Kate Middleton

Prințesa de Wales și prințul William, văzuți la o fermă...

Citeste mai mult»
Naomi Campbell

Cariera îndelungată în lumea modei a lui Naomi Campbell,...

Citeste mai mult»
meta

O psiholoagă care sfătuia Meta a demisionat pentru că...

Citeste mai mult»
Pierce Brosnan

Pierce Brosnan a pledat vinovat pentru drumeţie în afara...

Citeste mai mult»
Meghan Markle

Meghan Markle a lansat un brand de lifestyle

Citeste mai mult»
Olivia Munn

Actriţa Olivia Munn a dezvăluit că a făcut dublă...

Citeste mai mult»
florin

Florin Salam, ridicat şi dus la audieri, sub acuzaţia de...

Citeste mai mult»
Matthew Perry

Testamentul actorului Matthew Perry a fost făcut public

Citeste mai mult»
camilla

Regina Camilla a primit propria păpuşă Barbie şi a glumit...

Citeste mai mult»
ponor

Cătălina Ponor, din nou mamă: “A doua noastră medalie”

Citeste mai mult»
al pacino

Al Pacino va lansa un volum de memorii în octombrie

Citeste mai mult»
bagaj

Lista pentru bagajul de maternitate: 3 lucruri absolut...

Citeste mai mult»
alergie

6 tipuri de alergii și ce trebuie să știi despre ele

Citeste mai mult»
bronsiolita

Un tratament preventiv privind bronșiolita are o...

Citeste mai mult»
gina

Smiley, declarații sincere despre despărțire și iubire:...

Citeste mai mult»
Al Pacino tată

De ce nu a menționat Al Pacino toţi nominalizaţii la...

Citeste mai mult»
oscar

Filmul "Oppenheimer", marele câştigător al celei de-a...

Citeste mai mult»
avion

Un pilot şi un copilot, suspendaţi după ce au adormit...

Citeste mai mult»
kate

Cea mai recentă fotografie oficială cu prinţesa Kate ar...

Citeste mai mult»
adam sandler

Adam Sandler, cel mai bine plătit actor de la Hollywood...

Citeste mai mult»
Rupert Murdoch

Magnatul Rupert Murdoch, în vârstă de 92 de ani, s-a...

Citeste mai mult»
Jane Fonda

Julianne Moore, Jane Fonda şi Emma Thompson se numără...

Citeste mai mult»
oscar

Ce cadouri vor primi vedetele nominalizate la premiile Oscar

Citeste mai mult»
Hannah Gutierrez-Reed

Armuriera filmului ''Rust'', găsită vinovată de omor prin...

Citeste mai mult»
Colin

Cămaşa albă purtată de Colin Firth în "Mândrie şi...

Citeste mai mult»
Karl Lagerfeld

Apartamentul din Paris al lui Karl Lagerfeld va fi scos...

Citeste mai mult»

Rihanna, criticată pentru performanța „leneșă” de la...

Citeste mai mult»
Kate Middleton

Kate Middleton revine la angajamentele oficiale la 8...

Citeste mai mult»
Sinead O'Connor

Administratorii averii lui Sinéad O'Connor denunţă...

Citeste mai mult»
stela

Stella McCartney atrage atenţia asupra a efectelor nocive...

Citeste mai mult»
Elon Musk

Elon Musk a dat în judecată OpenAI şi pe CEO-ul Sam...

Citeste mai mult»
iris

Iris Apfel, simbol al modei şi "starletă geriatrică", a...

Citeste mai mult»
Victoria Beckham

Prezentarea de modă a Victoriei Beckham la Paris,...

Citeste mai mult»
furla

Lux în fiecare Detaliu - Descoperiți Frumusețea...

Citeste mai mult»
Kate Middleton

Palatul Kensington face o actualizare cu privire la...

Citeste mai mult»
 Elton John

O colecţie a lui Elton John a obţinut peste 20 de...

Citeste mai mult»

Rihanna şi Zuckerberg se află în India, invitaţi la...

