8 semne că este un nemernic sub acoperire

De în Dragoste & Sex 17 iul 2016

Ţi s-a întâmpat cu siguranţă să dai peste un tip care părea de treabă, iar ceva mai târziu să constaţi că dincolo de ambalajul iniţial se ascunde un narcisist, gelos sau pasiv-agresiv. Din fericire, există câteva semne care îl dau de gol, aşa că urmăreşte-le cu atenţie şi te vei scuti de bătăi de cap pe termen lung.

"Încearcă să descoperi un tipar", recomandă terapeutul şi expertul în relaţii Julie Hanks. "Toţi avem uneori un comportament nesănătos sau ajungem să manipulăm, dar devine problematic când există un tipar constant de comportament care pare nelalocul lui."

Iată o serie de semne care trădează un individ care nu e ceea ce pare:

1. Îţi transmite un mesaj neplăcut într-o manieră frumoasă

Dacă îţi vorbeşte urât sau îţi spune ceva nelalocul lui folosind un ton blând şi apelând la dorinţa de a fi complet sincer, asta nu înseamnă că gestul în sine nu este nepotrivit. Dacă face comentarii răutăcioase, după care îţi spune că a glumit şi că iei lucrurile mult prea în serios, iarăşi s-ar putea să ai lângă tine un nemernic sub acoperire.

2. Se supără când eşti ocupată

Tinzi să fii flatată că vrea să petreacă fiecare clipă cu tine. Însă e important să analizezi cum reacţionează când nu eşti disponibilă. Un bărbat în adevăratul sens al cuvântului va fi capabil să îşi exprime dezamăgirea şi să îţi spună că îi va fi dor de tine, fără să te facă să te simţi vinovată că ai şi alte planuri. Un nemernic sub acoperire va bate din picior şi te va face să regreţi că nu i-ai acordat tot timpul de care dispui şi că ai ale să te vezi şi cu prietenii sau familia.

3. Îţi cumpără lucruri care nu sunt genul tău

Dacă te tot trezeşti cu tot soiul de cadouri care nu se potrivesc cu look-ul şi stilul tău de viaţă, ai putea să îi pui la îndoială intenţiile. Poate fi vorba despre un bărbat care încearcă să te schimbe, deghizându-şi intenţiile în generozitate.

4. Te lasă pe tine să decizi

Deşi pare un gest frumos, poate ascunde o lipsă de sinceritate. Dacă este de acord cu toate deciziile pe care le ei, fie are alte intenţii şi vrea să îţi ia ochii cu această atitudine, fie nu se cunoaşte suficient şi atunci se mulează perfect după felul tău de a fi.

5. Vorbeşte urât despre fostele partenere

Dacă se comportă exemplar cu tine, dar nu are cuvinte frumoase despre niciuna dintre fostele partenere şi dă vina pe ele pentru faptul că relaţia lor nu a funcţionat, sunt şanse mari să facă la fel şi cu tine. Există două versiuni ale fiecărei poveşti, iar dacă el se descrie ca fiind victima în fiecare situaţie, probabil nu îţi spune tot adevărul.

6. Te supraveghează constant

Comunicarea este importantă, iar un apel din când în când, pentru a vedea ce mai faci, este perfect normal. Cu toate acestea, dacă îţi cere raportul mereu, poate fi semn de gelozie sau de lipsă de încredere în sine şi în parteneră, chiar dacă o ascunde sub semnul grijii pe care ţi-o poartă.

7. Toate relaţiile lui cu sexul opus sunt tensionate

Dacă nu tratează cu respect celelalte femei din viaţa lui sau vorbeşte despre ele fără pic de respect, trebuie să fii atentă, fiindcă sunt şanse mari ca tu să nu faci excepţie pe viitor.

8. Nu arată alte emoţii

Dacă este mereu zâmbitor şi plăcut tot timpul, şansele ca el să nu fie sincer sunt foarte mari. Adulţii sănătoşi exprimă o gamă largă de emoţii, de la fericire la tristeţe, teamă, surprindere sau ruşine, iar dacă el le simte, dar nu le afişează, există, în mod clar, o problemă.

Tag-uri: , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 1

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

...iar ceva mai târziu să constaţi că dincolo de ambalajul iniţial se ascunde un narcisist, gelos sau pasiv-agresiv. Citește mai departe… Sursa: feminis.ro ...
Spune-ţi părerea
Alte articole din Dragoste & Sex
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
22 iun