Timothée Chalamet

Timothée Chalamet îl va interpreta pe legendarul muzician...

Citeste mai mult»
Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger spune că săptămâna trecută i-a fost...

Citeste mai mult»
Bruce Springsteen

Bruce Springsteen va primi cea mai prestigioasă...

Citeste mai mult»
daddy

Proprietăţile rapperului Sean "Diddy" Combs din Los...

Citeste mai mult»
Anne Hathaway

Anne Hathaway a suferit un avort spontan într-o perioadă...

Citeste mai mult»
buchete

Cele mai populare flori pentru buchetele de mireasă

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Regele Charles este "frustrat" de ritmul său de...

Citeste mai mult»
olivia

Actriţa Olivia Colman spune că ar fi plătită mai bine...

Citeste mai mult»
Cameron Diaz

Actriţa Cameron Diaz, în vârstă de 51 de ani, şi soţul ei...

Citeste mai mult»
covaci

Liderul trupei Phoenix, Nicu Covaci, operat de urgenţă pe...

Citeste mai mult»
shakira

Shakira a lansat un nou album, intitulat „Las Mujeres Ya...

Citeste mai mult»
somn

Poziția de somn care poate provoca hipertensiune...

Citeste mai mult»
Oprah Winfrey inainte

Oprah Winfrey mărturiseşte că, timp de 25 de ani, a fost...

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Regele Charles al III-lea se simte ''foarte bine'', a...

Citeste mai mult»
tatoiu

Monica Tatoiu, atac la adresa Erikăi Isac și a piesei...

Citeste mai mult»
Aaron Taylor-Johnson

Actorul britanic Aaron Taylor-Johnson, marele favorit...

Citeste mai mult»
finlanda

Finlanda, ''cea mai fericită ţară din lume'' pentru al...

Citeste mai mult»
ceara

Sezonul estival se apropie, ce poți face pentru a avea...

Citeste mai mult»

Firea: Nu am discutat despre europarlamentare; acum...

Citeste mai mult»
fam

Cum poți alege pantofi de damă eleganți și confortabili?

Citeste mai mult»
Printul William & Kate Middleton

Familia regală britanică infirmă speculaţiile despre Kate...

Citeste mai mult»
Elon Musk

Elon Musk sugerează că faptul că foloseşte ketamină pe...

Citeste mai mult»
stormy

Fosta actriţă porno Stormy Daniels îşi prezintă versiunea...

Citeste mai mult»
Kate Middleton

Prințesa de Wales și prințul William, văzuți la o fermă...

Citeste mai mult»

Cum poți alege pantofi de damă eleganți și confortabili?

Citeste mai mult»
Naomi Campbell

Cariera îndelungată în lumea modei a lui Naomi Campbell,...

Citeste mai mult»
meta

O psiholoagă care sfătuia Meta a demisionat pentru că...

Citeste mai mult»
Pierce Brosnan

Pierce Brosnan a pledat vinovat pentru drumeţie în afara...

Citeste mai mult»
Meghan Markle

Meghan Markle a lansat un brand de lifestyle

Citeste mai mult»
Olivia Munn

Actriţa Olivia Munn a dezvăluit că a făcut dublă...

Citeste mai mult»
florin

Florin Salam, ridicat şi dus la audieri, sub acuzaţia de...

Citeste mai mult»
Matthew Perry

Testamentul actorului Matthew Perry a fost făcut public

Citeste mai mult»
camilla

Regina Camilla a primit propria păpuşă Barbie şi a glumit...

Citeste mai mult»
ponor

Cătălina Ponor, din nou mamă: “A doua noastră medalie”

Citeste mai mult»
al pacino

Al Pacino va lansa un volum de memorii în octombrie

Citeste mai mult»
bagaj

Lista pentru bagajul de maternitate: 3 lucruri absolut...

Citeste mai mult»
alergie

6 tipuri de alergii și ce trebuie să știi despre ele

Citeste mai mult»
bronsiolita

Un tratament preventiv privind bronșiolita are o...

Citeste mai mult»
gina

Smiley, declarații sincere despre despărțire și iubire:...

Citeste mai mult»
Al Pacino tată

De ce nu a menționat Al Pacino toţi nominalizaţii la...

Citeste mai mult»

Zodiile in vacanta: Pe cine iei cu tine pentru distractie garantata!

De în Monden 20 iun 2013
Vrei sa fii sigura ca ai un concediu odihnitor sau, dimpotriva, distractie pana in zori in fiecare zi? Evita bataile de cap alegandu-ti parteneri de calatorie din zodiile care impartasesc aceleasi convingeri cand vine vorba de petrecerea timpului liber. Altfel, s-ar putea sa regreti ca n-ai ramas acasa!

