Timothée Chalamet

Timothée Chalamet îl va interpreta pe legendarul muzician...

Citeste mai mult»
Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger spune că săptămâna trecută i-a fost...

Citeste mai mult»
Bruce Springsteen

Bruce Springsteen va primi cea mai prestigioasă...

Citeste mai mult»
daddy

Proprietăţile rapperului Sean "Diddy" Combs din Los...

Citeste mai mult»
Anne Hathaway

Anne Hathaway a suferit un avort spontan într-o perioadă...

Citeste mai mult»
buchete

Cele mai populare flori pentru buchetele de mireasă

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Regele Charles este "frustrat" de ritmul său de...

Citeste mai mult»
olivia

Actriţa Olivia Colman spune că ar fi plătită mai bine...

Citeste mai mult»
Cameron Diaz

Actriţa Cameron Diaz, în vârstă de 51 de ani, şi soţul ei...

Citeste mai mult»
covaci

Liderul trupei Phoenix, Nicu Covaci, operat de urgenţă pe...

Citeste mai mult»
shakira

Shakira a lansat un nou album, intitulat „Las Mujeres Ya...

Citeste mai mult»
somn

Poziția de somn care poate provoca hipertensiune...

Citeste mai mult»
Oprah Winfrey inainte

Oprah Winfrey mărturiseşte că, timp de 25 de ani, a fost...

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Regele Charles al III-lea se simte ''foarte bine'', a...

Citeste mai mult»
tatoiu

Monica Tatoiu, atac la adresa Erikăi Isac și a piesei...

Citeste mai mult»
Aaron Taylor-Johnson

Actorul britanic Aaron Taylor-Johnson, marele favorit...

Citeste mai mult»
finlanda

Finlanda, ''cea mai fericită ţară din lume'' pentru al...

Citeste mai mult»
ceara

Sezonul estival se apropie, ce poți face pentru a avea...

Citeste mai mult»

Firea: Nu am discutat despre europarlamentare; acum...

Citeste mai mult»
fam

Cum poți alege pantofi de damă eleganți și confortabili?

Citeste mai mult»
Printul William & Kate Middleton

Familia regală britanică infirmă speculaţiile despre Kate...

Citeste mai mult»
Elon Musk

Elon Musk sugerează că faptul că foloseşte ketamină pe...

Citeste mai mult»
stormy

Fosta actriţă porno Stormy Daniels îşi prezintă versiunea...

Citeste mai mult»
Kate Middleton

Prințesa de Wales și prințul William, văzuți la o fermă...

Citeste mai mult»

Cum poți alege pantofi de damă eleganți și confortabili?

Citeste mai mult»
Naomi Campbell

Cariera îndelungată în lumea modei a lui Naomi Campbell,...

Citeste mai mult»
meta

O psiholoagă care sfătuia Meta a demisionat pentru că...

Citeste mai mult»
Pierce Brosnan

Pierce Brosnan a pledat vinovat pentru drumeţie în afara...

Citeste mai mult»
Meghan Markle

Meghan Markle a lansat un brand de lifestyle

Citeste mai mult»
Olivia Munn

Actriţa Olivia Munn a dezvăluit că a făcut dublă...

Citeste mai mult»
florin

Florin Salam, ridicat şi dus la audieri, sub acuzaţia de...

Citeste mai mult»
Matthew Perry

Testamentul actorului Matthew Perry a fost făcut public

Citeste mai mult»
camilla

Regina Camilla a primit propria păpuşă Barbie şi a glumit...

Citeste mai mult»
ponor

Cătălina Ponor, din nou mamă: “A doua noastră medalie”

Citeste mai mult»
al pacino

Al Pacino va lansa un volum de memorii în octombrie

Citeste mai mult»
bagaj

Lista pentru bagajul de maternitate: 3 lucruri absolut...

Citeste mai mult»
alergie

6 tipuri de alergii și ce trebuie să știi despre ele

Citeste mai mult»
bronsiolita

Un tratament preventiv privind bronșiolita are o...

Citeste mai mult»
gina

Smiley, declarații sincere despre despărțire și iubire:...

Citeste mai mult»
Al Pacino tată

De ce nu a menționat Al Pacino toţi nominalizaţii la...

Citeste mai mult»

Sfarcurile si personalitatea femeii - Ce spun forma, culoarea si textura despre tine!

De în Dragoste & Sex 12 sep 2014
Cititul in palma sau in cafea sunt modalitati depasite prin care poti descoperi informatii despre o persoana. Sanii unei femei sunt cei care ii tradeaza cel mai bine personalitatea, mai ales daca analizezi forma, culoarea si textura sfarcurilor.

Pentru ca rezultatul acestui test sa fie cat mai precis, asigura-te ca partenerul nu se afla prin preajma. Altfel, starea de excitare ar putea influenta interpretarea formei sfarcurilor.

