Membra din: 16/03/2008
Zodia: Taur
Data nasterii: 02 Mai
leacuri babesti
se mai folosesc leacurile babesti in secolul nostru? voi ce leacuri folositi atunci cand vreti sa aratati mai bine sau cu ce metode va vindecati atunci cand sunteti racite?
Membra din: 02/03/2008
Zodia: Rac
Data nasterii: 17 Iul
Re: leacuri babesti
Eu una mai folosesc unele leacuri invatate de la bunica mea,si anume cind sint racita ma tratez cu ceai de ceapa ,care face minuni la mine.Beau destul de des ceaiuri din plante,si folosesc pudra de argila in mastile cosmetice!!
_________________________ Te poti descurca fara oameni,dar ai nevoie de un prieten!
si eu am baut ceai de ceapa cand eram mica dar nu-mi place iar acuma nu-l mai beau. am auzit ca e bun ceaiul din flori de soc atunci cand ai febra....e adevarat?
si eu folosesc ceai de ceapa pt copil cand este racit...sirop de brad,iar pt mine cand am timp imi mai fac masti din lapte cu argila,iaurt,depinde ce am...si laptele care stef nu il mai bea decat sa il arunc la gunoi il pun in apa de baie.pt arsurile minore miere sau ulei...
mie si acuma imi mai pune mama cartofi la gat cand racesc :( si mi se umfla amigdalitele :( si ma freaca bine cu spirt sau otet incalzit putin, iar daca tusesc imi pune sare calda pe piept
Pentru raceala: se rade un hrean intr-un borcanel, se adauga miere si se lasa la temperatura camerei. Este reteta pe care o am de la bunica, dar recunosc ca nu-mi lipseste niciodata borcanelul din frigider. Si pot spune cu mandrie ca sunt ani de zile de cand nu am mai racit.
Membra din: 12/05/2010
Zodia: Leu
Data nasterii: 21 Aug
Da inca se mai folosesc. Eu nu reusesc sa raman insarcinata asa ca....dupa un FIV esuat am fost la o baba care mi-a pus nuste ventuze pe spinare....coloana mai exact .Nam reusit dar.....am folosit un leac babesc chiar daca nu am crezut in el.Omul cand este disperat.......