Kate Middleton

Prințesa de Wales și prințul William, văzuți la o fermă...

Citeste mai mult»
Naomi Campbell

Cariera îndelungată în lumea modei a lui Naomi Campbell,...

Citeste mai mult»
meta

O psiholoagă care sfătuia Meta a demisionat pentru că...

Citeste mai mult»
Pierce Brosnan

Pierce Brosnan a pledat vinovat pentru drumeţie în afara...

Citeste mai mult»
Meghan Markle

Meghan Markle a lansat un brand de lifestyle

Citeste mai mult»
Olivia Munn

Actriţa Olivia Munn a dezvăluit că a făcut dublă...

Citeste mai mult»
florin

Florin Salam, ridicat şi dus la audieri, sub acuzaţia de...

Citeste mai mult»
Matthew Perry

Testamentul actorului Matthew Perry a fost făcut public

Citeste mai mult»
camilla

Regina Camilla a primit propria păpuşă Barbie şi a glumit...

Citeste mai mult»
ponor

Cătălina Ponor, din nou mamă: “A doua noastră medalie”

Citeste mai mult»
al pacino

Al Pacino va lansa un volum de memorii în octombrie

Citeste mai mult»
bagaj

Lista pentru bagajul de maternitate: 3 lucruri absolut...

Citeste mai mult»
alergie

6 tipuri de alergii și ce trebuie să știi despre ele

Citeste mai mult»
bronsiolita

Un tratament preventiv privind bronșiolita are o...

Citeste mai mult»
gina

Smiley, declarații sincere despre despărțire și iubire:...

Citeste mai mult»
Al Pacino tată

De ce nu a menționat Al Pacino toţi nominalizaţii la...

Citeste mai mult»
oscar

Filmul "Oppenheimer", marele câştigător al celei de-a...

Citeste mai mult»
avion

Un pilot şi un copilot, suspendaţi după ce au adormit...

Citeste mai mult»
kate

Cea mai recentă fotografie oficială cu prinţesa Kate ar...

Citeste mai mult»
adam sandler

Adam Sandler, cel mai bine plătit actor de la Hollywood...

Citeste mai mult»
Rupert Murdoch

Magnatul Rupert Murdoch, în vârstă de 92 de ani, s-a...

Citeste mai mult»
Jane Fonda

Julianne Moore, Jane Fonda şi Emma Thompson se numără...

Citeste mai mult»
oscar

Ce cadouri vor primi vedetele nominalizate la premiile Oscar

Citeste mai mult»
Hannah Gutierrez-Reed

Armuriera filmului ''Rust'', găsită vinovată de omor prin...

Citeste mai mult»
Colin

Cămaşa albă purtată de Colin Firth în "Mândrie şi...

Citeste mai mult»
Karl Lagerfeld

Apartamentul din Paris al lui Karl Lagerfeld va fi scos...

Citeste mai mult»

Rihanna, criticată pentru performanța „leneșă” de la...

Citeste mai mult»
Kate Middleton

Kate Middleton revine la angajamentele oficiale la 8...

Citeste mai mult»
Sinead O'Connor

Administratorii averii lui Sinéad O'Connor denunţă...

Citeste mai mult»
stela

Stella McCartney atrage atenţia asupra a efectelor nocive...

Citeste mai mult»
Elon Musk

Elon Musk a dat în judecată OpenAI şi pe CEO-ul Sam...

Citeste mai mult»
iris

Iris Apfel, simbol al modei şi "starletă geriatrică", a...

Citeste mai mult»
Victoria Beckham

Prezentarea de modă a Victoriei Beckham la Paris,...

Citeste mai mult»
furla

Lux în fiecare Detaliu - Descoperiți Frumusețea...

Citeste mai mult»
Kate Middleton

Palatul Kensington face o actualizare cu privire la...

Citeste mai mult»
 Elton John

O colecţie a lui Elton John a obţinut peste 20 de...

Citeste mai mult»

Rihanna şi Zuckerberg se află în India, invitaţi la...

Citeste mai mult»
Kanye West

Kanye West, dat în judecată de moştenitorii Donnei Summer...

Citeste mai mult»
richard

Actorul american Richard Lewis a murit la vârsta de 76 de...

Citeste mai mult»
anxietate

Ce este anxietatea socială și cum poate fi depășită?

Citeste mai mult»

Horoscop APRILIE 2017 - ACESTE zodii primesc exact ceea ce merită

Horoscop aprilie 2017: Astrele prevăd schimbări pentru fiecare zodie în parte, atât pe plan profesional, cât şi personal. Află ce surprize de proporţii ţi-au pregătit pentru luna aprilie 2017 în dragoste, carieră şi nu numai, în funcţie de zodia ta!