Citeste mai mult»
Kanye West

Kanye West, dat în judecată de moştenitorii Donnei Summer...

Citeste mai mult»
richard

Actorul american Richard Lewis a murit la vârsta de 76 de...

Citeste mai mult»
anxietate

Ce este anxietatea socială și cum poate fi depășită?

Citeste mai mult»

Horoscop DECEMBRIE 2015 - DARURI neaşteptate pentru Berbec, Capricorn şi...

Află ce surprize de proporţii ţi-au pregătit astrele pentru luna decembrie în dragoste, carieră şi nu numai, în funcţie de zodia ta!

Berbec

Berbecul este una dintre cele mai norocoase zodii în luna decembrie. Circumstante favorabile îi vor ajuta pe acesti nativi sa reuseasca lucruri la care abia îndrazneau sa viseze. Cheia succesului consta în acte de eroism asa ca îndrazneste, risca si vei câstiga!

Pe plan profesiona, Berbecul va avea parte numai de evenimente fericite si încurajatoare. Astrele sunt din nou de partea ta si norocul s-a întors si el la tine. În luna decembrie se iveste o sansa unica de a schimba lucrurile în bine. Daca ai propria afacere, nu ar strica sa fii mai atenta la detalii în aceasta perioada. Precautia te va scuti de multe batai de cap.

În ceea ce priveste viata amoroasa, o multime de surprize îti pregatesc astrele. Partenerul de viata e mai atent la nevoile tale si totul apra nsa decurga asa cum visai de ceva vreme. Revelionul e recomandat sa îl petreci alaturi de prietenii care ti-au fost alaturi în toata perioada grea prin care ai trecut.

Taur

Si Taurii vor avea o luna buna chiar daca se vor ivi mici probleme care le vor umbri, pret de câteva momente, fericirea. Lasa-te cuprinsa de spiritul sarbatoilor d iarna, ofera o mâna de ajutor cui are nevoie si lasa-te, la rândul tau, ajutata daca este necesar.

Pe plan profesional, Taurul va reusi sa rezolve toate problemele si va duce la bun sfârsit tot ce îsi propune. E momentul oportun sa speculezi si sa ceri o marire de salariu la care te gândesti de ceva vreme. Daca ai propria afacere, ar trebui sa te gândesti la metodele prin care te poti extinde. Concurenta este în continua dezvoltare si nu ai vrea sa piezi teren.

În ceea ce priveste viata sentimentala, luna decembrie este una aparent armonioasa. Totusi, îti dai seama ca e momentul sa faci anumite schimbari pentru bine relatiei, chiar daca îti va fi foarte greu. Fii foarte atenta la lucrurile pe care le spui si le faci în data de 26 decembrie. Fii sincera si nu îi lasa pe cei din jur sa se implice.

Gemeni

Luna decembrie va fi pentru Gemeni exact aşa cum îşi doresc ei. Aşadar, dacă eşti negativistă vei atrage numai lucruri neplăcute, în timp ce optimismul îţi va aduce numai lucruri bune. Încearcă, în luna cadouilor, să şi oferi, nu doar să aştepţi să primeşti.

Pe plan profesional, Gemenii nu vor avea prea mult noroc în decembrie. Nu trebuie să te gândeşti că ţine de ghinion ci, din contră, trebuie să fii conştientă de faptul că norocul şi-l face omul şi cu mâna sa. Dacă ai propria afacere, trebuie să ai mare grijă când şi ce contracte semnezi. Nu te lăsa luată de val şi nu lua decizii de moment, pe care le vei regreta apoi.

Pe plan sentimental, luna decembrie nu le va da bătăi de cap Gemenilor. Mai mult decât atât, ai toate şansele de a obţine ce îţi doreşti de la partener în această perioadă. Nu te lăsa infleunţată de ceea ce spun ce din jur. Tu ştii cel mai bine ce e bine pentru tine şi nu trebuie să pici în nicio capcană.

