armani

Giorgio Armani nu mai exclude vânzarea imperiului său de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift a lansat un nou album, gata să doboare toate...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon, decorat de Ucraina pentru sprijinul său în...

Citeste mai mult»
Harry Styles

O admiratoare a lui Harry Styles, încarcerată după ce i-a...

Citeste mai mult»
Printesa Diana

Rochii ale prinţesei Diana, expuse la Hong Kong înainte...

Citeste mai mult»
bon jovi

Un serial documentar despre Bon Jovi oferă detalii despre...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William participă la primul său angajament public...

Citeste mai mult»
prezentare

Casa de modă Dior a prezentat la New York o colecţie...

Citeste mai mult»
Monica

Monica Bîrlădeanu, dezvăluiri despre provocările...

Citeste mai mult»
amalia

Moştenitoarea tronului olandez a fugit în Spania din...

Citeste mai mult»
celine dion

Un documentar despre boala de care suferă Céline Dion va...

Citeste mai mult»
vin

Un restaurant din Italia oferă o sticlă de vin gratuită...

Citeste mai mult»
chefi

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu...

Citeste mai mult»
Guy Ritchie

Guy Ritchie revine pe marile ecrane cu un film despre o...

Citeste mai mult»
Stormy Daniels

Cine este Stormy Daniels, femeia aflată în centrul...

Citeste mai mult»
tuns

Top 5 stiluri ce revin la modă

Citeste mai mult»
pacanele

Fetele știu să se distreze: păcănele online cu modă și...

Citeste mai mult»
ulei

Beneficiile pentru sănătate ale uleiului de măsline

Citeste mai mult»
Harry și Meghan Markle

Harry şi Meghan vor produce două seriale Netflix despre...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Muzica lui Taylor Swift revine pe TikTok, chiar dacă casa...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William şi fiul său cel mare, George, au asistat...

Citeste mai mult»
portofel

Alegerea portofelului de damă din piele în funcție de...

Citeste mai mult»
Sebastian Stan

Sebastian Stan se transformă în tânărul Donald Trump în...

Citeste mai mult»
Bjorn Ulvaeus

Bjorn Ulvaeus a reflectat asupra succesului şi...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon nu va face apel la plasarea sa sub tutelă...

Citeste mai mult»
Alec Baldwin

Împuşcături mortale la filmările "Rust" - Alec Baldwin "a...

Citeste mai mult»
Jonathan Majors

Actorul Jonathan Majors scapă de închisoare pentru...

Citeste mai mult»
michael douglas

Michael Douglas a aflat, în cadrul emisiunii "Finding...

Citeste mai mult»
powerball

Un jucător la loteria Powerball a câştigat un jackpot de...

Citeste mai mult»
Sacha Baron Cohen si Isla Fisher

Sacha Baron Cohen şi Isla Fisher divorţează după 13 ani...

Citeste mai mult»
Reese Witherspoon

Compania actriţei Reese Witherspoon va produce un serial...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon a fost plasat sub 'tutelă consolidată'

Citeste mai mult»
gineco

Menopauza: Ce este, când apare și care sunt simptomele

Citeste mai mult»
Lenny Kravitz

Lenny Kravitz va concerta pe scena principală de la...

Citeste mai mult»
aldi

Celebrul chitarist american Al Di Meola revine în...

Citeste mai mult»
Baba Ramdevv

Cel mai important guru yoga din India, avertizat de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift este miliardară, potrivit clasamentului...

Citeste mai mult»
Billie Eilish

Billie Eilish, Nicki Minaj, Stevie Wonder, REM şi alţi...

Citeste mai mult»
canabis

Canabisul în scop recreaţional, legalizat în Germania, în...

Citeste mai mult»
scortisoara

Metoda cu scorţişoară care te ajută să slăbeşti mai repede

Citeste mai mult»

Cocktailurile Zodiac: Spune-mi ce zodie eşti, ca să îţi spun ce să bei

Dacă vrei să încerci ceva nou vara asta, ţi-am pregătit azi un horoscop special. Iată care sunt cocktailurile perfecte pentru fiecare semn zodiacal.

femei

Berbec

Pentru ca băutura alcoolică să se potrivească cu personalitatea ta, ar trebui să bei un cocktail condimentat, care combină ingrediente precum feliile de ardei iute roşu şi Mezcal (rachiu original din regiunea mexicană Oaxaca).

