Stormy Daniels

Cine este Stormy Daniels, femeia aflată în centrul...

Citeste mai mult»
tuns

Top 5 stiluri ce revin la modă

Citeste mai mult»
pacanele

Fetele știu să se distreze: păcănele online cu modă și...

Citeste mai mult»
ulei

Beneficiile pentru sănătate ale uleiului de măsline

Citeste mai mult»
Harry și Meghan Markle

Harry şi Meghan vor produce două seriale Netflix despre...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Muzica lui Taylor Swift revine pe TikTok, chiar dacă casa...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William şi fiul său cel mare, George, au asistat...

Citeste mai mult»
portofel

Alegerea portofelului de damă din piele în funcție de...

Citeste mai mult»
Sebastian Stan

Sebastian Stan se transformă în tânărul Donald Trump în...

Citeste mai mult»
Bjorn Ulvaeus

Bjorn Ulvaeus a reflectat asupra succesului şi...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon nu va face apel la plasarea sa sub tutelă...

Citeste mai mult»
Alec Baldwin

Împuşcături mortale la filmările "Rust" - Alec Baldwin "a...

Citeste mai mult»
Jonathan Majors

Actorul Jonathan Majors scapă de închisoare pentru...

Citeste mai mult»
michael douglas

Michael Douglas a aflat, în cadrul emisiunii "Finding...

Citeste mai mult»
powerball

Un jucător la loteria Powerball a câştigat un jackpot de...

Citeste mai mult»
Sacha Baron Cohen si Isla Fisher

Sacha Baron Cohen şi Isla Fisher divorţează după 13 ani...

Citeste mai mult»
Reese Witherspoon

Compania actriţei Reese Witherspoon va produce un serial...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon a fost plasat sub 'tutelă consolidată'

Citeste mai mult»
gineco

Menopauza: Ce este, când apare și care sunt simptomele

Citeste mai mult»
Lenny Kravitz

Lenny Kravitz va concerta pe scena principală de la...

Citeste mai mult»
aldi

Celebrul chitarist american Al Di Meola revine în...

Citeste mai mult»
Baba Ramdevv

Cel mai important guru yoga din India, avertizat de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift este miliardară, potrivit clasamentului...

Citeste mai mult»
Billie Eilish

Billie Eilish, Nicki Minaj, Stevie Wonder, REM şi alţi...

Citeste mai mult»
canabis

Canabisul în scop recreaţional, legalizat în Germania, în...

Citeste mai mult»
scortisoara

Metoda cu scorţişoară care te ajută să slăbeşti mai repede

Citeste mai mult»
Dan Bittman

De ce preferă Dan Bittman transportul în comun față de...

Citeste mai mult»
ibacka

Andreea Ibacka, adevărul despre silueta ei. Cum se...

Citeste mai mult»
fasting

Legătura dintre „fasting“ și anxietate. Ce au descoperit...

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Problemele de sănătate, scandalurile şi neînţelegerile...

Citeste mai mult»
alla

Alla Pugaciova, 'regina muzicii pop sovietice', ar putea...

Citeste mai mult»
Alessandro Michele

Designerul Alessandro Michele, ex-Gucci, va crea...

Citeste mai mult»
nolan

Regizorul Christopher Nolan va fi făcut cavaler de regele...

Citeste mai mult»
chef florin dumitrescu

Chef Florin Dumitrescu, adevărul despre motivul pentru...

Citeste mai mult»
dus

Care este cel mai bun moment al zilei pentru a face duș

Citeste mai mult»

Beyoncé, vedeta pop de culoare din Texas, îşi lansează...

Citeste mai mult»
Timothée Chalamet

Timothée Chalamet îl va interpreta pe legendarul muzician...

Citeste mai mult»
Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger spune că săptămâna trecută i-a fost...

Citeste mai mult»
Bruce Springsteen

Bruce Springsteen va primi cea mai prestigioasă...

Citeste mai mult»
daddy

Proprietăţile rapperului Sean "Diddy" Combs din Los...

Citeste mai mult»

Ai dubii? Top semne sigure ca te iubeste, in functie de zodie!