Culoarea iti tradeaza firea:

Tonuri deschise

Combinate cu o pereche de sani generosi, sfarcurile deschise la culoare indica o fire blanda, o personalitate grijulie. Acestor femei le place sa ii ajute pe altii si sunt devotate. Sunt firi practice si sunt atrase de cariere care le solicita spiritul altruist, precum educatie, medicina, asistenta sociala sau, spre surprinderea unora, prostitutie!

Sfarcurile palide combinate cu un piept de dimensiuni medii tradeaza un spirit creativ, oarecum introvertit. Aceste femei sunt visatoare carora le place sa leneveasca in lumea lor. Sunt inteligente si petrec mult timp meditand. Sunt artisti desavarsiti, asa ca domenii precum muzica sau arhitectura, care le solicita creativitatea, sunt ideale pentru aceste femei.

Sfarcurile palide si bustul de dimensiuni mici indica un caracter usor timid, cu dorinta de a fi mai extrovertit. Aceste femei sunt organizate si eficiente. Un job de birou li se potriveste cel mai bine si joaca perfect rolul de "mana dreapta".

Tonuri medii

Sfarcurile de culoare nici inchisa, dar nici prea deschisa, impreuna cu un bust de dimensiuni mari, tradeaza o femeie increzatoare in fortele proprii, care nu se teme sa isi exprime opiniile. E o femeie focoasa, care pune piciorul in prag atunci cand lucrurile iau o intorsatura neplacuta. Singura lor problema, insa, este ca nu stiu cand sa se abtina si cand sa taca. Carierele potrivite pentru acest tip de femei sunt cele din politica, jurnalism si avocatura.

Sfarcurile in tonuri medii, impreuna cu sani de dimensiuni potrivite, tradeaza o femeie activa, cu un spirit energic. Este genul de persoana care se trezeste dimineata si realizeaza tot ceea ce isi propune. Este vesela si i se potrivesc cariere precum cea de antrenor personal sau profesor.

Sanii mici cu sfarcuri in tonuri medii indica o femeie cu o fire competitiva, care vrea sa iasa in evidenta. Vrea sa fie in centrul atentiei in grupul de prieteni, in familie, in comunitatea in care locuieste. Nu e neaparat un lider, dar vrea sa fie adorata. I se potrivesc cariere precum cea de actor, dansator sau blogger.

Tonuri inchise

Sfarcurile inchise la culoare combinate cu o pereche de sani generosi tradeaza o femeie frumoasa, cu un simt al umorului bine dezvoltat. Este calda si iubitoare. E mereu cu zambetul pe buze si constanta din punct de vedere emotional. Cariere potrivite sunt cele de profesor, lider spiritual sau insotitoare de zbor.

Asociate cu sani de dimensiuni medii, sfarcurile inchise la culoare tradeaza o femeie atletica, activa, atenta cu propriul corp. Adora natura si vrea sa simta razele soarelui in fiecare zi. Are nevoie sa faca miscare regulat si prefera sa se miste in loc sa stea de vorba. Nu e atrasa de arte in general si nici de chestiunile materiale. Poate fi foarte bine atlet de performanta si poate lucra in orice domeniu care implica activitate fizica regulata.

Cand vin la pachet cu sani mici, sfarcurile inchise la culoare tradeaza o fire razbunatoare. Nu se prea intelege bine cu cei din jur, fiindca este usor de jignit si este constant iritata. Ii place sa pastreze distanta daca nu e neaparat necesar sa intre in contact cu ceilalti. Ar putea fi foarte bine un detectiv.

Forma si dimensiunile areolei descriu relatiile:

Dimensiunile sfarcurilor tradeaza caracteristicile vietii amoroase, in timp ce forma aerolei descrie foarte bine relatiile de prietenie. Textura este cea care defineste relatiile de familie.

Forma

Rotunda

Sfarcurile rotunde denota o fire sociabila, care jongleaza mai multi prieteni. Nu uita niciodata zilele de nastere si nu rateaza nicio petrecere. Desi are o multime de prieteni, aceasta femeie nu are multi prieteni apropiati. Se deschide doar in fata catorva, iar restul o cunosc doar superficial. Ii place sa fie in centrul actiunii, insa nu este tot timpul de incredere si nu este mereu acolo cand ai nevoie de un umar pe care sa plangi.

Ovala

Ai in jur de 5 prieteni apropiati, care sunt alaturi de tine mereu. Ti-e greu sa discuti nimicuri, asa ca iti este dificil sa iti faci noi cunostinte. Ai impresia ca esti usor ciudata si ca oamenii "normali" nu te intelegi si nu te plac daca ajungi sa te deschizi.

Patrata

O areola cu forma patrata tradeaza o fire care se multumeste cu un singur prieten bun. Prefera mai degraba sa stea in casa si nu se da in vant dupa socializare. Petrecerile sunt cel mai mare cosmar pentru ele, insa nu refuza o invitatie la cina, daca sunt in compania potrivita.