Rac

Racii se vor confrunta cu o alegere dificilă în decembrie 2015, mai ales că destinul le va oferi acestor nativi un set imens de opţiuni din care să aleagă, cu o paletă diversă de scenarii posibile.

În sfera afacerilor şi antreprenoriatului, Racii nu au nevoie să se implice în noi proiecte în luna decembrie a acestui an,în ciuda atmosferei deosebit de pozitive. Însă ar fi de preferat ca în primele 10 zile ale lunii decembrie să fie tăcuţi şi să se abţină de la comentarii. Racii vor avea multă energie în decembrie şi se vor bucura de multe oportunităţi, astfel încât vor putea să rezolve complet orice situaţie problematică şi să iasă victorioşi din orice confruntare. Un lucru important: Racii trebuie să îşi definească cele mai importante priorităţi în care vor vrea să investească resursele.

În termeni de relaţii personale, decembrie 2015 este puţin probabil să fie o perioadă memorabilă de timp pentru Raci. Va fi o perioadă foarte optimistă, în mare parte hotărâtoare pentru aceată etapă a vieţii. Cu toate acestea, nu va fi o lună dinamică. Racii vor fi fericiţi, în special dacă vor încerca să petreacă cea mai mare parte a timpului lor liber cu prietenii. În relaţia cu partenerul, nativii din Rac trebuie să fie ei înşişi, iar acest lucru va fi suficient.

Leu

Pentru nativii din zodia Leului, decembrie 2015 va fi o etapă a vieţii mai degrabă ambivalentă, în care tot felul de îndoieli şi căutări spirituale vor deveni un fel de normă. Mai mult, Leilor le vor lipsi puterea şi resursele pentru a-şi realiza dorinţele la un potenţial maxim. Probleme serioase vor apărea în sfera carierei, lucru care în realitate nu va fi uşor de rezolvat fără ajutor din afară.

În ceea ce priveşte sfera afacerilor şi antreprenoriatului, în decembrie 2015 Leii cu greu se pot baza pe terminarea şi completarea cu succes a oricărui proiect curent la care lucrează. Energia negativă şi influenţa astrelor vor cauza probleme serioase cu care Leii vor avea de-a face întreaga lună. Aşa că aceşti nativi vor trebui să se muncească din greu, să fie vigilenţi şi atenţi, să nu rateze niciun detaliu, indiferent de cât de lipsit de importanţă pare la prima vedere.

În ceea ce priveşte sfera emoţională şi a relaţiilor, în decembrie 2015 Leii vor vedea o latură mult mai pozitivă a vieţii. Energia pozitivă va fi cauza unor circumstanţe romantice incredibile. Se poate spune că oricare dintre aventurile amoroase ale Leilor vor avea succes, indiferent de cât de nebuneşti par. Însă aceşti nativi trebuie să reţină că nu trebuie să îi lase pe alţii să sădească sâmânţa îndoielii în ceea ce priveşte alegerile pe care le fac. Tot în decembrie, Leii se vor confrunta cu câteva dileme.

Fecioara

Nativii din Fecioară se vor simţi suficient de încrezători în decembrie 2015 pentru a depăşi dificultăţile şi pentru a avea o perioadă optimistă. Va fi o perioadă grea, plină de îndoieli şi anxietăţi, dar cu toate acestea, vor exista câteva aspecte memorabile şi pozitive în viaţa nativilor din Fecioară.

Sfera profesională va fi cea mai problematică pentru Fecioare în decembrie 2015. Este greu de spus cum se va manifesta energia negativă, dar un lucru e cert: va fi o tactică stupidă ca aceşti nativi să se bazeze pe un noroc chior. Fecioarele trebuie să fie vigilente şi să nu lase pe nimeni altcineva să le influenţeze deciziile. Asta, desigur, doar dacă unele aspecte prezentate de alţii vor părea potrivite în ochii Fecioarelor.