De în Dragoste & Sex 4 iul 2012
N-ai nevoie sa rupi petalele unei flori pentru a afla daca te iubeste sau ba. Astrele te ajuta sa afli care ii sunt sentimentele in functie de gesturile pe care partenerul le face intr-o relatie. Vezi si tu care sunt semnele care tradeaza iubirea, in functie de zodie.

Berbec

Stii ca te iubeste atunci cand relatia voastra este plina de imprevizibil, de nou, de bucurie si surprize.
Daca vrea sa incercati impreuna mai mult decat tehnici sexuale noi, cum ar fi sa mergeti sa vedeti cele mai noi filme impreuna sau sa luati cina la un restaurant inedit, daca te cauta fara sa aiba neaparat un motiv, ai dat peste un Berbec indragostit.
Daca iti impartaseste din interesele lui intelectuale sau te invita sa iei parte la activitatile lui preferate, e clar ca i s-au aprins calcaiele dupa tine. 
Nu este tocmai genul romantic, dar daca si-a adus aminte sa iti cumpere un mic dar de Ziua Indragostitilor sau cu ocazia aniversarii voastre, e semn ca te iubeste, fiindca nu este tocmai genul care sa-si puna sufletul pe tava si asa iti arata ca tine la tine.

Taur

Nativul din zodia Taurului este precaut in ceea ce priveste sentimentele si nu le va dezvalui prea usor. Cu toate acestea, exista semne care il tradeaza. Taurul este destul de evident la capitolul gesturi, intrucat atunci cand iubeste isi doreste sa isi simta partenera cat mai aproape, imbratisand-o si oferindu-i mangaieri tandre. Asa ca daca incearca sa fie constant in contact cu tine, e semn clar ca te iubeste. Fiindca vrea sa te stie aproape si adora sa auda vocea femeii pe care o iubeste, te va suna ori de cate ori are ocazia, iar acesta nu poate fi decat un semn bun. Daca dispare pentru mai mult timp din peisaj, e cazul sa-ti faci griji, insa daca insista sa va vedeti cat mai des, nu i-o lua in nume de rau, caci este inca un semn ca te iubeste.
Te tine de mana cand va plimbati, iar mana lui este nelipsita de pe piciorul tau cand stati unul langa celalalt? Astfel de gesturi sunt semne ca i-ai cucerit inima. 
Daca deja s-a oferit sa iti si repare lucruri prin apartament, este topit dupa tine! Desi poate nu pare la prima vedere, acesta este gestul suprem de afectiune in cazul nativului din zodia Taurului, fiindca vrea sa te stie in siguranta si astfel iti arata cat de importanta esti pentru el.

Gemeni

Daca te iubeste, va fi o prezenta constanta in viata ta, lucru nu tocmai firesc pentru nativii din zodia Gemenilor, cunoscuti pentru lipsa de statornicie specifica. Daca te iubeste, nativul din Gemeni se va stradui sa iti faca viata cat mai frumoasa. Va fi acolo la orice ora din zi si din noapte daca il chemi si chiar daca nu il chemi, va fi prin preajma. Iti vei da seama ca te iubeste fiindca iti va fi greu sa te concentrezi asupra altor lucruri, fiindu-ti greu sa "scapi" de el.
Initiaza el contactul? Atunci i s-au aprins calcaiele dupa tine. Gandeste-te la o saptamana in relatia voastra si vezi cine pe cine a sunat mai des. Daca el iese invingator, e clar ca te iubeste. 
Este interesat de "lumea" ta? Daca te iubeste, nativul din Gemeni va fi extrem de curios si va dori sa stie cum functionezi, ce te face sa te enervezi, cum privesti anumite aspecte ale vietii si alte informatii ce tin de universul tau. Daca se comporta ca un burete, gata sa insface orice mic detaliu despre tine, e clar ca lumina zilei ca i-ai pus inima pe jar.

Rac

L-ai surprins povestindu-ti despre ziua aceea in care purtai o rochie frumoasa si i-ai facut cu ochiul din coltul celalalt al camerei? Sau despre ziua aceea cand ai dormit pana tarziu si el a stat si te-a privit in liniste? E clar ca partenerul tau te iubeste, fiindca nativii din zodia Racului devin sentimentali si isi amintesc fiecare moment petrecut in compania femeii iubite. 
Ti-a povestit intamplari pe care pana nu demult le tinea numai pentru el, dand impresia ca nu prea are incredere in tine? Daca a decis ca isi poate deschide inima in fata ta, e semn clar ca te iubeste, fiindca risca enorm. Nativii din zodia Racului sunt extrem de sensibili si teama lor de relatii este o consecinta a faptului ca pot fi raniti destul de usor.

