Printesa Diana

Rochii ale prinţesei Diana, expuse la Hong Kong înainte...

Citeste mai mult»
bon jovi

Un serial documentar despre Bon Jovi oferă detalii despre...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William participă la primul său angajament public...

Citeste mai mult»
prezentare

Casa de modă Dior a prezentat la New York o colecţie...

Citeste mai mult»
Monica

Monica Bîrlădeanu, dezvăluiri despre provocările...

Citeste mai mult»
amalia

Moştenitoarea tronului olandez a fugit în Spania din...

Citeste mai mult»
celine dion

Un documentar despre boala de care suferă Céline Dion va...

Citeste mai mult»
vin

Un restaurant din Italia oferă o sticlă de vin gratuită...

Citeste mai mult»
chefi

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu...

Citeste mai mult»
Guy Ritchie

Guy Ritchie revine pe marile ecrane cu un film despre o...

Citeste mai mult»
Stormy Daniels

Cine este Stormy Daniels, femeia aflată în centrul...

Citeste mai mult»
tuns

Top 5 stiluri ce revin la modă

Citeste mai mult»
pacanele

Fetele știu să se distreze: păcănele online cu modă și...

Citeste mai mult»
ulei

Beneficiile pentru sănătate ale uleiului de măsline

Citeste mai mult»
Harry și Meghan Markle

Harry şi Meghan vor produce două seriale Netflix despre...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Muzica lui Taylor Swift revine pe TikTok, chiar dacă casa...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William şi fiul său cel mare, George, au asistat...

Citeste mai mult»
portofel

Alegerea portofelului de damă din piele în funcție de...

Citeste mai mult»
Sebastian Stan

Sebastian Stan se transformă în tânărul Donald Trump în...

Citeste mai mult»
Bjorn Ulvaeus

Bjorn Ulvaeus a reflectat asupra succesului şi...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon nu va face apel la plasarea sa sub tutelă...

Citeste mai mult»
Alec Baldwin

Împuşcături mortale la filmările "Rust" - Alec Baldwin "a...

Citeste mai mult»
Jonathan Majors

Actorul Jonathan Majors scapă de închisoare pentru...

Citeste mai mult»
michael douglas

Michael Douglas a aflat, în cadrul emisiunii "Finding...

Citeste mai mult»
powerball

Un jucător la loteria Powerball a câştigat un jackpot de...

Citeste mai mult»
Sacha Baron Cohen si Isla Fisher

Sacha Baron Cohen şi Isla Fisher divorţează după 13 ani...

Citeste mai mult»
Reese Witherspoon

Compania actriţei Reese Witherspoon va produce un serial...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon a fost plasat sub 'tutelă consolidată'

Citeste mai mult»
gineco

Menopauza: Ce este, când apare și care sunt simptomele

Citeste mai mult»
Lenny Kravitz

Lenny Kravitz va concerta pe scena principală de la...

Citeste mai mult»
aldi

Celebrul chitarist american Al Di Meola revine în...

Citeste mai mult»
Baba Ramdevv

Cel mai important guru yoga din India, avertizat de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift este miliardară, potrivit clasamentului...

Citeste mai mult»
Billie Eilish

Billie Eilish, Nicki Minaj, Stevie Wonder, REM şi alţi...

Citeste mai mult»
canabis

Canabisul în scop recreaţional, legalizat în Germania, în...

Citeste mai mult»
scortisoara

Metoda cu scorţişoară care te ajută să slăbeşti mai repede

Citeste mai mult»
Dan Bittman

De ce preferă Dan Bittman transportul în comun față de...

Citeste mai mult»
ibacka

Andreea Ibacka, adevărul despre silueta ei. Cum se...

Citeste mai mult»
fasting

Legătura dintre „fasting“ și anxietate. Ce au descoperit...

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Problemele de sănătate, scandalurile şi neînţelegerile...

Citeste mai mult»

Alternative la banalul trening de sala!

De în Sport 7 noi 2008
Sala...comoditate, relaxare, confort, miscare, flexibilitate, adica trening! Clasicul trening este cel care ne-a satisfacut de-a lungul timpului toate nevoile pe care le-a pretins de la noi sala de sport. Sa fi apus oare epoca trening-ului? Nu neaparat, dar astazi cand toti designerii lupta pentru suprematie pe podium-ul inovatiei si originalitatii, clasicul trening incepe sa isi piarda din farmec si atractie. Afla care sunt alternativele treningului in sala de sport in functie de ultimele tendinte si fa din echipamentul de sala o latura a personalitatii tale.

