Printesa Diana

Rochii ale prinţesei Diana, expuse la Hong Kong înainte...

Citeste mai mult»
bon jovi

Un serial documentar despre Bon Jovi oferă detalii despre...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William participă la primul său angajament public...

Citeste mai mult»
prezentare

Casa de modă Dior a prezentat la New York o colecţie...

Citeste mai mult»
Monica

Monica Bîrlădeanu, dezvăluiri despre provocările...

Citeste mai mult»
amalia

Moştenitoarea tronului olandez a fugit în Spania din...

Citeste mai mult»
celine dion

Un documentar despre boala de care suferă Céline Dion va...

Citeste mai mult»
vin

Un restaurant din Italia oferă o sticlă de vin gratuită...

Citeste mai mult»
chefi

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu...

Citeste mai mult»
Guy Ritchie

Guy Ritchie revine pe marile ecrane cu un film despre o...

Citeste mai mult»
Stormy Daniels

Cine este Stormy Daniels, femeia aflată în centrul...

Citeste mai mult»
tuns

Top 5 stiluri ce revin la modă

Citeste mai mult»
pacanele

Fetele știu să se distreze: păcănele online cu modă și...

Citeste mai mult»
ulei

Beneficiile pentru sănătate ale uleiului de măsline

Citeste mai mult»
Harry și Meghan Markle

Harry şi Meghan vor produce două seriale Netflix despre...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Muzica lui Taylor Swift revine pe TikTok, chiar dacă casa...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William şi fiul său cel mare, George, au asistat...

Citeste mai mult»
portofel

Alegerea portofelului de damă din piele în funcție de...

Citeste mai mult»
Sebastian Stan

Sebastian Stan se transformă în tânărul Donald Trump în...

Citeste mai mult»
Bjorn Ulvaeus

Bjorn Ulvaeus a reflectat asupra succesului şi...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon nu va face apel la plasarea sa sub tutelă...

Citeste mai mult»
Alec Baldwin

Împuşcături mortale la filmările "Rust" - Alec Baldwin "a...

Citeste mai mult»
Jonathan Majors

Actorul Jonathan Majors scapă de închisoare pentru...

Citeste mai mult»
michael douglas

Michael Douglas a aflat, în cadrul emisiunii "Finding...

Citeste mai mult»
powerball

Un jucător la loteria Powerball a câştigat un jackpot de...

Citeste mai mult»
Sacha Baron Cohen si Isla Fisher

Sacha Baron Cohen şi Isla Fisher divorţează după 13 ani...

Citeste mai mult»
Reese Witherspoon

Compania actriţei Reese Witherspoon va produce un serial...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon a fost plasat sub 'tutelă consolidată'

Citeste mai mult»
gineco

Menopauza: Ce este, când apare și care sunt simptomele

Citeste mai mult»
Lenny Kravitz

Lenny Kravitz va concerta pe scena principală de la...

Citeste mai mult»
aldi

Celebrul chitarist american Al Di Meola revine în...

Citeste mai mult»
Baba Ramdevv

Cel mai important guru yoga din India, avertizat de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift este miliardară, potrivit clasamentului...

Citeste mai mult»
Billie Eilish

Billie Eilish, Nicki Minaj, Stevie Wonder, REM şi alţi...

Citeste mai mult»
canabis

Canabisul în scop recreaţional, legalizat în Germania, în...

Citeste mai mult»
scortisoara

Metoda cu scorţişoară care te ajută să slăbeşti mai repede

Citeste mai mult»
Dan Bittman

De ce preferă Dan Bittman transportul în comun față de...

Citeste mai mult»
ibacka

Andreea Ibacka, adevărul despre silueta ei. Cum se...

Citeste mai mult»
fasting

Legătura dintre „fasting“ și anxietate. Ce au descoperit...

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Problemele de sănătate, scandalurile şi neînţelegerile...

Citeste mai mult»

Zodia lui decide: Esti o aventura sau viitoare sotie?

De în Dragoste & Sex 5 iun 2013
Ce vede el cand te priveste - o colivie de aur in care nu stie daca sa se lase inchis sau ba, ori un montagne russe plin de senzatii tari si experiente senzuale? Esti, in opinia lui, o potentiala partenera de viata sau doar o sursa zdravana de distractie si placere? Astrele iti dezvaluie!

Berbec 

S-ar putea sa nu iti placa ce vei citi in continuare. El cauta acul in cazul cu fan in materie de relatii. Ce inseamna asta? Ca va continua sa fie interesat de alte persoane pana cand o gaseste pe cea care se conformeaza fiecarei fantezii pe care el o are. Cand o gaseste, atunci da tot ce are pentru a o intretine. Isi opreste pornirile egoiste si incepe sa ofere, asa ca e firesc sa nu vrea sa faca asta pentru fiecare partenera care trece prin viata lui. Prin urmare, daca inca nu se da peste cap sa iti intre in voie si nu sta in maini pentru a-ti fi pe plac, dar iti spune fatis ca mai sunt si altele, cel mai probabil nu vei iesi din lista lunga de aventuri ale barbatului din zodia Berbecului. 

