Kate Middleton

Prințesa de Wales și prințul William, văzuți la o fermă...

Citeste mai mult»
Naomi Campbell

Cariera îndelungată în lumea modei a lui Naomi Campbell,...

Citeste mai mult»
meta

O psiholoagă care sfătuia Meta a demisionat pentru că...

Citeste mai mult»
Pierce Brosnan

Pierce Brosnan a pledat vinovat pentru drumeţie în afara...

Citeste mai mult»
Meghan Markle

Meghan Markle a lansat un brand de lifestyle

Citeste mai mult»
Olivia Munn

Actriţa Olivia Munn a dezvăluit că a făcut dublă...

Citeste mai mult»
florin

Florin Salam, ridicat şi dus la audieri, sub acuzaţia de...

Citeste mai mult»
Matthew Perry

Testamentul actorului Matthew Perry a fost făcut public

Citeste mai mult»
camilla

Regina Camilla a primit propria păpuşă Barbie şi a glumit...

Citeste mai mult»
ponor

Cătălina Ponor, din nou mamă: “A doua noastră medalie”

Citeste mai mult»
al pacino

Al Pacino va lansa un volum de memorii în octombrie

Citeste mai mult»
bagaj

Lista pentru bagajul de maternitate: 3 lucruri absolut...

Citeste mai mult»
alergie

6 tipuri de alergii și ce trebuie să știi despre ele

Citeste mai mult»
bronsiolita

Un tratament preventiv privind bronșiolita are o...

Citeste mai mult»
gina

Smiley, declarații sincere despre despărțire și iubire:...

Citeste mai mult»
Al Pacino tată

De ce nu a menționat Al Pacino toţi nominalizaţii la...

Citeste mai mult»
oscar

Filmul "Oppenheimer", marele câştigător al celei de-a...

Citeste mai mult»
avion

Un pilot şi un copilot, suspendaţi după ce au adormit...

Citeste mai mult»
kate

Cea mai recentă fotografie oficială cu prinţesa Kate ar...

Citeste mai mult»
adam sandler

Adam Sandler, cel mai bine plătit actor de la Hollywood...

Citeste mai mult»
Rupert Murdoch

Magnatul Rupert Murdoch, în vârstă de 92 de ani, s-a...

Citeste mai mult»
Jane Fonda

Julianne Moore, Jane Fonda şi Emma Thompson se numără...

Citeste mai mult»
oscar

Ce cadouri vor primi vedetele nominalizate la premiile Oscar

Citeste mai mult»
Hannah Gutierrez-Reed

Armuriera filmului ''Rust'', găsită vinovată de omor prin...

Citeste mai mult»
Colin

Cămaşa albă purtată de Colin Firth în "Mândrie şi...

Citeste mai mult»
Karl Lagerfeld

Apartamentul din Paris al lui Karl Lagerfeld va fi scos...

Citeste mai mult»

Rihanna, criticată pentru performanța „leneșă” de la...

Citeste mai mult»
Kate Middleton

Kate Middleton revine la angajamentele oficiale la 8...

Citeste mai mult»
Sinead O'Connor

Administratorii averii lui Sinéad O'Connor denunţă...

Citeste mai mult»
stela

Stella McCartney atrage atenţia asupra a efectelor nocive...

Citeste mai mult»
Elon Musk

Elon Musk a dat în judecată OpenAI şi pe CEO-ul Sam...

Citeste mai mult»
iris

Iris Apfel, simbol al modei şi "starletă geriatrică", a...

Citeste mai mult»
Victoria Beckham

Prezentarea de modă a Victoriei Beckham la Paris,...

Citeste mai mult»
furla

Lux în fiecare Detaliu - Descoperiți Frumusețea...

Citeste mai mult»
Kate Middleton

Palatul Kensington face o actualizare cu privire la...

Citeste mai mult»
 Elton John

O colecţie a lui Elton John a obţinut peste 20 de...

Citeste mai mult»

Rihanna şi Zuckerberg se află în India, invitaţi la...

Citeste mai mult»
Kanye West

Kanye West, dat în judecată de moştenitorii Donnei Summer...

Citeste mai mult»
richard

Actorul american Richard Lewis a murit la vârsta de 76 de...

Citeste mai mult»
anxietate

Ce este anxietatea socială și cum poate fi depășită?

Citeste mai mult»

Horoscop: Ce tip de relaţii să eviţi cu orice preţ, în funcţie de zodie

De în Dragoste & Sex 14 mar 2017

Lasă astrele să te ghideze în alegerea partenerului de cuplu şi vei găsi fericirea în dragoste. Fiecare semn zodiacal are tendinţa de a se implica în relaţii care iniţial par desprinse din filmele de dragoste, cu toate că pe termen lung acestea se dovedesc a fi toxice şi departe de tiparul ideal, compatibil cu trăsăturile zodiei respective. Află ce tip de relaţii ar trebui să eviţi, în funcţie de zodia ta.

Berbec

Deşi îţi place la nebunie să intri în relaţii cu un debut exploziv, încearcă, mai degrabă, să construieşti o legătură dincolo de primele scântei ce apar între tine şi un potenţial partener. Temperează-te puţin, arată că eşti capabilă de blândeţe şi afecţiune, astfel încât să nu constaţi, din nou şi din nou, că flacăra pasiunii se stinge, iar potenţialul partener fuge mâncând pământul, speriat de tendinţa ta de a prelua hăţurile atunci când ritmul este mai lent decât cel cu care eşti obişnuită.

