Cremă austriacă de brânză cu seminţe de dovleac

In Reţete de 29 feb 2016

Te-ai săturat de cremele de brânză din comerţ, delicioase, însă mustind de chimicale? Pregăteşte-le celor dragi o cremă austriacă de brânză cu seminţe de dovleac după o reţetă simplă şi rapidă!

Timp: 30 de minute
Dificultate: Redusă
Porţii: 4
Kilocalorii: 360 kcal/porţie
Ingrediente:

200 grame brânză grasă, 1/4 ceaşcă seminţe de dovleac prăjite, 2 linguri de seminţe de dovleac prăjite şi mărunţite, 1 lingură de ulei de seminţe de dovleac, 1 1/2 linguriţe de muştar Dijon, sare şi piper după gust, opţional: unt, ceapă, usturoi, oţet balsamic

Mod de preparare:

1. Amestecă brânza cu seminţele de dovleac mărunţite, uleiul de seminţe de dovleac şi muştarul, adăugând sare şi piper după gust. Amestecă până obţii o compoziţie omogenă.

2. Decorează cu seminţe de dovleac întregi şi serveşte cu felii de pâine neagră sau alt sortiment preferat.

Pont: Pentru a da o consistenţă ceva mai cremoasă pastei obţinute, poţi adăuga şi puţin unt, iar pentru aromă poţi adăuga usturoi sau ceapă, tocate mărunt. Dacă nu îţi place muştarul, îl poţi înlocui cu oţet balsamic.

Poftă bună!

Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
30 apr