prezentare

Casa de modă Dior a prezentat la New York o colecţie...

Citeste mai mult»
Monica

Monica Bîrlădeanu, dezvăluiri despre provocările...

Citeste mai mult»
amalia

Moştenitoarea tronului olandez a fugit în Spania din...

Citeste mai mult»
celine dion

Un documentar despre boala de care suferă Céline Dion va...

Citeste mai mult»
vin

Un restaurant din Italia oferă o sticlă de vin gratuită...

Citeste mai mult»
chefi

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu...

Citeste mai mult»
Guy Ritchie

Guy Ritchie revine pe marile ecrane cu un film despre o...

Citeste mai mult»
Stormy Daniels

Cine este Stormy Daniels, femeia aflată în centrul...

Citeste mai mult»
tuns

Top 5 stiluri ce revin la modă

Citeste mai mult»
pacanele

Fetele știu să se distreze: păcănele online cu modă și...

Citeste mai mult»
ulei

Beneficiile pentru sănătate ale uleiului de măsline

Citeste mai mult»
Harry și Meghan Markle

Harry şi Meghan vor produce două seriale Netflix despre...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Muzica lui Taylor Swift revine pe TikTok, chiar dacă casa...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William şi fiul său cel mare, George, au asistat...

Citeste mai mult»
portofel

Alegerea portofelului de damă din piele în funcție de...

Citeste mai mult»
Sebastian Stan

Sebastian Stan se transformă în tânărul Donald Trump în...

Citeste mai mult»
Bjorn Ulvaeus

Bjorn Ulvaeus a reflectat asupra succesului şi...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon nu va face apel la plasarea sa sub tutelă...

Citeste mai mult»
Alec Baldwin

Împuşcături mortale la filmările "Rust" - Alec Baldwin "a...

Citeste mai mult»
Jonathan Majors

Actorul Jonathan Majors scapă de închisoare pentru...

Citeste mai mult»
michael douglas

Michael Douglas a aflat, în cadrul emisiunii "Finding...

Citeste mai mult»
powerball

Un jucător la loteria Powerball a câştigat un jackpot de...

Citeste mai mult»
Sacha Baron Cohen si Isla Fisher

Sacha Baron Cohen şi Isla Fisher divorţează după 13 ani...

Citeste mai mult»
Reese Witherspoon

Compania actriţei Reese Witherspoon va produce un serial...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon a fost plasat sub 'tutelă consolidată'

Citeste mai mult»
gineco

Menopauza: Ce este, când apare și care sunt simptomele

Citeste mai mult»
Lenny Kravitz

Lenny Kravitz va concerta pe scena principală de la...

Citeste mai mult»
aldi

Celebrul chitarist american Al Di Meola revine în...

Citeste mai mult»
Baba Ramdevv

Cel mai important guru yoga din India, avertizat de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift este miliardară, potrivit clasamentului...

Citeste mai mult»
Billie Eilish

Billie Eilish, Nicki Minaj, Stevie Wonder, REM şi alţi...

Citeste mai mult»
canabis

Canabisul în scop recreaţional, legalizat în Germania, în...

Citeste mai mult»
scortisoara

Metoda cu scorţişoară care te ajută să slăbeşti mai repede

Citeste mai mult»
Dan Bittman

De ce preferă Dan Bittman transportul în comun față de...

Citeste mai mult»
ibacka

Andreea Ibacka, adevărul despre silueta ei. Cum se...

Citeste mai mult»
fasting

Legătura dintre „fasting“ și anxietate. Ce au descoperit...

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Problemele de sănătate, scandalurile şi neînţelegerile...

Citeste mai mult»
alla

Alla Pugaciova, 'regina muzicii pop sovietice', ar putea...

Citeste mai mult»
Alessandro Michele

Designerul Alessandro Michele, ex-Gucci, va crea...

Citeste mai mult»
nolan

Regizorul Christopher Nolan va fi făcut cavaler de regele...

Citeste mai mult»

Pozitii sexuale pe care le uraste, in functie de zodie - Evita-le!

De în Explicit 7 noi 2012

Nu exista barbat care sa refuze o partida de sex, nu-i asa? E drept, insa exista si cazuri in care ei isi doresc sa fi facut altceva, iar asta se intampla cand pozitia nu ii satisface. In functie de zodia lui, poti afla care pozitii il fac sa se gandeasca mai degraba la un meci de fotbal decat la momentele fierbinti petrecute alaturi de tine.

Berbec 

Berbecul este un aventurier si prefera sa domine. Cu toate acestea, nu se pricepe prea bine la capitolul apropiere si va evita pozitiile in care cei doi sunt foarte apropiati. Daca vrei sa faci sex in pozitia linguritei, nu o face cu partenerul din zodia Berbecului, intrucat se va plictisi teribil. De asemenea, este de evitat pozitia in care tu stai deasupra, fiindca nativul din zodia Berbecului este obisnuit sa detina controlul. 

Taur 

Este un romantic incurabil si nu da semne de nonconformism in pat, apreciaza apropierea de persoana iubita si isi va dori sa te priveasca in ochi atunci cand faceti dragoste. Subliniem ca nativul din zodia Taurului face dragoste, nu sex, asa ca daca vrei sa-l impresionezi, nu-i propune pozitii periculoase. Nu ii plac pozitiile in care se simte mai degraba ca un prizonier si cu siguranta nu apreciaza atunci cand te astepti ca el sa fie un animal in dormitor. Calareata intoarsa, in care tu esti deasupra, cu spatele la el, este pozitia care ii displace enorm, fiindca nu ii ofera contact vizual cu partenera. Nu le apreciaza nici pe cele cu penetrare profunda, intrucat necesita de regula o pozitionare incomoda si dau o nota impulsiva actului sexual, iar lui ii place sa isi iubeasca tandru partenera, nu sa o transforme in obiect sexual.

