Timothée Chalamet

Timothée Chalamet îl va interpreta pe legendarul muzician...

Citeste mai mult»
Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger spune că săptămâna trecută i-a fost...

Citeste mai mult»
Bruce Springsteen

Bruce Springsteen va primi cea mai prestigioasă...

Citeste mai mult»
daddy

Proprietăţile rapperului Sean "Diddy" Combs din Los...

Citeste mai mult»
Anne Hathaway

Anne Hathaway a suferit un avort spontan într-o perioadă...

Citeste mai mult»
buchete

Cele mai populare flori pentru buchetele de mireasă

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Regele Charles este "frustrat" de ritmul său de...

Citeste mai mult»
olivia

Actriţa Olivia Colman spune că ar fi plătită mai bine...

Citeste mai mult»
Cameron Diaz

Actriţa Cameron Diaz, în vârstă de 51 de ani, şi soţul ei...

Citeste mai mult»
covaci

Liderul trupei Phoenix, Nicu Covaci, operat de urgenţă pe...

Citeste mai mult»
shakira

Shakira a lansat un nou album, intitulat „Las Mujeres Ya...

Citeste mai mult»
somn

Poziția de somn care poate provoca hipertensiune...

Citeste mai mult»
Oprah Winfrey inainte

Oprah Winfrey mărturiseşte că, timp de 25 de ani, a fost...

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Regele Charles al III-lea se simte ''foarte bine'', a...

Citeste mai mult»
tatoiu

Monica Tatoiu, atac la adresa Erikăi Isac și a piesei...

Citeste mai mult»
Aaron Taylor-Johnson

Actorul britanic Aaron Taylor-Johnson, marele favorit...

Citeste mai mult»
finlanda

Finlanda, ''cea mai fericită ţară din lume'' pentru al...

Citeste mai mult»
ceara

Sezonul estival se apropie, ce poți face pentru a avea...

Citeste mai mult»

Firea: Nu am discutat despre europarlamentare; acum...

Citeste mai mult»
fam

Cum poți alege pantofi de damă eleganți și confortabili?

Citeste mai mult»
Printul William & Kate Middleton

Familia regală britanică infirmă speculaţiile despre Kate...

Citeste mai mult»
Elon Musk

Elon Musk sugerează că faptul că foloseşte ketamină pe...

Citeste mai mult»
stormy

Fosta actriţă porno Stormy Daniels îşi prezintă versiunea...

Citeste mai mult»
Kate Middleton

Prințesa de Wales și prințul William, văzuți la o fermă...

Citeste mai mult»

Cum poți alege pantofi de damă eleganți și confortabili?

Citeste mai mult»
Naomi Campbell

Cariera îndelungată în lumea modei a lui Naomi Campbell,...

Citeste mai mult»
meta

O psiholoagă care sfătuia Meta a demisionat pentru că...

Citeste mai mult»
Pierce Brosnan

Pierce Brosnan a pledat vinovat pentru drumeţie în afara...

Citeste mai mult»
Meghan Markle

Meghan Markle a lansat un brand de lifestyle

Citeste mai mult»
Olivia Munn

Actriţa Olivia Munn a dezvăluit că a făcut dublă...

Citeste mai mult»
florin

Florin Salam, ridicat şi dus la audieri, sub acuzaţia de...

Citeste mai mult»
Matthew Perry

Testamentul actorului Matthew Perry a fost făcut public

Citeste mai mult»
camilla

Regina Camilla a primit propria păpuşă Barbie şi a glumit...

Citeste mai mult»
ponor

Cătălina Ponor, din nou mamă: “A doua noastră medalie”

Citeste mai mult»
al pacino

Al Pacino va lansa un volum de memorii în octombrie

Citeste mai mult»
bagaj

Lista pentru bagajul de maternitate: 3 lucruri absolut...

Citeste mai mult»
alergie

6 tipuri de alergii și ce trebuie să știi despre ele

Citeste mai mult»
bronsiolita

Un tratament preventiv privind bronșiolita are o...

Citeste mai mult»
gina

Smiley, declarații sincere despre despărțire și iubire:...

Citeste mai mult»
Al Pacino tată

De ce nu a menționat Al Pacino toţi nominalizaţii la...

Citeste mai mult»

Afla ce spune ziua ta de nastere despre tine!