Taur 

Barbatul din zodia Taurului nu cauta altceva decat o relatie serioasa. El vrea o sotie si cu asta, basta! Ideea de a se aseza la casa lui ii surade si sigur vede in tine femeia care ii va purta in pantece copiii. Fii sigura ca esti prezenta in planurile lui pe termen lung si deja se gandeste cum sa faceti sa va mutati impreuna, daca nu a facut-o deja! Prefera rutina si nu te teme ca te va schimba prea curand. Cu cat aveti mai mult trecut impreuna, cu atat mai multe sanse sunt sa aveti si un viitor frumos. El vrea sa isi gaseasca pe cineva alaturi de care sa isi poata intemeia o familie, asa ca tot ce trebuie sa faci este sa fii acolo pentru el, sa il sprijini si sa il iubesti. Restul vine de la sine. 

Gemeni 

Angajamentul nu este un cuvant familiar pentru nativul din zodia Gemeni. E semn de aer, ii place sa se piarda in idei si sa isi puna intelectul la contributie in loc sa fiarba la foc mic in oala plina de emotii a dragostei.  Prin urmare, sintagme precum “pana cand moartea ne va desparti”, nu ca l-ar speria, dar il fac sa rada in hohote. Crede in povesti cu final fericit, insa prefera sa fie el cel care le scrie si in plus, prefera mai degraba sa fie actor in filme, fiindca pe marile ecrane exista oricand posibilitatea sa scoti o continuare a povestii! Sansele sa te vada ca pe o potentiala sotie sunt reduse. Singurele femei care se pot incadra in aceasta categorie sunt fie cele foarte practice, fie cele care il dadacesc, care au alura de mama, astfel incat sa poata face fata felului sau de a fi. Restul, din pacate, nu pot fi mai mult decat aventuri. 

Rac 

El este barbatul care te strange in brate si te face sa te simti in siguranta, care iti arata ca te iubeste strangandu-te la piept, asa cum fac parintii dupa ce nu te-au mai vazut vreme indelungata. Te face sa te simti feminina si in acelasi timp copil, insa isi va cere, mai devreme sau mai tarziu drepturile. Ce drepturi? Drepturile de proprietate, evident! Este posesiv si nu te va cere, ci te va lua de sotie, fiindca asa crede el de cuviinta. El nu se joaca. De indata ce ai intrat in raza lui de interes, renunti de bunavoie la interesul pentru alti barbati si la dreptul de a mai iesi in evidenta in vreun fel. Esti sotia lui cu acte in regula, chiar daca n-ati semnat inca nimic.

Leu 

Leul si aventurile? Nu prea se potrivesc. El vrea genul de relatie buna de fotografiat si publicat pe coperta unei reviste sau de inramat si aratat nepotilor, impreuna cu o poveste incredibil de romantica. E conventional cand vine vorba de iubire si isi va aminti probabil mai bine decat tine de aniversarea relatiei voastre. Daca esti genul de femeie care poate straluci la bratul lui, atunci e sigur ca nu-si doreste doar o aventura.  Oricum, trebuie sa-l calci destul de tare pe bataturi pentru ca el sa renunte la ideea unei povesti de dragoste cu final fericit alaturi de tine. 

Fecioara 

Barbatul din zodia Fecioarei nu se joaca atunci cand vine vorba de dragoste. E matur si cu picioarele pe pamant, asa ca nu are nevoie de o a doua mama in relatia de cuplu.  Vrea o femeie care sa aiba nevoie de el, dar care in acelasi timp sa se poata descurca si singura. Iti va sta alturi cu aceeasi incapatanare cu care refuza sa faca ceva ce nu ii convine, asa ca ideea unei aventuri nu ii este tocmai favorabila. Rigid si autoritar, barbatul din zodia Fecioarei are alura de tata si va dori sa joace acest rol chiar si pentru tine, dar trebuie sa ii dovedesti ca esti desteapta si ambitioasa. Altfel, nu va putea vedea in tine sotia de care are nevoie.   

Balanta 

Ba te iubeste, ba nu te iubeste. Intr-o relatie cu un barbat balanta, nu stii niciodata incotro se indreapta legatura voastra. Fiindca nu se poate decide usor, statutul tau va sta tot timpul in balanta, asa ca ideea unei casnicii este atat de indepartata incat ai face bine sa te obisnuiesti cu statutul de “prietena speciala”. El vrea sa fie sigur si de cele mai multe ori ii ia ani de zile sa se urneasca intr-o directie. Totusi, daca relatia voastra este una echilibrata, s-ar putea sa dureze mai putin pana isi gaseste curajul sa se aseze la casa lui. 