Berbec

Pentru nativii din zodia Berbecului, evenimentele se vor desfăşura cu o viteză ameţitoare în luna aprilie. Nu vor apărea, însă, situaţii care să te prindă nepregătită. Vei fi, în general, în elementul tău, atât pe plan personal, cât şi în sfera relaţiilor profesionale. Dificultăţile vor apărea în baza unor factori pe care nu i-ai avut în vedere încă de la bun început. Ţi se vor deschide noi orizonturi pe plan sentimental, iar acest aspect este valabil şi pentru cei care şi-au găsit deja jumătatea. Astrele recomandă să profiţi de oportunităţile apărute în luna aprilie şi să experimentezi cât mai mult. Evită, însă, discursurile pompoase şi un comportament preţios. Trebuie să te concentrezi asupra rezultatelor acţiunilor tale şi nu asupra imaginii. Altfel, potenţialul major poate fi spulberat cât ai clipi.

Pe plan profesional, astrele îţi permit să implementezi planuri care au fost puse la punct în urmă cu ceva vreme. Dacă luna trecută ai fost nevoită să îţi dozezi resursele cu cap, ba chiar să faci economie, în aprilie este momentul să foloseşti toate aceste resurse acumulate pentru a evolua pe plan profesional. Important este, însă, să nu te grăbeşti, să nu forţezi nota şi să nu te aventurezi dincolo de ceea ce ai planificat. Atenţie mare şi la relaţia cu colegii. Dacă apar probleme, încearcă să te concentrezi mai degrabă asupra detaliilor tehnice şi nu asupra oamenilor care au contribuit la implementarea unui proiect. Dacă ai propria afacere, este momentul propice pentru a forma noi alianţe. Semnarea contractelor este şi ea recomandată, pentru a-ţi asigura un profit consistent în viitorul apropiat. Nu paria pe proiecte pe termen lung în această perioadă. Evită, de asemenea, să îţi stabileşti ţeluri care servesc unor scopuri egoiste, doar pentru a arăta de ce eşti în stare. Concentrează asupra problemelor urgente şi gândeşte de două ori fiecare pas pe care urmează să îl faci.

Se anunţă un plus de energie pozitivă şi pe plan emoţional, însă va trebui să te gândeşti mai mult la tine şi nu la nevoile celor din jurul tău. Nu exagera cu egoismul, însă încearcă să nu uiţi ce înseamnă fericirea pentru tine. Găseşte un echilibru între ceea ce îţi face ţie plăcere şi ce îi mulţumeşte pe cei dragi. Degeaba încerci să le faci mereu pe plac celor din jur în această perioadă, fiindcă nu vei obţine sub nicio formă rezultatele dorite. Astrele recomandă nativilor din zodia Berbecului, fie ei singuri sau într-o relaţie, să petreacă cât mai puţin timp posibil acasă. Bazează-te pe improvizaţie, fiindcă previzibilitatea va fi penalizată într-o formă sau alta în această perioadă. De asemenea, este indicat să eviţi excesele, fiindcă rişti să intri în depresie.

Taur

Luna aprilie va fi o perioadă dinamică şi colorată pentru nativii din zodia Taurului. Astrele recomandă să nu uiţi cine eşti şi de ce ai ales să te mişti într-o anumită direcţie. Ţinând cont de aceste aspecte vei reuşi să fii de două ori mai productivă şi să profiţi din plin de oportunităţile care îţi apar în cale. De asemenea, astrele recomandă să nu încerci să aştepţi momentul potrivit pentru a acţiona, fiindcă nu vei obţine rezultatele dorite. Nu lăsa îndoielile să te împiedice. Dacă ai decis să acţionezi, fă-o fără a sta prea mult pe gânduri, fiindcă altfel rişti să pierzi.

La locul de muncă, Taurii vor avea şansa de a-şi îmbunătăţi situaţia materială, iar dacă au propria afacere, să ducă proiectul la un alt nivel. Nu vei avea parte de surprize, nu de unele neplăcute cel puţin, dacă respecţi planurile pe care ţi le-ai făcut deja. Încearcă să nu te blochezi atunci când întâmpini situaţii surprinzătoare. Ţine ochii larg deschişi şi încearcă să nu ratezi nicio oportunitate. Nu pune presiune pe colegi, lasă deoparte obsesiile, fiindcă altfel nu vei reuşi să implementezi ceea ce ţi-ai propus.

Pe plan amoros, nu ar trebui să deviezi sub nicio formă de la ţelurile propuse. Concentrează-te asupra a ceea ce ţi-ai propus să realizezi şi nu îi asculta pe cei care încearcă să se opună. Astrele vor avea grijă ca tu să fii mai puternică decât orice adversar. Ţine minte, însă, că acţiunile radicale îţi pot dăuna. Nu vei reuşi, în această perioadă, să îţi dai seama care îţi sunt cei mai mari inamici. Dacă ai o familie, fă tot ce poţi pentru a fi aproape de ei, fiindcă vor apărea circumstanţe în care va fi nevoie de o decizie colectivă. Dacă situaţia o cere, poţi să te impui drept lider, însă încearcă să laşi impresia că te interesează doar propria persoană şi atât. Un lider se evidenţiază prin faptul că ştie să îşi asume responsabilitatea fără să se laude cu superioritatea sa, care la urma urmei s-ar putea dovedi a fi o simplă iluzie. Alege să fii erou prin fapte, nu vorbe.