Astazi, colantii, bustierele, tricourile, short-urile, maieurile sau  fustitele sunt nelipsite din salile de gimnastica, iar creatorii acestor echipamente nu s-au sfiit sa realizeze articole sportive nu numai “in voga” sau in “trend”, dar si cu un factor de utilitatate extrem de ridicat. Vom intalni in salile de sport top-uri care la prima vedere par banale, nediferentiindu-se prea mult de obisnuitele maieuri pe care le avem acasa si le purtam zi de zi. Insa materialele din care sunt create acestea sunt extrem de “multifunctionale”: ajuta la incalzirea/racirea corpului atunci cand temperatura depaseste limita normala, elimina anumite bacterii, sau lupta chiar impotriva transpiratiei. Sa nu mai spunem ca tehnologia utilizata in crearea acestor tipuri de echipamente favorizeaza miscarile corpului in antrenamente si “promoveaza” comoditatea, dar nu in detrimentul esteticii, ba dimpotriva chiar. O astfel de abordare a avut-o Adidas, care impreuna cu Stella McCartney, a realizat o colectie de echipamente sportive care imbina intr-un mod armonios confortul si utilitatea cu feminitatea si senzulitatea de care trebuie sa dea dovada orice femeie…chiar si in sala de sport. Iata cateva:

Adidas

Gym Legwarmer

Pentru ca sezonul de iarna se grabeste sa ne invadeze cu gerul ei apasator, si ne dorim ca picioarele noastre sa fie bine incalzite mereu, vei aprecia pantalonasii de gimnastica realizati de Stella McCartney pentru sala de gimnastica. Creati dintr-un material special care mentine caldura corpului constanta si fiind extrem de confortabili si moderni, sunt o alegere reusita pentru sezonul geros ce tocmai si-a intrat in gratii.

Dance Performance Long Sleeve Tee

Nu stiu de ce, dar parca si miscarile par mai frumoase si gratioase in sala de dans, imbracata fiind intr-o astfel de bluzita sport, dar totusi feminina, cu maneca lunga. Culoarea este la moda, fuchsia, iar modelul este extrem de modern si inovator. Stella ne demonstreaza ca putem face parada modei si in sala de sport. Fii altfel decat celelalte!

Dance Knit Shorts

Wow, mi-am zis de cum i-am vazut in colectia Stellei. Prima intrebare care mi-a trezit simturile a fost: acestia sunt panatalonasi pentru sala? Ei bine da, Stella ne recomanda e pereche de pantalonasi scurti, comozi, lejeri si extrem de in “trend”, cum ar spune designerii vestimentari. Cu o croiala originala, usor largi, dar nu incomozi, cu pliuri bine gandite si cu o talie care se muleaza dupa forma corpului tau, vei reusi sa atragi invidiile “camaradelor” de sala! Reinventeaza echipamentul obisnuit de sport si fii tu cea care aduce ultimele tendinte in sala de sport!

Studio tank


De ce sa mergi doar la sala, cand acest top te face sa si iesi in evidenta? Topul Stella Studio Tank are un design dorsal asemanator cu cel destinat alergatorilor, cu pliuri si cu o deschidere special creata  pentru a-ti scoate in evidenta spatele tau atragator. Nu are manecute si are un decolteu usor provocator, destinat sa atraga invidiile celor din jur. Culoarea galbena este o culoare vesela, vioaie care denota bunadispozitie si dorinta de distractie …unde altundeva decat la sala!

Studio Three-Quarter Tights


Acesti colanti trei sferturi sunt extrem de simpli, dar foarte stilati si la moda, in acest caz confortabilitatea primand in fata imaginii, deorece materialul din care sunt facuti este ideal pentru orele tale de gimnastica si pentru exercitiile de sala. Pantalonasii trei sferturi Stella se muleaza pe corpul tau, dar nu sunt foarte stramti, ci elastici permitand picioarelor tale sa se miste cu deplina libertate. Arata-ti rezultatele de la sala prin acesti colanti care iti va scoate in evidenta tot ce ai lucrat in ultimul timp la intensitate maxima,. Fii sexy si la sala!

 

Echipamentul de sport, atat pentru sala, cat si pentru alte sporturi a fost intotdeauna trening-ul, fie el mai largut, fie din bumbac, mulandu-se senzual pe trupurile “de invidiat” din sala de gimnastica si scotand in evidenta cele mai "apetisante" parti ale corpului. In functie de silueta pe care o aveai iti alegeai un astfel de trening.  Odinioara, cand mergeam la sala pentru antrenamentele de aerobic, preferam intotdeauna un trening lejer, mai larg care sa nu constituie o “piedica” in calea unor exercitii mai complexe si sa ma faca sa ma simt comod. Acelasi tip de trening l-am preferat si in activitatile sportive din exteriorul salii, cum ar fi muntele, padurea sau alte hobby-uri care presupuneau activitati fizice prelungite. A primat comoditatea in fata esteticii!

De acum insa, Reebok ne fera o gama larga de echipamente sportive care aduce utilitatea in pas cu moda, dezvoltand un “look” simplu, dar accesibil si cu bun gust, in culori vesele si “calduroase”.

