Horoscop 2017 - Un an al EXTREMELOR pentru Balanţe,...

Citeste mai mult»

Horoscop IANUARIE 2017 - Ninge cu BANI pentru Berbeci,...

Citeste mai mult»

Nu reîncălzi niciodată aceste 7 alimente - Devin TOXICE!

Citeste mai mult»

Adaugă SARE în şampon pentru...

Citeste mai mult»

Horoscop DECEMBRIE 2016 - NEPLĂCERI în dragoste pentru...

Citeste mai mult»

De ce e bine să ţii în cameră un pahar cu apă, sare şi oţet

Citeste mai mult»

Ai tăiat ceapa GREŞIT până acum - ACEASTĂ metodă te...

Citeste mai mult»

Ai grupa sanguină 0? Ce spune asta despre personalitatea...

Citeste mai mult»

Cum se comportă ZODIILE atunci când încep o relație serioasă

Citeste mai mult»

Vrei să păstrezi un bărbat lângă tine? Majoritatea...

Citeste mai mult»

De ce să NU mănânci niciodată pâinea la restaurant

Citeste mai mult»

ACEŞTI oameni nu au voie să consume ghimbir - Află dacă...

Citeste mai mult»

Cum să faci o coroniță de Crăciun dintr-un UMERAȘ

Citeste mai mult»

SECRETUL unei vieţi sexuale excelente: Majoritatea...

Citeste mai mult»

Paradoxul Vărsătorului: Găseşte dragostea ADEVĂRATĂ...

Citeste mai mult»

Înfăşoară-ţi aceste părţi ale corpului în folie de...

Citeste mai mult»

Cum se bea, de fapt, apa cu lămâie

Citeste mai mult»

Testul psihologic elveţian îţi dezvăluie 8 trăsături SECRETE

Citeste mai mult»

3 semne care trădează atracţia sexuală

Citeste mai mult»

Afecţiunile inimii, vindecate fără medicamente - Iată cum

Citeste mai mult»

Truc INDIAN: Aşa păstrezi un pepene PROASPĂT timp de 6 LUNI

Citeste mai mult»

Compatibilitate: Cum îl faci să creadă că eşti ALEASA...

Citeste mai mult»

Secretul damelor de companie: De ce nu poartă NICIODATĂ...

Citeste mai mult»

Medicii NU îi dădeau mai mult de 48 de ore de trăit:...

Citeste mai mult»

Nu mânca NICIODATĂ această parte din PUI - Efectele sunt...

Citeste mai mult»

Horoscop AUGUST 2016 - LOVITURĂ sub centură pentru...

Citeste mai mult»

Cercetătorii dau VERDICTUL: De ce au femeile ORGASM

Citeste mai mult»

Femeile care fac asta la duş îşi DUBLEAZĂ riscul de CANCER

Citeste mai mult»

De ce cămăşile de damă se închid invers decât cele...

Citeste mai mult»

Poarta către Iad, descoperită în Brazilia

Citeste mai mult»

Cum dai jos 50 de kilograme - SECRETELE femeilor care au...

Citeste mai mult»

Cum îndepărtezi mirosurile neplăcute din pantofi, peste...

Citeste mai mult»

La ce folosesc găurile laterale ale tenişilor

Citeste mai mult»

Zodiile, aşa cum nu le-ai mai văzut: Eşti NOROCOS dacă...

Citeste mai mult»

A slăbit 18 kilograme cu ACESTE 4 trucuri JAPONEZE

Citeste mai mult»

Metoda indiană de îndepărtare a punctelor negre

Citeste mai mult»

Nu te-a mai sunat? Iată explicaţia: Ce vor, de fapt,...

Citeste mai mult»

Ai grijă când cumperi cartofi - Dacă arată AŞA sunt TOXICI!

Citeste mai mult»

Licoarea pe bază de piper, care te scapă de kilogramele...

Citeste mai mult»

Horoscopul APARENŢELOR: Ai judecat GREŞIT fiecare zodie

Citeste mai mult»

Ce spune tipul de ORGASM pe care îl ai despre personalitatea ta

De în Dragoste & Sex 28 feb 2016

Dr. Heike Joy şi Jonathan Hudson sunt practicanţi autorizaţi ai unei metode pentru vindecare sexuală, ce îmbină hipnoterapia, Reiki şi alte tehnici pentru a vindeca simptomele traumelor sexuale, depresiei, migrenelor şi altor dureri cronice. Cuplul are misiunea de a echilibra energiile spirituale şi sexuale în cadrul fiecărui individ care le cere ajutorul.