Gemeni

Pentru Gemeni, luna aprilie s-ar putea să fie cea mai bogată şi colorată perioadă din an, aşa că trebuie să fii pregătită cu adevărat pentru ceea ce urmează. Încă din primele zile ale lunii vei simţi un plus de forţă şi energie, însă s-ar putea să nu te dumireşti exact cum să gestionezi acest bonus venit din partea astrelor, fiindcă ţi se va părea că nu s-a schimbat nimic în mod fundamental. De fapt, multe dintre procesele fundamentale se vor desfăşura în culise, ascunse de ochii tăi, momentan. Iar asta se întâmplă pentru binele tău. Vei înţelege în curând de ce lucrurile se petrec astfel şi nu vei avea dificultăţi în acest sens. Va trebui să munceşti mult, însă o vei face cu plăcere. Excepţie fac situaţiile în care deja eşti implicată într-un proiect de ceva vreme şi nu reuşeşti să îi dai de cap. Ai grijă în ultimele zece zile ale lunii, fiindcă va trebui să iei decizii în mod responsabil. Uită de lene şi încearcă să nu tratezi îndatoririle în mod neglijent. Altfel, oportunităţile promiţătoare vor fi reduse considerabil în această perioadă.

Pe plan profesional, în luna aprilie, astrele recomandă să nu te temi de absolut nimic. Vor exista provocări, însă vor fi unele pe care le vei depăşi cu uşurinţă. Reţine că nu eşti obligată, însă, să dovedeşti cuiva de ce eşti în stare. Ba mai mult, vei constata că partenerii de afaceri şi colegii vor veni la tine pentru sfaturi. Nu îi refuza, ci fă tot ce îţi stă în putinţă să ajuţi, pentru a-ţi întări relaţiile profesionale. S-ar putea să ai parte, însă, şi de o serie de discuţii cu persoane aflate în poziţii e conducere. În cazul în care există divergenţe de opinie şi ştii sigur că adevărul este de partea ta, nu te teme să îţi exprimi punctul de vedere, însă încearcă să nu fii tu cea care porneşte disputa. De asemenea, ar fi indicat să îţi analizezi vechii adversari cu mai multă atenţie. S-ar putea ca unii dintre ei, dacă nu eşti atentă, să se folosească de gafele tale în favoarea lor.

Pe plan sentimental, astrele îţi pregătesc o succesiune de evenimente neobişnuite, care se vor dovedi decisive pentru situaţia ta în acel moment. Cu alte cuvinte, nu presupune că deciziile luate în momentul respectiv vor avea consecinţe pe termen lung. Dimpotrivă, tot ceea ce vei face "aici şi acum" va avea un impact tot "aici şi acum", chiar dacă nu coincide cu planurile pe care ţi le-ai făcut. Gemenii căsătoriţi trebuie să acţioneze în conformitate cu circumstanţele date. Nu va fi neapărat nevoie să petreci foarte mult timp alături de familie, iar dacă cei dragi se descurcă foarte bine şi fără tine, nu e cazul să insişti. Nu te da peste cap pentru a fi alături de ei, dar pe de altă parte încearcă să nu te izolezi complet. Ar fi bine dacă ai reuşi să te distanţezi puţin de problemele apărute în viaţa ta, întrucât o astfel de perspectivă te va ajuta să iei deciziile corecte. Ai încredere în ceea ce simţi în această perioadă, fiindcă emoţiile nu te vor induce în eroare. Ba mai mult, dacă încerci să abordezi lucrurile prin prisma raţiunii, s-ar putea să îţi dai peste cap viaţa de familie.

Rac

Pentru cei născuţi sub semnul Racului, luna aprilie va fi cu siguranţă una decisivă. Astrele vor fi cu siguranţă de partea ta, însă chiar dacă vei avea parte de circumstanţe favorabile, ţine de tine să respecţi planurile pe care le-ai pus la punct pentru această perioadă. Dacă tu nu faci acest lucru, degeaba ai parte de tot norocul din lume. Vei avea suficientă energie pentru a depăşi orice dificultăţi apărute. S-ar putea să ai parte chiar şi de o avansare sau de o schimbare a locului de muncă. Şi pe plan personal vei avea parte de surprize plăcute. Va trebui, cel mai probabil, să te gândeşti serios la unele legături pe termen lung. Important, în această perioadă, este să nu încerci rezolvarea problemelor cu forţă brută. Apelează cu încredere la diplomaţie şi vei avea numai de câştigat. În caz contrar, cele mai negre coşmaruri vor deveni cu siguranţă realitate.

