Ce ai fost într-o viaţă anterioară, în funcţie de zodie

Te-ai gândit vreodată la vieţile tale anterioare? Semnul tău zodiacal posedă informaţii cheie despre trecut, ascunse în subconştient. Descoperă ce spune zodia ta despre aventurile unei vieţi anterioare!

Berbec                                                                                                                                                                      

În adâncul inimii tale, ai fost mereu un luptător. Încă păstrezi în sufletul tău simţul de glorie cunoscut pe câmpul de bătălie, ceea ce explică viteza ta de reacţie în a te apăra sau a lupta pentru ceea ce crezi cu adevărat. Poate ai fost un războinic în Palestina antică sau un luptător Ninja în ţinuturile asiatice. Sau poate că ai fost un atlet în Sparta sau ţi-ai folosit muşchii pentru a-ţi apăra regele macedonian. Acum, provocarea este să-ţi foloseşti spiritul pătimaş şi firea impetuoasă pentru a aduce pace pe pământ.

Taur

Dragostea pentru natură e gravată în sufletul tău, în vieţile anterioare ai trăit în mijlocul naturii, îngrijind plante şi animale în Thailanda sau în apele Pacificului. De aici provine iubirea ta pentru frumuseţe, artă şi meşteşug. 

Gemeni

Ai fost mereu un spirit neliniştit, chiar şi în vieţile anterioare. Însetat de aventură, ai umblat prin Europa în Evul Mediu şi poate că te-ai numărat printre nobilii Franţei sau Angliei. Turnirurile sau comerţul ambulant în India sau China făceau parte din lumea ta. Iute la vorbă şi la picior, deseori erai mesager sau translator. Setea de cunoaştere te-a dus peste mări şi ţări, acum e timpul să îţi cultivi forţa interioară.

Rac

Vieţile tale anterioare au gravitat în jurul dramelor de familie. Câteodată ai jucat rolul unei mame dedicate altădată ai fost copilul rebel sau dependent de părinţi. Ai trăit probabil în Egipt, unde Zeiţa Mamă era venerată. Deşi ai învăţat să fii un bun educator, ai crescut copii şi ai avut grijă de alţii, ai eşuat la capitolul individualitate. Acum trebuie să te descoperi pe tine şi să te îngrijeşti.

Leu

Ai sânge regal, Leule. Acele vise despre curţile regilor şi reginelor din Europa sau Mesopotamia ar putea fi înrădăcinate în amintiri dintr-o viaţă anterioară. Te-ai gândit vreodată de ce te simţi aşa de bine în centrul atenţiei? Pentru că ai trăit mai multe vieţi ca interpret, fie gladiator în Roma Antică, fie solist de operă pe scena italiană. Sau poate ai fost un conducător viking. Cert este că ego-ul tău a înflorit în trecut, acum trebuie să-l valorifici în interesul tău.

Fecioară

Abilitatea ta nefirească de a servi şi a-i vindeca pe ceilalţi nu e deloc nouă pentru tine. Ai fost probabil o călugăriţă în Europa Medievală sau un negustor de plante medicinale în triburile celtice. Acum provocarea ta este să te relaxezi, să te gândeşti la tine şi să te bucuri de viaţă.

Balanţă

Sensibilitatea şi dragostea pentru frumos s-au dezvoltat în vieţile anterioare, când ai îngrijit grădinile regale ale lui Louis al XIV-lea. Te-ai numărat printre artiştii şi poeţii Indiei antice şi Greciei Clasice şi ai atins culmile gloriei în Italia renascentistă. Dar simţul dreptăţii ţi-a fost pus la încercare, astfel că acum, menirea ta e să găseşti echilibrul dintre bine şi rău.

Scorpion

Sufletul tău a călătorit întotdeauna prin tărâmuri întunecate, în căutarea unui sens al vieţii. S-ar putea să fi fost o sclavă sau o ibovnică în Persia antică, încercând totuşi să-ţi păstrezi demnitatea. Sau poate ai fost un alchimist din timpuri medievale sau astrolog, încercând să descifrezi secretele universului. Mai mult, s-ar putea să fi fost un înţelept al Chinei. Acum trebuie să fii deschis şi să încerci să îţi impui opiniile.


Săgetător

În misiunea ta pentru independenţă şi libertate, ai colindat lumea în lung şi-n lat. Cel mai probabil ai fost un explorator pe mare, care nu a ezitat să invadeze teritorii sau să distrugă triburi pentru a-şi atinge scopurile. Sau poate că ai fost un preot sau un misionar, cert este că de multe ori ai fost ţinut departe de familia şi cultura ta. Ai devenit cetăţeanul planetei, acum îţi revine datoria să te înrădăcinezi şi să înfloreşti.

Capricorn

Ai fost mereu mai înţelept ca alţii, Capricornule, fiindcă ţi-ai trăit vieţile anterioare perfecţionând abilităţile şi aptitudinile de lider. Probabil ai fost unul dintre conducătorii nativilor din America sau un constructor vizionar al pirmamidelor din Egipt sau Peru, locul unde ţi-ai descoperit pentru prima dată spiritul de antreprenor. Acum trebuie să te mai temperezi şi să cauţi echilibrul dintre material şi spiritual.

Vărsător

Rolul tău de vizionar are rădăcini în vieţile anterioare. Semnul tău zodiacal este asociat cu civilizaţia Atlantisului, insula fictivă din operele lui Platon. Nu e de mirare că eşti pasionat de tehnologie, de computere şi de sisteme simbolice ca zodiacul. Te afli aici ca să îţi foloseşti geniul pentru binele umanităţii.

Peşti

Eşti un suflet bătrân, iar lumina dragostei şi a compasiunii se aşterne asupra ta. Eşti foarte familiar cu sacrificul, poate ai în minte amintirii vii cu Iisus, fiind unul dintre discipolii săi într-o viaţă anterioară. Eşti învăţat să renunţi la binele tău pentru binele...umanităţii. Încearcă să te mai gândeşti şi la nevoile tale. 

Galerie foto
Tag-uri: , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Astrologie & Numerologie
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
22 iun