nasty

"NASTY", documentarul despre Ilie Năstase, în selecţia...

Citeste mai mult»
Regele Harald

Regele Harald al V-lea al Norvegiei, în vârstă de 87 de...

Citeste mai mult»
louis

William şi Kate mulţumesc publicului pentru mesajele...

Citeste mai mult»
cataracta

Cum te recuperezi după operația de cataractă?

Citeste mai mult»
covid-19

Un caz rar al unui pacient infectat cu coronavirus timp...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Prima zi de record a lui Taylor Swift pe Spotify cu...

Citeste mai mult»
becks

Spice Girls s-au reunit la petrecerea de 50 de ani a...

Citeste mai mult»
armani

Giorgio Armani nu mai exclude vânzarea imperiului său de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift a lansat un nou album, gata să doboare toate...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon, decorat de Ucraina pentru sprijinul său în...

Citeste mai mult»
Harry Styles

O admiratoare a lui Harry Styles, încarcerată după ce i-a...

Citeste mai mult»
Printesa Diana

Rochii ale prinţesei Diana, expuse la Hong Kong înainte...

Citeste mai mult»
bon jovi

Un serial documentar despre Bon Jovi oferă detalii despre...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William participă la primul său angajament public...

Citeste mai mult»
prezentare

Casa de modă Dior a prezentat la New York o colecţie...

Citeste mai mult»
Monica

Monica Bîrlădeanu, dezvăluiri despre provocările...

Citeste mai mult»
amalia

Moştenitoarea tronului olandez a fugit în Spania din...

Citeste mai mult»
celine dion

Un documentar despre boala de care suferă Céline Dion va...

Citeste mai mult»
vin

Un restaurant din Italia oferă o sticlă de vin gratuită...

Citeste mai mult»
chefi

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu...

Citeste mai mult»
Guy Ritchie

Guy Ritchie revine pe marile ecrane cu un film despre o...

Citeste mai mult»
Stormy Daniels

Cine este Stormy Daniels, femeia aflată în centrul...

Citeste mai mult»
tuns

Top 5 stiluri ce revin la modă

Citeste mai mult»
pacanele

Fetele știu să se distreze: păcănele online cu modă și...

Citeste mai mult»
ulei

Beneficiile pentru sănătate ale uleiului de măsline

Citeste mai mult»
Harry și Meghan Markle

Harry şi Meghan vor produce două seriale Netflix despre...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Muzica lui Taylor Swift revine pe TikTok, chiar dacă casa...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William şi fiul său cel mare, George, au asistat...

Citeste mai mult»
portofel

Alegerea portofelului de damă din piele în funcție de...

Citeste mai mult»
Sebastian Stan

Sebastian Stan se transformă în tânărul Donald Trump în...

Citeste mai mult»
Bjorn Ulvaeus

Bjorn Ulvaeus a reflectat asupra succesului şi...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon nu va face apel la plasarea sa sub tutelă...

Citeste mai mult»
Alec Baldwin

Împuşcături mortale la filmările "Rust" - Alec Baldwin "a...

Citeste mai mult»
Jonathan Majors

Actorul Jonathan Majors scapă de închisoare pentru...

Citeste mai mult»
michael douglas

Michael Douglas a aflat, în cadrul emisiunii "Finding...

Citeste mai mult»
powerball

Un jucător la loteria Powerball a câştigat un jackpot de...

Citeste mai mult»
Sacha Baron Cohen si Isla Fisher

Sacha Baron Cohen şi Isla Fisher divorţează după 13 ani...

Citeste mai mult»
Reese Witherspoon

Compania actriţei Reese Witherspoon va produce un serial...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon a fost plasat sub 'tutelă consolidată'

Citeste mai mult»
gineco

Menopauza: Ce este, când apare și care sunt simptomele

Citeste mai mult»

Depresia, văzută prin ochii celor 12 zodii

De în Sanatate 22 oct 2015

Astrologia îţi oferă o altă perspectivă asupra depresiei. Aşa că citeşte în continuare cum arată depresia văzută prin ochii celor 12 zodii.