De în Monden 19 feb 2010
Pe langa numarul care corespunde "drumului vietii" si despre care puteti afla mai multe aici, ziua de nastere poate spune extrem de multe despre personalitatea ta. Haide sa aruncam impreuna o privire!

1
 
Aceasta data confera nativului incredere in sine, putere si vointa. Solutiile sale la orice problema sunt spontane si cat se poate de originale. Totodata, cei nascuti in aceasta prima zi a lunii sunt mai putin dispusi sa acorde atentie detaliilor, preferand mai degraba sa abordeze situatiile in maniera proprie, adica direct. Chiar daca sunt din cale afara de sensibili, acesti nativi vor incerca sa-si tina la adapost sentimentele.

2

Esti sensibila si plina de afectiune iar intuitia este punctul tau forte. Numarul doi este puntea ta catre societate si te va ajuta sa legi o multime de prietenii si sa-ti atragi foarte multi colaboratori pe plan profesional. Cu toate acestea, cand starea ta de spirit nu este tocmai buna, ai tendinta sa devii agitata intr-un grup mare de persoane.  In astfel de momente de oboseala sau de tensionalitate starea ta emotionala este fluctuanta si risti sa sari rapid de la lacrimi la optimism debordant si invers.

3

Acest numar iti confera vitalitate si vointa de a depasi orice problema. Energia lui 3 te ajuta sa te reface destul de rapid dupa un esec si iti da curajul de a te avanta din nou in lupta. Uneori, pentru a te meneja psihic, ai tendinta de a trata cu superficialitate micile probleme cotidiene si de a ramane oarecum nepasatoare la reactiile celorlalti. Ai o abilitatea innascuta de a te exprima in public iar in societate faci intotdeauna o impresie buna. Pe plan sentimental esti plina de afectiune, insa sensibilitatea ta exagerata uneori te poate expune dezamagirilor in dragoste.

4

Faptul ca te-ai nascut in aceasta zi te ajuta sa-ti imbunatatesti abilitatile de manager si capacitatea de a-ti organiza activitatile in detaliu. Ai un stil de viata disciplinat si in tot ceea ce faci pui pasiune si seriozitate.  Simtul responsabilitatii este o alta trasatura pozitiva de caracter. Pe plan emotional esti sincera si onesta insa preferi sa-ti tii sentimnetele sub control chiar si atunci cand relatia a depasit stadiul de inceput. Aceasta inhibitie se manifesta si fata de persoanele din aturajul tau, cu care poti sa comunici fara probleme dar pe care nu le lasi sa se apropie prea mult de tine. Esti extrem de practica si atenta la detalii. Intr-un cuvant exista o anumita doza de incapatanare si de rigiditate ce caracterizeaza numarul patru.

5

Esti o persoana sociabila acre lucreaza foarte bine cu oamenii si in conditii de stress. Comunci excelent cu cei din jur si ai un talent deosebit in a-ti sustine punctul de vedere in fata unor grupuri de oameni. Esti perfectionista si iti doresti ce e mai bun de la viata. Plina de energie si de initiativa, vei simti din cand in cand nevoia unei schimbari si nu ai nevoie de mult timp de gandire pentru a pune ideea in practica. Inteligenta si spiritul tau analitic te ajuta sa "radiografiezi" corect problemele cu care te congrunti. Nevoia de viteza, ritmul rapid in care iti traiesti viata te pot face sa te plictisesti  rapid de rutina zilnica si sa pornesti in cautatare unor obiective demne de aspiratiile tale.

6

Faptul ca te-ai nascut in aceasta data te ajuta sa-ti constientizezi cat se poate de clar calitatile, defectele si responsabilitatile pe care le ai fata de ceilalti si fata de viata in general. Esti sincera si deschisa cu cei din jur si nu ramai indiferenta la problemele lor. In esenta, 6 este un numar predestinat persoanelor generoase, gata oricand sa dea o mana de ajutor acolo unde este nevoie.

7

Est perfectionsita si, intr-o oarecare masura egocentrista, perocupata mai mult de propriile probleme decat de ale celorlalti. Esti capabila sa gandesti in termeni abstracti si sa diseci problemele cu care te confrunti, impunandu-ti totodata sa le abordezi cu cat mai multa obiectivitate. Chiar daca in aparenta esti "o femeie de fier" aceasta este doar o fatada, pentru ca in interior esti deosebit de sensibila si de generoasa. Pe plan profesional iti place sa fii tu cea care da ordinele insa esti genul de sef care vrea sa se inteleaga bine cu angajatii. Nu-ti place sa muncesti de una singura si nici sa te izolezi de cei din jur, asadar pui mare accent pe munca in echipa si pe aportul fiecarui membru. Esti incapatanata si perfectionista.