Berbec 

Daca esti tensionata, nu merge in vacanta alaturi de un Berbec, fiindca vei avea nevoie de calmante! Semn de foc, Berbecul prefera destinatiile calduroase si vrea sa fie activ, sa simta ca a invatat ceva in concediu si sa isi testeze limitele, astfel incat la intoarcere sa se poata mandri cu realizarile lor. Berbecii sunt guvernati de Marte, asa ca energia lor este inepuizabila. Daca stii ca nu poti tine pasul, nu-i lua cu tine, fiindca te vor scoate din sarite. Daca, in schimb, preferi regiunile muntoase, cu multe provocari, atunci un Berbec este partenerul ideal de calatorie! 

Taur 

Cel mai senzual semn al zodiacului, Taurul isi doreste rasfat si lux pe toata perioada vacantei. Daca nu vrei sa ai prin preajma o diva cu numeroase geamantane de diverse dimensiuni, atunci nu iti lua ca partener de drum un Taur. Nativii acestei zodii muncesc din greu si nu dezamagesc, asa ca in momentul in care pleaca in concediu, vor sa se simta ca in Paradis, cu cine delicioase, shipping din plin si poate chiar degustari de vinuri. Taurul isi foloseste simturile din plin in vacanta. Este ca un copil care ia pentru prima oara contactul cu lumea inconjuratoare. Tine minte ca nu ii place sa fie plecat prea mult timp si are nevoie de relaxare din plin, asa ca daca vrei o vacanta zdravana, cu aventuri si rasturnari de situatie, scoate-l din schema pe nativul Taur. 

Gemeni 

Acesti nativi adora sa calatoreasca in tari straine si sa experimenteze obiceiurile locale. Le place sa fie tot timpul in miscare si vor fi tot timpul fie la volanul masinii, fie cu harta in mana, strabatand teritorii per pedes. Si calatoria cu trenul ii surade nativului din zodia Gemenilor, fiindca ii permite sa interactioneze cu alti pasageri in timpul deplasarii. Daca ai de gand sa stai intr-o camera de hotel tot concediul, nu-ti lua cu tine un prieten nascut in zodia Gemenilor. Se va plictisi crunt. Curiozitatea si educatia sunt cuvinte de baza pentru cei nascuti sub acest semn zodiacal, asa ca vor dori sa mearga si la muzeu, vor cauta sa faca rost de ziare locale pentru a se informa si cu siguranta vor rascoli bazarurile in cautare de suveniruri si alte chilipiruri.

Rac 

Daca nu planuiesti o vacanta undeva pe malul unei ape, nu-ti invita prietenii nascuti in zodia Racului, intrucat este singura destinatie care ii relaxeaza cu adevarat. Nu conteaza ca plecati pe o insula inconjurata de apa sau intr-un oras pe malul unui rau, important este sa existe o sursa de apa prin preajma. O croaziera daca planuiesti, insa, fii sigura ca se vor simti ca in Paradis! Le plac restaurantele mici, cochete, cu aer familiar. Daca ti-e ruda, fii sigura ca ii va face placere sa te insoteasca in vacanta, pentru ca este genul de personaj caruia ii place sa isi viziteze rudele in concediu. 

Leu 

Daca ai de gand sa faci un tur cultural al Europei sau orice alta destinatie bogata din acest punct de vedere, fii sigura ca Leul va fi primul pe lista. Adora sa mearga la teatru, la opera, sa viziteze castele si alte atractii turistice. N-ai prea multi bani alocati pentru aceasta vacanta? Ai grija ca Leul sa nu auda cuvantul buget, fiindca ii va pieri tot cheful. Nativul din zodia Leului stie tot timpul cum sa calatoreasca astfel incat sa nu cheltuie o avere. Lasa-l pe el sa planifice si va gasi reduceri incredibile! Ia-l pe Leu cu tine daca ai de gand sa calatoresti intr-o alta tara pentru un concert. Sunt mari amatori de muzica buna, asa ca vor face tot ce le sta in putere sa te ajute sa ajungi acolo pe bani cat mai putini! 

Fecioara 

Nativii din zodia Fecioarei sunt parteneri perfecti pentru calatorii. Sunt firi distractive, dornice sa invete o limba noua si se pricep de minune sa citeasca o harta. In plus, au tendinta de a cerceta cu simt de raspundere inainte de a porni la drum si o fac pentru ca le place, nu pentru ca trebuie.  Vor avea o lista de obiective turistice, insa sunt flexibili. In principiu orice loc unde pot invata ceva nou este excelent. Cu toate acestea, daca vrei sa lenevesti si sa nu ai un program strict, evita Fecioarele, intrucat sunt genul de persoane care se trezesc in zori si vor sa faca multa miscare. 