Pe plan profesional, Racii îşi vor reevalua poziţia şi este indicat să pună în aplicare planuri relevante pentru a evolua. Nu e rost de grabă, dar este o perioadă propice pentru decizii luate independent. Fii atentă la detaliile tehnice, fiindcă de aici pot apărea situaţii conflictuale. Încearcă să întâmpini problemele cu un zâmbet. S-ar putea ca persoanele pe care le consideri vinovate să nu fie conştiente de problemele apărute, iar dacă nu te comporţi corespunzător, poţi pierde respectul celor din echipa în care lucrezi şi vei regreta ulterior felul în care ai acţionat.

Relaţiile personale se vor dezvolta într-o manieră intensă şi, de cele mai multe ori, imprevizibilă. Romantic incurabil, Racul va aprecia extrem de mult această perioadă şi va constata că totul decurge în favoarea lui. Încearcă să nu te dai în lături de la a ajuta pe cineva care are nevoie de tine. Altruismul trebuie să fie trăsătura pe care mizezi cel mai mult în luna aprilie. Asta te va ajuta să anticipezi aşteptările celor din jur şi să îţi menţii integritatea. Respectă-i pe cei în vârstă şi implică-te ori de câte ori poţi oferi sprijin. Un eveniment important se anunţă la orizont pentru Raci pe plan personal. Poate fi vorba de o nuntă, naşterea unui copil sau alt aspect semnificativ pentru viaţa de cuplu sau de familie. Fie că te vizează în mod direct sau va apărea în viaţa cuiva drag ţie, cert este că vei avea parte de multă bucurie în luna aprilie. Evită cu orice preţ situaţiile în care tu ai putea declanşa un conflict, fiindcă astfel de momente vor aduce multă energie negativă în viaţa ta.

Leu

În luna aprilie, Leii vor ajunge la concluzii importante, cu ajutorul cărora vor reuşi să pună în practică idei promiţătoare pe termen scurt. Va fi o perioadă strălucită, cu momente neobişnuite. Profesionalismul şi voinţa îţi vor aduce în această perioadă realizări semnificative. Astrele te vor ajuta să depăşeşti orice fel de ambiguitate, cu condiţia să fii tu însăţi. Încearcă să nu încetineşti prea mult ritmul obişnuit în timp ce reflectezi şi cauţi cele mai bune soluţii pentru problemele urgente. Lasă-te purtată de val şi nu forţa nota. În această perioadă, însă, vei avea senzaţia că nu poţi lua nicio decizie fiind 100% sigură. Va trebui să mergi pe instinct, pentru că totul este relativ. Important este să nu te culci pe o ureche sub nicio formă în luna aprilie.

Pe plan profesional se anunţă o perioadă promiţătoare. Încearcă să nu îţi concentrezi toată atenţia asupra planificării, fiindcă în luna aprilie este suficient să respecţi instrucţiunile superiorilor. Acţionează numai atunci când simţi că eşti pregătită, iar dacă ai senzaţia că ar trebui să amâni anumite decizii sau activităţi, ai încredere în instinctul tău, fiindcă astfel vei obţine rezultatele dorite, chiar dacă se va întâmpla ceva mai târziu decât planificasei. Calităţile care te vor ajuta enorm pe plan profesional în această perioadă sunt flexibilitatea şi capacitatea de multitasking. Ai grijă, însă, să nu îţi iroseşti resursele câtă vreme rezultatele nu sunt pe măsura eforturilor depuse. Concentrează-te pe aspecte teoretice mai mult în această perioadă, lăsând punerea în practică a ideilor pe mai târziu. Profită, de asemenea, de faptul că astrele favorizează socializarea şi vei putea să îţi faci noi contacte.

În ceea ce priveşte relaţiile amoroase, Leii vor primi în luna aprilie exact ceea ce merită. Primele zece zile ale lunii vor aduce situaţii caracterizate de o uşoară ambiguitate, însă lucrurile vor evolua, în a doua parte a acestei perioade, în favoarea ta. Încearcă, totuşi, să nu iei decizii pripite pe plan personal. Nu te grăbi, chiar dacă ai senzaţia că alţii ţi-o iau înainte. Acţionează în conformitate cu dorinţele tale şi circumstanţele. Vei reuşi să te înţelegi mai bine însăţi comunicând cu cei din jur. Vei observa asta în relaţia cu cei dragi, fiindcă vei ajunge la o serie de concluzii care îţi vor schimba perspectiva asupra vieţi de familie.

Fecioară

Cei născuţi sub semnul Fecioarei vor avea parte de o perioadă liniştită în luna aprilie. Accentul va fi pus mai degrabă pe aspecte teoretice decât pe unele practice. Creativitatea ta va fi la cote maxime, aşa că profită de acest aspect pentru a pune la cale proiecte îndrăzneţe. Ascultă-ţi cu atenţie instinctul şi acţionează în conformitate cu ceea ce crezi că este corect şi potrivit nevoilor tale. Vei avea parte de sprijinul astrelor pentru a atenua chiar şi cele mai ample conflicte, cu precădere cele apărute în sfera relaţiilor de familie.