Heike şi Jonathan au realizat, în baza experienţei de consilieri, o clasificare a personalităţii individului, în funcţie de tipul de orgasm pe care acesta îl experimentează frecvent.

În cazul femeilor, există două tipuri de orgasm frecvent întâlnite. Deşi ambele tipuri pot fi împărţite, la rândul lor, în mai multe categorii, specialiştii şi-au propus să simplifice explicaţiile necesare, abordând cele două mari categorii de orgasm: intern şi extern.

Orgasmul extern, clitoridian

Probabil cel mai familiar tip de orgasm pentru femei, orgasmul clitorian întruchipează plăcerea sexuală similară cu ce a bărbaţilor, întrucât clitorisul are o structură similară cu cea a penisului. Orgasmul clitoridian este exploziv, în sensul că energia este eliberată către exterior, motiv pentru care un astfel de climax provoacă o stare de oboseală la finalul actului sexual.

Ce spune orgasmul clitoridian despre personalitatea femeii:

Dacă orgasmul clitoridian este principalul tip de orgasm de care te bucuri, atunci eşti, probabil genul care îşi doreşte rezultate imediate şi recompense rapide. S-ar putea ca tu să trăieşti viaţa doar la nivel superficial. În timp ce te obsedează anumite aspecte ale vieţii, pierzi din vedere imaginea de ansamblu şi şansele majore pe care destinul ţi le poate scoate în cale. Specialiştii susţin că experienţele din viaţa ta nu sunt caracterizate de varietate. Îţi place mai degrabă să iei de bun ceea ce este vizibil, tangibil. Cauţi, probabil, modalităţi rapide de relaxare şi vrei să scapi de stres fără prea mult efort. O analiză mai atentă a propriei persoane şi a nevoilor tale te sperie probabil sau crezi că necesită prea mult efort. Orgasmul clitoridian este, adesea, denumit "orgasm adolescentin" sau punctul de început al descoperirii propriei sexualităţi, comparativ cu orgasmul intern, care reprezintă o experienţă corporală complexă.

Orgasmul intern

Cunoscut şi drept orgasmul controversatului punct G, orgasmul intern nu apare fără efort şi stimulare suplimentară la majoritatea femeilor, însă orice femeie are capacitatea de a se bucura de el, prin penetrare sau stimulare manuală a punctului G. Femeile care au experimentat orgasmul vaginal au raportat şi apariţia orgasmelor multiple. Aceste orgasme sunt implozive, în sensul că energia nu părăseşte corpul în urma actului sexual, ci se răspândeşte în întreg organismul, ducând, de cele mai multe ori şi la un fenomen cunoscut sub denumirea de ejaculare feminină. Senzaţia este resimţită la nivelul întregului corp şi duce la o sporire a energiei vitale, fiindcă orgasmul imploziv nu risipeşte energia, ci o păstrează în corp.

Ce spune orgasmul intern despre personalitatea femeii:

Îţi place să analizezi în profunzime experienţele pe care viaţa ţi le oferă. Îţi place să explorezi, să te joci şi să găseşti tot ce înseamnă nou şi captivant. Nu eşti genul care are nevoie de soluţii rapide şi recompense instant. În schimb, îţi place să îţi dezvolţi propriile proiecte, pas cu pas şi să te bucuri pe îndelete de împlinirile pe care viaţa ţi le oferă. Nu te mulţumeşti niciodată cu starea de fapt şi te interesează să pătrunzi în profunzimea lucrurilor, pentru a descoperi aventurile pe care viaţa ţi le poate oferi. Nu te grăbeşti când vine vorba de explorarea unor teritorii noi şi ştii că atunci când eşti implicată 100%, atunci eşti deschisă la toate posibilităţile pe care viaţa le are de oferit.

Dr. Heike Joy şi Jonathan Hudson au realizat şi o listă cu tipurile de probleme pe care femeile le întâmpină în încercarea de a avea orgasm. Toate acestea se reflectă într-un fel sau altul în viaţa de zi cu zi, motiv pentru care specialiştii au încercat să arate cum influenţează aceste probleme personalitatea femeii.

1. Dispari din peisaj

Se întâmplă fix atunci când ai parte de momente de neuitat alături de partener. Sunteţi amândoi încântaţi de ceea ce se întâmplă, chimia e la locul ei, iar la un moment dat, cât ai clipi, tu dispari pur şi simplu din peisaj. Pofta îţi piere şi te transformi într-un sloi de gheaţă. Se poate întâmpla din cauza unui sunet sau doar a unui gând care îţi distrage atenţia. Indiferent de factorul disturbator, cert este că ţi-ai pierdut interesul, chiar dacă îţi doreşti să rămâi prezentă şi activă.