Balanta

Daca vrei sa fii informat si sa stii tot ce este la moda, intreaba un nativ din zodia Balantei. Acesta este un semn zodiacal care stie locurile cele mai hot din oras, unde sa mergi ca sa vezi locuri istorice si monumente si in ce cluburi sa mergi ca sa fii vazut; dar nu in ultimul rand, Balanta stie care sunt cele mai bune buticuri si magazine mici, cu articole la moda. Balanta este un semn de aer, la fel ca Gemenii, asa ca acesti nativi au intotdeauna “antenele” orientate in sus, pentru a fi mereu la curent cu noutatile si cu trendurile. Un nativ din Balanta nu este interesat sa acopere fiecare detaliu de peste zi in timpul vacantei, ci este interesat mai degraba sa se distreze si sa se simta bine. Fiind un semn al parteneriatului, Balanta se bucura sa calatoreasca cu un tovaras de drum, in special daca este vorba de un iubit sau de o iubita. De asemenea, Balantele sunt foarte sociabile, prin urmare le place sa aiba grija de prieteni, dar si de prietenii prietenilor si sunt deschise in privinta intalnirilor cu strainii (cu acele persoane pe care nu le cunosc). Stapanit de planeta Venus, nativului din Balanta ii place blandetea si gratia distinsa atunci cand isi alege hotelurile preferate, iar spre deosebire de Lei, nu ii place grandoarea.

Scorpion

Pentru nativul Scorpion, vacanta este perioada perfecta pentru romantism si aventuri amoroase. Scorpionii sunt cei care adora sa inchirieze vile private pe plaje izolate si retrase, departe de ochii indiscreti ai celorlalti turisti. Sunt gata sa faca tot ce le sta in putere pentru a avea parte de intimitatea pe care si-o doresc atat de mult - intr-un loc in care sa se poata relaxa si sa poata citi in voie. Scorpionilor nu le plac discutiile marunte si barfele. De asemenea, nu le place sa fie implicati in situatii sociale grele, noapte dupa noapte, asa ca prefera mai degraba sa se odihneasca. Ca tovarasi de drum, Scorpionii sunt gata sa iti acorde complet atentia lor.

Sagetator

Nativul din Sagetator este un calator innascut. Este o persoana care iubeste activitatile outdoor, este puternica, atletica, intelegatoare si buna la inima. In ceea ce priveste vacantele, Sagetatorii sunt foarte buni companioni de drum deoarece nimic nu ii deranjeaza. In plus, ei depasesc obstacolele cu mare usurinta. Sagetatorii sunt interesati de guvern, de calitatea vietii din tara respectiva, se integreaza bine in peisaj si iau notite in cazul in care vor dori sa se intoarca intr-un anumit loc sau sa ii sugereze ceva unui prieten, legat de acel oras sau teritoriu. Sagetatorii iubesc sa calatoreasca in tari exotice, unde pot invata despre culturi care pana atunci le erau nefamiliare. Se amesteca atat de bine si de repede in multime, incat poti practic sa ii arunci dintr-un avion in orice oras din lume si tot se vor descurca de minune. In plus, sunt buni si se pun foarte repede la curent cu tot ceea ce au de facut in vacanta.

Capricorn

Nativii din Capricorn sunt stapani pe istorie si antichitate, asa ca adora sa viziteze orase si cetati vechi, tot ce tine de situri arheologice si geologie. Capricornilor - semn inrudit cu berbecul - le place sa faca drumetii si calatorii pe tot felul de carari. Sunt persoane extrem de muncitoare, iar de obicei isi asuma mari responsabilitati in cadrul companiilor in care lucreaza si, prin urmare, le place sa aiba un statut important. In general, Capricornilor le place sa stea in hoteluri minunate si vechi, incarcate de istorie. Nu sunt deloc vanatori de celebritati, dar sunt interesati de istorie si de locurile cu o insemnatate istorica pentru tara in care se afla.

Varsator

Nativii din zodia Varsator sunt niste caractere curioase. Ei sunt interesati de politica si de tarile care au trecut prin mari schimbari de-a lungul istoriei. Acest semn zodiacal stapaneste foarte bine tehnologia, orasele (spatiile citadine) si stiinta. Inainte de a pleca in vacanta, Varsatorii vor face o documentare temeinica pe internet, cu privire la locurile pe care vor sa le viziteze. Varsatorii vor dori sa vada muzee de stiinta, planetarii, muzee de aviatie si muzee care tin de spatiu si de univers. Ar putea fi interesati sa mearga la marile studiouri de film si sa vada cum iau nastere filmele inainte de a fi lansate in cinematografe. Iar daca vei calatori alaturi de un Varsator, pregateste-te sa petreci si sa dansezi pana dimineata, pentru ca ei iubesc viata de noapte.

Pesti

Firi spirituale, Pestii isi doresc o vacanta intr-un loc unde sa poata reflecta, sa se imbine cu natura, poate chiar sa se retraga la un centru de yoga sau unul religios. Sunt multi oameni care vin la nativii din zodia Pesti pentru a le cere ajutorul atunci cand au nevoie sa isi reincarge bateriile, cand au nevoie de energie. Pestii nu sunt nativi interesati de partea materiala, prin urmare nu vor cauta luxul atunci cand se documenteaza pentru acele locuri pasnice in care sa simta ca au evadat, ca s-au relaxat complet. Pestii au o imaginatie bogata si iubesc muzica si filmele. Acest semn de apa iubeste croazierele pe mare si adora sa priveasca balenele cand acestea inoata paralel cu vaporul.

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Monden
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
28 mar