armani

Giorgio Armani nu mai exclude vânzarea imperiului său de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift a lansat un nou album, gata să doboare toate...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon, decorat de Ucraina pentru sprijinul său în...

Citeste mai mult»
Harry Styles

O admiratoare a lui Harry Styles, încarcerată după ce i-a...

Citeste mai mult»
Printesa Diana

Rochii ale prinţesei Diana, expuse la Hong Kong înainte...

Citeste mai mult»
bon jovi

Un serial documentar despre Bon Jovi oferă detalii despre...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William participă la primul său angajament public...

Citeste mai mult»
prezentare

Casa de modă Dior a prezentat la New York o colecţie...

Citeste mai mult»
Monica

Monica Bîrlădeanu, dezvăluiri despre provocările...

Citeste mai mult»
amalia

Moştenitoarea tronului olandez a fugit în Spania din...

Citeste mai mult»
celine dion

Un documentar despre boala de care suferă Céline Dion va...

Citeste mai mult»
vin

Un restaurant din Italia oferă o sticlă de vin gratuită...

Citeste mai mult»
chefi

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu...

Citeste mai mult»
Guy Ritchie

Guy Ritchie revine pe marile ecrane cu un film despre o...

Citeste mai mult»
Stormy Daniels

Cine este Stormy Daniels, femeia aflată în centrul...

Citeste mai mult»
tuns

Top 5 stiluri ce revin la modă

Citeste mai mult»
pacanele

Fetele știu să se distreze: păcănele online cu modă și...

Citeste mai mult»
ulei

Beneficiile pentru sănătate ale uleiului de măsline

Citeste mai mult»
Harry și Meghan Markle

Harry şi Meghan vor produce două seriale Netflix despre...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Muzica lui Taylor Swift revine pe TikTok, chiar dacă casa...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William şi fiul său cel mare, George, au asistat...

Citeste mai mult»
portofel

Alegerea portofelului de damă din piele în funcție de...

Citeste mai mult»
Sebastian Stan

Sebastian Stan se transformă în tânărul Donald Trump în...

Citeste mai mult»
Bjorn Ulvaeus

Bjorn Ulvaeus a reflectat asupra succesului şi...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon nu va face apel la plasarea sa sub tutelă...

Citeste mai mult»
Alec Baldwin

Împuşcături mortale la filmările "Rust" - Alec Baldwin "a...

Citeste mai mult»
Jonathan Majors

Actorul Jonathan Majors scapă de închisoare pentru...

Citeste mai mult»
michael douglas

Michael Douglas a aflat, în cadrul emisiunii "Finding...

Citeste mai mult»
powerball

Un jucător la loteria Powerball a câştigat un jackpot de...

Citeste mai mult»
Sacha Baron Cohen si Isla Fisher

Sacha Baron Cohen şi Isla Fisher divorţează după 13 ani...

Citeste mai mult»
Reese Witherspoon

Compania actriţei Reese Witherspoon va produce un serial...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon a fost plasat sub 'tutelă consolidată'

Citeste mai mult»
gineco

Menopauza: Ce este, când apare și care sunt simptomele

Citeste mai mult»
Lenny Kravitz

Lenny Kravitz va concerta pe scena principală de la...

Citeste mai mult»
aldi

Celebrul chitarist american Al Di Meola revine în...

Citeste mai mult»
Baba Ramdevv

Cel mai important guru yoga din India, avertizat de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift este miliardară, potrivit clasamentului...

Citeste mai mult»
Billie Eilish

Billie Eilish, Nicki Minaj, Stevie Wonder, REM şi alţi...

Citeste mai mult»
canabis

Canabisul în scop recreaţional, legalizat în Germania, în...

Citeste mai mult»
scortisoara

Metoda cu scorţişoară care te ajută să slăbeşti mai repede

Citeste mai mult»

7 numere care au dat naştere unor superstiţii ABSURDE

Numărul 13 este deja faimos şi este considerat a fi "cu ghinion". Dar nu este singurul număr care ar atrage după sine ghinionul. Multe alte numere sunt evitate, nedorite şi considerate "ghinioniste" datorită unor superstiţii sau chiar din cauza unor accidente sau evenimente nefericite în care au fost implicate acestea.

numere superstitii

Iată mai jos un top ce conţine 7 numere de la care au luat naştere câteva superstiţii absurde

Numărul 39

Superstiţia se datorează presupusului "blestem al numărului 39". Numărul 39 este evitat în Afganistan, mai ales în Kabul. Potrivit credinţei populare, un proxenet ar fi deţinut cândva o maşină care avea pe plăcuţele de înmatriculare numărul 39 şi a locuit într-o casă ce avea numărul 39 inclus în adresă.

De asemenea, există speculaţii care arată că ura faţă de numărul 39 se datorează unei forme vechi de calcul, numită "abjad". Nimeni nu deţine detalii concrete despre originea acestei superstiţii şi originea ei, dar oamenii evită "reputaţia" numărului 39.

Numărul de telefon 0888 888 888

Compania bulgară de telefonie mobilă Mobitel a suspendat numărul de telefon 0888 888 888 după ce trei oameni care au avut acest număr au murit în decursul a 10 ani. Primul utilizator al numărului a fost Vladimir Grashnov, fostul CEO al companiei. El a murit în 2001. S-a spus atunci că a murit de cancer, deşi au existat speculaţii cum că ar fi fost otrăvit de un rival.

Mai târziu, numărul a fost alocat unui "lord" al drogurilor, Konstantin Dimitrov, care a murit în Olanda, atunci când a mers să îşi inspecteze aspecte ce ţineau de afacerea lui ilegală. Presa străină scrie că rivalii din mafia rusească ar fi fost în spatele morţii lui Konstantin Dimitrov.

