Horoscop 2017 - Un an al EXTREMELOR pentru Balanţe,...

Citeste mai mult»

Horoscop IANUARIE 2017 - Ninge cu BANI pentru Berbeci,...

Citeste mai mult»

Nu reîncălzi niciodată aceste 7 alimente - Devin TOXICE!

Citeste mai mult»

Adaugă SARE în şampon pentru...

Citeste mai mult»

Horoscop DECEMBRIE 2016 - NEPLĂCERI în dragoste pentru...

Citeste mai mult»

De ce e bine să ţii în cameră un pahar cu apă, sare şi oţet

Citeste mai mult»

Ai tăiat ceapa GREŞIT până acum - ACEASTĂ metodă te...

Citeste mai mult»

Ai grupa sanguină 0? Ce spune asta despre personalitatea...

Citeste mai mult»

Cum se comportă ZODIILE atunci când încep o relație serioasă

Citeste mai mult»

Vrei să păstrezi un bărbat lângă tine? Majoritatea...

Citeste mai mult»

De ce să NU mănânci niciodată pâinea la restaurant

Citeste mai mult»

ACEŞTI oameni nu au voie să consume ghimbir - Află dacă...

Citeste mai mult»

Cum să faci o coroniță de Crăciun dintr-un UMERAȘ

Citeste mai mult»

SECRETUL unei vieţi sexuale excelente: Majoritatea...

Citeste mai mult»

Paradoxul Vărsătorului: Găseşte dragostea ADEVĂRATĂ...

Citeste mai mult»

Înfăşoară-ţi aceste părţi ale corpului în folie de...

Citeste mai mult»

Cum se bea, de fapt, apa cu lămâie

Citeste mai mult»

Testul psihologic elveţian îţi dezvăluie 8 trăsături SECRETE

Citeste mai mult»

3 semne care trădează atracţia sexuală

Citeste mai mult»

Afecţiunile inimii, vindecate fără medicamente - Iată cum

Citeste mai mult»

Truc INDIAN: Aşa păstrezi un pepene PROASPĂT timp de 6 LUNI

Citeste mai mult»

Compatibilitate: Cum îl faci să creadă că eşti ALEASA...

Citeste mai mult»

Secretul damelor de companie: De ce nu poartă NICIODATĂ...

Citeste mai mult»

Medicii NU îi dădeau mai mult de 48 de ore de trăit:...

Citeste mai mult»

Nu mânca NICIODATĂ această parte din PUI - Efectele sunt...

Citeste mai mult»

Horoscop AUGUST 2016 - LOVITURĂ sub centură pentru...

Citeste mai mult»

Cercetătorii dau VERDICTUL: De ce au femeile ORGASM

Citeste mai mult»

Femeile care fac asta la duş îşi DUBLEAZĂ riscul de CANCER

Citeste mai mult»

De ce cămăşile de damă se închid invers decât cele...

Citeste mai mult»

Poarta către Iad, descoperită în Brazilia

Citeste mai mult»

Cum dai jos 50 de kilograme - SECRETELE femeilor care au...

Citeste mai mult»

Cum îndepărtezi mirosurile neplăcute din pantofi, peste...

Citeste mai mult»

La ce folosesc găurile laterale ale tenişilor

Citeste mai mult»

Zodiile, aşa cum nu le-ai mai văzut: Eşti NOROCOS dacă...

Citeste mai mult»

A slăbit 18 kilograme cu ACESTE 4 trucuri JAPONEZE

Citeste mai mult»

Metoda indiană de îndepărtare a punctelor negre

Citeste mai mult»

Nu te-a mai sunat? Iată explicaţia: Ce vor, de fapt,...

Citeste mai mult»

Ai grijă când cumperi cartofi - Dacă arată AŞA sunt TOXICI!

Citeste mai mult»

Licoarea pe bază de piper, care te scapă de kilogramele...

Citeste mai mult»

Horoscopul APARENŢELOR: Ai judecat GREŞIT fiecare zodie

Citeste mai mult»

7 numere care au dat naştere unor superstiţii ABSURDE

Numărul 13 este deja faimos şi este considerat a fi "cu ghinion". Dar nu este singurul număr care ar atrage după sine ghinionul. Multe alte numere sunt evitate, nedorite şi considerate "ghinioniste" datorită unor superstiţii sau chiar din cauza unor accidente sau evenimente nefericite în care au fost implicate acestea.

numere superstitii

Iată mai jos un top ce conţine 7 numere de la care au luat naştere câteva superstiţii absurde

Numărul 39

Superstiţia se datorează presupusului "blestem al numărului 39". Numărul 39 este evitat în Afganistan, mai ales în Kabul. Potrivit credinţei populare, un proxenet ar fi deţinut cândva o maşină care avea pe plăcuţele de înmatriculare numărul 39 şi a locuit într-o casă ce avea numărul 39 inclus în adresă.

De asemenea, există speculaţii care arată că ura faţă de numărul 39 se datorează unei forme vechi de calcul, numită "abjad". Nimeni nu deţine detalii concrete despre originea acestei superstiţii şi originea ei, dar oamenii evită "reputaţia" numărului 39.

Numărul de telefon 0888 888 888

Compania bulgară de telefonie mobilă Mobitel a suspendat numărul de telefon 0888 888 888 după ce trei oameni care au avut acest număr au murit în decursul a 10 ani. Primul utilizator al numărului a fost Vladimir Grashnov, fostul CEO al companiei. El a murit în 2001. S-a spus atunci că a murit de cancer, deşi au existat speculaţii cum că ar fi fost otrăvit de un rival.

Mai târziu, numărul a fost alocat unui "lord" al drogurilor, Konstantin Dimitrov, care a murit în Olanda, atunci când a mers să îşi inspecteze aspecte ce ţineau de afacerea lui ilegală. Presa străină scrie că rivalii din mafia rusească ar fi fost în spatele morţii lui Konstantin Dimitrov.