La locul de muncă, Fecioarele vor beneficia de factori care vor acţiona în favoarea lor, tocmai atunci când vor avea mai mare nevoie de ajutor. Nu-ţi pierde sub nicio formă încrederea în tine, indiferent de circumstanţe, fiindcă vei avea în această perioadă forţa şi resursele necesare pentru a obţine victoria dorită. În luna aprilie este indicat să te concentrezi asupra îmbogăţirii cunoştinţelor din domeniul de activitate, fiindcă s-ar putea să apară o schimbare radicală de mediu. Astrele recomandă să treci cât mai repede peste momentele în care te încearcă deznădejdea. Astfel de momente de slăbiciune pot avea, în această perioadă, consecinţe majore pe termen lung.

În sfera relaţiilor personale, nu se vor arăta situaţii neprevăzute, motiv pentru care nu este cazul să speri că îţi vei întâlni jumătatea în această perioadă. Nu forţa nota din dorinţa de a avea o relaţie serioasă. Vei cunoaşte, în luna aprilie, oameni care îţi pot schimba viaţa în mod radical. Există şansa ca anumite circumstanţe să favorizeze împlinirea anumitor dorinţe pe care le ai de ceva vreme pe plan personal. Nu te grăbi, însă, să duci relaţiile formate la un alt nivel, fiindcă rişti să complici lucrurile. Acest lucru este valabil şi în ceea ce priveşte chestiunile familiale. Lasă lucrurile să decurgă firesc.

Balanţă

Pentru cei născuţi în zodia Balanţei, luna aprilie 2017 se va dovedi o perioadă atipică din multe puncte de vedere. Acest lucru se întâmplă pentru că vor avea parte de un plus de energie din partea astrelor. Astfel, vei avea parte de multe surprize şi realizări semnificative. Nimic nu te poate opri din a-ţi atinge ţelurile propuse. Nu vei avea niciun motiv să te opreşti din drum în această perioadă. Acţionează îndrăzneţ, fără a privi înapoi. Pe de altă parte, vor exista şi situaţii pe care nu le vei putea gestiona imediat, la faţa locului. Încearcă să îţi stabileşti rapid planuri pe termen scurt. Vei avea parte de echilibru pe toate planurile, însă fii vigilentă şi nu te relaxa până nu ai sărit pârleazul, fiindcă există un uşor risc de accidente şi evenimente neplăcute în cazul în care te culci pe o ureche.

Pe plan profesional se arată multe oportunităţi promiţătoare, însă dată fiind paleta largă de opţiuni, încearcă să nu tragi concluzii pripite la începutul lunii. Ai şanse mari să pui în mişcare proiecte care s-au conturat în ultima perioadă. Nu uita, însă, de cei din jurul tău! Concentrează-te asupra colegilor şi nu rata şedinţele, petrecerile organizate în cadrul companiei sau evenimentele relevante pentru domeniul tău de activitate. Este un aspect important, care îţi va permite să îţi faci contacte noi. Cu toate acestea, evită o atitudine mult prea familiară la locul de muncă. Dacă te afli într-o poziţie de conducere, atenţie mare la cei pe care îi ai în subordine. Nu trebuie neapărat să apelezi la concediere, însă dacă simţi că unii dintre angajaţi nu îşi fac datoria cum trebuie, nu amâna momentul. Ai de pierdut dacă nu eşti pregătită să iei anumite decizii şi nu o faci în timp util.

În ceea ce priveşte relaţiile personale, vei avea parte de multă fericire şi căldură. Atât vremea de afară, cât şi atmosfera de acasă vor fi exact aşa cum îţi place. Vor exista, desigur, şi conflicte, însă majoritatea se vor rezolva de la sine, fără prea multă atenţie din partea ta. Nu înseamnă, totuşi, că trebuie să te culci pe o ureche şi să te relaxezi înainte de vreme! Concentrează-te puţin şi identifică aspectele problematice din timp, astfel încât să fii conştientă de verigile slabe care pot ceda în orice moment. Nu se anunţă evenimente importante, precum o nuntă sau venirea pe lume a unui copil, însă e bine să ai un plan de rezervă în caz că apare ceva neaşteptat la orizont. Nativilor din zodia Balanţei care sunt căsătoriţi, astrele le recomandă să petreacă mai mult timp departe de casă, împreună cu familia sau singuri. Astfel vor reuşi să evite apariţia unor conflicte în sânul familiei. Cei singuri, însă, vor fi mai câştigaţi în luna aprilie dacă aleg să iasă mai puţin din spaţiul domestic. Astrele nu recomandă, totuşi, să te izolezi, pentru că momentele prelungite de inactivitate, în care lipsa unei motivaţii clare îşi face simţită prezenţa, îţi pot distruge echilibrul.