Taur

Deşi confortul căilor deja cunoscute, tradiţionale, te atrage extrem de mult, nu ar trebui să te implici într-o relaţie doar din comoditate. Nu-ţi fie teamă să te aventurezi în necunoscut şi să încerci să cunoşti mai bine un potenţial partener care poate nu s-ar încadra în tiparul pe care tu îl ai deja în minte. S-ar putea să ai parte de surprize nemaipomenite! Evită, totuşi, relaţiile cu parteneri care sunt în mod evident mereu în căutare de surse de adrenalină. Va fi, pentru tine, o cursă nu tocmai uşor digerabilă.

Gemeni

Dacă vrei să fii fericită în dragoste, caută un partener cu o rezistenţă sporită, care să poată ţine mereu pasul cu tine în ceea ce priveşte preferinţa pentru varietate. Astrele recomandă, totuşi, să îţi temperezi puţin superficialitatea. Sapă ceva mai adânc atunci când cunoşti pe cineva care ţi-a trezit interesul. Un simplu flirt de o seară nu este suficient pentru a afla ce comori se pot ascunde în spatele măştii pe care majoritatea o poartă la o primă interacţiune.

Rac

Evită cu orice preţ legăturile cu oameni care par a fi lipsiţi de empatie şi cu indivizi cărora le este teamă de angajamente. Degeaba le oferi tot ce e mai bun din firea ta blândă şi grijuluie. Nu vei face decât să te alegi cu o inimă frântă în căutarea stabilităţii de care ai nevoie în cuplu.

Leu

Ştii că eşti impulsivă şi că vrei mereu să preiei controlul, astfel că ar trebui să eviţi o relaţie cu un partener care nu reuşeşte să îşi impună punctul de vedere şi se teme să stabilească limite clare în cuplu. Deşi iniţial îţi va plăcea că totul decurge aşa cum vrei tu, în timp îţi vei pierde respectul pentru partener, iar relaţia va avea de suferit.

Fecioară

Evită-i cu orice preţ pe cei care stau mereu cu ochii pe ceas când vine vorba de relaţii amoroase. Ai nevoie de timp pentru a te acomoda cu noul partener, aşa că răbdarea trebuie să fie principala calitate a unui partener de cursă lungă în ceea ce te priveşte.

Balanţă

Îţi este dificil adesea să îţi găseşti un partener potrivit fiindcă ai nevoie, deopotrivă, de cineva alături de care să poţi duce o viaţă liniştită, armonioasă, dar şi de o persoană capabilă să te scoată din rutină, să te "trezească" atunci când ai tendinţa de a te agăţa cu încăpăţânare de zona de confort.

Scorpion

Fiindcă nu reuşeşti să acorzi încredere celor din jur prea uşor, ar trebui să eviţi legăturile cu persoane care te încurajează prin simpla prezenţă să te închizi şi mai mult în carapacea ta. Alege, mai degrabă, oameni deschişi şi răbdători, oameni dispuşi să îţi arate că merită să dărâmi zidul pe care l-ai aşezat între tine şi cei din jur.

Săgetător

Ai grijă să nu laşi energia şi entuziasmul caracteristice zodiei tale să te împingă în braţele oricui se nimereşte. Eşti amatoare de diversitate şi schimbare, însă asta te poate ghida către situaţii în care să răneşti fără să vrei un potenţial partener. Caută mai degrabă o legătură cu o persoană care să te încurajeze să scoţi la iveală loialitatea - trăsătură pe care o deţii, deşi nu eşti obişnuită să o "antrenezi".

Capricorn

Stai departe de relaţiile în care tu şi partenerul de cuplu nu aveţi acelaşi limbaj al iubirii, fiindcă vor ieşi cu siguranţă scântei. Dacă partenerul nu ştie cum să te ajute să te destinzi, relaţia este sortită eşecului. Nu este de ajuns un partener jucăuş, ci ai nevoie mai degrabă de cineva care să fie în acelaşi timp cu picioarele pe pământ, care ştie să menţină un echilibru între distracţie şi asumarea responsabilităţii.

Vărsător

Fiindcă stimularea intelectuală îţi aduce mari satisfacţii în relaţia de cuplu, evită legăturile bazate pe atracţie fizică pură şi atât. Te vei plictisi extrem de repede şi te vei alege, cu siguranţă, cu o inimă frântă.

Peşti

În dragoste ar trebui să nu laşi loialitatea care te caracterizează să îţi întunece judecata. Din devotament pentru partener rişti să ajungi un preş confortabil, fără a primi în schimb afecţiunea şi devotamentul de care ai nevoie pentru a fi fericită în cuplu.

Tag-uri: , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 2

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Rodela Camila (15.10.2018, 15:46)
Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: [email protected] și să vă rezolvați problemele ca mine. El poate rezolva următoarele probleme și multe altele.
(1) DACĂ VREAȚI EX-BACK
(2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI
(3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS.
(4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE CARE VOR VĂ CĂUTĂ ATRACTIVĂ
(5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTĂ UN COPIL
(6) VREI DUMNEAVOASTRĂ
(7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI
(
Răspunde-i
...class="caps">Lasă astrele să te ghideze în alegerea partenerului de cuplu şi vei găsi fericirea în dragoste. Citește mai departe… Sursa: feminis.ro
...
Spune-ţi părerea
Alte articole din Dragoste & Sex
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
19 mar