Leu

Leii stiu sa trateze o femeie si pot fi romantici desavarsiti daca sunt in relatia potrivita. Daca te iubeste, nu-i va fi greu sa ti-o arate prin gesturi romantice. Ghideaza-te in functie de comportamentul lui. Daca da semne ca ar fi un cavaler din alte vremuri, venit sa iti tina scaunul sau sa iti dea mana cand cobori din autobuz, inseamna te iubeste si te respecta. 
E posesiv? Nu vorbim aici despre o gelozie exagerata, ci de atitudinea lui cand sunt si alti barbati prin preajma. Daca te iubeste, vei vedea ca nu se simte tocmai in largul lui atunci cand alti barbati iti dau tarcoale. 
La capitolul cadouri cum sta? Barbatii din zodia Leului sunt generosi, asa ca daca te iubeste, va dori sa iti ofere tot ce e mai bun.

Fecioara

Nu-ti va fi greu sa iti dai seama daca te iubeste, intrucat barbatul din zodia Fecioarei cauta o relatie sincera si va face orice pentru ca partenera sa se simta iubita si pretuita. 
Tine minte cand v-ati cunoscut, ziua ta de nastere si eventual si pe cea a socrilor? Fii sigura ca aceste date nu inseamna mare lucru pentru el, insa stie ca pentru tine conteaza, iar daca te iubeste, se va stradui sa nu uite.
Ai o pisica si nu a dat-o deja spre adoptie de cand locuiti impreuna? Rezista tentatiei de a o "scapa" de blana, desi il vezi deranjat in mod evident de parul de pisica pe care este nevoit sa il curete de pe hainele lui proaspat spalate si calcate? E clar ca te iubeste! 
Are grija sa iti reaminteasca atunci cand ai o intalnire importanta sau iti pregateste micul dejun? Ei bine, e semn ca nativul din zodia Fecioarei vede deja relatia voastra ca pe ceva mai mult decat o simpla aventura.
Daca ati trecut deja de stadiul incipient al unei relatii, asteapta-te sa te ceara de sotie dintr-un moment in altul, intrucat daca iubeste cu adevarat, barbatul Fecioara este dedicat si fidel de indata ce a gasit persoana potrivita. 

Balanta

Daca te iubeste, iti vei da seama observandu-i comportamentul. Este un adevarat cavaler si te copleseste cu atentii. Desi in mod obisnuit este echilibrat, poate chiar distant, nativul din zodia Balantei este romantic atunci cand sageata lui Cupidon l-a atins. Asa ca daca-l surprinzi luandu-si un scurt moment de pauza tocmai dupa ce v-ati sarutat, inseamna ca te iubeste ca un nebun si inima ii bate frenetic atunci cand te simte aproape. E semn clar ca nativul din zodia Balantei iubeste atunci cand devine sensibil la nevoile tale, fie ele emotionale sau fizice, punandu-le pe ale lui pe plan secund. 

Scorpion

Precaut in ceea ce priveste sentimentele, Scorpionul se va da singur de gol atunci cand te iubeste, devenind dintr-o data posesiv, gelos. Faptul ca nu doreste sa-si dezvaluie adevaratele sentimente nu inseamna ca si reuseste. Daca te iubeste, atunci cand sunteti doar voi doi, vor iesi scantei, pentru ca intre voi doi s-a creat o legatura puternica, la un nivel ce depaseste simplul contact al trupurilor.
Nu in ultimul rand, daca te iubeste, niciun obstacol nu-i va clatina loialitatea. Partener dedicat, nativul din zodia Scorpionului te va considera centru propriului sau univers. Iti va fi greu sa nu observi acest semn care tradeaza iubirea lui neconditionata.

