Eşti pregătită să te culci cu el? 3 reguli care nu dau greş niciodată

De în Dragoste & Sex 28 mar 2016

Când intri într-o relaţie cu un nou bărbat, o întrebare care nu îţi dă pace este, cu siguranţă, cea legată de momentul în care ar trebui să treceţi la un alt nivel. Nu vrei să complici lucrurile, sărind prea repede în pat cu el sau, dimpotrivă, aşteptând prea mult.

Probabil ai întrebat în stânga şi în dreapta, ai citit pe internet articole cu privire la momentul potrivit pentru a face sex cu el şi totuşi nu ai ajuns la o concluzie mulţumitoare.

Pe de o parte, ţi-ai dori să treci mai repede peste momentul plin de emoţii, iar pe de altă parte vrei să fugi mâncând pământul, pentru a scăpa de povara unei decizii în acest sens.

Înainte de a face un pas într-o direcţie sau alta, e timpul să găseşti răspunsurile potrivite în interiorul tău!

Deşi ţi s-ar părea că nu ai luat decizii prea bune la acest capitol până acum, toate experienţele, bune sau rele, pe care le-ai avut până acum, te transformă în expertul de care ai nevoie pentru a lua o decizie potrivită pentru tine. Tu ştii exact ce ai făcut şi cum te-ai simţit în anumite situaţii, ştii exact ce paşi te-au făcut să te simţi vinovată, ruşinată sau să regreţi amarnic ulterior anumite mutări făcute. Tu ştii ce e mai bine pentru tine.

Iată 3 exerciţii care te vor ajuta să îţi asculţi mai bine vocea interioară, care ştie ce e mai bine pentru tine:

1. Foloseşte trecutul în mod inteligent

Gândeşte-te la acele momente în care ai făcut sex şi te-ai simţit bine. Apoi gândeşte-te la momentele care ţi-au provocat sentimente de vină, regret şi ruşine. Erai într-o relaţie serioasă sau poate ştiai că nu asta vă doriţi amândoi? Ai sărit cu capul înainte sau aţi luat lucrurile pas cu pas? Poate că el deja îţi cunoscuse familia, sau poate că nu?

Încearcă să îţi aminteşti tot ce s-a întâmplat, pas cu pas, înainte de a face sex, atât când te-ai simţit bine după, cât şi atunci când ai avut regrete. Astfel vei şti când e momentul potrivit.

2. Gândeşte-te cum vrei să te simţi după

Dacă vrei să te simţi în siguranţă şi iubită, atunci aşteaptă până când aceste sentimente se instalează în relaţia voastră. Dacă vrei să nu ai bătăi de cap din cauza angajamentelor, lămureşte acest aspect înainte de a face pasul cel mare. Dacă vrei să eviţi anxietatea legată de o potenţială sarcină sau boli cu transmitere sexuală, protejează-te! E atât de simplu!

3. Comunică!

Nu poţi lua o decizie corectă de una singură. Trebuie să îţi discuţi nevoile cu potenţialul partener, pentru a fi sigură că sunteţi pe aceeaşi lungime de undă. Altfel, judecând după supoziţii, poţi ajunge să regreţi decizia. Odată ce ştii exact ce îţi trebuie pentru ca experienţa să fie una plăcută, pune-l şi pe el în temă. Încearcă să afli şi care sunt nevoile lui, pentru ca amândoi să fiţi mulţumiţi ulterior.

Tag-uri: , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 2

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

...şti când e momentul potrivit. continuarea ...
...nu îţi dă pace este, cu siguranţă, cea legată de momentul în care ar trebui să treceţi la un alt nivel. Citește mai departe… Source: feminis.ro ...
Spune-ţi părerea
Alte articole din Dragoste & Sex
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
20 iun