 8

Faptul ca te-ai nascut in aceasta data te recomanda pentru domeniul atat de nesigur al afacerilor si marketingului. Cu toate acestea tu ai abilitati innascute de a lucra cu banii si de a te arunca in afaceri care par riscante dar care pot fi profitabile pe termen lung. Inca din primii ani de munca vei incerca sa-ti pui pe picioare propria afacere pentru a nu mai fi nevoita sa depinzi de nimeni. In afaceri este precauta si de incredere in relatie cu ceilalti parteneri. Ai asadar toate sansele ca, sub auspiciul acestui numar norocos, sa reusesti sa strangi destul de multi bani intr-un timp cat mai scurt.

9

Numarul noua este al persoanelor idealiste cu convingeri spirituale si sociale inalte. Iti este foarte usor sa lucrezi cu oamenii tinand cont ca vorbim despre o persoana generoasa, toleranta si nu in ultimul rand extrem de inteligenta. Nu ramai indiferenta la problemele celorlalti si nu eziti sa dai o mana de ajutor atunci cand situatia o cere. Mai mult, pe langa aspectele ce tin strict de partea profesionala ai tendinta de a te implica in tot felul de actiuni caritabile si de a te sincrie in ong-uri pentru a apara cauzele semenilor tai. Energia lui te face de multe ori sa dai mai mult decat ar trebui sa primesti in schimb.

10 (1)

Esti energica si independenta. In general esti increzatoare in fortele tale iar modul in care abordezi problemele si situatiile cu care te confrunti este de cele mai multe ori original. Te plictisesti usor de activitatile banale, care nu te solicita din punct de vedere intelectual prin urmare modalitatea ta de a aborda viata si oamenii este una directa, fara ocolisuri. Tinzi sa fii dominatoare si sa-ti impui punctul de vedere.

11 (2)

Acest numar te face sa fii idealista si visatoare. Intercationezi foarte bine cu oamenii deoarece tendinta ta este de a comunica si de a rezolva pe cale amiabila conflictele. Urasti discutiile in contradictoriu, violenta, nu-ti place sa-ti impui punctele de vedere saiu sa-I domini pe ceilalti. Preferi calea echilibrului si a diplomatiei. Latura ta spirituala este puternic dezvoltata motiv pentru care pui foarte mare accent pe religie si pe traditie. In acelasi timp inteligenta te face sa ramai ancorata in realitate, insa preferi sa traiesti mai degraba in lumea ideilor abstracte, sa fii un formator de opinii, decat sa faci lucruri palpabile.

12 (3)

Esti direct influentata de energia lui 3. Pe langa toate trasaturile corespunzatoare acestui numar si pe care le-am enumerate mai sus, poti da dovada de inclinatii artistice care, educate, pot face din tine un scriitor, un musician sau un pictor de succes.
 
13 (4)

Esti direct influentata de energia lui patru. Esti totodata o persoana practica, bine ancorata in realitate, care, pana la un punct are tendinta de a-i domina pe ceilalti. Muncesti din greu pentru a-ti atinge obiectivele si niciodata in viata nu te multumesti cu putin. In viata privata ai tendinta de a-ti ascunde sntimnetele in timp ce pe plan profesional intoleranta ta fata de greseli si insistenta cu care incerci sa-ti impui ideile pot sa-i irite pe angajati.

 14 (5)

Vezi caracteristicile celor nascuti in data de 5. Iubesti compania oamenilor, iti place sa interactionezi cu ei si sa te pui in slujba lor sau a unor idealuri nobile. Esti organizata, atenta la detalii, rapida in reactii si in gandire. Nu-ti place sa pierzi nicio clipa fara sa intreprinzi ceva pentru tine sau pentru cei dragi iar cand lucrurile nu ies intocmai cum ti-ai dorit tu risti sa devii nerabdatoare si tensionata. Nu-ti place rutina si incerci sa ocolesti activitatile monotone.