Scorpion

În luna aprilie, Scorpionul nu va avea prea mult sprijin din partea astrelor, însă asta nu îi va împiedica să obţină rezultate excepţionale în această perioadă. Această lună de primăvară îţi va aduce multe emoţii pozitive, în baza unor conflicte care te macină de multă vreme. Vei depăşi cu uşurinţă orice provocare şi vei avea ocazia de a-ţi transforma în realitate planuri de mare anvergură. Ba mai mult, luna aprilie va fi pentru tine, în multe privinţe, punctul culminant al activităţii, nu numai pe plan profesional. Nu sunt necesare metode excepţionale, ci va trebui să îţi menţii nivelul de concentrare la parametri obişnuiţi, să îţi urmezi instinctul. Dacă te menţii pe poziţie aşa cum ai făcut-o şi până acum, totul se va rezilva de la sine. Ai grijă, totuşi, fiindcă rişti să te concentrezi asupra rezolvării unei probleme nesemnificative, în timp ce alte aspecte importante trec neobservate, pe lângă tine.

La locul de muncă vei obţine victorii semnificative, folosind foarte puţine resurse. Cu toate acestea, este recomandat să dai tot ce e mai bun, fiindcă nu vei mai întâlni moment mai bun pe tot parcursul anului pentru a obţine ceea ce ţi-ai dorit. Nu te agita cu privire la fiecare situaţie care apare. Concentrează-te şi asupra colegilor, colaborând cum ştii mai bine cu superiorii. Un detaliu căruia nimeni nu îi dă atenţie te-ar putea ajuta pe tine să pui bazele propriei afaceri. Dacă aveai în plan să îţi schimbi locul de muncă sau să începi o afacere pe cont propriu, vei avea parte de numeroase avantaje în această perioadă, însă ai grijă şi învaţă să ţii pentru tine unele detalii momentan. Altfel rişti ca planurile tale grandioase să fie curmate pe nepusă masă.

În sfera relaţiilor personale, luna aprilie aduce numeroase posibilităţi cât se poate de curioase. În primul rând, Scorpionii singuri vor avea şansa să înceapă o relaţie care va deveni fundamentală pentru planurile lor pe termen lung. Vei avea parte de emoţii ample, iar astrele nu îşi vor băga prea tare nasul în deciziile pe care le iei. Important este, însă, să nu iei decizii în mod neglijent. În anumite situaţii, are sens să dai cuiva o a doua şansă, mai ales dacă această prsoană merită acest lucru în mod obiectiv. Obiectivitatea nu va fi punctul tău forte în această perioadă, însă asta nu înseamnă că nu te poţi folosi de ea. Analizează problema de la distanţă şi detaşează-te pe cât posibil, aşteptând o vreme înainte de a lua o decizie. Orice problemă apărută între tine şi cei dragi va avea, în această perioadă, un singur factor declanşator, comun pentru orice conflict ce ia naştere în luna aprilie. Astrele te sfătuiesc să fii foarte atent la noile cunoştinţe şi să nu laşi străini în casă în această perioadă, indiferent de cirucmstanţe. Acest lucru poate deveni baza dezvoltării unui conflict masiv

Săgetător

În luna aprilie, evenimentele vor evolua în favoarea Săgetătorilor, mai ales atunci când aceştia se aşteaptă mai puţin. Desigur, asta nu îţi garantează succesul, dacă nu încerci şi tu să depui eforturi pentru a schimba anumite situaţii în bine. Însă dincolo de alţi factori, norocul va fi de partea ta. La locul de muncă nu se arată şanse de a-ţi schimba locul de muncă, însă vei fi capabilă să îţi îmbunătăţeşti situaţia financiară. Dincolo de asta, vei beneficia de numeroase oportunităţi care îţi vor permite să obţii rezultate semnificative. Nici pe plan amoros nu va trebui să îţi asumi vreo poziţie radicală, aşa că, dacă dai dovadă de suficientă flexibilitate, vei reuşi, cu uşurinţă, să primeşti atenţia celor pe care vrei să îi ai în preajmă. Va fi o perioadă promiţătoare şi productivă, însă nu ar trebui să încerci să te dai mai rotundă decât eşti. Ipocrizia este de evitat mai ales în această perioadă, pentru că este calea sigură către eşec.

La locul de muncă, vei putea implementa un proiect de anvergură, care în momentul de faţă are numai scheletul trasat. Încearcă să nu te concentrezi asupra aspectelor abstracte, pur teoretice. Pune mai mult accentul asupra aspectelor reale, cu o importanţă tangibilă. Acţionează clar şi rapid, fără a te învârti în jurul degetului, pentru a evita întârzierile inutile. Cu cât reuşeşti să faci mai multe acum, cu atât mai bune vor fi rezultatele obţinute. Este, de asemenea, o perioadă bună pentru a găsi căi alternative prin care îţi poţi atinge ţelurile propuse. Flexibilitatea îţi va fi de mare ajutor, însă nu tolera ambiguitatea şi stai departe de cei a căror energie are un efect distructiv.

