chef florin dumitrescu

Chef Florin Dumitrescu, adevărul despre motivul pentru...

Citeste mai mult»
dus

Care este cel mai bun moment al zilei pentru a face duș

Citeste mai mult»

Beyoncé, vedeta pop de culoare din Texas, îşi lansează...

Citeste mai mult»
Timothée Chalamet

Timothée Chalamet îl va interpreta pe legendarul muzician...

Citeste mai mult»
Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger spune că săptămâna trecută i-a fost...

Citeste mai mult»
Bruce Springsteen

Bruce Springsteen va primi cea mai prestigioasă...

Citeste mai mult»
daddy

Proprietăţile rapperului Sean "Diddy" Combs din Los...

Citeste mai mult»
Anne Hathaway

Anne Hathaway a suferit un avort spontan într-o perioadă...

Citeste mai mult»
buchete

Cele mai populare flori pentru buchetele de mireasă

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Regele Charles este "frustrat" de ritmul său de...

Citeste mai mult»
olivia

Actriţa Olivia Colman spune că ar fi plătită mai bine...

Citeste mai mult»
Cameron Diaz

Actriţa Cameron Diaz, în vârstă de 51 de ani, şi soţul ei...

Citeste mai mult»
covaci

Liderul trupei Phoenix, Nicu Covaci, operat de urgenţă pe...

Citeste mai mult»
shakira

Shakira a lansat un nou album, intitulat „Las Mujeres Ya...

Citeste mai mult»
somn

Poziția de somn care poate provoca hipertensiune...

Citeste mai mult»
Oprah Winfrey inainte

Oprah Winfrey mărturiseşte că, timp de 25 de ani, a fost...

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Regele Charles al III-lea se simte ''foarte bine'', a...

Citeste mai mult»
tatoiu

Monica Tatoiu, atac la adresa Erikăi Isac și a piesei...

Citeste mai mult»
Aaron Taylor-Johnson

Actorul britanic Aaron Taylor-Johnson, marele favorit...

Citeste mai mult»
finlanda

Finlanda, ''cea mai fericită ţară din lume'' pentru al...

Citeste mai mult»
ceara

Sezonul estival se apropie, ce poți face pentru a avea...

Citeste mai mult»

Firea: Nu am discutat despre europarlamentare; acum...

Citeste mai mult»
fam

Cum poți alege pantofi de damă eleganți și confortabili?

Citeste mai mult»
Printul William & Kate Middleton

Familia regală britanică infirmă speculaţiile despre Kate...

Citeste mai mult»
Elon Musk

Elon Musk sugerează că faptul că foloseşte ketamină pe...

Citeste mai mult»
stormy

Fosta actriţă porno Stormy Daniels îşi prezintă versiunea...

Citeste mai mult»
Kate Middleton

Prințesa de Wales și prințul William, văzuți la o fermă...

Citeste mai mult»

Cum poți alege pantofi de damă eleganți și confortabili?

Citeste mai mult»
Naomi Campbell

Cariera îndelungată în lumea modei a lui Naomi Campbell,...

Citeste mai mult»
meta

O psiholoagă care sfătuia Meta a demisionat pentru că...

Citeste mai mult»
Pierce Brosnan

Pierce Brosnan a pledat vinovat pentru drumeţie în afara...

Citeste mai mult»
Meghan Markle

Meghan Markle a lansat un brand de lifestyle

Citeste mai mult»
Olivia Munn

Actriţa Olivia Munn a dezvăluit că a făcut dublă...

Citeste mai mult»
florin

Florin Salam, ridicat şi dus la audieri, sub acuzaţia de...

Citeste mai mult»
Matthew Perry

Testamentul actorului Matthew Perry a fost făcut public

Citeste mai mult»
camilla

Regina Camilla a primit propria păpuşă Barbie şi a glumit...

Citeste mai mult»
ponor

Cătălina Ponor, din nou mamă: “A doua noastră medalie”

Citeste mai mult»
al pacino

Al Pacino va lansa un volum de memorii în octombrie

Citeste mai mult»
bagaj

Lista pentru bagajul de maternitate: 3 lucruri absolut...