Mod de preparare: Amestecă două felii de ardei iute roşu şi o crenguţă de cimbru. Într-un shaker, combină: 60 ml Mezcal, 30 ml suc proaspăt de lime, 30 ml coniac Grand Marnier. Se agită şi se combină toate ingredientele. Serveşte cu cuburi de gheaţă cu o felie de ardei iute roşu şi o crenguţă de cimbru, ca garnitură.

Taur

Pentru femeile sociabile şi elegante din zodia Taurului, se recomandă acest amestec roz cu rodie proaspătă şi un strop de ghimbir.

Mod de preparare: Se amestecă două felii de ghimbir. Într-un shaker, combină: 45 ml gin, 15 ml sirop de cardamom (nucşoară), 15 ml suc proaspăt de lămâie, 30 ml suc de rodie. Se agită şi se serveşte ca un martini.

Gemeni

Aceşti nativi sunt cunoscuţi ca fiind oamenii cu cele mai interesante conversaţii dintre toate zodiile. Gemenii sunt cei mai înţelepţi nativi şi nimic nu face ca o persoană să pară mai elevată decât un pahar de bourbon cu gheaţă.

Mod de preparare: Într-un shaker combină: 45 ml bourbon, 15 ml lichior Chartreuse galben, 15 ml lichior Chartreuse verde, 15 ml lichior maraschino, 15 ml suc proaspăt de lămâie. Se amestecă toate aceste ingrediente la un loc şi se serveşte cu cuburi de gheaţă.

Rac

Îţi place să ai grijă de ceilalţi. La tine totul se rezumă la confort, la momentele în care îţi faci noi amintiri şi râzi cu cei la care ţii cel mai mult. Aşa că ridică un pahar şi bea în cinstea vremurilor bune cu familia şi prietenii.

Mod de preparare: Amestecă două crenguţe de lămâi şi o crenguţă de rozmarin. Într-un shaker, combină: 60 ml gin, 15 ml suc proaspăt de lămâie, 30 ml sirop simplu. Se amestecă toate ingredientele la un loc şi se toarnă într-un borcan Mason. Toarnă peste băutură un strop de Prosecco.

Leu

Aceşti nativi adoră lumina reflectoarelor şi au tendinţa de a fi mult mai dramatici decât toate celelalte zodii. Pentru această atitudine, Leii ar trebui să bea un cocktail pe bază de rom.

Mod de preparare: Într-un shaker, combină: 45 ml rom, 15 ml espresso, 15 ml Grand Marnier, 15 ml lichior de ciocolată, 15 ml smântănă dulce lichidă. Se agită ingredientele bine şi se serveşte într-un pahar de martini ţinut la rece în prealabil, cu puţină coajă de portocală în formă de spirală şi câteva boabe de cafea.

Fecioară

Aceşti nativi sunt consideraţi perfecţioniştii zodiacului. Şi cel mai bun mod de a celebra acest stil elegant al Fecioarelor decât un pahar de şampanie?

Mod de preparare: Se amestecă trei felii de ghimbir. Într-un shaker, combină: 30 ml gin, 30 ml Cointreau, 15 ml suc de lămâie. Se amestecă toate ingredientele şi se toarnă într-un pahar înalt de şampanie. Se completează cu şampania favorită a fiecărei persoane şi se ornează cu coajă de lămâie în formă de spirală.

Balanţă

Dacă eşti Balanţă, mândreşte-te cu personalitatea ta echitabilă şi stabilă. Ai un ochi bine format pentru lucrurile sofisticate, rafinate şi trendy. Pentru a se potrivi cu persoana ta, recomandăm un cocktail care îmbină sucul de lime cu sucul de afine şi puţină vodcă.