15 (6)

Esti profund atasata de casa si de familie. Energia lui 6 (5+1) te recomanda ca pe un partener de cursa lunga si ca pe un parinte cu abilitati pedagogice innascute. Abordezi orice problema familiala sau profesionala cu maturitate si responasbilitate, motiv pentru care toti cei din jur vorbesc despre tine ca despre o persoana de incredere. Indiferent unde te afli, acasa sau la serviciu, iti place armonia si intelegerea dintre oameni. Pe plan profesional preferi te bazezi mult pe spiritual de observatie cu care te-a inzestrat cifra sase. Cand ai de rezolvat o problem ate bazezi pe ratiune dar si pe instinct.

16 (7)

Esti in general o persoana singuratica , dornica mai degraba sa lucreze singura decat intr-o echipa. Aceasta tendinta nu se datoreaza neaparat lipsei de incredere in fortele proprii, ci mai degraba dorintei de fi independenta si de a nu lucra in conditii de stress. Cu toate acestea pe plan profesional ai suficient de multe calitati care sa te propuna pentru o slujba buna sau chiar pentru pozitia de leader. Dupa o perioada in care ai muncit sustinut simti nevoia sa te retragi in solitudine pentru a te odihni si pentru a-ti reevalua prioritatile. Ai inclinatii spre domeniul tehnic sau al stiintelor exacte insa latura ta spirituala puternic dezvoltata te va conduce, de multe ori, la o contradictie de principii. Datorita firii tale solitare cercul tau de prieteni va fi destul de reastrans insa cei care vor dori sa-ti ramana aproape sunt cei care au reusit sa patrunda dincolo de cochilia in care te ascunzi uneori. Misterioasa si greu de inteles, reprezinti o provocare in ochii barbatilor dar si pentru cei care vor sa te cunoasca mai bine. Faptul ca vezi lucrurile putin diferit fata de majoritatea celor din jur incercand totodata sa abordezi situatiile cu care te confrunti intr-o maniera proprie, fara a solocita ajutorul cuiva, te fac deosebita in ochii celor din anturajul tau iar cei care nu reusesc sau nu-si doresc sa te cunoasca indeajuns de bine pot sa ajunga sa te considere putin ciudata. In concluzie esti o persoana cu oi natura duala: trairile tale profunde sunt controlate de logica, inteligenta ta este dublata de o latura spirituala foarte bine dezvoltata. Intr-un cuvant, esti foarte diferite de majoritatea celor cu care intri in contact.

17 (8)

Din punct de vedere financiar esti o norocoasa: nu exista afacere pe care sa o inchei si care sa-ti aduca un beneficiu cat de mic si asta datorita datorita inteligentei tale si capacitatii de a aprecia corect oportunitatile care se ivesc pe parcurs. Esti foarte precauta cand vine vorba de banii tai, dar asta nu te face mai putin onesta si de incredere. Ai capacitatea de a administra sume mari de bani si de a incheia afaceri profitabile in interseul tau sau al firmei pe care o reprezinti. Esti ambitioasa si obiectiva iar firea ta conservatoare si precauta te impiedica sa-ti exprimi sentimentele in mod direct.

18 (9)

Chiar daca lucrezi si interactionezi bine cu oamenii, esti genul de persoana care ate nevoie de un spatiu al sau pentru a se manifesta liber. Iti place sa fii leader, sa inchei colaborari, sa inchei afaceri profitabile insa castigul nu-l pastrezi doar pentru tine ci il imparti cu cei din jur. Generoasa si toleranta, esti genul de persoana care ia parte la actiuni caritabile dand un exemplu despre ceea ce ar trebui sa insemne responsabilitatea sociala. Ai vizuni largi despre lume si despre viata si reprezinti un model pentru cei care iti impartasesc principiile. Cu toate acestea preferi sa-ti trasezi de la bun inceput o limita in  ceea ce priveste afisarea sentimentelor, pentru a nu fi prinsa pe picior gresit.

19 (1)

Esti energica si hotarata, calitati ce te vor ajuta sa depasesti cu bine obstacolele care iti apar in cale. De multe ori preferi sa raportezi tot ce se intampla in jur la tine, de unde rezulta o doza ceva mai mare de subiectivitate in ceea ce priveste modul in care judeci oamenii si situatiile cu care te intalnesti. Nu-ti plac regulile insa le respecti din dorinta de a nu incalca libertatile celorlalti. Esti genul de persoana care nu se da in laturi din fata unei provocari, din dorinta de a acumula cat mai multa experienta si in domenii cat mai vaste. Cu toate acestea, 19/1 este un numar al persoanelor care razbesc singure prin viata, asadar iti va lua destul de mult timp sa gasesti persoana potrivita langa care sa-ti intemeiezi o familie. Desi esti o persoana calma si echilibrata, asteptarea si nepotrivirile de situatii te fac sa devii nerabdatoare si tensionata.