A treia persoană care a folosit numărul acesta de telefon a fost, de asemenea, un traficant de droguri, Konstantin Dishliev. Acesta a murit în apropierea unui restaurant din Sofia, Bulgaria. După moartea sa, compania de telefonie Mobitel a suspendat numărul şi nu l-a mai alocat nimănui de atunci.

Numărul 11

Ai senzaţia că atunci când te uiţi la ceas, vezi adeseori ora 11.11? Deoarece "11.11" pare să fie o oră mai notabilă comparativ cu alte momente pe care le vezi pe ceasul tău, ai mai multe şanse să îţi aminteşti că te-ai uitat la ceas la această oră. Acest lucru a dus la naşterea fenomenului "11.11", în cadrul căruia oamenii cred, în mod greşit, că se uită la ceas mai des la ora 11.11. Acest fenomen a fost subiectul filmului 11/11/11, lansat în cinematograf în data de 11 noiembrie 2011.

Adepţii teoriilor conspiraţiei folosesc numărul 11 fie referitor la asasinarea preşedintelui Kennedy, fie cu privire la atacurile din 11 septembrie 2001. Turnurile Gemene de la World Trade Center au stat unul lângă celălalt, formând un "11" uriaş. Avioanele au intrat în turnurile gemene în ziua de 11, luna a-9-a. Iar dacă calculezi 9 + 1 + 1, vei obţine ca rezultat 11.

Mai mult ziua de 11 septembrie a fost a 254-a zi a anului 2001, iar 2+5+4 este egal cu 11. Primul avion care a intrat în turnuri a fost Zborul cu numărul 11.

Numărul 17

În Italia, numărul 17 este perceput ca fiind un număr cu ghinion. 17 simbolizează moartea, deoarece este scris "XVII" în cifre romane, iar "XVII" poate fi rearanjat pentru a forma "VIXI", care înseamnă "Am trăit". "VIXI" este un cuvânt scris adeseori pe pietrele funerare romane.

Numărul 17 poate fi considerat cu ghinion şi prin prisma Marelui Potop, care a început pe data de 17 februarie (unul dintre puţinele evenimente cu o dată explicită, menţionată în Biblie). În "la smorfia", un sistem numeric utilizat pentru a interpreta visele, 17 înseamnă ghinion.

Unele hoteluri nu au camera cu numărul 17, iar unele avioane din cadrul companiei aeriene Alitalia nu au rândul de scaune cu numărul 17. Când ziua a 17-a din lună pică într-o zi de vineri, este considerată, de asemenea, zi cu ghinion.

superstitii

Numărul 250

În China, numărul 250 este considerat o insultă. În mandarină, numărul se pronunţă "er bai wu", care înseamnă "imbecil". Dar ca alternativă, mai poate fi pronunţat şi "liang bai wu" sau "er bai wu shi", care nu au sensuri negative.

Folosirea numărului 250 ca insultă ar putea avea originile în China antică. Pe atunci, monedele din cupru erau încă în circulaţie, 1000 de monede fiind unitatea standard de măsură. Jumătate din acea unitate (500) se referea la "ceva sau la cineva inferior", iar jumătate din 500 (adică 250) se referea la "cineva sau ceva în mod clar inferior".

Numărul 7

Multe culturi consideră 7 ca fiind un număr norocos, dar în China, acesta înseamnă abandon, furie sau moarte. A şaptea lună a calendarului chinezesc este numită "Luna Fantomă", iar oamenii cred că fantomele sunt eliberate în această perioadă. Unii chinezi, cu toate acestea, o văd ca pe o lună neutră, deoarece ziua îndrăgostiţilor la ei pică în data de 7 iulie (adică luna a şaptea).

Alţi oameni au observat o legătură referitoare la numărul 11 în jurul cifrei 7, în special în cazul accidentelor aviatice. În 2014, mai multe avioane s-au prăbuşit în Ucraina, Mali şi Taiwan, într-o perioadă de 7 zile, începând cu ziua de 17 iulie. Zborul MH17 a fost doborât la ora 17.17 în estul Ucrainei. Avionul implicat a fost un Boeing 777, care a fost folosit de compania aeriană timp de 17 ani (17/07/1997 - 17/07/2014).

Un elicopter indian s-a prăbuşit la ora 17.00, iar şapte pasageri au murit. În data de 07/07, un elicopter Mi-171 folosit de militarii vietnamezi s-a prăbuşit la 7.37. Iar lista continuă cu cel mai faimos dezastru aerian, avionul companiei Malaysian Airways, care era Zborul MH370.

Numărul 26 (şi, implicit, 8)

Numărul 26 este considerat cu ghinion în India. Cutremurul din 2001, care a ucis 20.000 de oameni, s-a întâmplat în data de 26 ianuarie. Tsunamiul din 2004 care s-a produs în Oceanul Indian, care a omorât peste 230.000 de oameni, s-a petrecut în data de 26 decembrie.

Mai multe bombe au explodat în oraşul indian Guwahati pe data de 26 mai 2007. Alte atacuri cu bombă din 2008 au avut loc în data de 26 iulie 2008. Acestea au fost urmate de atacurile teroriste din Mumbai care au avut loc în 26 noiembrie, acelaşi an.

În numerologie, suma numerelor 2 şi 6 este 8, despre care se crede că provoacă distrugere şi că aduce ghinion. Numerologii ne sfătuiesc ca ceremoniile de căsătorie şi alte evenimente favorabile să nu fie stabilite în a opta zi din lună, indiferent de luna aleasă. Sursa.

Galerie foto
Tag-uri: , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Astrologie & Numerologie
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
22 feb