Timothée Chalamet

Timothée Chalamet îl va interpreta pe legendarul muzician...

Citeste mai mult»
Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger spune că săptămâna trecută i-a fost...

Citeste mai mult»
Bruce Springsteen

Bruce Springsteen va primi cea mai prestigioasă...

Citeste mai mult»
daddy

Proprietăţile rapperului Sean "Diddy" Combs din Los...

Citeste mai mult»
Anne Hathaway

Anne Hathaway a suferit un avort spontan într-o perioadă...

Citeste mai mult»
buchete

Cele mai populare flori pentru buchetele de mireasă

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Regele Charles este "frustrat" de ritmul său de...

Citeste mai mult»
olivia

Actriţa Olivia Colman spune că ar fi plătită mai bine...

Citeste mai mult»
Cameron Diaz

Actriţa Cameron Diaz, în vârstă de 51 de ani, şi soţul ei...

Citeste mai mult»
covaci

Liderul trupei Phoenix, Nicu Covaci, operat de urgenţă pe...

Citeste mai mult»
shakira

Shakira a lansat un nou album, intitulat „Las Mujeres Ya...

Citeste mai mult»
somn

Poziția de somn care poate provoca hipertensiune...

Citeste mai mult»
Oprah Winfrey inainte

Oprah Winfrey mărturiseşte că, timp de 25 de ani, a fost...

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Regele Charles al III-lea se simte ''foarte bine'', a...

Citeste mai mult»
tatoiu

Monica Tatoiu, atac la adresa Erikăi Isac și a piesei...

Citeste mai mult»
Aaron Taylor-Johnson

Actorul britanic Aaron Taylor-Johnson, marele favorit...

Citeste mai mult»
finlanda

Finlanda, ''cea mai fericită ţară din lume'' pentru al...

Citeste mai mult»
ceara

Sezonul estival se apropie, ce poți face pentru a avea...

Citeste mai mult»

Firea: Nu am discutat despre europarlamentare; acum...

Citeste mai mult»
fam

Cum poți alege pantofi de damă eleganți și confortabili?

Citeste mai mult»
Printul William & Kate Middleton

Familia regală britanică infirmă speculaţiile despre Kate...

Citeste mai mult»
Elon Musk

Elon Musk sugerează că faptul că foloseşte ketamină pe...

Citeste mai mult»
stormy

Fosta actriţă porno Stormy Daniels îşi prezintă versiunea...

Citeste mai mult»
Kate Middleton

Prințesa de Wales și prințul William, văzuți la o fermă...

Citeste mai mult»

Cum poți alege pantofi de damă eleganți și confortabili?

Citeste mai mult»
Naomi Campbell

Cariera îndelungată în lumea modei a lui Naomi Campbell,...

Citeste mai mult»
meta

O psiholoagă care sfătuia Meta a demisionat pentru că...

Citeste mai mult»
Pierce Brosnan

Pierce Brosnan a pledat vinovat pentru drumeţie în afara...

Citeste mai mult»
Meghan Markle

Meghan Markle a lansat un brand de lifestyle

Citeste mai mult»
Olivia Munn

Actriţa Olivia Munn a dezvăluit că a făcut dublă...

Citeste mai mult»
florin

Florin Salam, ridicat şi dus la audieri, sub acuzaţia de...

Citeste mai mult»
Matthew Perry

Testamentul actorului Matthew Perry a fost făcut public

Citeste mai mult»
camilla

Regina Camilla a primit propria păpuşă Barbie şi a glumit...

Citeste mai mult»
ponor

Cătălina Ponor, din nou mamă: “A doua noastră medalie”

Citeste mai mult»
al pacino

Al Pacino va lansa un volum de memorii în octombrie

Citeste mai mult»
bagaj

Lista pentru bagajul de maternitate: 3 lucruri absolut...

Citeste mai mult»
alergie

6 tipuri de alergii și ce trebuie să știi despre ele

Citeste mai mult»
bronsiolita

Un tratament preventiv privind bronșiolita are o...

Citeste mai mult»
gina

Smiley, declarații sincere despre despărțire și iubire:...

Citeste mai mult»
Al Pacino tată

De ce nu a menționat Al Pacino toţi nominalizaţii la...

Citeste mai mult»

Echipament pentru fiecare tip de antrenament

De în Sport 10 dec 2008
Fiecare sport isi "personalizeaza" echipamentul pentru ca tu sa fii in forma maxima la sala! Iti place sa practici yoga, pilates, tae-bo, sau aerobic? Vezi care sunt optiunile de echipament pentru aceste sporturi!
Nu am tinut niciodata cont in sala de sport de echipamentul pe care il imbrac. Mereu mi-am zis ca atata timp cat respecta “normele” pe care le presupune implicit practicarea fiecarui sport, nu ar trebui sa existe dificultati sau controverse. Intotdeauna am incercat sa “usurez” executarea aerobicului in cazul meu, printr-o pereche de pantaloni, un top si adidasi care sa fie confortabili, lejeri in miscari, supraelastici si comozi.

Fie ca era aerobic, fitness sau pilates, acelasi tip de echipament, in culori si modele variate, facea obiectul oricarui tip de antrenament. Astazi in schimb, designerii de echipamente sportive s-au intrecut pe ei in incercarea de a scoate pe piata outfit-uri modelate special pe tiparul fiecarui tip de antrenament si au dat nastere unor echipamente inovatoare care includ tehnologii moderne menite sa creeze conditii optime pentru executarea exercitiilor.

Am ales si am cules pentru voi cateva modele de echipamente de la Adidas, Nike si Reebok pentru a va face o idee despre ce inseamna un echipament de yoga, pilates, tae-bo, fitness sau aerobic si pentru a deveni o sursa de insipiratie in alegerile voastre viitoare in acest domeniu.