Astrologia este o ştiinţă foarte complexă care, cu siguranţă, poate scoate la iveală anumite tipare foarte profunde de la nivelul psihicului nostru. Prin analiza fiecărei zodii, vei vedea mai jos câteva trăsături care vor face lumină în ceea ce priveşte zodia ta şi felul cum vezi sau trăieşti depresia.

Berbec

Aceşti nativi sunt rareori deprimaţi, doar dacă alte forţe nu sunt implicate în sabotarea lor. Pot exista Berbeci care sunt urmaşii unor părinţi care au fost excesiv de protectori cu ei. Acesta poate fi un lucru foarte grav, deoarece Berbecii au fost învăţaţi să nu aibă încredere în instinctele lor. Prin urmare, le va fi greu acestor nativi să intre în contact cu pofta lor de viaţă. Berbecii sunt însetaţi după aventură şi multă activitate. De obicei, ei nu trebuie să se confrunte cu depresia prea mult – lucru care este adevărat pentru toate semnele de foc.

Taur

Taurii sunt un semn zodiacal neobişnuit. În general, aceşti nativi au o singură stare de spirit: sunt echilibraţi, de neclintit, cu picioarele puternic ancorate în pământ. Ei posedă, de regulă, un temperament egal, echilibrat. Iar această zodie pluteşte uşor chiar deasupra nivelului de depresie. Semnele zodiacal fixe sunt exact aşa cum sunt descrise: în cazul în care se deprimă, există câteva răspunsuri la problema lor. De obicei, pentru a ieşi din depresie, au nevoie de o masă bună, de o baie relaxantă, de ceva tactil care îi binedispune.

Gemeni

Acest semn de aer este rareori deprimat. Plictiseala este năpasta lor. Însă iată ceva ce probabil nu ştiai: Gemenii, de obicei, aşteaptă cam 2 minute, iar depresia lor va trece. Chiar şi aşa, Gemenilor le este greu să intre în contact cu sentimentele lor profunde – acest lucru pur şi simplu nu este în natura lor. Din acest motivm dacă aceşti nativi nu au sentimente profunde şi tulburătoare care se ascund în sufletul lor, depresia lor poate fi adesea exprimată prin izbucniri bruşte de critică, parcă izbucnesc şi spun pe gură numai critici. Atunci când le este greu să sape adânc în sufletul lor sau să dezgroape vechile amintiri, aceşti nativi pot fi bântuiţi de ele.

Rac

Cea mai temperamentală zodie dintre toate, Racul este foarte predispus la depresie. Depresia lor este, în principal, datorită faptului că simt adeseori că "nimeni nu îi iubeşte". Când un Rac are stări depresive şi este prost dispus, el aproape întotdeauna va încerca să găsească un umăr prietenos pe care să plângă. Acest lucru nu îl ajută pe Rac prea mult, pe termen lung. De multe ori, aceşti nativi pur şi simplu nu simt că pot face faţă singuri greutăţilor vieţii. Ei trebuie să înveţe că se pot descurca pe cont propriu, în caz contrar depresia poate dura considerabil mai mult timp.

depresie

Leu

Despre aceşti nativi se poate spune că este destul de greu să fie deprimaţi, dar nu trebuie să ne lăsăm păcăliţi. Leii sunt destul de optimişti. Cu toate acestea, ei sunt buni la ascunderea durerii lor, în special o ascund de ei înşişi. Dacă simt că nu sunt respectaţi sau că nu sunt luaţi în considerare, atunci Leii vor suferi cu adevărat de depresei. Leii încearcă din greu să rămână optimişti şi se comportă de parcă totul este în regulă. Dar nu e întotdeauna aşa. Prin urmare, ei suferă mult în tăcere şi nu vor ca toată lumea să ştie că au astfel de trăiri.

Fecioara

Fecioarele sunt foarte rar deprimate. Ele nici nu îşi permit să fie deprimate. Şi nici alte persoane din jurul lor nu au voie. Depresia este văzută ca o slăbiciune care poate fi remediată doar prin faptul că se ridică de pe scaun şi revin înapoi la muncă. Dar oare soluţia tuturor problemelor este să fii o zodie productivă? Fecioarele trebuie să îşi amintească faptul că "depresie" este un cuvânt care seamănă cu un buton ce poate fi apăsat. Însă aceşti nativi nu vor permite această alegere, nu îşi permit să fie deprimaţi.