Marimea

Mica

Femeile cu o aerola de mici dimensiuni sunt timide in dragoste. Au nevoie de timp de acomodare atunci cand se simt atrase de cineva. Isi tin sentimentele secrete mult timp pana cand decid sa faca o prima miscare. Intr-o relatie, sunt precaute la inceput, insa cu timpul incep sa iubeasca nebuneste si devin foarte intense. Nu se indragostesc usor, dar cand o fac sunt devotate.

Medie

Monogamia este cuvantul de ordine in cazul femeilor cu aerola de marime medie. Au relatii de lunga durata si o fire care atrage ca un magnet. Iubesc intens, insa au probleme la capitolul consecventa. Ceea ce adora astazi le scoate din sarite maine. Sunt capabile sa se aseze la casa lor daca vor, insa drama dintr-o relatie li se pare mult prea distractiva pentru a avea liniste in cuplu.

Mare

O areola de mari dimensiuni tradeaza dragoste cat cuprinde. Au multe de oferit si se simt confortabil intr-o relatie. Sunt sincere si deschise. Comunica usor si nu au secrete fata de partener. Daca se ataseaza de un om, o fac pe termen lung, asa ca sunt precaute. Sunt romantice incurabile si le surade ideea unei iubiri pana la adanci batraneti.

Textura

Catifelata

Aerolele catifelate tradeaza o fire care prefera o familie mare. Instinctul matern este puternic in cazul lor si vor sa intemeieze familie de la o varsta frageda. De regula opteaza sa stea acasa alaturi de copii pana ii dau la scoala.

Denivelata

O areola cu denivelari tradeaza o femeie crescuta intr-o familie restransa sau una destramata. Desi nu a fost neaparat nefericita in copilarie, vrea o viata diferita de cea traita in casa parinteasca. Asadar, poate ca va alege sa aiba mai multi copii sau niciunul, astfel incat sa nu repete alegerile parintilor ei.

Neteda

Familia este totul pentru aceste femei. Adora sa invite toate rudele la sarbatori si aniversari. Nu rateaza sub nicio forma ziua de nastere a celor dragi, iar familia vine pe primul loc in lista lor de prioritati. Sunt parinti devotati, rude grijulii si fiice exemplare.

Ridata

O areola cu multe riduri tradeaza o fire blanda si iubitoare, care nu tanjeste, insa, dupa o familie numeroasa. Crede ca familia poate insemna orice, de la un partener si un catelus, pana la un grup apropiat de prieteni. Este devotata celor pe care ii vede ca fiind familia ei, insa nu este dependenta de ei.

Orientare sfarcurilor arata atitudinea fata de sex

Sfarcuri plate

Femeile cu astfel de sfarcuri sunt senzuale si romantice. Adora sarutarile si preludiul. Atingerile sunt preferatele lor, iar dragostea trece, printre altele, in cazul lor, si prin nari. Savureaza fiecare moment si vad sexul ca pe o modalitate excelenta de a-si exprima sentimentele fata de partener. Nu pun prea mult accent pe punctul culminant, iar penetrarea nu este un obiectiv pentru ele. Intregul act este important pentru ele, iar zonele erogene principale in cazul lor sunt umerii si gatul.

Sfarcuri inversate

Aceste femei sunt prudente in ceea ce priveste sexul. Daca dau peste un partener alaturi de care se simt confortabil, insa, adora sa il satisfaca. Se simt puternice si au impresia ca astfel isi castiga dreptul de a fi, la randul lor, satisfacute. Daca sunt pretuite asa cum trebuie, ajung sa se transforme in firi hedoniste. Zonele erogene in cazul lor sun urechile si partea interioara a coapselor.

Sfarcuri proeminente

O femeie activa din punct de vedere sexual, care stie ce vrea. Poate sa se implice in actul sexual fara sa fie atasata emotional. Ii place sexul agresiv si ii place sa fie posedata in loc sa fie ea cea care vaneaza. Flirteaza fara jena si nu ii e teama sa treaca la actiune. Abdomenul inferior si posteriorul sunt zonele erogene principale ale acestei femei.

Sfarcuri ascutite (foarte proeminente)

Erotismul este cuvantul de baza in cazul acestor femei. Se excita usor si este o amanta dominanta. Ii place sa detina controlul si este agresiva. Jocurile de tip role play sunt preferatele ei si este deschisa la tot soiul de experimente intre asternuturi. Zonele erogene principale sunt picioarele, parul si umerii.

Citeste si:

3 dintre cele mai mari mituri despre sutiene, demontate

3 lucruri pe care orice femeie cu sanii mici trebuie sa le stie

Cea mai nociva dieta pentru sanii tai

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Dragoste & Sex
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
28 mar