10 semne sigure să ești amăgită

De în Dragoste & Sex 14 sep 2017

O relație este ceva complicat și fragil. Între doi oameni care se iubesc este foarte greu să păstrezi relația exact așa cum a fost în primul an, iar când sentimentele s-au dus, unii sunt incapabili să admită acest lucru și încep să mintă.

Următoarele 10 schimbări de comportament ar trebui să te îngrijoreze.

1. Se sperie când îi atingi telefonul

Unii oameni nu suportă să le fie atinse lucrurile personale. Penturu ei, este foarte neplăcut, dar dacă i-ai luat din întâmplare telefonul să te uiți la ceas sau să i-l duci când sună și el reacționează exagerat de negativ, atunci ceva ciudat se întâmplă acolo.

2. Stă des peste program

Câteodată, când oamenii spun că au multă muncă la birou, chiar așa este, dar uneori este doar o banală acoperire pentru o aventură la locul de muncă sau dorința de a sta departe de partener. Ar trebui să lămuriți situația printr-o discuție foarte serioasă, deoarece se presupune că până nu de mult vă grăbeați amândoi acasă, ca să stați mai mult timp împreună.

3. Este gelos fără motiv

În cantități mici, gelozia este benefică, în primul an de relație este chiar plăcută, deoarece îți oferă sentimentul că ești iubită. Totuși, dacă după o bună perioadă de timp partenerul începe să fie gelos fără să-i dai vreun motiv, poate că el însuși are anumite probleme nelămurite.

4. Nu se mai simte bine cu manifestările de dragoste în public

De multe ori ne lipsește dragostea celor din jur  și oamenii se bucură când o capătă, dar dacă te apropii de partenerul tău și el se simte stânjenit, este mai bine să te oprești și să cauți motivul.

5. A dispărut intimitatea

O viață intimă activă este importantă pentru buna funcționare a cuplului, dar dacă la început există prea multă pasiune între parteneri, atunci este posibil ca aceasta să se estompeze în timp. Absența totală a vieții sexuale este un mare semn de îngrijorare. Pentru a vă salva relația, trebuie să stați de vorbă și să vă lămuriți fiecare ce este în sufletul celuilalt.

6. Nu aveți planuri comune de viitor

De obicei, partenerilor le place să discute despre viitorul lor, mai ales în primii ani ai relației. Trebuie să puteți vorbi despre unde veți locui și câți copii veți avea, iar dacă, la un moment dat, nu mai puteți discuta depre planurile voastre comune de viitor, încercați să vă lămuriți ce anume s-a schimbat.

7. Prea multe cadouri fără vreun motiv anume

Toată lumea adoră să primească cadouri, cu atât mai mult femeile, care se simt precum zeițele în acele momente. Ce se întâmplă însă în momentul în care partenerul începe brusc să-ți dea mai multe cadouri decât de obicei ține doar de relația voastră. La început, probabil că vei fi încântată de situație, dar mai târziu vei pune la îndoială comportamentul lui.

8. Își schimbă brusc starea de spirit

Există multe situații stresante în viața noastră, de aceea toată lumea este predispusă la schimbări de stare. Cu toate acestea, dacă sunt prea multe situații complicate și ești sigură că nu e vorba despre probleme la muncă ar fi mai bine să aveți o discuție deschisă și să remediați situația.

9. Schimbă subiectul în timpul unei disucții serioase

Momentul și locul pentru discuțiile serioase trebuie alese cu mare grijă. Dacă partenerul refuză chiar și în cele mai potrivite momente să discutați lucruri esențiale pentru viitorul vostru, este un semn că evită pur și simplu astfel de discuții, deoarece nu este interesat. Acesta este un semn că ar trebui să te îngrijorezi.

10. Nu te prezintă familiei și prietenilor

Dacă deja vă întâlniți de ceva vreme, iar partenerul refuză să te prezinte prietenilor și familiei ar fi cazul să-ți pui unele întrebări. Dacă are intenții serioase, n-ar trebui să ezite. Dacă spune că nu este pregătit, n-ar trebui să-i găsești tot timpul scuze, poate că nu ocupi un loc destul de important în sufletul lui.

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Dragoste & Sex
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
22 iun