Conopidă cu parmezan, la cuptor

In Reţete de 5 dec 2016

Prepară conopidă cu parmezan la cuptor dacă vrei să te bucuri de un prânz sănătos, gustos şi sărac în calorii!

Timp: 35
Dificultate: Redusă
Porţii: 4
Kilocalorii: 152
Ingrediente:

8 căni pline cu buchete de parmezan, 2 linguri de ulei de măsline, 1 linguriţă de măghiran, 1/4 linguriţă de sare, piper după gust, 2 linguri de oţet balsamic, 1/2 cană de parmezan ras

Mod de preparare:

1. Încălzeşte cuptorul la 170 grade Celsius.

2. Pune conopida într-un bol, alături de măghiran, sare, piper şi ulei. Întinde apoi conopida pe o tavă tapetată cu hârtie de copt şi introdu tava la cuptor, acolo unde o vei lăsa preţ de 20 de minute.

3. Scoate tava din cuptor, adaugă parmezanul ras şi oţetul balsamic şi reintrodu tava la cuptor, unde o vei lăsa încă 5 minute.

Poftă bună!

Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
24 apr