Scorpion 

El vrea un suflet pereche si refuza sa se multumeasca daca gaseste ceva mai putin de atat. Tot ce nu se incadreaza in tiparul de cuplu de poveste intra la categoria aventuri. El are nevoie de o femeie puternica, un trofeu si in acelasi timp un suflet pereche. Greu de gasit, nu-i asa? Desi este un familist convins, nu este tocmai traditional cand vine vorba de casatorie. Vrea o femeie puternica, centrata pe cariera si nu va incerca sa ii stea in cale punandu-i pe deget simbolul obligatiilor de familie. Asadar, de tine depinde sa treci de la o simpla aventura la sotie model. Fa tu primul pas si te va vedea ca pe o femeie care stie ce vrea. Si ce barbat poate rezista unei femei care preia initiativa? 

Sagetator

Dragostea in viziunea Sagetatorului este un mare paradox. Isi doreste o partenera de viata alaturi de care sa se simta liber. Suna a aventura? Si noi spunem la fel! Daca vrea libertate, ar trebui sa ramana singur, nu-i asa? Sagetatorul este un semn al jucatorilor, al celor care lupta impotriva curentului, iar sansa este de regula de partea lui. Stie ca daca exista cineva care va gasi acul in carul cu fan, el va fi acela! Prin urmare, va trece prin zeci de relatii pana cand o va gasi pe cea care  se potriveste stilului sau de viata. Asadar, daca iti doresti neaparat ceva serios si esti convinsa ca poti sa il schimbi, poti foarte bine sa spui adio relatiei chiar acum. Ceva serios poate iesi dintr-o relatie cu nativul din zodia Sagetatorului doar daca il lasi sa se desfasoare conform propriilor convingeri. Daca esti iubitoare de libertate si intelegi ca intimitatea si propriile principii sunt si ele importante intr-o relatie, atunci ai potential de sotie in opinia lui!

Capricorn

Cand te cuplezi cu un Capricorn, fii sigura ca nu o faci doar pentru distractie. Asadar, exclude ideea de aventura din ecuatie, fiindca viata alaturi de un Capricorn inseamna responsabilitate, nu zburat din floare in floare! El vrea sa intemeieze o familie si sa lase mostenire intelepciunea si experienta acumulata. Cam multa presiune pe umerii tai, nu-i asa? Ei bine, macar stii ca nu se joaca la capitolul relatii! Daca s-a nascut sub acest semn zodiacal este chitit pe a construi o relatie menita sa dureze. Se va da peste cap pentru a se asigura ca esti cea potrivita, dar dupa ce a incheiat procesul de evaluare, poti fi sigura ca nu va renunta la tine prea usor. Sunteti impreuna de mult timp? Sansele ca el sa vada in tine mama copiilor lui sunt maxime!

Varsator

Ce vede el in tine? Probabil o prietena foarte buna. Daca mai ajungeti si in dormitor din cand in cand, atunci esti o prietena “cu beneficii”. Iubita suna foarte ciudat pentru nativul din zodia Varsatorului, iar sotie nici nu exista in vocabularul lui.  Daca esti genul de persoana care poate sa coexiste fara sa tinda spre fuziune intr-o relatie, atunci ai sanse sa fii mai mult decat o aventura in viata lui.  Este genul de barbat ocupat si preocupat de multe subiecte in acelasi timp, asa ca are nevoie de o femeie care sa vrea sa se destinda si sa creasca alaturi de el la nivel intelectual si emotional, atunci cand au amandoi nevoie de o pauza de la activitatile zilnice. Dar de aici si pana la angajament, este cale lunga, fiindca o relatie cu nativul din zodia Varsatorului este tot timpul o... aventura!

Pesti

Nativul din zodia Pestilor este destul de alunecos si isi protejeaza libertatea. Nu vrea sa fie prins cumva in carlig, fara cale de scapare, asa ca te vede ca pe un pescar cu experienta, care foloseste tot soiul de momeli pentru a-l pacali. Nu incerca sa te apropii prea tare de el, fiindca pe masura ce ajungi sa il cunosti mai bine, cu atat mai putin va dori sa isi deschida sufletul in fata ta, de frica sa nu afli prea mult. Daca vrei sa te vada ca mai mult decat o simpla aventura, trebuie sa ai rabdare si sa incerci sa il intelegi fara sa il chestionezi prea mult. Vrei sa vada in tine o potentiala sotie? Calmeaza-te! Nu-i da de inteles ca esti presata de ceasul biologic si in curand va gasi curajul sa-ti puna intrebarea decisiva. Trebuie doar sa nu-i dai de inteles ca odata luat angajamentul, vei incerca sa-l controlez, sa-i rapesti libertatea. 

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 1

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Aquarius (18.08.2013, 12:10)

Ce articol prost! Articole din astea le baga fetelor in cap ca - de exemplu - noi Varsatorii sintem eterni c..vari! No way! Imi doresc o femeie care sa ma completeze atit emotional cit si intelectual! De fapt am gasit-o! Sint in stare si de asemenea ii daruiesc lumea la picioare cu maximum de putere si voi, prin articole de ***** din astea, bagati zinzanie pe gratis! Sinteti niste aflati in treaba! Rusine!

Răspunde-i
Spune-ţi părerea
Alte articole din Dragoste & Sex
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
19 apr