Aerobic Nike

Am ales pentru orele tale de aerobic o pereche de pantaloni extrem de moderni si lejeri, ideali pentru a-ti desfasura “libera” ora. Cu o talie orginala, din dublu material si supraelastica, acesti pantaloni iti ofera look-ul inovator mult dorit. Materialul din care sunt creati este neted la exterior si extrem de catifelat in interior, fiind astfel “atenti” cu pielea si confortul rau.

Topul care completeaza perfect acesti pantalonii este ideal pentru femeile care vor sa iasa in evidenta si care vor sa–si etaleze aspectul pe care l-au dobandit la sala de sport. Partea superioara a topului are o banda elastica menita sa sustina mai bine pieptul in timpul miscarilor. Bretelele sunt din satin si sunt detasabile. Culoarea rosie, cusatura eleganta si tehnologia Dri-Fit pe care v-o propune Nike denota un top special pentru femeia care vrea sa epateze in sala de gimnastica.Fitness Reebok

Cand spun fitness ma gandesc la efort continuu, asiduu si istovitor, dar extrem de “vizibil” pe corpul tau. De aceea, avand un corp “lucrat” la sala de fitness iti poti etala cu lejeritate si fara nici o jena abdomenul plat, umerii si bratele bine “conturate” cu topul simplu, dar sexy si confortabil de la Reebok. Este creat cu ajutorul tehnologiei Play Dry pentru ca tu sa iti poti duce antrenamentul la capat fara nici un impediment, deoarece cu ajutorul acestei tehnologii transpiratia este indepartata eficient de pe corp.

La orele de fitness trebuie sa te misti in voie si de aceea iti prezentam acesti colanti simpli la exterior, dar complecsi la interior, fiind realizati cu aceeasi tehnologie Play Dry, menita sa indeparteze urmele de transipratie de pe corpul tau. Materialul elastic, care se muleaza pe formele corpului tau, te ajuta sa te simti confortabil in timpul miscarilor tale de la sala.Jogging Nike

Afara este frig, iar orele tale de jogging au inceput sa devina o raritate? Ei bine, pentru cursele tale revigorante de dimineata, Nike a creat pentru tine o bluza speciala de jogging, care este construita cu ajutorul tehnologiei inovatoare Dry Fit, care iti mentine temperatura corpului constanta pe toata durata cursei. Bluza este moderna, dintr-un material elastic, permitand astfel lejeritatea in miscari si este perfecta pentru orele tale de jogging, chiar si pe timp de iarna.

Pentru amatoarele de jogging, acesti colanti sunt ideali. Par ca oricare alti colanti? Ei bine afla ca nu este asa. Poate doar aparent seamana, deoarece tesatura care-i defineste este special conceputa pentru a-ti pastra picioarele calde in ciuda frigului care deja s-a lasat afara. Cusaturile netede care-i definesc cresc nivelul de confort si reduc frictiunile. Sunt dotati cu fermoare la nivelul gambelor, pentru ca scoaterea lor sa fie mai usoara.Tae Bo Adidas

Pentru antrenamentele de tae-bo iti propunem o pereche de pantaloni sport cu multiple dotari special create pentru a avea destula libertate in miscari. Programele de tae-bo necesita multa miscare, iar cuvantul care trebuie sa stea la baza unui echipament de acest fel este confortul sau lejeritatea. Exact asa se definesc si pantalonii creati de Adidas, care prin cusaturile si tesatura din care sunt confectionati asigura eficienta in sala de sport.

Pentru a completa aceasta pereche de pantaloni am ales topul de culoare lila, extrem de sic si modern, datorita tehnologiei care sta la baza lui. Cu un decolteu destul de indraznet, si cu umerii lasati la vedere, acest top are cusaturi si tesatura menite sa indeparteze transpiratia si sa te pastreze uscata pe durata intregului antremanent.

Nu puteau lipsi pantofii sport si am gasit in completarea tinutei prezentate o pereche de adidasi care imbina armonios culoarea alba si cea lila a topului, si care sunt construiti special pentru antrenamentele de sala.Pilates Nike

Pentru antrenantele de pilates am ales un echipament comod si simplu, care sa te ajute sa iti desfasori ora fara nici un impediment. Pantalonii sunt de trening, dar nu de trening clasic, ci modern, fiind mulati in partea de sus, si largi in partea de jos, iar topul galben decoltat, cu umerii la vedere, si nu foarte mulat, pastreaza o oarecare doza de mister asupra formelor corpului tau. Esti destul de “imbracata” in aceasta tinuta, dar totodata sexy si confortabila. Am ales pantofi sport de la Adidas creati special pentru orele de pilates, comozi si moderni.Yoga Adidas

Pantalonii creati pentru antrenamentele de yoga sunt practici, comozi si conceputi special pentru a nu constitui un impediment in orele de meditatie de la sala. Sunt elastici, cu o talie flexibila care se muleaza, cu buzunare largi si fixati jos pe glezna, ideali pentru pozitiile specifice de yoga.

Topul vine in completarea outfit-ului, fiind de aceeasi culoare maron, este sexy si confortabil. Este decoltat, bretelele se inchid la spate in X si este dotat cu sistemul Clima Lite care ventileaza corpul, pastrandu-i temperatura constanta si evitand transipratia.

Balerinii de yoga sunt ultima inovatie in materie de echipament de sala. Sunt extrem de usori, elastici si comozi.

Eu deja mi-am facut o idee pentru urmatoarele achizitii sportive pe care le voi face. Tu ce sport practici si cum il “imbraci”? Spune-ne mai multe pe forum.
Tag-uri: , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Sport
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
28 mar