Biluțe din unt de arahide cu ciocolată

In Reţete de 23 ian 2018

Această rețetă deosebită este pe placul oricui și reprezintă desertul perfect pentru o petrecere a copiilor.

Timp: 1 oră și 30 minute
Dificultate: ușoară
Porţii: 32
Kilocalorii: 242/porție
Ingrediente:

1 cană și 1/3 pesmet, 3/4 cană unt topit nesărat, 3 căni arahide coapte fără coajă nesărate, 350 g ciocolată cu lapte topită, 450 g zahăr, ulei de arahide

Mod de preparare:

1. Se pun arahidele într-un bol mare și se mărunțesc fin apoi se adaugă ulei de arahide și se mixează până când se formează o pastă omogenă.

2. Se amestecă bine într-un castron mare pasta de arahide cu zahărul, pesmetul și untul.

3. Se formează biluțe din noua pastă obținută și se bagă la frigider pentru aproximativ 30 minute sau până când se întăresc.

4. Se scufundă biluțele din pasta de unt de arahide în ciocolata topită și se pun în forme de minibrioșe.

Tips: Se lasă ciocolata să se întărească înainte de a fi servite.

Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
23 oct