nevoie de ajutor, refuză cu tărie contribuţia celor care vor să te ajute, fiindcă ai toate şansele ca oameni cu cele mai bune intenţii să îţi dea planurile peste cap. Dacă vrei să îţi schimbi locul de muncă, este indicat să verifici de două ori toate informaţiile de care dispui. Va fi o perioadă benefică şi pentru Leii care vor să facă schimbări radicale pe plan profesional.

În sfera relaţiilor personale, e bine să amâni anumite aspecte fundamentale. Asta nu înseamnă să stagnezi pe toată durata lunii ianuarie, însă e bine să nu grăbeşti lucrurile. Pas cu pas te vei apropia de ţelul dorit. Este extrem de important să nu forţezi nota în relaţia cu partenerul, oricât de aproape ai simţi că eşti de ceea ce îţi doreşti. Acţionează uşor, cu blândeţe. Caută cele mai subtile abordări şi ai şanse mari de reuşită. Cei căsătoriţi vor avea parte de câteva conflicte importante. Cheia succesului este să laşi lucrurile să curgă şi te vei impune fără să încerci în mod activ să-ţi sporeşti autoritatea.

Horoscop IANUARIE 2018 Fecioară

O perioadă extrem de complicată, dar promiţătoate pentru nativii din Fecioară, în special în sfera relaţiilor şi sentimentelor. Astrele recomandă să nu contezi pe ajutorul celor din jur în privinţa rezolvării problemelor apărute, fiindcă orice mână de ajutor se va dovedi a fi inutilă. Cu toate acestea, va fi o perioadă surprinzătoare, întrucât intuiţia ta nu va da greş. Dacă simţi că ar trebui să acţionezi într-un anume fel, o poţi face fără a acorda atenţie potenţialelor obstacole şi avertismentelor. Chiar dacă cei dragi se opun acţiunilor tale, este important ca tu să rămâi fermă pe poziţie, fiindcă altfel rişti să ratezi o ocazie pe care ai aşteptat-o o viaţă întreagă. Este, de asemenea, o perioadă propice pentru a da sfaturi celor din jur, întrucât intuiţia te ajută să oferi cele mai bune soluţii.

Pe plan profesional, Fecioarele care au propria afacere nu ar trebui să grăbească lucrurile în etapa de dezvoltare. Dacă te pregăteşti pentru un eveniment important, ai grijă să verifici totul cu atenţie încă o dată, fiindcă o mică scăpare te poate costa scump. Nu e cazul să te laşi pe mâna celor dragi, fiindcă rişti să pierzi totul din cauza unei mici greşeli. Cu motivaţia necesară, atenţia ta va fi cea care te va călăuzi către succes. Nu uita să-ţi lărgeşti orizonturile la început de an, fiindcă vei avea mai multe oportunităţi şi astfel îţi va fi mai uşor să evoluezi. Luna aceasta vei pune bazele unui viitor strălucit. Important este să ţii cont numai de ceea ce este potrivit pentru tine. În plus, atenţie la cheltuieli inutile! Mai bine strângi cureaua decât să rămâi fără fonduri mai târziu.

Pe plan sentimental există şansa să treci cu uşurinţă cu vederea aspecte importante pentru simplu fapt că nu observi scânteia. Ce e de făcut într-o astfel de situaţie? Ascultă-ţi inima. Venus îţi va veni în ajutor fix când crezi că nu mai ai nicio şansă. Fecioarele care nu au un partener ar putea lucra la unele aspecte ale vieţii lor şi în loc să îşi caute perechea, ar trebui să afle ce anume au ele de oferit în această ecuaţie. Va fi o perioadă bună pentru perfecţionare, educaţie, critici constructive şi introspecţie.