În ceea ce priveşte viaţa amoroasă, în decembrie 2015 nativii din Fecioară se vor simţi extrem de puternici şi vor avea o influenţă benefică din partea atrelor. Totul va merge conform planului şi în concordanţă cu aşteptările pe care le au aceşti nativi. Nu ar trebui să îşi facă griji dacă sunt nesiguri în unele circumstanţe. Ar trebui să se pregătească şi pentru lucruri neaşteptate. Există şi un lucru neplăcut: aceşti nativi pot provoca probleme serioase în anumite circumstanţe pentru prieteni sau persoanele dragi. Fecioarele ar trebui să se gândească mai mult la modul în care se comportă cu oamenii la care ţin.

Balanţă

În luna Decembrie, Balanţa trebuie să acorde o mai mare atenţie modului în care face bani. Înainte de orice, gândeşte-ţe dacă îţi place locul de muncă pe care îl ai sau este nevoie să faci o schimbare în carieră. Încetează să te mai plângi şi să te victimizezi.

Dacă vrei să fii apreciată de superiorii tăi, trebuie să îţi vezi întotdeauna de treaba ta şi să nu le porţi de grijă colegilor de birou. Decembrie poate fi luna transformărilor radicale, dar aceasta poate veni şi cu cele mai frumoase surprize din viaţa ta.

Întrebarea lunii este dacă vei fi capabilă să faci faţă schimbărilor din viaţa ta. Trebuie să te concentrezi pe proiectele în care eşti implicată, dar în acelaşi timp să îi acorzi partenerului de viaţă suficient de multă atenţie, ca nu cumva să simtă că este neglijat.

Scorpion

Înainte de toate, în luna Decembrie a acestui ani, orice Nativ Scorpion trebuie să înveţe să îşi managerieze emoţiile şi să nu se lase influenţat negativ de cei din jur. Dacă vezi că nu poţi să faci faţă unor discuţii lansate de anumite persoane cu care nu te înţelegi foarte bine, abandonează lupta până nu e prea târziu.

Eşti influenţată din punct de vedere emoţional extrem de mult, dar nu vei ezita niciun moment să pui pe tapet ceea ce simţi sau îţi doreşti. Partenerul de viaţă va fi iniţial debusolat, dar în cele din urmă îşi va da seama că cea mai bună decizie este să rămână alături de tine.

Dacă vrei să fii sigură că totul va fi sub control, încearcă să păstrezi permanent legătura cu o persoană de încredere care poate să îţi arate cum se văd lucrurile şi din alte perspective, pentru a nu fi influenţată să acţionezi greşit.

Săgetător

Din punct de vedere profesional, luna Decembrie este plină de surprize, iar astrele se aliniază astfel încât să ai doar de câştigat şi să ai cele mai bune rezultate. Colegii de la locul de muncă ar putea avea un impact negativ asupra ta în această perioadă, motiv pentru care este bine să fii atentă cui o să divulgi planurile pe care le ai.

Concentrază-te asupra ţelurilor tale şi încearcă să nu faci o prioritate din problemele celorlalţi. În ceea ce priveşte viaţa sentimentală, vei avea parte de nenumărate evenimente în care dragostea îţi va fi pusă la încercare.

Poate sună dur, dar uneori oamenii au tendinţa să uite cât sunt de puternici de fapt şi care le este rolul în această lume. În Decembrie, Săgetătorilor le este dată şansa să realizeze toate aceste lucruri, aşa că ar fi bine să fii numai ochi şi urechi pentru a nu pierde un tren important din viaţa ta.

Capricorn

Luna decembrie va fi o perioadă armonioasă pentru nativii din zodia Capricornului. Aceştia vor fi extrem de creativi şi vor avea parte de oportunităţi promiţătoare. Orice urmă de energie negativă va dispărea la final de an din viaţa lor, iar problemele îşi vor găsi cu uşurinţă o rezolvare.

