Printesa Diana

Rochii ale prinţesei Diana, expuse la Hong Kong înainte...

Citeste mai mult»
bon jovi

Un serial documentar despre Bon Jovi oferă detalii despre...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William participă la primul său angajament public...

Citeste mai mult»
prezentare

Casa de modă Dior a prezentat la New York o colecţie...

Citeste mai mult»
Monica

Monica Bîrlădeanu, dezvăluiri despre provocările...

Citeste mai mult»
amalia

Moştenitoarea tronului olandez a fugit în Spania din...

Citeste mai mult»
celine dion

Un documentar despre boala de care suferă Céline Dion va...

Citeste mai mult»
vin

Un restaurant din Italia oferă o sticlă de vin gratuită...

Citeste mai mult»
chefi

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu...

Citeste mai mult»
Guy Ritchie

Guy Ritchie revine pe marile ecrane cu un film despre o...

Citeste mai mult»
Stormy Daniels

Cine este Stormy Daniels, femeia aflată în centrul...

Citeste mai mult»
tuns

Top 5 stiluri ce revin la modă

Citeste mai mult»
pacanele

Fetele știu să se distreze: păcănele online cu modă și...

Citeste mai mult»
ulei

Beneficiile pentru sănătate ale uleiului de măsline

Citeste mai mult»
Harry și Meghan Markle

Harry şi Meghan vor produce două seriale Netflix despre...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Muzica lui Taylor Swift revine pe TikTok, chiar dacă casa...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William şi fiul său cel mare, George, au asistat...

Citeste mai mult»
portofel

Alegerea portofelului de damă din piele în funcție de...

Citeste mai mult»
Sebastian Stan

Sebastian Stan se transformă în tânărul Donald Trump în...

Citeste mai mult»
Bjorn Ulvaeus

Bjorn Ulvaeus a reflectat asupra succesului şi...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon nu va face apel la plasarea sa sub tutelă...

Citeste mai mult»
Alec Baldwin

Împuşcături mortale la filmările "Rust" - Alec Baldwin "a...

Citeste mai mult»
Jonathan Majors

Actorul Jonathan Majors scapă de închisoare pentru...

Citeste mai mult»
michael douglas

Michael Douglas a aflat, în cadrul emisiunii "Finding...

Citeste mai mult»
powerball

Un jucător la loteria Powerball a câştigat un jackpot de...

Citeste mai mult»
Sacha Baron Cohen si Isla Fisher

Sacha Baron Cohen şi Isla Fisher divorţează după 13 ani...

Citeste mai mult»
Reese Witherspoon

Compania actriţei Reese Witherspoon va produce un serial...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon a fost plasat sub 'tutelă consolidată'

Citeste mai mult»
gineco

Menopauza: Ce este, când apare și care sunt simptomele

Citeste mai mult»
Lenny Kravitz

Lenny Kravitz va concerta pe scena principală de la...

Citeste mai mult»
aldi

Celebrul chitarist american Al Di Meola revine în...

Citeste mai mult»
Baba Ramdevv

Cel mai important guru yoga din India, avertizat de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift este miliardară, potrivit clasamentului...

Citeste mai mult»
Billie Eilish

Billie Eilish, Nicki Minaj, Stevie Wonder, REM şi alţi...

Citeste mai mult»
canabis

Canabisul în scop recreaţional, legalizat în Germania, în...

Citeste mai mult»
scortisoara

Metoda cu scorţişoară care te ajută să slăbeşti mai repede

Citeste mai mult»
Dan Bittman

De ce preferă Dan Bittman transportul în comun față de...

Citeste mai mult»
ibacka

Andreea Ibacka, adevărul despre silueta ei. Cum se...

Citeste mai mult»
fasting

Legătura dintre „fasting“ și anxietate. Ce au descoperit...

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Problemele de sănătate, scandalurile şi neînţelegerile...

Citeste mai mult»

Ce sport faci in functie de zodie

De în Sport 24 noi 2010
Esti adepta sporturilor de echipa sau iti plac sporturile individuale? Temerara, puternica si mereu in cautarea adrenalinei, sau calma si predispusa la activitati repetitive. Noi suntem sigurele responsabile de actiunile noastre, insa asta nu inseamna ca alegerile pe care le facem nu pot fi influentate de semnele astrologice. Iata care sunt sporturile preferate de fiecare zodie in parte!

