French toast cu banane și miere

In Reţete de 13 mar 2018

Dacă mai ții minte frigănelele, desertul copilăriei, dar îți place să fii stilată, atunci vei adora această rețetă franțuzească.

Timp: 20 minute
Dificultate: ușoară
Porţii: 4
Ingrediente:

1/2 cană lapte, 1/2 linguriță scorțișoară, 1 banană, 1 ou, 1 linguriță zahăr, 1 linguriță zahăr pudră, 1 borcan miere lichidă, 3 linguri unt, 4 felii de pâine

Mod de preparare:

1. Se curăță și se pisează banana, apoi se amestecă cu oul bătut, laptele și zahărul.

2. Se preîncălzește o tigaie unsă cu unt și se înmoaie fiecare felie de pâine în ea, pe ambele părți, prăjind ușor feliile pe fiecare parte, la foc mediu.

3. Se pun feliile prăjite pe farfurii și se presară cu zahăr pudră și scorțișoară, după care se toarnă miere, dulceață sau sirop de arțar deasupra.

Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
22 iun