smiley

Damian Drăghici şi Smiley au lansat melodia „S-a furat...

Citeste mai mult»
Anne Hathaway

Anne Hathaway, reacţie devenită virală la un gol al...

Citeste mai mult»
belinda

Belinda Bencic a devenit mamă

Citeste mai mult»
nasty

"NASTY", documentarul despre Ilie Năstase, în selecţia...

Citeste mai mult»
Regele Harald

Regele Harald al V-lea al Norvegiei, în vârstă de 87 de...

Citeste mai mult»
louis

William şi Kate mulţumesc publicului pentru mesajele...

Citeste mai mult»
cataracta

Cum te recuperezi după operația de cataractă?

Citeste mai mult»
covid-19

Un caz rar al unui pacient infectat cu coronavirus timp...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Prima zi de record a lui Taylor Swift pe Spotify cu...

Citeste mai mult»
becks

Spice Girls s-au reunit la petrecerea de 50 de ani a...

Citeste mai mult»
armani

Giorgio Armani nu mai exclude vânzarea imperiului său de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift a lansat un nou album, gata să doboare toate...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon, decorat de Ucraina pentru sprijinul său în...

Citeste mai mult»
Harry Styles

O admiratoare a lui Harry Styles, încarcerată după ce i-a...

Citeste mai mult»
Printesa Diana

Rochii ale prinţesei Diana, expuse la Hong Kong înainte...

Citeste mai mult»
bon jovi

Un serial documentar despre Bon Jovi oferă detalii despre...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William participă la primul său angajament public...

Citeste mai mult»
prezentare

Casa de modă Dior a prezentat la New York o colecţie...

Citeste mai mult»
Monica

Monica Bîrlădeanu, dezvăluiri despre provocările...

Citeste mai mult»
amalia

Moştenitoarea tronului olandez a fugit în Spania din...

Citeste mai mult»
celine dion

Un documentar despre boala de care suferă Céline Dion va...

Citeste mai mult»
vin

Un restaurant din Italia oferă o sticlă de vin gratuită...

Citeste mai mult»
chefi

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu...

Citeste mai mult»
Guy Ritchie

Guy Ritchie revine pe marile ecrane cu un film despre o...

Citeste mai mult»
Stormy Daniels

Cine este Stormy Daniels, femeia aflată în centrul...

Citeste mai mult»
tuns

Top 5 stiluri ce revin la modă

Citeste mai mult»
pacanele

Fetele știu să se distreze: păcănele online cu modă și...

Citeste mai mult»
ulei

Beneficiile pentru sănătate ale uleiului de măsline

Citeste mai mult»
Harry și Meghan Markle

Harry şi Meghan vor produce două seriale Netflix despre...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Muzica lui Taylor Swift revine pe TikTok, chiar dacă casa...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William şi fiul său cel mare, George, au asistat...

Citeste mai mult»
portofel

Alegerea portofelului de damă din piele în funcție de...

Citeste mai mult»
Sebastian Stan

Sebastian Stan se transformă în tânărul Donald Trump în...

Citeste mai mult»
Bjorn Ulvaeus

Bjorn Ulvaeus a reflectat asupra succesului şi...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon nu va face apel la plasarea sa sub tutelă...

Citeste mai mult»
Alec Baldwin

Împuşcături mortale la filmările "Rust" - Alec Baldwin "a...

Citeste mai mult»
Jonathan Majors

Actorul Jonathan Majors scapă de închisoare pentru...

Citeste mai mult»
michael douglas

Michael Douglas a aflat, în cadrul emisiunii "Finding...

Citeste mai mult»
powerball

Un jucător la loteria Powerball a câştigat un jackpot de...

Citeste mai mult»
Sacha Baron Cohen si Isla Fisher

Sacha Baron Cohen şi Isla Fisher divorţează după 13 ani...