Berbec

Berbecul este in general o persoana dinamica si puternica, capabila sa dea totul  pentru a obtine ceea ce isi doreste.  Este stimulat de concurenta, ii  place sa fie in centrul atentiei si are o atractie deosebita catre sporturile care implica competitia directa.  Ii place senzatia de învingator, are capacitatea de a-i trage pe ceilalti dupa el. Nativele din Berbec sunt tentate mai ales de sporturile de echipa  precum handbalul, baschetul sau voleiul, dar si sporturi ce implica consum mare de energie- cum este tenisul, ciclismul sau ridicarea greutatilor.  Optand pentru astfel de sporturi le sunt puse in valoare calitatile fizice si psihice. Sunt cele care iau initiativa cand vine vorba de miscare, le place sa detina controlul si au calitati de lider, atat pe teren cat si in afara lui. Au o capacitate de regenerare extraordinara si nu abandonezeza niciodata lupta. Atunci cand pierde se ridica si merge mai departe. 

Taur

Taurii nu sunt prea mari amatori de sport ... Adora confortul, luxul si urasc sa transpire la sala de fitness sau pe terenul de sport.  Au o capacitate foarte mare de a-si controla emotiile, sunt persoane elegante, echilibrate si in general pasive, motiv pentu care sporturile care li se potrivesc cel mai bine sunt sporturile tactice. Golful, tenisul, dar si joggingul usor si schi-ul se numara printre sporturile preferate de aceasta zodie. La sala de fitness pentru nativele din Taur sunt indicate lucruri simple ca stretching, pilates sau diferite tipuri de dans . Este bine sa evit sporturile prea competitive.

Gemeni

In cazul Gemenilor problema nu este daca fac sa nu sport, ci ce sport trebuie sa faca pentru a nu se plictisi. Nu conteaza daca este 7 dimineata, este pranz sau seara tarziu, sunt pregatiti oricand pentru putina miscare. Spre deosebire de alte zodii, care n-ar face nici in ruptul capului sport, Gemenii sunt tentati sa exagereze. Skatebording-ul, mersul cu bicicleta ori patinajul artistic sunt cateva exemple de activitati care le sunt pe plac. Insa nu spun nu nici atunci cand este vorba de sporturile de echipa, fitness sau gimnastica. Totusi, sunt tentati sa incerce in special sporturile care au cat mai putine reguli pentru ca acesti nativi sa se poata exprima asa cum isi doresc.  Gemenii se pot enerva usor si pot fi  adversari demni de teama atunci cand nu lucrurile nu merg asa cum si-au planuit.

Rac

Visatori,  amuzanti, inclinati spre trecut si usor naivi, racii sunt considerati de obicei conservatori. Atunci cand gasesc  un sport care sa le placa raman fideli pentru foarte multa vreme acestuia.  Din acest motiv, multi dintre marii sportivi de performanta sunt in zodia Racului. Isi depasesc adeseori limitele, lupta cu inversunare pentru fiecare obiectiv. Racilor le plac sporturile acvatice, insa fiind  firi artistice Racii pot da dovada de mult talent si atunci cand vorbim de patinaj si dansuri.

Leu

Leilor le place sa faca miscare sportul fiind pentru ei o modalitate perfecta de a se relaxa. Pun foarte mare pasiunie in tot ceea ce fac, iar daca va alege sa faca un sport sunt sanse foarte mari sa o faca si bine. Mandri, extrovertiti, curajosi si foarte activi, Leii prefera adesea sporturile mai putin comune. Leul face regulile in lumea pe care o conduce, asteptand ca ceilalti sa le urmeze, jucandu-i jocul in totalitate. Pentru ei artele martiale sau scrima sunt alegeri potrivite mai ales ca sunt sporturi pe cont propriu. Semnul lor guverneaza inima, asa ca Leii tind sa aiba probleme de inima. Pentru Lei sunt indicate exercitii care sa ajute circulatia si care nu necesita un efort sustinut, jogging-ul, pilates sau dansul sunt cateva dintre activitatile indicate pentru aceasta zodie.

Fecioara

Fecioarelor le place sa fie in forma. De obicei conservatoare, Fecioara este una dintre putinele zodii care nu se plictiseste facand aceleasi exercitii. Nativii acestei zodii percep sportul ca un mod de relaxare, nu ca pe o munca. Sunt persoane calme si rezervate, care se feresc de lumina reflectoarelor. Nu le plac sporturile extreme si aleg calea cea mai sigura catre succes intr-o competitie. Sahul dar si atletismul, gimnastica sau cataratul sunt printre sporturile preferate ale Fecioarelor.