Horoscop IANUARIE 2018 Balanţă

Luna ianuarie va avea pentru Balanţe caracteristici care contrazic previziunile pentru această perioadă într-o oarecare măsură, graţie interacţiunii complexe a planetelor. Astfel, nu vei avea parte de dificultăţi sau energie negativă. Cu toate acestea, ambiţiile şi comportamentul ţi se vor schimba considerabil. Elementul de bază pentru tine în această perioadă este cooperarea, fie că este vorba de sfaturile unor prieteni sau sprijinul consistent al unui grup de oameni care gândesc la fel ca tine. Va trebui să îţi alegi singură anturajul potrivit. Va fi o perioadă bună pentru a te ocupa de probleme personale, însă nu vei putea să te opui tuturor circumstanţelor nefavorabile şi presiunii venite din exterior în fiecare situaţie. E indicat să ai un plan de rezervă, care să te salveze la nevoie. Lasă lenea doparte, planifică tot ce poţi să planifici şi pregăteşte cel puţin un plan de rezervă.

Balanţele se pot aştepta la o creştere financiară semnificativă, însă este important să mizezi şi în sfera profesională pe cooperare. Dacă observi o problemă, nu ezita să ceri un sfat înainte de a lua o decizie. Modestia îţi va fi răsplătită în această perioadă. Astrele recomandă să acorzi atenţie sporită colegilor şi mai ales superiorilor. Vei afla informaţii pe care le poţi folosi mai târziu în favoarea ta. Te vei dovedi astfel persoana potrivită la locul potrivit, iar rezultatele îţi vor depăşi aşteptările.

Pe plan sentimental nu ai garanţia că îţi vei găsi jumătatea, însă este important să nu forţezi nota, indiferent de circumstanţe. Concentrează-te mai degrabă asupra unor chestiuni de familie şi nu te grăbi să preiei toată responsabilitatea asupra ta. Nu refuza discuţiile serioase, chiar dacă eşti luat prin surprindere şi nu ai toate argumentele puse la punct. Norocul va fi de partea ta. De reţinut însă, este că Balanţele nu trebuie sub nicio formă să se grăbească pe tot parcursul lunii ianuarie. Numai aşa vei reuşi să înţelegi exact ce şi de ce se întâmplă, dar şi care este locul tău în ecuaţie.

Horoscop IANUARIE 2018 Scorpion

Luna ianuarie va fi una productivă, dar probabil nu atât de strălucită pe cât ai spera. Pe de altă parte, totul depinde de tine. Reuşita ta se bazează pe un echilibru între propriile forţe şi ajutorul primit de la cei din jur. Vei tinde către schimbări, fie ele de look sau pe plan profesional, însă marile proiecte nu vor începe să se materializeze imediat. Va fi mai degrabă o perioadă a planificărilor. Vei avea parte de multe confruntări, iar experienţa acumulată acum este extrem de importantă pentru viitor.

Şi pe plan profesional, inovaţia este primordială, chiar dacă nu este vorba despre schimbări majore. Rearanjează-ţi spaţiul după bunul plac dacă simţi că aşa trebuie, chiar dacă pentru asta e nevoie de câteva ore în plus petrecute la birou. Schimbarea de decor te va ajuta cu siguranţă. În rest, nu te grăbi şi încearcă să judeci totul independent, să treci informaţia prin filtrul personal. Vei face descoperiri în ceea ce te priveşte şi e posibil să constaţi că ai abilităţi nebănuite. Creativitatea te poate ajuta în mod neaşteptat.

Pe plan amoros, lucrurile vor evolua de la sine şi probabil vei trage concluzii fundamentale. Cu toate acestea, nu e cazul să tragi linie, fiindcă planurile tale sunt departe de a fi duse la bun sfârşit. Nu ajuta la escaladarea unor conflicte în care eşti implicat. Majoritatea problemelor sunt cauzate de factori externi şi este de datoria ta să le arăţi celor dragi acest lucru. Chiar dacă nu te descurci singură, cere ajutorul, însă alege-ţi aliaţii cu grijă. Scorpionii singuri vor avea de făcut o alegere importantă, aşa că nu trebuie să lase vigilenţa deoparte.