 

20 (2)

Esti genul de persoana care se simte foarte bine in compania celorlalti. Sensibilitatea si generozitatea ta te fac sa interactionezi extrem de bine chiar si cu persoane despre care nu stii prea multe, motiv pentru care reusesti sa legi foarte usor prietenii. Observatia este valabila si in afaceri: spontaneitatea si transparenta de care dai dovada atunci cand vrei sa inchei o afacere te fac extrem de placuta in ochii viitorilor tai parteneri care nu ezita sa bata palma cu tine. Desi esti o femeie puternica, ai momente in care simti ca puterile incep sa te paraseasca si devii tensionata sau depresiva. Din fericire esti suficient de motivata sa treci peste astfel de momente si sa cauti partea pozitiva a experientelor prin care treci.

21 (3)

Dinamica si nerabdatoare, risti sa tratezi unele probleme cu superficialitate, din dorinta de a ajunge cat mai repede la linia de sosire. Ai o abilitate innascuta de a discuta cu oamenii si de a-i face pe acestia sa treaca de partea ta. Chiar daca detaliile si rutina te plictisesc, esti o persoana practica si rationala, care apreciaza un lucru bine facut.

22 (4)

Cand te confrunti cu o problema nu mai stai pe ganduri si treci la rezolvarea ei in cea mai directa maniera posibila. Chiar daca metodele tale sunt pe cat se poate de originale pe atat de ciudate, nu te lasi pana cand nu gasesti o solutie. In linii mari esti o femeie curajoasa, care nu ezita sa ia decizii si sa-si asume totodata si consecintele acestora si care vede munca sustinuta ca pe cea mai directa si sigura cale de a ajunge la succes. In primii ani de activitate, chiar daca nu ai experienta necsara pentru a promova rapid intr-un domeniu, nu eziti sa iei pe umerii tai sarcini importante, iar acest lucru este valabil pentru toate compartimentele vietii tale: relatii, familie, slujba. Esti incapatanata si oarecum rigida in idei: nu accepti sa fii contrazisa si nu accepti ideile altora decat daca sunt foarte bine argumentate. Ai idealuri inalte si in general iti fixezi obiective importante in viata. Esti un leader capabil sa-i mobilizeze pe cei din jur insuflandu-le totodata spiritual de echipa. Te straduiesti sa-ti tii emotiile in frau, motiv pentru care esti predipusa din cand in cand la tensiuni nervoase.

23 (5)

Iti plac provocarile si schimbarile si nu suporti sa stai prea mult intr-un loc . Pe plan profesional te straduiesti sa ajungi cat mai repede in varf dupa care iti acorzi o perioada de respiro pentru a-ti analiza realizarile si esecurile si pentru a-ti fixa un obiectiv si mai inalt. Nu-ti place rutina si incerci sa-ti condimentezi viata cu realizari si mici placeri. Iti faci prieteni foarte usor din randul persoanelor care au aceleasi hobby-uri ca si tine, cel mai important fiind, in cazu, tau, calatoriile.
 

24 (6)

Esti genul de persoana interesata de bunul mers al societatii, dar care nu se multumeste sa stea pe margine si sa dea sugestii, prefernad mai degraba sa ia atitudine si sa-i mobilizeze si pe ceilalti. Nu-ti plac situatiile situatiile tenionate, iar cand vine vorba de a media un conflict esti persoana cea mai potrivita. Chiar daca faci fata cu brio provocarilor profesionale, in sanul familiei gasesti energia care te face sa abordezi viata cu entuziasm si incredere. Prin natura ta esti facuta sa protejezi si sa-i sprijini pe cei dragi.

 
25 (7)

In cazul tau vorbim despre o persoana cu un simt practice dezvoltat: decat sa te pierzi in lumea abstracta a ideilor, preferi sa iei atitudine si sa faci lucruri concrete atat in folosul tau cat si al celor din jur. Esti ambitioasa si perfectionista si reusesti sa-ti domini sentimentele chiar daca, de multe ori, nu exista niciun motiv intemeiat pentru a nu avea incredere in cei din jur. In orice caz, pui mai mult accent pe ratiune decat pe emotii si stii cum sa-ti valorifici calitatile la fel de bine cum ai invatat sa-ti minimalizezi defectele.