Citeste mai mult»

Dr Morad Iancu-Luxury Aesthetics - Cu un pas mai aproape de perfectiune

În Frumusete 14 sep 2009
Un chip frumos intotdeauna va atrage zambete, iar femeia moderna are la indemana toate secretele pentru a obtine perfectiune. De aceea tehniciile de corectare a micilor imperfectiuni au atins un nou nivel. Afla in continuare de la Dr. Morad Iancu care sunt terapiile la care poti apela pentru un chip asa cum iti doresti si ce presupune fiecare tratement in parte!
Buzele bine conturate reprezinta un simbol al frumusetii de multe secole. Femeile cu buze pline au fost mereu o muza pentru marii artisti si o tentatie pentru sexul masculin, de aceea terapiile de modelare a buzelor au devenit un adevarat must-have pentru femeia moderna.  Dar la ce terapie sa apelezi mai exact? Aici intervin specialistii in medicina estetica, medicina fara operatii, si metodele inovatoare de tratamente mini-invazive, care nu necesita anestezie si nu implica senzatie de durere, fara timp de recuperare dar cu rezultate exceptionale.

Dr. Morad Iancu, unul din cei mai solicitati medici esteticieni din Romania recunoscut ca si medicul vedetelor care promoveaza ultimele tehnici ale medicinii estetice prin metode mini-invazive, va prezinta succint in ceea ce urmeaza cateva dintre aceste metode si rezultatele impresionante pe care aceste tehnici le ofera.

Modelarea buzelor   

Despre modelarea si augmentarea buzelor putem spune ca aceasta procedura este recomandata pacientilor de peste 18 ani care nu sunt multumit  de  aspectul, marimea, forma si mai ales volumul buzelor.

In afara de alegerea medicului, care este o hotarare importanta mai ales cand este vorba de buze, care sunt extrem de vizibile, decizia principala este alegerea substantei pe care o sa o folosim în timpul tratamentului.

Substantele de umplere se pot clasifica in 2 categorii: substante de umplere permanente, care nu sunt resorbabile astfel incat rezultatul este permanent si substante de umplere resorbabile. Un exemplu de substanta de umplere resorbabila este acidul hialuronic astfel incat rezultatul este limitat la cateva luni - recomandat mai ales pentru persoanele care nu sunt hotarate cu privire la un rezultat final.

Augmentarea si modelarea buzelor cu ulei de silicon este o tehnica este des folosita mai ales in USA si Israel, constand intr-o tehnica speciala de tratament prin injectarea de micro-picaturi nu ca substanta de umplere. Astfel, substanta injectata va stimula producerea de colagen si elastina si in jurul fiecarei picaturi se formeaza o pelicula fina de colagen si elastina a propriului corp! Astfel buzele se vor modela si vor creste in volum cu ajutorul
tesutul propriu! Sunt necesare 4-5 sedinte cu intervale de 2-4 saptamani intre ele.

Procedura de marire a buzelor, atat pentru metoda permanenta cat si pentru temporara, nu este dureroasa, este acompaniata doar de o senzatie usoara de discomfort. Inaintea injectarii substantei se va aplica o crema anestezica  sau la pacienti mai sensibili se va  anestezia local zona buzelor, dupa care  se va injecta substanta de umplere prin tehnici diferite în functie de metoda aleasa. Este o procedura foarte  simpla care dureaza cateva minute. Tratamentul nu necesita timp de recuperare si pacientul se poate intoarce la activitate curenta imediat dupa tratament. Edemul de roseata locala dispare dupa cateva ore.