Sagetator

Iti vei da seama ca te iubeste atunci cand va face orice ca sa-ti fie pe plac, ajungand chiar sa isi incalce propriile principii. Se va da peste cap pentru ca tu sa fii fericita, insa nu te astepta sa renunte la dorinta lui de libertate pe parcurs. Sa nu crezi ca nu te iubeste, doar pentru ca nu poate renunta la prima lui dragoste - aventura. 
E romantic si idealist, asa ca daca-l surprinzi spunand despre tine ca esti cea mai interesanta femeie de pe planeta, sa stii ca nu e de gluma! Desi isi va rezerva dreptul la intimitate si libertate, iti vei da seama ca nativul din zodia Sagetatorului te iubeste atunci cand nu va mai prezenta acelasi interes pentru reprezentantele sexului opus aflate in aceeasi incapere cu tine. Fire sociabila si deschisa, barbatul din zodia Sagetatorului va fi intotdeauna inconjurat de oameni, iar atunci cand in loc sa se
avante in multime iti va intinde mana pentru a pasi alaturi de el, e semn clar ca intentiile lui sunt serioase!

Capricorn

Fire precauta, nativul din zodia Capricornului nu se va arata prea dornic sa isi exprime sentimentele. De indata ce si-a depasit nesiguranta si teama de a nu fi judecat gresit sau ranit, vei descoperi in el un romantic incurabil, cu un suflet de aur. Iti va fi greu sa ratezi semnele care iti arata ca te iubeste. Vacante costisitoare, surprize peste surprize si intalniri care-ti vor taia rasuflarea - toate sunt semne ca barbatul din zodia Capricornului te iubeste. 
Se va asigura ca nimic nu intervine intre voi si va avea grija sa nu iti lipseasca nimic. Iti vei da seama ca te iubeste atunci cand incepe sa preia controlul asupra existentei tale. Nu i-o lua in nume de rau, caci asa este felul lui de a fi. Vrea sa se asigure ca nu ti se va intampla nimic rau, motiv pentru care doreste sa planifice el totul, pana la cele mai mici detalii.

Varsator

Tine-te bine, fiindca Varsatorul este cunoscut pentru reactiile lui neasteptate, fiind genul de persoana care reactioneaza fix invers fata de ceea ce simte cu adevarat. Asadar, faptul te ciupeste sau face o gluma rautacioasa este felul lui de a-ti spune ca tine la tine. Iti vei da seama ca te iubeste atunci cand vei ocupa un loc distincti in inima si mintea lui. Desi isi va pastra firea deschisa, sociabila si va prefera mai degraba o intalnire de grup cu tine si alti prieteni comuni decat o cina romantica in doi, vei observa ca te iubeste fiindca va fi cu ochii pe tine aproape tot timpul. Daca il surprinzi intrebandu-si parintii ce parere au despre tine, e clar ca are intentii serioase! 

Pesti

Fiecare vis pe care l-ai avut vreodata este pe cale sa devina realitate daca barbatul din zodia Pestilor te iubeste! Vei stii ca este indragostit pana peste cap atunci cand nu vei apuca sa spui ceea ce iti doresti, fiindca el o va citi in ochii tai. Vei stii ca are intentii serioase atunci cand iti va vorbi sincer despre sentimentele si experientele lui. Este devotat si atent, asa ca daca te copleseste cu mici nimicuri si iti pregateste surprize, ai o dovada in plus ca te iubeste. 

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 2

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Cristina Sandulescu (05.07.2012, 23:36)
Sincera sa fiu, nu mi se potriveste. Adica lui nu. Racul meu nu e deloc sentimental, nu-si aminteste niciodata detalii si nici nu a zabovit privindu-ma dormind... Probabil depinde si de caracter, felul cum a fost crescut, etc. Cu povestitul stam bine! ))))
Răspunde-i
Ana Batr (22.08.2017, 10:00)
Treaba cu horoscopul si descrierea fiecarei e ca sunt informatii generalizate pentru fiecare zodie in parte.De aceea nu te regasesti.dar gasesti pe zodiacool.ro un calcul al personalitatii in functie de data nasterii..intra si vei vedea.Eu am ramas uimita pentru ca imi zicea exact exact cum sunt eu ca si persoana
Spune-ţi părerea
Alte articole din Dragoste & Sex
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
16 apr