În ceea ce priveşte relaţiile personale, Săgetătorul poate recupera timpul pierdut. Dacă sunt situaţii pe care le regreţi, acum este momentul să faci ceva în acest sens. Poate că nu vei reuşi să rezolvi prea multe, însă rezultatele vor fi preponderent pozitive. Astrele anunţă o experienţă fundamentală, esenţială pentru modul în care va arăta viitorul tău. Dacă eşti căsătorită, mare atenţie la orice conflict care apare în primele zece zile ale lunii aprilie. Astfel îţi vei asigura linişte şi pace pentru tot restul perioadei. Acţionează cu încredere, fiindcă astfel vei depăşi situaţii dificile cât ai clipi. Dacă nu vrei să ai parte de dezamăgiri majore, fii pe cât de sinceră şi directă poţi cu cei dragi.

Capricorn

Luna aprilie aduce pentru Capricorni momente de linişte. Provocările vor fi depăşite cu uşurinţă în această perioadă. Vei avea ocazia de a te odihni mai mult, vei putea să îţi încarci bateriile şi să te concentrezi asupra unor planuri pe termen lung. Asta nu înseamnă că nu vei putea rezolva numeroase chestiuni în tot acest timp. La locul de muncă trebuie să acţionezi fără grabă, dar cu încredere. Pe plan personal va trebui să fii ceva mai activă. Încearcă, de asemenea, să nu joci conform regulilor impuse de alţii în această perioadă, fiindcă rişti să ai probleme majore.

La locul de muncă, luna aprilie va fi compusă din trei etape de zece zile complet diferite în ceea ce priveşte productivitatea şi evenimentele apărute. În primele zece zile vei avea şansa de a rezolva rapid probleme care te macină de ceva vreme. Dacă ai ocazia de a-ţi ajuta colegii, fă-o fără să stai pe gânduri, fiindcă sprijinul acordar ţi se va întoarce înzecit. Bate fierul cât e cald în această perioadă, însă nu uita de tine! Astrele recomandă, totuşi, să laşi pe mai târziu implementarea unor proiecte pe termen lung. În cea de-a doua perioadă de zece zile din luna aprilie, vei avea şansa de a pune bazele unui proiect ambiţios. Dă tot ce ai mai bun şi nu vei regreta. Încearcă, pe cât posibil, să nu le permiţi altora să îţi influenţeze deciziile. Nu vei reuşi să percepi sfaturile celor din jur în mod obiectiv, aşa că acestea au un potenţial distructiv major.

Nestatornicia va fi cuvântul de ordine în ceea ce priveşte relaţiile personale în luna aprilie. Dinamica va trece de la calm la furtună într-o clipă, aşa că e cazul să te aduni şi să decizi în mod clar care îţi sunt planurile. Concentrează-ţi atenţia asupra celei mai importante persoane din viaţa ta în această perioadă. Dacă ajungi la concluzia că are nevoie de ajutorul tău, acţionează fără să stai pe gânduri. Mulţi dintre nativii din zodia Capricornului au şansa de a-şi întâlni marea dragoste în luna aprilie. Încearcă, totuşi, să nu te laşi păcălită de ambalajul frumos colorat al unora. Păstrează-ţi vigilenţa, mai ales când vine vorba de evenimente la care îţi poţi face multe noi cunoştinţe.

Vărsător

În luna aprilie, Vărsătorii se vor vedea nevoiţi să se adapteze unor circumstanţe neobişnuite. Vei avea nevoie de multă încredere în tine şi flexibilitate, fiindcă schimbările de circumstanţe vor avea loc cu o viteză ameţitoare. Nu vei avea parte, însă, de energii distructive, astfel că la finalul perioadei vei constata că toate schimbările duc la momentul în care vei cunoaşte împlinirea pe plan personal şi nu numai. Rezultatele depind numai de cât de clar îţi vezi propria cale. Pe plan profesional vei avea nevoie de un plan de atac bine pus la punct pentru a transforma în realitate un proiect important. În sfera emoţiilor şi relaţiilor personale, lucrurile se vor desfăşura similar şi vei avea şansa de a modela realitatea după bunul plac. Nu vei întâmpina dificultăţi, câtă vreme planurile tale sunt bine gândite.

