Burrito pe post de mic dejun

In Reţete de 20 mar 2018

Seamănă cu o shaorma, dar este mult mai ușor de digerat și reprezintă un mic dejun excelent.

Timp: 10 minute
Dificultate: ușoară
Porţii: 2
Ingrediente:

2 tortilla (sau lipii libaneze), 2 ouă, 2 linguri fasole multicoloră la conservă, 100 g brânză tare, ketchup (sau orice alt sos)

Mod de preparare:

1. Se fierb ouăle tare și se fărămițează.

2. Se pun ouăle pe tortilla și se acoperă cu brânză rasă apoi se adaugă boabele de fasole.

3. Se rulează tortilla și se înfășoară fiecare rulou în foaie de copt, apoi se încălzesc timp de 5 minute în cuptor.

4. Se servesc tăiate pe jumătate, calde, cu sosul alături sau pus în interiorul lipiilor.

Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
25 apr