Când ştii că relaţia cu nativul Gemeni s-a terminat

Impulsivul nativ din zodia Gemeni se orientează imediat de îndată ce nu mai este îndrăgostit. Deşi se implică cu greu într-o relaţie serioasă, îşi ia rapid tălpăşiţa atunci când îşi pierde interesul. Itinerariul lui cuprinde relaţii de două-trei săptămâni. Dacă este într-o relaţie de durată, bărbatul Gemeni va încerca să se menţină pe poziţii peste termenul limită. Se supune singur torturii şi inventează fel şi fel de motive ca să rămână lângă perechea lui: "dar părinţii mei pur şi simplu o iubesc",. "cum să-i dau papucii unui manechin cu doctorat în biochimie?" Cu toate acestea, bărbatul Gemeni a părăsit deja relaţia în mintea lui. Iată semnele care anunţă că nu te mai doreşte:

Te alintă mai mult

Bărbatul Gemeni nu face aproape niciodată complimente. Dacă te alintă cu "păpuşa" sau "draga mea", e începutul sfârşitului. E mai clar ca oricând că nu te mai iubeşte.

Nu eşti aşa iute la minte ca el

Bărbatul Gemeni e pretenţios, uneori se comportă ca un snob căruia îi place să-şi etaleze gusturile fine şi avangardiste. Are nevoie de un partener la fel de fasolit ca el, care iubeşte cultura şi istoria, e creativ şi poartă conversaţii inteligente. 

Trebuie să aibă grijă de tine

Dacă vrei un bărbat care să te răsfeţe, găseşte un Taur sau un Rac. Gemenii nu au niciun interes să dezvolte un simţ parental cu tine, să te ocrotească şi să te ţină de mână când ai emoţii. El e băiatul etern care mai degrabă va continua să se joace decât să aibă grijă de tine.

Nicio scânteie

Relaţia cu bărbatul Gemeni nu trebuie scăpată din vizor, e musai să întreţii scânteia începutului cât mai mult posibil. Nativul din Gemeni se plictiseşte repede şi găseşte înlocuitor mai repede decât îţi imaginezi.

Tag-uri: , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 1

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

...într-o relaţie serioasă, îşi ia rapid tălpăşiţa atunci când îşi pierde interesul. Citește mai departe… Sursa: feminis.ro ...
Spune-ţi părerea
Alte articole din Astrologie & Numerologie
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
15 oct