Frigănele reinterpretate

In Reţete de 17 mai 2017

Desertul copilăriei este reinventat, uşor de preparat şi mult mai uşor de consumat.

Timp: 30 minute
Dificultate: uşoară
Porţii: 4
Ingrediente:

1/4 cană lapte, 1/4 cană sirop de arţar, 1/4 linguriţă nucşoară, 1/2 linguriţă esenţă de vanilie, 1 linguriţă scorţişoară, 2 linguri zahăr, 4 linguri unt, 4 ouă, 8 felii franzelă albă

Mod de preparare:

1. Se amestecă scorţişoara, nucşoara şi zahărul într-un bol mic şi se lasă puţin deoparte.

2. Se bat ouăle, laptele şi esenţa de vanilie cu amestecul anterior.

3. Se înmoaie feliile de pâine în compoziţia obţinută şi se prăjesc pe ambele părţi până devin maronii, în untul topit la foc mediu.

4. Se servesc stropite cu siropul de arţar.

Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
22 mai