Tratamentul cearcanelor

Se spune ca ochii sunt "ferestrele sufletului". Orice ora pierduta din somnul de infrumusetare are repercursiuni asupra  noastra, a sanatatii si stralucirii tenului. Chipul capata o expresie obosita, ochii devin tristi, iar cearcanele nu intarzie nici o secunda sa-si faca simtita prezenta  indiferent de varsta, deci chiar si la persoanele tinere. Exista o grupa mare de persoane care se nasc cu acest defect, insa din pacate cu timpul acestea se adancesc si se agraveaza datorita imbatranirii pielii, absorbtia pernutelor de grasime care se afla in zona suboculara, caderea tesuturilor si a  fetei datorita pierderii elastici

Tratamentul se realizeaza sub anestezie locala si  practic nu este dureros. Se injecteaza substanta de umplere naturala - acid hialuronic, collagen sau grasime proprie. Deoarece zona este foarte sensibila este indicat ca tratamentul  sa fie realizat de un medic cu experienta.

Tratamentul este scurt si pacientul se  poate  intoarce la activitatea sa  chiar dupa tratament.  Efectele adverse care pot surveni in urma acestui tratament sunt - vanataie si edem local care se remit in cateva zile.

Tratamentul ridurilor

Botoxul actioneaza asupra ridurilor de expresie, cunoscute si sub denumirea de riduri dinamice; sunt de fapt riduri care se formeaza de-a lungul anilor datorita expresiei repetate a emotiilor zi de zi : zambet, suparare, mirare, etc.

Tratamentul este foarte simplu, usor si de fapt nedureros. Cu 15 minute inainte de tratament se aplica o crema anestezica pe zona tratata, apoi se dezinfecteaza zona si se injecteaza cantitati infime de botox cu o seringa care prezinta un ac foarte fin. Tratamentul dureaza cam 2-3 minute si nu necesita timp de recuperare, rezultatul tratamentului cu botox fiind limitat la zona tratata; toxina botulinica nu difuzeaza si nu migreaza in alte zone. Rezultatul tratamentului se observa din a patra zi iar rezultatul final se vede dupa 2 saptamani, moment in care pacienta este invitata la o noua evaluare iar daca este necesar se mai adauga inca o cantitate minima de substanta.

Folosind o tehnica proprie de injectare, Dr. Iancu poate deasemenea ridica sprancenele si chiar pleoapa cu cativa milimetrii. Zonele clasice unde se injecteaza botoxul sunt: zona fruntii, zona intrasprancenoasa si in zona din jurul ochilor, insa, datorita experientei in medicina estetica Dr. Iancu poate trata si alte regiuni cum sunt zona gatului, barbia, si buza superioara.

Peeling-ul chimic (chemexfolierea sau dermapeeligul) este un tratament nechirurgical, complex, mai precis o exfoliere controlata la nivelul pielii care prin descuamarea si regenerarea tegumentului din straturile profunde ofera pielii un aspect intinerit atenuand imperfectiunile fetei.

Peelingul chimic se foloseste atunci cand se doreste tratarea leziunilor solare, pete si pistrui deschise la culoare, riduri fine, cicatrici, acnee, pori deschisi, etc. Acesta se foloseste de obicei pe pielea fetei insa se poate folosi si pentru pielea gatului, decolteului si pe versul mainii. Peelingul se efectueaza prin aplicarea unui amestec de substante speciale pe suprafata care trebuie tratata.

Peeling-ul chimic superficial, se foloseste acidul glicolic sau TCA (acid tri chlor acetic) in concentratie scazuta, tratamentul dureaza cateva minute, este aproape nedureros datorita unei  actiuni foarte usoare asupra pielii si se face fara nici o anestezie. Deoarece nu exista riscul de afectare a pigmentului pielii este recomandat atat tenului deschis cat si celui inchis. Timpul de recuperare este foarte scurt si se pot observa rezultatele dupa 5-6 zile. Dezavantajul acestuia este ca nu este eficient in tratarea cicatricilor.

Peeling-ul chimic intermediar este folosit TCA in concentratie medie sau fenol in concentratie scazuta, in urma aplicarii rezulta o arsura de gradul 1 care este acompaniata de o senzatie de usturime moderata de cateva minute; se face fara anestezie. In urma acestui tratament exista riscul de a afecta celulele de pigmenti si nu este recomandat celor cu tenul mai inchis la culoare. Timpul de recuperare este de 2-4 saptamani si de obicei rezultatele se mentin 1 an.