Horoscop IANUARIE 2018 Săgetător

Cuvântul de ordine pentru Săgetători în ianuarie este odihna. Nu e timpul să acţionezi, pentru că nu ai suficiente resurse. Le vei căpăta ceva mai târziu, aşa că pentru a evita situaţiile dificile, ai face mai bine să te relaxezi, atât fizic, cât şi emoţional. Asigură-te că sănătatea ta este în parametri normali şi scapă de stres. Cu cât te odihneşti mai mult, cu atât mai bine îţi va fi. Luna ianuarie va fi un pasivă, iar circumstanţele vor evolua în favoarea ta, dar nu te aştepta la realizări nemaipomenite.

Pe plan profesional ai şanse să înfloreşti, însă nu cu o viteză ameţitoare. Nu vei avea nici profituri majore, însă totul va fi mai simplu. Alege-ţi o echipă bună, care se poate descurca şi fără tine la nevoie, pentru ca tu să îţi canalizezi energia şi resursele mentale pentru proiecte de viitor. Dacă nu poţi să o laşi mai moale cu munca şi să îţi iei concediu, măcar încearcă să eviţi suprasolicitarea. Vei reuşi să te ocupi de multe probleme într-o manieră relaxată dacă îţi creezi propriul ritm, ceva mai lent în această perioadă.

În ceea ce priveşte viaţa amoroasă, motivaţia va fi elementul cheie. Vei reuşi să depăşeşti orice obstacol dacă nu intri în panică. Relaxează-te şi nu lăsa presiunea să te poarte către un rezultat negativ. Nu vei întâmpina probleme în relaţia cu familia, dar este bine să fii pregătită pentru orice. Dacă eşti singură, nu lua lucrurile prea în serios. Astrele spun că nu e momentul în care tu să îţi găseşti perechea, dar te poţi distra copios. Nu trebuie să dovedeşti nimic nimănui. Important este să te descoperi mai bine pe tine însăţi.

Horoscop IANUARIE 2018 Capricorn

Luna ianuarie va părea o perioadă extrem de echilibrată şi mult mai calmă decât te-ai aştepta. Cu toate acestea, nu înseamnă că îţi va pica totul din cer, fără un strop de efort din partea ta. Important este să te concentrezi asupra familiei şi problemelor interioare. În relaţia cu cei din jur se pot schimba multe, dar numai dacă îţi doreşti cu adevărat. Vei avea parte de surprize şi pe plan profesional, chiar dacă nu este principala arie de interes în această perioadă.

Nu îţi asuma riscuri majore pe plan profesional. De evitat sunt şi investiţiile semnificative, dar şi proiectele legate de propria afacere. Rezolvă ce ai de rezolvat şi nu ai reuşit până acum şi nu te baza sub nicio formă pe contribuţia celor din jur. Chiar dacă este o şedinţă la care nu este neapărat necesară prezenţa ta, ai face bine să participi. Indiferent de cât de multă încredere ai în colegi, astrele recomandă să fii direct implicată. Chiar dacă norocul este de partea ta, riscurile necalculate nu îţi vor aduce nimic bun.

Pe plan personal, acordă atenţie atât raţiunii, cât şi inimii. Nu te îngrijora dacă în primele zile ale lunii ai parte numai de conflicte. Totul va reveni la normal, cu condiţi să nu rămâi pe bară. Cei singuri nu vor avea timp să-şi caute un partener şi nici nu ar trebui să încerce, fiindcă nu este o perioadă potrivită. Concentrează-te mai bine asupra propriilor nevoi şi asupra dezvoltării personale. Dacă simţi că îţi lipseşte ceva, acum e momentul să te pui la punct. Nu spune nimeni să te transformi în Superman, dar te va ajuta să îmbunătăţeşti unele aspecte.

Horoscop IANUARIE 2018 Vărsător

Pentru Vărsători, ianuarie va fi o perioadă în care îşi vor reevalua poziţia pe mai multe planuri. Dacă ai evenimente importante pe plan personal programate pentru această perioadă, amână-le sau fă tot posibilul să verifici fiecare aspect din timp. Altfel, lucrurile nu vor decurge conform planului şi va trebui să acţionezi rapid. Pe de altă parte, conceptul de "repede" va căpăta un alt sens anul acesta, aşa că vei avea suficient timp la dispoziţie. Pune accent pe sfera relaţiilor personale, fiindcă aici vei implementa cele mai importante idei. Nu neglija, însă, celelalte planuri, fiindcă nu ştii dacă merită într-adevăr sacrificiul. În plus, nu te grăbi şi nu te arunca cu capul înainte, fiindcă eforturile tale extraordinare se vor dovedi a fi o risipă de energie. Înaintează cu viteză moderată, pentru a nu trece cu vederea aspecte importante. Iar pentru tine, nuanţele pe care ceilalţi nu le observă se vor dovedi extrem de importante.