26 (8)

Esti facuta sa te efirmi in lumea afacerilor: ca si Midas, tot ce atingi trasnformi in aur sau...in bani! Esti un bun manager dar si un afacerist iscusit. Nu-ti este teama sa iei decizii si sa-ti asumi responsabilitati iar satisfactiile materiale de care te vei bucura in viata se vor datora in egala masura ambitiei si tenacitatii tale.

27 (9)

Desi iti place compania oamenilor, ai nevoie de timp si de spatiu pentru a fi tu insati. Esti insa generoasa si extrem de receptiva fata de problemele celorlalti, gata sa sar in ajutorul celor neajutorati si care nu au un umar pe care sa se sprijine. Decat sa dai din coate riscand sa-i ranesti pe ceilalti, pereferi sa parcurgi drumul vietii cu rabdare si atentie, oprindu-te din cand in cand pentru a respira sau pentru a face un bine. Esti capabila sa oferi mult, fara a accepta ceva in schimb.

28 (1)

In cazul tau vorbim de o persoana hotarata, cu viziuni largi. Ai multa energie si idei originale care te ajuta sa promovezi rapid pe plan profesional. Nu este de mirare ca persoanele nascute pe aceasta data se axeaza pe un domeniu si prefera sa se perfectioneze pe acesta decat sa schimbe jobul sau sa se reprofileze. Esti asadar o persoana consecventa si perfectionista, care, gratie inteligentei sale reuseste sa faca fata cu brio provocarilor.

29 (2 sau 11)

Data ta de nastere se poate reduce la 11, care, asa cum bine stim, este unul dintre numerele de baza in numerologie, sugerand un caracter puternic dar si o persoana  norocoasa, cu o directie bine stabilita in viata. Daca mergem mai departe, 11 se reduce la 2 numar ce caracterizeaza o persoana idealista si visatoare, cu vizuni foarte largiu despre lume si viata.  

30 (3)

Pentru a te simti bine si in largul tau ai nevoie de spatiu sa te desfasori. In acelasi timp nu esti genul de persoana care sa accepte ordine de la ceilalti, preferand mai degraba sa munceasca mult pentru a ajunge in postura de leader. Din fericire norocul iti surade iar oportunitatile profesionale se ivesc la tot pasul prin urmare nu-ti ramane decat sa profiti de ele. Ai foarte mari sanse sa te afirmi intr-un domeniu ce are directa legatura cu scrisul si nu este exclusa posibilitatea ca peste ani sa ajungi un scriitor de renume. Pe langa aceasta trasatura ai o multime alte calitati artistice, la care se adauga o imaginatie vie si debordanta. Chiar daca ai o fire de artist esti hotarata sa obtii tot ce este mai bun de la viata iar orice hotarare o iei in deplina cunostinta de cauza, fara sa eziti si fara sa te temi de consecinte.

31 (4)

Esti dependenta de munca prin uramare abordezi orice sarcina cu seriozitate. Aceste calitate te recomanda ca pe un angajat de incredere care va promova extreme de repede, cu atat mai mult daca lucreaza intr-un domeniu care are legatura directa cu finantele. Pentru a rezolva o problema apelezi la logica insa exista si o nota de originalitate de care dai dovada in identificarea solutiei. Iti place sa calatoresti si chiar daca esti considerate uneori ca fiind o persoana rigida si incapatanata, nu-ti place singuratatea motiv pentru care ai toate sansele sa te casatoresti foarte repede. In opinia ta ai nevoie de stabilitate si de singuranta pentru a reusi in viata.
 

Tag-uri: , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 2

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Oana Scarlet (22.02.2010, 13:14)
Hello!Am corectat, mea culpa! Multumesc pentru observatie! Lucrand cu atatea cifre, la un moment dat mai pierzi randul:)
Răspunde-i
Ana-Maria Mitrescu (20.02.2010, 10:36)
Buna! cred la numerele 23 si 24 s-a gresit numarul din paranteza...
Răspunde-i
Spune-ţi părerea
Alte articole din Monden
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
28 mar