Citeste mai mult»
alergie

6 tipuri de alergii și ce trebuie să știi despre ele

Citeste mai mult»

Look hot pentru prima intalnire

De în Moda 27 aug 2008
Te-a invitat la o intalnire cel care ti-a picat cu tronc de prima data cand i-ai intalnit privirea? Afla ce tinuta hot ti se potriveste in functie de stilul si locatia unde va veti intalni. Testeaza dragostea cu stil vestimentar.
Care este primul gand care iti trece prin minte cand esti invitata in oras chiar de acei ochi care iti aduc fluturi in stomac? "Cu ceeee ma imbrac?"

Nu te impacienta, ca de aceea suntem aici, sa-ti aducem la cunostinta cele mai fresh tendinte perfect "mulate" stilului tau, ocaziei si locatiei unde va exista cu siguranta un prim sarut. Doar vei fi irezistibila, nu-i asa?

Elegant Date

Respectand romantismul, prima intalnire, in genere, are loc la un restaurant. Visam putin la un trandafir rosu, cu petale de "catifea", lumina creata de lumanari "subtile", acorduri de vioara si pian, soapte dulci la ureche. Dar sa revenim putin la realitate si sa ne gandim ca acest tablou trebuie sa fie intregit de o aparitie WOW. Cum putem face posibil acest lucru decat cu o rochie ce urmareste subtil linia corpului, atragand atentia punctului forte…Tu.

Debenhams a lansat in noul sezon toamna-iarna ’08 - Tinute pentru personalitatea ta!
Visatoare, romantica, indrazneata, excentrica sau adepta a minimalismului, in acest sezon Debenhams iti aduce tinute care iti vor pune in valoare personalitatea. Cele cinci linii propuse pentru toamna/ iarna 2008 urmaresc influente variate si realizeaza efecte vizuale versatile prin imbinarea accesoriilor si a detaliilor.

Linia Folk propune un un look etnic de iarna cu radacini in traditia est –europeana. Tinutele au detalii decorative, create manual. New Goth spune o poveste romantica si intunecata si readuce in tendinte influentele punk si gotice. Combinatiile indraznete de dantela si piele neagra creaza o imagine cu personalitate. Heritage este o linie cu influente vintage, din anii 50 si 60. Bonnie, Clyde si eroinele lui Hitchcock sunt referinte pentru stilul vestimentar al acestor ani: tinute ce pun in valoare feminitatea, imprimeuri sofisticate, rochii formale, fuste cu taieturi A-line, piese crosetate, trenciuri pline de culoare. Bad Girls prezinta look-ul excentric englezesc, al tinerelor londoneze cu atitudine de topmodel. Trendul Minimal propune o reintoarcere la structura si o micsorare a pieselor de imbracaminte dupa principiul "mai putin, mai bine". Aspectul "neglijent" accentueaza puternic liniile gatului, ale umerilor si detaliile translucide.

Pentru tine am ales aceasta rochie semnata Julien Macdonald pentru ca sunt sigura ca iti vei dori sa fi "hard to get". Insa daca vei dori un plus de sarm, adauga tinutei tale aceasta minunata esarfa Accessorize care face parte din noua colectie de toamna-iarna 08-09 ce capteaza lookul fundamental englezesc si il "muleaza" stilului tau.Casual Date

Intalnirea se va petrece la cinema sau pur si simplu o plimbare in parc si apoi o cafea la cel mai apropiat bar. E clar ca nu te vei imbraca intr-o rochie de seara, ci vei adopta un stil casual-chic. Dar nu uita….tot trebuie sa stralucesti la lumina lunii. Trebuie sa porti ceva care sa "imbrace" misterul, sa fi ca o mica anecdota pe care cu greu ii va gasi raspunsul, provocandu-l sa te cunoasca.

Pentru aceasta ai doua solutii:

Misterul casual-chic de la Nichi Cristina Nichita


Fidel elegantei "timeless" si "ageless", brandul propune pentru acest sezon o colectie inedita, realizata pentru a crea un look ultra- feminin.

