Cușcuș cu ciuperci

In Reţete de 23 noi 2016

Un prânz sățios, ideal și pentru vegetarieni, dar și pentru perioadele de post.

Timp: 30 min
Dificultate: Redusă
Porţii: 2
Kilocalorii: 230
Ingrediente:

3 linguri de ulei de măsline, 2 linguri de unt, 300 g ciuperci, 1 cană de ceapă tocată mărunt, 1 cană de supă de pui, un praf de sare, 1 cană de cușcuș, 1 lingură de busuioc proaspă tocat mărunt

Mod de preparare:

1. Încinge uleiul într-o tigaie, apoi călește ciupercile preț de 7 minute, amestecând ocazional. Adaugă apoi ceapa și mai lasă 5 minute să se gătească.

2. Adaugă supa de pui și sare după gust. După ce începe să fiarbă, adaugă cușcuș-ul, amestecând viguros. Ia imediat tigaia de pe foc, acoper-o cu un capac și lasă cușcuș-ul să absoarbă lichidele preț de 5-10 minute.

3. Servește preparatul asezonat cu busuioc proaspt.

Poftă bună!

Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
10 dec