Gemeni 

Nativul din zodia Gemenilor experimenteaza constant in dormitor si adora noutatea. Va trata fiecare pardida de sex ca pe un nou experiment captivant si va avea grija sa exploreze de fiecare data noi taramuri. Pentru el sunt un chin pozitiile statice, care nu ii ofera libertatea de miscare. De exemplu, daca esti fana a linguritei sau a pozitiei lenesului, cea in care tu stai intinsa pe burta si el te penetreaza pe la spate, sa stii ca el nu este entuziasmat deloc cand vine vorba de astfel de pozitii.

Rac 

Este sensibil, insa destul de nesigur. Nativul din zodia Racului prefera sa faca sex cu lumina stinsa sau cel putin sa nu fie nevoit sa iti priveasca partenera in ochi in timpul actului sexual. Astfel, pozitiile care ii displac sunt cele care permit contactul vizual prelungit, intrucat nu reuseste sa se concentreze asupra placerii. Evita pozitia misionarului, iar atunci cand esti tu deasupra, ofera-i un show erotic de neuitat, mangaindu-ti sanii si jucandu-te cu parul tau, zgarie-l pe piept, astfel incat sa ii distragi atentia de la acest aspect care il deranjeaza.

Leu 

Leul este pasional si impulsiv. Vrea sa te simta cum te zbati in bratele lui de placere, ca un vanator care isi tachineaza usor victima. Acesta este motivul pentru care nu apreciaza pozitiile in care nu exista contact fizic prelungit, cum ar fi cea a lotusului, in care te poate tine in brate si te poate mangaia in timp ce te penetreaza. Asadar, nu te mira daca nu insista ca tu sa stai deasupra sau daca nu se da in vant dupa mult ravnitul doggy style.  

Fecioara 

Nativul din zodia Fecioarei nu este tocmai cel mai pasional barbat pe care l-ai intalnit. In plus, este conservator si nu-l vei vedea incercand cine stie ce pozitii trasnite. Fiindca este obsedat de control, nu ii place atunci cand partenera este deasupra, nici macar atunci cand vine vorba de un 69. Evita pozitiile care l-ar putea face sa se simta vulnerabil. 

Balanta 

Prefera echilibrul, atat in dormitor, cat si in viata de zi cu zi. Asadar, nu-l vei gasi facand tot felul de giumbuslucuri in pat, de teama sa nu isi strice imaginea. Se teme sa nu cumva sa dea gres, asa ca pozitiile care implica mult efort din partea barbatului sunt pe lista celor care ii displac. Nu ii propune sa te posede in picioare, chiar daca ii oferi peretele drept punct de sprijin, fiindca va fi atat de inhibat incat cel mai probabil va da gres. Si nu vrei sa ai de a face cu o Balanta frustrata in dormitor. 

Scorpion 

Scorpionul este un partener senzual si prefera sa faca sex la intensitate maxima. Pentru asta, insa, are nevoie de lubrifiere. Prin urmare, prefera pozitiile care ii permit sa aiba acces la toate punctele erogene ale partenerei, astfel incat preludiul sa fie unul prelungit. Nu ii place ca tu sa stai deasupra, fiindca ii limiteaza posibilitatile de miscare.

Sagetator 

Nu te astepta ca Sagetatorul sa se multumeasca doar cu traditionalul misionar in dormitor. Cu toate acestea, sa nu-ti inchipui, insa, ca se da in vant neaparat dupa pozitiile in care el face toata treaba. Dimpotriva. Afla ca ii displac pozitiile in care nu poate sa se concentreze asupra propriei placeri, intrucat este adesea narcisist si isi urmareste propriul interes. Astfel, va fi de-a dreptul deranjat daca faceti sex in pozitii care nu ii permit sa se lase descoperit si dezmierdat.

Capricorn 

Capricornul este un barbat care prefera actiunea. Conservator, nativul din zodia Capricornului nu va pierde timpul cu tot felul de pozitii noi, intrucat vrea sa-si faca treaba rapid si eficient.  Nu il tachina cu pozitii precum 69 sau altele care necesita pregatire inainte de penetrare si o coordonare buna intre parteneri pentru rezultate excelente, fiindca isi va pierde tot cheful si isi va aduce aminte ca nu si-a terminat treaba pentru la munca a doua zi. 

Varsator 

Va prefera intotdeauna stimularea mentala in detrimentul stimularii fizice. Asadar, prefera pozitiile in care poate avea cat mai mult contact cu partenera. Nu ii plac pozitiile statice, dar nici cele in care tu stai cu spatele la el, fiindca nu te poate privi in ochi si nu ii poti sopti mici nimicuri care sa ii starneasca imaginatia. 

Pesti 

Nativul din zodia Pestilor adora misterul, asa ca nu te astepta ca sexul sa fie altfel decat fabulos. Daca vrei sa il cuceresti in dormitor, insa, evita pozitiile previzibile. Asadar, nu te aseza pe pat, cu spatele spre el, asteptand sa te penetreze, fiindca isi va pierde tot cheful. Uraste pozitiile in care partenera sta si primeste, asa ca nu-l pune la treaba inainte ca tu sa te fi jucat putin cu el inainte si nu uita sa ii raspunzi la miscari pentru a-l face sa tresara de placere.

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Explicit
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
18 apr