Tendintele in moda pentru sezonul rece vin cu optiuni dintre cele mai variate. Specialistii de la Nichi Cristina Nichita iti propun cateva dintre cele care au fost prezente in sezonul cald: croiul de tip A- de aceasta data in jachetele scurte si medii, talia marcata prin cordoane si curele, accesorizarea puternica (prin fulare, manusi, palarii), precum si hainele de inspiratie masculina, ce revin in forta. Ca noutati, se recomanda rochia din jerse si rochia de tip trenci, vesta- element de inspiratie masculina, adaptabil in multe situatii- si materialele fluide (adoptabile chiar si in sezonul rece). Sunt incurajate combinatiile inedite de imprimeuri (cele mai in voga sunt cele floral-grafice) si insertiile unor materiale pretioase (pielea sau blana). Trendul de inspiratie masculina - adoptat ca idee de baza a colectiei, transmite ideea unei feminitati mascate, valorificate prin atitudinea cu care purtam o anumita haina.

Angel style in casual wear – Kinga Varga

Misterul poate sa ia multe fete, una dintre ele este chipul unui "inger". Adopta un stil copilaresc dar in acelasi timp "muleaza-l" pe corpul tau de femeie fatala. Intr-un peisaj tomnatic, in nuante terne, fii tu pata de culoare. Adopta stilul Kinga Varga purtand aceasta rochie orange, creata dintr-un fir special de matase cu bumbac. Trebuie sa fii vesela cu un zambet ucigator, iar rochia aceasta deja spune acest lucru despre tine. Tot ce ramane este sa ii si arati.

Accesorizarea poate aduce un plus de stil. Pentru ambele tinute poti adauga aceasta geanta semnata Mandarina Duck ce face parte din colectia "You", o linie inspirata de stilul japonez.Sport Date

Ti-a propus sa aveti o intalnire de adolescenti, intr-un parc de distractii, unde sa impartasiti o vata pe bat sau o inghetata de caramel? Nu-i nimic si aici vei fi pregatita. Vei adopta o tinuta in care sa te simti confortabil dar in acelasi timp sexy, nu-i asa?

Pentru tine am ales stilul Tiffosi, mai ales ca poti beneficia de o super oferta.

Mega promotie marca Tiffosi


N-ai auzit ultima barfa din targ? La Tiffosi e zarva mare! O super promotie iti da tarcoale! Daca-ti cumperi o pereche de blugi din colectia noua, nu pleci acasa doar cu ei. Mai primesti ceva cadou – un super tricou cu maneca lunga. Pe care poti usor sa-l asortezi cu cei mai cool blugi pe care tocmai i-ai achizitionat. Ce zici? Suna bine?

Si daca nu ti-ai potolit setea de shopping, ai de unde cumpara. Colectia de toamna – iarna 2008 de la Tiffosi este deja in magazine. Ce colori trebuie sa porti in acest sezon? Albastru, verde, negru si gri. Acestea sunt vedetele. Dar nu pentru orice fel de haine. Must have-urile acestei toamne sunt jeansii creion sau evazati, hanoracele, cardiganele cu nasturi si fermoare, dar si tricourile suprapuse.

Pentru a da un efect glam tinutei tale, poti adauga aceasta bijuterie semnata Police, cu un design avangardist, special conceput pentru femeia care stie cum sa-si foloseasca atuurile si sa cucereasca tot ce inconjoara atunci cand isi face aparitia.
Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 3

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Rusu Alina (15.12.2010, 16:31)
Tinuta eleganta pentru prima intalnire este hot
Răspunde-i
Alexa Moraru (11.12.2010, 22:29)
Eu inainte de o prima intalnire incerc sa aflu mai multe despre persoana cu care ma intalnesc. Daca nu pot afla de la o persoana, citesc zodiacul lui. Chiar daca nu aflu lucruri 100% sigure, ma inspir din preferintele descrise in zodacul lui. In orice caz, cred ca o tinuta cat mai simpla si nu prea colorata este perfecta pt o prima intalnire. Este mai important ca el sa se concentreze asupra chipului, vocii, gesturilor tale, nu sa ii atraga atentia mai mult hainele si sa le studieze pe tot parcursul intalnirii :)
Răspunde-i
alina brusture (14.09.2010, 19:18)
Cred ca la prima intalnire visam cu toate printul venind pe un cal alb,gata sa ne rapeasca; eu as opta pentru o tinuta eleganta si in acelasi timp cat mai romantica,sa ma faca sa ma simt cat mai sexy fara a fi vulgara
Răspunde-i
Spune-ţi părerea
Alte articole din Moda
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
28 mar