În ceea ce priveşte latura profesională, Capricornii vor obţine ceea ce îşi doresc depunând un minim de efort. Cu toate acestea, este recomandat să nu încetinească ritmul, pentru că astfel riscă să le permită rivalilor să câştige pe ultima sută de metri. Dacă te-ai născut sub acest semn zodiacal, nu trebuie să laşi garda jos, nici măcar în preajma sărbătorilor. Verifică, întreabă, clarifică! Acestea trebuie să fie cuvintele cheie pentru succesul tău la final de an, iar lenea nu are ce căuta în peisaj. La rândul tău, este important să comunici clar, să oferi explicaţii, astfel încât interacţiunile cu ceilalţi colegi să dea rezultate excelente.

Pe plan sentimental, totul merge ca pe roate. Poţi să îţi asumi riscuri în relaţia de cuplu, pentru că ai şanse mari ca schimbările pe care ţi le doreşti să aibă loc în această perioadă. Important este să ai încredere în cel de lângă tine şi, la rândul tău, să te dovedeşti a fi un punct de sprijin pentru cei din jur. Astfel îţi vei face noi prieteni şi îţi vei lărgi orizonturile.

Vărsător

O perioadă promiţătoare, însă nu una dintre cele mai uşoare din an, luna decembrie va fi influenţată de forţa lui Saturn, protectorul Vărsătorilor. Cu ajutorul astrelor, Vărsătorii vor fi feriţi de influenţe negative în momente decisive din viaţa lor ce vor avea loc în această perioadă. Cu toate acestea, Vărsătorii nu stau prea bine la capitolul energie vitală în luna decembrie.

În luna decembrie, pe plan profesional, Vărsătorii nu vor putea să îşi atingă toate ţelurile, aşa că ar trebui să îşi ajusteze planurile. Din fericire, nu toate proiectele pe care nativii vor să le implementeze sunt de o importanţă majoră. Vărsătorii au acum şansa de a-şi reorganiza ideile şi de a-şi da seama că multe dintre aspectele care necesitau o investiţie majoră de timp şi energie nu sunt nici pe departe atât de măreţe atunci când sunt luate la bani mărunţi. Vărsătorii trebuie să înţeleagă că nu le va fi afectată imaginea dacă renunţă la proiectele neimportante, care le mănâncă resursele. Ba chiar s-ar putea să aibă de suferit dacă se încăpăţânează să le facă pe toate.

Nici pe plan sentimental nu vor exista momente memorabile pentru nativii din zodia Vărsătorului. Asta nu înseamnă că planurile lor nu se vor concretiza. Trebuie doar să ţină minte că nu vor avea suficientă energie pentru a se împărţi în zece locuri în acelaşi timp, aşa cum fac de obicei.

Peşti

Luna decembrie va fi o perioadă dinamică, însă nu pe atât de pozitivă pe cât şi-ar dori nativii din zodia Peştilor. Cu toate acestea, nu vor avea de depăşit obstacole majore şi nici nu se arată la orizont eşecuri notabile. Trebuie dpar să gândească de două ori înainte de a planifica orice eveniment legat de sfera finanţelor şi antreprenoriatului.

Pe plan profesional, este indicat ca Peştii să fie cât mai tăcuţi şi discreţi cu putinţă. Dacă te-ai născut sub acest semn zodiacal, nu este indicat să ceri proiecte şi responsabilităţi suplimentare în această perioadă. Trebuie numai să îţi vezi de treaba ta şi nu vei avea prea mult de pierdut. Evită conflictele, chiar şi atunci când ştii că ai dreptate şi rivalii te provoacă în mod eviden. Ţine-i minte şi ai grijă să nu uiţi că nu sunt de încredere. Este important să te ghidezi după raţiune şi să nu te laşi condusă de emoţii pe plan profesional.

În dragoste, nu trebuie să te temi de probleme majore. Peştii au parte de împlinirea tuturor dorinţelor în cuplu, aşa că nu au de ce să se îndoiască de partener. Acordă mai multă atenţie prietenilor în această perioadă şi include-i în materializarea unui vis la care ai renunţat pentru o vreme. Vei avea astfel parte de cel mai reuşit sfârşit de an!

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Astrologie & Numerologie
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
19 mar