La locul de muncă, nativii din zodia Vărsătorului vor primi numeroase bonusuri, menite să îi ajute pe termen lung. Acest aspect se traduce printr-o creştere semnificativă pe plan financiar. Nu încape vorbă de un nou loc de muncă, ci mai degrabă de apariţia unor noi oportunităţi, poate chiar o colaborare care să-ţi rotunjească veniturile. Ai posibilitatea de a-ţi începe propria afacere, însă va trebui să depui eforturi considerabile în acest sens. E nevoie de un plan clar, bine pus la punct, a unui proiect de afaceri care să devină, în timp, sursa ta principală de venit. Dacă nu ai astfel de gânduri, circumstanţele apărute îţi vor indica în ce direcţie este mai bine să te dezvolţi. Dificultăţile, dacă apar, vor fi o urmare firească a unor greşeli făcute de tine, aşa că încearcă pe cât posibil să te perfecţionezi, pentru a evita micile scăpări care îţi pot da mari bătăi de cap. Atenţie la influenţele exterioare, păstrează-ţi bine secretele şi nu-i lăsa pe ceilalţi să te facă să îţi schimbi părerea, mai ales dacă tu ştii foarte bine ce ai de făcut.

În ceea ce priveşte sfera emoţiilor, mare parte din energia astrelor va fi exprimată în cadrul relaţiilor de familie. În primele zece zile ale lunii aprilie, Vărsătorii se vor putea ocupa de probleme urgente. Ulterior, cei singur se pot concentra asupra căutării sufletului pereche. Va fi o perioadă colorată şi plină de surprize. Te poţi aştepta la emoţii de neuitat, pe cât de spectaculoase, pe atât de imprevizibile. Nativii care sunt deja căsătoriţi vor avea parte de unele conflicte, generate în mare parte de diferenţele dintre generaţii. Nu vor fi probleme care să te vizeze în mod direct, însă ar trebui să îţi ajuţi rudele, pentru a evita apariţia unor situaţii critice în viitorul apropiat. Ascultă-ţi instinctul şi vei şti ce ai de făcut. Nu te îndoi de propriile forţe şi alege metoda pe care o consideri potrivită, în funcţie de circumstanţele date. Nu permite emoţiilor să te controleze întru totul, însă bazează-te pe ele când iei o decizie. E o linie fină pe care trebuie să o sesizezi şi să nu o depăşeşti, dacă vrei să eviţi problemele pe plan personal.

Peşti

Luna aprilie va fi una neobişnuită pentru nativii din zodia Peştilor. Vei avea mai multă libertate de exprimare decât de obicei şi vei putea acţiona după cum consideri de cuviinţă în multe situaţii. Aria responsabilităţilor va creşte şi va trebui să munceşti din greu, însă nu trebuie să te temi de acest aspect, fiindcă viaţa ţi se va schimba radical în bine. Nu te arunca, însă, cu capul înainte, fără să ştii cât de adânci sunt apele în care te scalzi. Lucrurile vor evolua în mod similar şi în sfera relaţiilor personale. Mulţi dintre nativii singuri vor cunoaşte pe cineva semnificativ în această perioadă, însă poate fi vorba atât despre dragoste, cât şi despre o prietenie importantă care se poate materializa în luna aprilie. Ai grijă ce îţi doreşti, totuşi, fiindcă poziţia nefavorabilă a planetelor poate aduce energie negativă în viaţa ta dacă nu te stăpâneşti.

În sfera profesională, circumstanţele se pot schimba radical în această perioadă. Primele zece zile ale lunii vor fi extrem de dinamice, însă va fi necesară multă atenţie în relaţia cu adversarii. Ideal ar fi să faci un pas înapoi, să pui la punct un plan de atac şi să acţionezi abia pe finalul lunii aprilie. Nu lăsa emoţiile să te conducă în această perioadă. Dacă laşi percepţia să îţi fie ghidată de ceea ce simţi pe moment, consecinţele pot fi catastrofale, aşa că nu lăsa circumstanţele să te copleşească.

Sfera relaţiilor personale va fi ceva mai stabilă pentru nativii din zodia Peştilor în luna aprilie. Cei care au deja pe cineva alături au şanse mari să se căsătorească, însă nativii singuri nu pot spera la a-şi găsi marea iubire în această perioadă, fiindcă nu se întrevede nimic de acest gen la orizont. Vigilenţa este importantă în această perioadă, fiindcă starea ta emoţională va fi uşor instabilă. Există riscul să te confrunţi cu multă ambiguitate şi să te îndoieşti adesea de propriile forţe. Nu este recomandat, cu toate acestea, să stai pe bară. Dacă observi o urmă de ipocrizie în comportamentul cuiva drag, nu te teme să spui ce ai pe suflet. Exprimă-ţi opinia în mod cât mai obiectiv cu putinţă. Evită măsurile radicale, fiindcă la finalul zilei, familia rămâne fundaţia existenţei tale. Încearcă, de asemenea, să eviţi asumarea unor riscuri în situaţii care prezintă prea multe variabile, fiindcă planurile îţi pot fi date peste cap cu uşurinţă într-un astfel de context.

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Astrologie & Numerologie
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
19 mar