În sfera financiară, ianuarie va fi o perioadă stabilă, ceea ce este important pentru Vărsători. Nu este recomandat să începi propria afacere. Cu toate acestea, dacă ai planificat totul şi eşti gata pentru a demara proiectul, nu e cazul să te retragi. Ai încredere în intuiţia ta, însă nu îţi asuma riscuri inutile şi nu rămâne prea mult timp într-un loc. Combină metodele de abordare şi fii cât se poate de imprevizibilă, dar nu exagera. S-ar putea să dai peste un proiect generos, care să îţi rotunjească veniturile, aşa că nu sta pe gânduri şi acceptă provocarea.

Relaţia cu familia va fi benefică pentru tine. Petrece mai mult timp cu cei dragi, fiindcă ai nevoia de compania unor oameni care nu-şi urmăresc propriile interese în interacţiunea cu tine. Luna ianuarie va fi o perioadă ideală în care nu-ţi va spune nimeni nici dă-te la o parte, aşa că poţi face tot ce ţi-ai dorit. Cu toate acestea, orice relaţie în această perioadă nu prea are şanse de reuşită pe termen lung. Poţi, însă, să te bucuri de momente frumoase alături de cei apropiaţi, fără a avea prea mari aşteptări.

Horoscop IANUARIE 2018 Peşti

Se anunţă bucurie şi voie bună pentru Peşti. Vei căpăta acum ceea ce lipsea din viaţa ta de multă vreme. Lasă-te purtată de val, însă fii atentă, pentru că s-ar putea ca o persoană din anturaj care pare blândă şi bună să nu aibă tocmai cele mai bune intenţii. Peştii sunt printre singurii care vor avea noroc în această perioadă în ceea ce priveşte găsirea jumătăţii pe plan sentimental. Astrele îţi amintesc că de multe ori, călătoria în sine este mult mai importantă decât destinaţia.

Pe plan financiar se anunţă o perioadă stabilă. Dacă observi că implementarea unui proiect nu dă rezultatele dorite nici după câteva încercări zdravene, poate ar fi mai bine să îl laşi baltă. Nu spune nimeni că îţi va fi mai uşor aşa, dar măcar nu mai iroseşti resurse. Multe secrete vor ieşi la iveală, iar greşelile vor ieşi la suprafaţă în cele mai nepotrivite momente pentru rivalii tăi. E suficient să fii atentă la ce se întâmplă în jurul tău.

În sfera relaţiilor personale, norocul îţi va surâde cu siguranţă, dar va trebui să acţionezi rapid, fiindcă şansa nu îţi bate de două ori la uşă. Cei aflţi într-o relaţie nu vor fi supuşi unor sacrificii majore. Ba mai mult, un conflict în care eşti implicat ar putea da semne că se poate ajunge, totuşi, la un consens în ceea ce priveşte situaţia problematică. Tot ce trebuie să faci este să îţi aminteşti că nu ai mereu dreptate. Cei singuri au şanse mari să îşi schimbe statutul, cu condiţia să nu se grăbească.

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 1

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Rodela Camila (04.06.2018, 20:28)
Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: [email protected] și să vă rezolvați problemele ca mine. El poate rezolva următoarele probleme și multe altele.
(1) DACĂ VREAȚI EX-BACK
(2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI
(3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS.
(4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE CARE VOR VĂ CĂUTĂ ATRACTIVĂ
(5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTĂ UN COPIL
(6) VREI DUMNEAVOASTRĂ
(7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI
(
Răspunde-i
Spune-ţi părerea
Alte articole din Astrologie & Numerologie
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
19 mar