Balanţă

În mod surprinzător, această zodie este rareori deprimată. Dacă Balanţele sunt deprimate, acest lucru se întâmplă de obicei din cauza planetelor care le influenţează. Balanţele sunt inteligente şi cred că dialogul interesant şi cele mai recente ştiri sunt irezistibile. Prin urmare, cheia care îi va scoate din depresie este, în cazul lor, să vorbească mult cu prietenii şi să se angajeze, să se implice în evenimente sociale. Sentimentele Balanţelor nu sunt atât de profunde, prin urmare este o probabilitate prea mică pentru a suferi de depresie.

Scorpion

Ştiai, dacă eşti Scorpion, că depresia va veni mai devreme sau mai târziu. Scorpionii pot fi unele dintre cele mai depresive zodii, deoarece ei simt atât de profund. De multe ori, stările lor depresive apar pur şi simplu pentru că relaţia lor şi-a pierdut strălucirea. Dar chiar şi aşa, Scorpionii continuă să ne surprindă. Mai devreme sau mai târziu, ei vor dobândi voinţa de a depăşi depresia – dacă îşi doresc într-adevăr acest lucru.

depresie

Săgetător

Fără îndoială, aceasta este cea mai optimistă zodie dintre toate. Sigur, Săgetătorii pot deveni deprimaţi ca orice om, dar în general natura lor schimbătoare îi ajută şi îşi revin rapid. Până să îţi dai seama, Săgetătorul nu mai este deprimat, ba chiar este un om emotiv, uşor de încântat. Sarcina lor este să fie optimişti şi să înveselească pe toată lumea. Da, uneori aceşti nativi pot deveni frivoli, uşuratici, dar orice efort este necesar pentru a evita depresia.

Capricorn

Avem de-a face cu semnul zodiacal cel mai deprimat dintre toate. Capricornul în general "zboară" cât mai jos şi constant, dar nu e departe de o stare depresivă. De multe ori, Capricornii nu văd nicio cale de ieşire din întunericul auto-impus al depresiei. Şi asta pentru că ei vor o garanţie pe viaţă înainte de a face o mişcare sau înainte de a-şi asuma un risc. Iar aceste gânduri duc, adeseori, la "depresia" lor. Viaţa nu poate fi controlată, iar în mod clar acesta este lucrul care duce la depresia acestor nativi, pe lângă faptul că ei sunt cei mai pesimişti dintre toţi.

Vărsător

Rareori găseşti un Vărsător deprimat. Şi aproape niciodată Vărsătorii nu sunt plictisiţi. Nu îi lăsa să te ia prin surprindere. Această zodie distantă navighează pe ape care sunt destul de adânci. De obicei, Vărsătorii sunt atât de puternici la nivel mental încât ei nu îşi permit să piardă timpul fiind deprimaţi, simţindu-se "la pământ". Vărsătorul este o zodie foarte evoluată şi avansată. Uneori depresia vine în viaţa acestor nativi atunci când ei se simt, de obicei, foarte neînţeleşi. Se simt ca un extraterestru pe propria lor planetă.

Peşti

Puţine zodii pot suferi în tăcere aşa cum fac Peştii. Cu toate acestea, nativii din Peşti nu vor să facă o scenă, nu vor să exagereze cu depresia lor, nu vor ca ceilalţi oameni să se simtă prost din cauza lor. Peştii pur şi simplu nu suportă ca cei din jurul lor să se simtă prost, mai ales că sunt, în esenţă, o zodie pentru care sacrificiul de sine este lucrul suprem. De obicei, depresia lor apare deoarece Peştii nu vor să lupte pentru drepturile lor, pe măsură ce simt o atracţie în direcţia sacrificiului. Se cred nişte martiri şi cred că ei trebuie să se sacrifice. Sursa.

Galerie foto
Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Sanatate
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
24 apr