Reebok

Cotton Pique


Un tricou confortabil, pentru zilele in care nu vrei sa iti expui prea mult din corpul tau, un inlocuitor al banalei bluze de trening, dar si al top-ului sau maieului. E o alegere draguta, la-ndemana si vesela, prin culoare, pentru zilele cand nu vrei sa te gandesti prea mult la ce sa te imbraci cand te duci la antrenamentele periodice de la sala. Acest tricou are o “amprenta” personala, gulerul cu detaliu negru pe decolteu si butonii extrem de sic de culoarea tricoului. Simte-te comoda si fara bluza de trening!

Short Bra Top


Pur si simplu cel mai comfortabil top pe care l-ai putea purta vreodata, dar si cel mai sexy si curajos in acelasi timp. Daca porti un astfel de top trebuie sa ai ce arata. Rezultatele de la sala trebuie sa fie graitoare pentru ca abdomenul este “la vedere”. Creat cu ajutorul tehnologiei X-Static topul are capacitatea de a-ti racori corpul atunci cand este supraincalzit si invers, de a-ti incalzi corpul atunci cand are o temperatura scazuta.. Omoara bacteriile si lupta impotriva transpiratiei…”ca o a doua piele, dar cu mai multe beneficii”.

Long Tank with Built in Bra Top

Acest maieu pare atat de simplu, si totusi este extrem de complex. Designul este unul care accentueaza foarte mult nevoile pe care le ai intr-o sala de sport. Comfortul si comoditatea primeaza, dar estetica se remarca printr-un decolteu nu prea generos, care inca pastreaza misterul si printr-o deschidere dorsala destul de generoasa, ca sa nu mai spunem de umerii dezgoliti de “prejudecati”, care vor incanta privirile in timpul antrenamentelor. Materialul din care e facut topul permite pielii sa respire in el si de asemenea, ajuta in miscarile din antrenametul tau.

Seamless 3/4 Tight

Acesti colanti au fost creati special pentru a-ti scoate in evidenta formele si trasaturile cele mai fine ale corpului. Realizati dintr-o singura bucata si fiind elastici, colantii trei sferturi sunt facuti pentru a scoate in evidenta "investitia" de la sala de sport. Fabricati din nylon si spandex si dintr-un material non-alergic, acesti colanti sunt o investitie pe termen lung, calitatea lor fiind extrem de buna. Tehnologia Play Dry tine umiditatea departe de corpul tau, mentinandu-te pe tot parcursul antrenamentului extrem de fresh. Elibereaza-te de prejudecati si afiseaza-ti "investitia"!

 

In timp, adaptandu-ne noilor “cerinte” ale societatii si noilor creatii ale marilor designeri, au inceput sa apara modele de trening care mai de care mai “fitoase” si mai cautate de femei. Marile brand-uri de echipamente sportive s-au ridicat la inaltimea ultimelor tendinte si au adus trening-ul in pas cu moda,  adoptand un“look” modern si sexy totodata Au aparut acele echipamente create fie din bumbac fie din alte materiale “jucause” care-si faceau de cap pe formele trupului nostru. Cele de bumbac scoteau in evidenta toate partile corpului si orice imperfectiune era ca si observata. Ne-am adaptat si acestor “curente” si am adoptat si astfel de “inovatii”. Puma vine in intampinarea noastra cu creatii “dulci” si dragalase, cu usoara tenta de babydoll si usor copilareasca pentru femei cu “suflet de copil”.
 
Puma

Babydoll outfit

Sala de gimnastica nu trebuie sa fie un loc in care sa fii nevoita sa iti lasi “simtul estetic” acasa sau sa te “depersonalizezi”,  transformandu-te in cu totul alta persoana. Pastreaza-ti “caracterul” si la sala si adopta tinute adaptate stilului tau obisnuit.

Noi iti prezentam un top Puma realizat dintr-un amestec de microfibre de polyester si elastan, cu bretele si decolteu adanc in forma de V, usor mulat in partea de sus, iar in partea inferioara larg, cu volane in stil babydoll. Comod si la moda, acest top se asorteaza perfect cu o pereche de colanti moderni si sexy, care iti valorifica si evidentiaza picioarele si evident, posteriorul.

Sexy-sport outfit

O tinuta sexy, dar sport, in care comoditatea si sex-appeal-ul primeaza in fata feminitatii. Daca esti o tipa cu un stil sport sau casual, dar sexy, si cu un corp bine lucrat, atunci acest outfit compus dintr-un top simplu, dar de efect si pantalonasi scurti, este special creat pentru tine. Tinuta un exemplu in care a te simti bine si a fi in forma echivaleaza cu a arata foarte bine.

Topul alb cu mici accente de culoare se completeaza perfect cu perechea de pantaloni scurti, legandu-se in partile laterale intr-un stil original si practic.

Tu ce porti in sala de sport? Spune-ne mai multe pe forum.

 

Tag-uri: , , , , , , , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Sport
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
19 apr