Balanta

Balantelor le place sa depuna efort pentru a fi in forma.  Nu sunt buni jucatori in echipa pentru ca nu isi pot evidentia pe deplin abilitatile. Li se potrivesc sporturile mai putin violente si, de cele mai multe ori sporturi individuale precum echitatia, ciclismul, inotul, sau gimnastica. Cand merg la sala, Balantele ar trebui sa opteze pentru exercitiile de fitness bine organizate si cu miscari elegante. Patinajul, stretching si exercitiile cardio sunt si ele potrivite pentru nativii acestei zodii. Ar trebui sa evite ridicatul de greutati sau sporturi care le solicita prea tare partea inferioara a spatelui.

Scorpion

Scorpionii sunt persoane viguroase si puternice. Au o natura foarte activa,  insa nu toti o scot la iveala. Nu isi stapanesc prea usor emotiile si pot deveni violenti atunci cand lucrurile nu merg asa cum isi doresc. Le plac sporturile extreme si alergatul pe distante lungi. Sunt foarte puternici in competitii si exceleaza in sporturi precum boxul, artele martiale, alergatul de rezistenta, sau motociclismul.

Sagetataor

Sagetatorul este unul dintre cele mai atletice semne zodiacale. Nativilor din aceasta zodie le place orice fel de sport, insa accentul cade in special pe sporturile si activitatile in aer liber. Jogging-ul, echitatia, hochei-ul, kickboxing-ul si sporturile nautice sau sporturi care necesita abilitati de tintasi precum tirul cu arcul sau biatlon-ul se numara printe activitatile preferate de Sagetatori. Acestia sunt si adeptii sporturilor extreme precum  cursele offroad sau  carting-ul.

Capricorn

Capricornii depun efort indelungat pentru realizarea unui obiectiv.  Sporturile care ar atrage un Capricorn ar fi atat cele de echipa, cat si cele care presupun multa concentrare si viteza de reactie, cum este de exemplu tenisul. Le plac sporturile de munte, in special catararile, de aceea sunt foarte buni alpinisti. Ambitiosi si foarte concentrati nativii din Capricorn sunt inconjurati de un aer grav. In jocurile de echipa nu le place ca regulamentul sa fie incalcat, indiferent daca de coechipieri sau adversari. Jogging, mersul, ciclismul sunt si ele o optine buna pentru nativii acestei zodii.

Varsator

Varsatorul este unul dintre cei mai nonconformisti nativi ai zodiacului. Curiozitatea si entuziasmul se numara printre caracteristicile de baza ale  acestora, iar inovatia este unul dintre atuurile Varsatorilor. Varsatorii  gasesc intotdeauna strategii geniale pentru atingerea obiectivelor. Sunt impatimiti ai sporturilor nautice precum surfingul, parasailing sau schi nautic. Chiar daca au parte de esecuri nu renunta niciodata. Li se potrivesc sporturile de echipa precum baschetul, handbalul, sau voleiul, unde altruismul lor poate fi pus in evidenta.

Pesti

Urasc rutina si vor sa incerce mereu lucruri noi, atat din curiozitate, cat si pentru a se feri de plictiseala. Fiind o zodie de apa, la fel ca si racii, pestii sunt foarte buni inotatori, de asmenea fac performante in sporturile nautice. Usor boemi si nonconformisti, pestii nu se vor da niciodata in laturi atunci cand vine vorba de sporturi extreme sau sporturi precum cataratul, parasutismul, schiul extrem, snowboardingul. Prin exercitiul fizic pestii isi cauta pacea si echilibrul. Pestii stiu sa piarda si sunt persoane de incredere intr-o echipa.  Mari iubitiori de muzica si arta, Pestii pot obtine rezultate notabile si in sporturi precum dansul sau aerobicul.
Tag-uri: , , , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 3

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

alina brusture (06.03.2011, 10:34)
iubesc alpinismul si sporturile de echipa
Răspunde-i
F (29.11.2010, 00:03)
Frumos scris, intr-adevar dansul este sportul meu preferat (sunt rac :))
Răspunde-i
alina brusture (25.11.2010, 08:20)
foarte adevarat
Răspunde-i
Spune-ţi părerea
Alte articole din Sport
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
19 apr