A treia persoană care a folosit numărul acesta de telefon a fost, de asemenea, un traficant de droguri, Konstantin Dishliev. Acesta a murit în apropierea unui restaurant din Sofia, Bulgaria. După moartea sa, compania de telefonie Mobitel a suspendat numărul şi nu l-a mai alocat nimănui de atunci.

Numărul 11

Ai senzaţia că atunci când te uiţi la ceas, vezi adeseori ora 11.11? Deoarece "11.11" pare să fie o oră mai notabilă comparativ cu alte momente pe care le vezi pe ceasul tău, ai mai multe şanse să îţi aminteşti că te-ai uitat la ceas la această oră. Acest lucru a dus la naşterea fenomenului "11.11", în cadrul căruia oamenii cred, în mod greşit, că se uită la ceas mai des la ora 11.11. Acest fenomen a fost subiectul filmului 11/11/11, lansat în cinematograf în data de 11 noiembrie 2011.

Adepţii teoriilor conspiraţiei folosesc numărul 11 fie referitor la asasinarea preşedintelui Kennedy, fie cu privire la atacurile din 11 septembrie 2001. Turnurile Gemene de la World Trade Center au stat unul lângă celălalt, formând un "11" uriaş. Avioanele au intrat în turnurile gemene în ziua de 11, luna a-9-a. Iar dacă calculezi 9 + 1 + 1, vei obţine ca rezultat 11.

Mai mult ziua de 11 septembrie a fost a 254-a zi a anului 2001, iar 2+5+4 este egal cu 11. Primul avion care a intrat în turnuri a fost Zborul cu numărul 11.

Numărul 17

În Italia, numărul 17 este perceput ca fiind un număr cu ghinion. 17 simbolizează moartea, deoarece este scris "XVII" în cifre romane, iar "XVII" poate fi rearanjat pentru a forma "VIXI", care înseamnă "Am trăit". "VIXI" este un cuvânt scris adeseori pe pietrele funerare romane.

Numărul 17 poate fi considerat cu ghinion şi prin prisma Marelui Potop, care a început pe data de 17 februarie (unul dintre puţinele evenimente cu o dată explicită, menţionată în Biblie). În "la smorfia", un sistem numeric utilizat pentru a interpreta visele, 17 înseamnă ghinion.

Unele hoteluri nu au camera cu numărul 17, iar unele avioane din cadrul companiei aeriene Alitalia nu au rândul de scaune cu numărul 17. Când ziua a 17-a din lună pică într-o zi de vineri, este considerată, de asemenea, zi cu ghinion.

superstitii

Numărul 250

În China, numărul 250 este considerat o insultă. În mandarină, numărul se pronunţă "er bai wu", care înseamnă "imbecil". Dar ca alternativă, mai poate fi pronunţat şi "liang bai wu" sau "er bai wu shi", care nu au sensuri negative.

Folosirea numărului 250 ca insultă ar putea avea originile în China antică. Pe atunci, monedele din cupru erau încă în circulaţie, 1000 de monede fiind unitatea standard de măsură. Jumătate din acea unitate (500) se referea la "ceva sau la cineva inferior", iar jumătate din 500 (adică 250) se referea la "cineva sau ceva în mod clar inferior".

Numărul 7

Multe culturi consideră 7 ca fiind un număr norocos, dar în China, acesta înseamnă abandon, furie sau moarte. A şaptea lună a calendarului chinezesc este numită "Luna Fantomă", iar oamenii cred că fantomele sunt eliberate în această perioadă. Unii chinezi, cu toate acestea, o văd ca pe o lună neutră, deoarece ziua îndrăgostiţilor la ei pică în data de 7 iulie (adică luna a şaptea).

Alţi oameni au observat o legătură referitoare la numărul 11 în jurul cifrei 7, în special în cazul accidentelor aviatice. În 2014, mai multe avioane s-au prăbuşit în Ucraina, Mali şi Taiwan, într-o perioadă de 7 zile, începând cu ziua de 17 iulie. Zborul MH17 a fost doborât la ora 17.17 în estul Ucrainei. Avionul implicat a fost un Boeing 777, care a fost folosit de compania aeriană timp de 17 ani (17/07/1997 - 17/07/2014).

Un elicopter indian s-a prăbuşit la ora 17.00, iar şapte pasageri au murit. În data de 07/07, un elicopter Mi-171 folosit de militarii vietnamezi s-a prăbuşit la 7.37. Iar lista continuă cu cel mai faimos dezastru aerian, avionul companiei Malaysian Airways, care era Zborul MH370.

Numărul 26 (şi, implicit, 8)

Numărul 26 este considerat cu ghinion în India. Cutremurul din 2001, care a ucis 20.000 de oameni, s-a întâmplat în data de 26 ianuarie. Tsunamiul din 2004 care s-a produs în Oceanul Indian, care a omorât peste 230.000 de oameni, s-a petrecut în data de 26 decembrie.

Mai multe bombe au explodat în oraşul indian Guwahati pe data de 26 mai 2007. Alte atacuri cu bombă din 2008 au avut loc în data de 26 iulie 2008. Acestea au fost urmate de atacurile teroriste din Mumbai care au avut loc în 26 noiembrie, acelaşi an.

În numerologie, suma numerelor 2 şi 6 este 8, despre care se crede că provoacă distrugere şi că aduce ghinion. Numerologii ne sfătuiesc ca ceremoniile de căsătorie şi alte evenimente favorabile să nu fie stabilite în a opta zi din lună, indiferent de luna aleasă. Sursa.

Galerie foto
Tag-uri: , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Astrologie & Numerologie
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
20 apr