Ce spune despre personalitatea femeii:

Te entuziasmezi repede, atât pe plan profesional, cât şi personal, dar atenţia îţi este distrasă rapid. Îţi pierzi concentrarea şi nu duci lucrurile la bun sfârşit. Mintea este cea care conduce şi nu mereu în favoarea ta.

Încearcă să-ţi antrenezi mintea să lucreze cu tine, nu împotriva ta. De asemenea, s-ar putea ca tu să fii copleşită de entuziasm şi să nu ştii să gestionezi lucrurile bune care apar în viaţa ta. Femeile experimentează adesea escapismul spiritual. Decât să se confrunte cu tot ce are viaţa de oferit, preferă să evadeze, astfel că aleg să călătorească mental prin univers pentru a se simţi libere.

2. Ai nevoie mereu de orgasm clitoridian

Multă vreme s-a crezut că singura modalitate de a atinge orgasmul în cazul femeilor este prin stimulare clitoridiană, însă adevărul este că orgasmul vaginal poate fi experimentat de orice femeie, cu un strop de exerciţiu şi perseverenţă.

Ce spune despre personalitatea femeii:

Cel mai probabil nu eşti conştientă de cât de puternică şi expansivă eşti. Nu îţi dai seama că meriţi tot timpul, atenţia şi efortul pentru a obţine ce ţi-ai dorit. Probabil că ai îndoieli cu privire la corpul şi viaţa ta şi nu stai bine la capitolul încredere în sine. Te-ai mulţumit cu puţin şi joci într-un ring mai mic decât ai merita. Nu eşti conştientă de forţele creative şi abilităţile pe care femeile le deţin şi te-ai lăsat păcălită de convingerea că bărbaţii sunt mai puternici.

3. Criza orgasmică

Sunteţi împreună, totul decurge perfect şi, dintr-o dată, apare o amintire sau o senzaţie care te dă peste cap. Se prea poate să izbucneşti în lacrimi sau să simţi o durere inexplicabilă. Actul sexual este întrerupt, din nou, şi te temi că îţi vei pierde partenerul fiindcă nu este prima dată când se întâmplă.

Ce spune despre personalitatea femeii:

Ai avut parte deo traumă sau duci cu tine vina şi ruşinea unei acţiuni de care nu eşti mândră. Ceva îţi spune că nu meriţi această libertate sexuală. La un anumit nivel îţi este ruşine cu cine eşti şi încerci să ascunzi acele laturi ale vieţii tale. Crezi, probabil, că viaţa nu este corectă şi că oamenii vor doar să profite de tine.

4. Ai nevoie mereu de un vibrator

Când este folosit prea des, însă, din cauza vibraţiei intense şi formei jucăriei, actul sexual real poate părea o joacă de copii prin comparaţie. Penisul nu îţi poate oferi stimularea intensă şi abilitatea de a-l manevra după bunul plac.

Ce spune despre personalitatea femeii:

Foloseşti des scurtături pentru a obţine ce îţi doreşti? Preferi calea cea mai scurtă întotdeauna? Ai, cel mai probabil, o tendinţă către suprastimulare pentru a te simţi tu însăţi. Ai nevoie de multă acţiune, fiindcă altfel te plictiseşti. Te mulţumeşti adesea cu mai puţin doar pentru a obţine rezultate rapide. Sunt momente în care treci în grabă prin viaţă, chiar şi în situaţii care ar trebui să fie distractive.

Făcând asta, ratezi toate senzaţiile subtile captate prin simţuri. La fel se întâmplă cu mesele pe care le tratezi cu superficialitate, dar şi în cazul conversaţiilor importante cu cei dragi.

5. Nu ai chef

Dorinţa sexuală redusă este o altă problemă întâlnită de specialişti în cazul multora dintre pacienţii lor. Mulţi dintre ei mărturisesc faptul că nu sunt capabili să ajungă la orgasm, motiv pentru care nu consideră că are rost să mai încerce.

Ce spune despre personalitatea femeii:

Nu mai ai nicio sursă de inspiraţie. Simţi că viaţa ta este plictisitoare şi nu te-ai mai distrat de un car de ani. Nu te mai joci aşa cum o făceai odată. Cel mai probabil lucrezi într-un loc care îţi displace şi o faci doar pentru că se plăteşte binişor. Nu simţi că eşti ascultată şi ai impresia că toţi ţi-o iau înainte. Nu reuşeşti să legi relaţii profunde, majoritatea legăturilor cu cei din jur fiind superficiale.

Tag-uri: , , , , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Dragoste & Sex
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
20 feb