Peeling-ul chimic intermediar in 3 etape - in urma cercetarilor Dr. Iancu a creat acest tip de tratament unic in care se foloseste un amestec special de substante, diferit pentru fiecare pacienta in parte, specific caracteristicilor si problemelor pielii fiecareia. Se efectueaza în 3 sedinte la interval de o luna, si este acompaniat de o serie de creme terapeutice produse în laboratorul propriu care contin medicamente si substante active.

Peeling-ul chimic adanc - tratamentul dureaza cam 30 de minute, pacienta ramane internata 24 de ore iar timpul de recuperare este de o luna. Expunerea la soare este interzisa timp de 6 luni. Rezultatele sunt spectaculoase, petele, ridurile si cicatricile dispar complet iar rezultatele se mentin toata viata.Augmentarea ridurilor - Aceasta tehnica de tratament estetic este considerata ca fiind foarte simpla. Tratamentul cu fillere este neinvaziv (procedura medicala care nu presupune o lezare tisulara si nu este o manevra sangeranda) iar pericolul  aparitiei unor complicatii este foarte scazut. In afara  rolului de a augmenta,  aceste substante sunt folosite si pentru a remodela iregularitati si imperfectiuni din zona faciala si a intregului corp, ba chiar si pentru tratarea cicatricilor. Se pot utiliza pentru toate tipurile de piele, au o structura inerta si sunt foarte bine acceptate de organism iar aspectul va fi natural si estetic.

In tratmentul ridurilor cu ulei de silicon este utilizat un ulei pur de silicon special (silicon-ul este un element natural gasit in nisip, cuart, si roci iar o masa moleculara mica de siliconi formeaza uleiuri) care este injectat prin  tehnica micro-picaturilor. Pentru un rezultat bun  si  fara complicatii sunt necesare între 3 si 5 sedinte de tratament (datorita cantitatii infime de substanta injectate in fiecare sedinta) cu o pauza de 3-4 saptamani între ele.

Tratamentul ridurilor cu acid hialuronic - aceasta substanta se gaseste in corp in mod natural mai ales in tesutul conjuctiv, piele si articulatii, dar cu trecerea timpului scade sinteza lui si pielea isi pierde elasticitatea si vitalitatea. Particulele injectate atrag apa (au  rol  de burete) si aceste molecule de apa sunt responsabile de cresterea in  volum. Gelul este injectat sub straturile pielei sub anestezie locala si este  practic nedureros.

Mezoterapia este un tratament nechirurgical, simplu, si  printre altele este folosit in zona faciala pentru a: imbogati, hidrata, topi grasimea nedorita si a improspata tenul fetei iar rezultatele sunt spectaculoase.

Dr. Iancu foloseste o gama larga de substante active, vitamine cu rol de a stimula si a genera producerea de collagen si elastina, anti-oxidanti-care ajuta sistemul imun a pielii, combate radicali liberi de oxygen, saruri si minerale-care imbunatatesc activitatea enzimatica si acidul hialuronic care pastreaza volumul si hidrateaza pielea.

In acest tratament, se injecteaza cu ajutorul seringei (avand ace foarte subtiri) aceste substante in pielea fetei si a decolteului. Procedura este practic nedureroasa fiind  acompaniata doar de o senzatie de piscatura datorita acelor care sunt foarte subtiri.

Nu exista timp de recuperare iar pacientul se poate  intoarce la activitatea sa imediat dupa tratament. Este indicat realizarea tratamentului chiar de la o varsta mai tanara, incepand cu varsta de 20-30 de ani.

Cu stima,
Dr.Morad Iancu
Adresa web: www.dr-iancu.com
Tel. programari: 0723-17.13.16
Tag-uri: , , , , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Frumusete
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
25 apr