Horoscop 2017 - Un an al EXTREMELOR pentru Balanţe,...

Citeste mai mult»

Horoscop DECEMBRIE 2016 - NEPLĂCERI în dragoste pentru...

Citeste mai mult»

De ce e bine să ţii în cameră un pahar cu apă, sare şi oţet

Citeste mai mult»

Ai tăiat ceapa GREŞIT până acum - ACEASTĂ metodă te...

Citeste mai mult»

Ai grupa sanguină 0? Ce spune asta despre personalitatea...

Citeste mai mult»

Cum se comportă ZODIILE atunci când încep o relație serioasă

Citeste mai mult»

Vrei să păstrezi un bărbat lângă tine? Majoritatea...

Citeste mai mult»

De ce să NU mănânci niciodată pâinea la restaurant

Citeste mai mult»

ACEŞTI oameni nu au voie să consume ghimbir - Află dacă...

Citeste mai mult»

Cum să faci o coroniță de Crăciun dintr-un UMERAȘ

Citeste mai mult»

SECRETUL unei vieţi sexuale excelente: Majoritatea...

Citeste mai mult»

Paradoxul Vărsătorului: Găseşte dragostea ADEVĂRATĂ...

Citeste mai mult»

Înfăşoară-ţi aceste părţi ale corpului în folie de...

Citeste mai mult»

Cum se bea, de fapt, apa cu lămâie

Citeste mai mult»

Testul psihologic elveţian îţi dezvăluie 8 trăsături SECRETE

Citeste mai mult»

3 semne care trădează atracţia sexuală

Citeste mai mult»

Afecţiunile inimii, vindecate fără medicamente - Iată cum

Citeste mai mult»

Truc INDIAN: Aşa păstrezi un pepene PROASPĂT timp de 6 LUNI

Citeste mai mult»

Compatibilitate: Cum îl faci să creadă că eşti ALEASA...

Citeste mai mult»

Secretul damelor de companie: De ce nu poartă NICIODATĂ...

Citeste mai mult»

Medicii NU îi dădeau mai mult de 48 de ore de trăit:...

Citeste mai mult»

Nu mânca NICIODATĂ această parte din PUI - Efectele sunt...

Citeste mai mult»

Horoscop AUGUST 2016 - LOVITURĂ sub centură pentru...

Citeste mai mult»

Cercetătorii dau VERDICTUL: De ce au femeile ORGASM

Citeste mai mult»

Femeile care fac asta la duş îşi DUBLEAZĂ riscul de CANCER

Citeste mai mult»

De ce cămăşile de damă se închid invers decât cele...

Citeste mai mult»

Poarta către Iad, descoperită în Brazilia

Citeste mai mult»

Cum dai jos 50 de kilograme - SECRETELE femeilor care au...

Citeste mai mult»

Cum îndepărtezi mirosurile neplăcute din pantofi, peste...

Citeste mai mult»

La ce folosesc găurile laterale ale tenişilor

Citeste mai mult»

Zodiile, aşa cum nu le-ai mai văzut: Eşti NOROCOS dacă...

Citeste mai mult»

A slăbit 18 kilograme cu ACESTE 4 trucuri JAPONEZE

Citeste mai mult»

Metoda indiană de îndepărtare a punctelor negre

Citeste mai mult»

Nu te-a mai sunat? Iată explicaţia: Ce vor, de fapt,...

Citeste mai mult»

Ai grijă când cumperi cartofi - Dacă arată AŞA sunt TOXICI!

Citeste mai mult»

Licoarea pe bază de piper, care te scapă de kilogramele...

Citeste mai mult»

Horoscopul APARENŢELOR: Ai judecat GREŞIT fiecare zodie

Citeste mai mult»

Nu abdomenele te scapă de grăsimea nedorită, ci...

Citeste mai mult»

TOT ce ştiai despre uleiul de măsline este GREŞIT

Citeste mai mult»

Adevăratul MOTIV pentru care NU ai noroc în dragoste,...

Citeste mai mult»

Ce mancam in post - Retete de la Ioana Ginghina

De în Sport 21 mar 2013
Ioana Ginghina a recunoscut ca nu rateaza niciodata perioada de post, intrucat ii ofera ocazia sa isi recapete echilibrul, atat la nivel spiritual, cat si fizic, asa ca iti recomanda doua retete perfecte pentru aceasta perioada.

Astfel, dupa ce le-a oferit cititoarelor blogului personal cateva ponturi pentru detoxifiere de primavara, Ioana Ginghina vine si cu o serie de retete de post pe care le prepara des in aceasta perioada.

Daca va place pateul si tindeti catre cel vegetal din comert, Ioana Ginghina va sfatuieste sa il evitati, intrucat este nesanatos. In schimb, puteti prepara acasa un pate de soia delicios.

Aveti nevoie de 1 cana de boabe de soia, 50 ml ulei, 2 morcovi, 1 patrunjel, 1 telina mica, 1 ceapa, verdeata tocata si sare.

Spalati boanbele de soia si puneti-le la inmuiat peste noapte, apoi le fierbeti, si cu 30 de minute inainte sa fie gata, se adauga si legumele curatate si spalate intregi. Cand sunt gata, se scurg de zeama si se paseaza. Se adauga ceapa tocata marunt cruda si se mixeaza cu uleiul, verdeata tocata si sarea.

Cea de-a doua reteta recomandata de Ioana Ginghina este conopida “pane”. Se ia o conopida bine indesata si se fierbe intreaga, maxim 5 minute, se scurge si se lasa la racit. Apoi se taie cu cutitul felii de 2 cm.

Luati 5-6 catei de usturoi si ii pisati, dupa care ii amestecati cu ulei, sare, busuioc si 100 ml de apa in care a fiert conopida.

Ungeti feliile de conopida si puneti-le pe gratarul de la cuptor. Se intorc de pe o parte pe alta si in circa 30 de minute sunt gata.

Daca vreti sa incercati si alte preparate pentru post, consultati dosarul de retete!

Tag-uri: , , , , , , , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Sport
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
06 dec