Mod de preparare: Într-un shaker, combină: 45 ml de vodcă, 15 ml suc de afine (blueberry), 15 ml suc de limetă, 15 ml de sirop dulce simplu. Se amestecă toate ingredietele şi se toarnă într-un pahar înalt cu gheaţă. Se toarnă apoi bere de ghimbir şi se ornează cu o felie mai groasă de lămâie verde.

Scorpion

În lumea Scorpionului, sexul reprezintă totul. Nu doar că eşti feroce şi faci lucrurile intens în aşternuturi, ci şi în alte aspecte ale vieţii. Aşadar doar cele mai puternice ingrediente – pastă de wasabi, rom condimentat şi piper – pot cu adevărat să surprindă personalitatea Scorpionilor.

Mod de preparare: Se amestecp trei bucăţi de pepene roşu. Într-un shaker, combină: 60 ml de rom condimentat, 15 ml de lichior de cireşe, 15 ml de suc proaspăt de lămâie, o picătură de pastă de wasabi. Se amestecă toate ingredientele şi se serveşte într-un pahar de martini presărat cu piper şi sare. Adaugă o coajă de lămâie în formă de spirală, dar şi cireaşă pentru a orna paharul.

Săgetător

Ai o personalitate contagioasă, un spirit care adoră distracţia, iar toată lumea este atrasă de asta. Murele şi gustul amar al rubarbei reflectă atitudinea ta, iar un ingredient unic precum un lichior franţuzesc îţi copletează nevoia constantă de aventură.

Mod de preparare: Amestecă câteva mure (în funcţie de preferinţele tale). Într-un shaker, combină: 60 ml whisky, 15 ml lichior de flori de soc, 15 ml suc proaspăt de lime, 15 ml sirop dulce siplu, un strop de Bitter de rubarbă. Se combină toate ingredientele şi se serveşte cu gheaţă, cu 3 mure pe post de decoraţiune.

Capricorn

Cu toţii muncim din greu, dar Capricornii muncesc char mai mult. Aceşti nativi sunt cunoscuţi nu doar pentru etica lor de la muncă, dar şi pentru natura lor calmă şi cool. Tocmai de aceea ar trebui să combini vodca de cartofi cu efectele calmante ale mentei, ceaiului de muşeţel şi puţină gheaţă zdrobită - ingrediente care se potrivesc cu atitudinea directă a Capricornilor.

Mod de preparare: Într-un shaker se combină: 45 ml de vodca de cartofi, 30 ml sirop simplu cu aromă de ceai de muşeţel, mentă tocată, 3 limete stoarse sau mărunţite. Se agită toate ingredientele şi se serveşte într-o cană de cupru, plină cu gheaţă zdrobită. Pe deasupra se toarnă sifon şi se decorează cu frunze de mentă.

Vărsător

Vărsătorii au o nevoie distinctă de a urma o cale individuală şi de a împărtăşi cunoştinţele lor cu umanitatea. Sunt persoane foarte sociabile şi foarte grijulii. Pentru un element al surprizei, foloseşte vodcă şi gin cu puţină lămâie şi câteva afine.

Mod de preparare: Se amestecă o coajă de lămâie în formă de spirală şi patru afine. Într-un shaker se combină: 30 ml vodca, 30 ml gin, 30 ml Lillet Blanc. Se agită şi se serveşte ca un martini, cu cele câteva afine în interior.

Peşti

Fiind un semn de apă, Peştii sunt în general oameni creativi, plini de compasiune, intuitivi. Tocmai de aceea ar trebui să includă castravetele răcoritor în această băutură energică. Ananasul şi romul alb sunt o combinaţie perfectă şi echilibrează foarte bine acest cocktail, împrenă cu un strop de limetă (lămâie verde).

Mod de preparare: Se amestecă puţin castravete feliat (în funcţie de preferinţe). Într-un shaker se combină: 45 ml rom alb, 30 ml suc de ananas, 15 ml suc proaspăt de lămâie verde, 15 ml sirop de migdale. Se agită şi se serveşte cu cuburi de gheaţă, alături de o felie de castravete proaspăt. (Sursa)

Tag-uri: , , , , , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Astrologie & Numerologie
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
20 apr