10 semne că partenerul nu te mai iubește

De în Dragoste & Sex 11 aug 2017

Orice detaliu, din fiecare zi, îți arată dacă partenerul tău simte aceleași lucruri pentru tine ca la începutul relației. Aceste semne îți pot arăta și ceea ce, de obicei, eviți să conștientizezi, adică faptul că dragostea pe care o simțeai la un moment dat nu mai este la fel.

Aceste mici detalii sunt foarte importante pentru fiecare relație, deoarece ele determină dacă funcționează sau nu corect și dacă se va întrerupe la cel mai mic semn de greutăți în viață, tocmai de aceea este foarte important să nu le ignori.

1. Nu mai este drăgăstos

Dacă observi că partenerul tău nu-ți mai acordă deloc atenție și tot ceea ce face este să încerce să atragă atenția altcuiva, atunci poate că ar fi timpul pentru tine să treci la altcineva, deoarece aici dragostea s-a terminat. Cel mai bun lucru pe care îl poți face în astfel de situații este să te concentrezi pe propria persoană.

2. Se gândește mereu la altcineva

Este foarte ușor de observat așa ceva, deci dacă observi că partenerul tău nu mai este interesat de persoana ta și mintea îi zburdă prin alte părți, este momentul să purtați o discuție foarte serioasă  și să decideți împreună ce este de făcut. Dacă ignori așa ceva înseamnă că nu mai ai deloc grijă de sentimentele tale.

3. Nu aveți subiecte de discuție

Dacă partenerul tău nu se mai artă interesat de nimic din viața ta și nu mai aveți subiecte comune de discuție, înseamnă că nu mai sunteți potriviți unul pentru celălalt și ideal ar fi să vă duceți pe drumuri separate.

4. Te învinovățește mereu pentru orice se întâmplă

Dacă iubitul tău te învinovățește mereu pentru absolut orice s-ar întâmpla în neconcordanță cu așteptările lui, atunci cel mai bun lucru pe care îl poți face este să-l părăsești.

5. Nu vă mai susțineți unul pe celălalt

Pur și simplu el nu mai suportă să stea în preajma ta, indiferent de ce s-ar întâmpla, este chiar plictisit de tine, se poartă urât și orice ai face este insuficient. Dacă te afli în această situație, atunci ar trebui să-ți vezi de treaba ta, deoarce meriți ceva mai bun.

6. Are mereu o scuză pentru absența de acasă

Mereu lucrează, se duce în călătorii de afaceri, călătorește, se joacă diverse pentru a se relaxa sau se întâlnește cu prietenii la o băută și nu te ia niciodată cu el. Când se întâmplă așa ceva el nu te mai iubește și probabil are deja pe altcineva în viața lui.

7. Nu te mai include în planurile lui

Dacă are în continuare planuri pentru viitorul lui, dar nu te mai include în ele, atunci este posibil să nu știe cum să încheie relația cu tine și ar fi mai bine să lămuriți situația.

8. Este nepoliticos cu tine

Când partenerul uită de toate momentele frumoase pe care le-ați petrecut împreună și își aduce aminte doar de certurile avute nu mai are rost să încerci să repari ceva și ar trebui să vă despărțiți definitiv.

9. Nu îți dă explicații

De obicei, partenerul consideră că nu mai are rost să se justifice în fața ta, pentru că nu te mai consideră parte din viața lui, drept pentru care nu trebuie să-ți mai dea nici o explicație pentru ceea ce face. Tu nu mai contezi pentru el, deci de ce să mai fiți împreună?

10. Te urăști și te rănești singură

Te rănește prin minciunile pe care le spune, prin faptul că te înșală, nu îți mai povestește nimic, prin toate acetea te face să te urăști pe tine însăți deoarece ai impresi că nu te ridici la nivelul lui și crezi că este numai vina ta pentru deteriorarea relației. Aici ar trebui să spui stop și să-ți dai seama că focul dragostei s-a stins. Părăsește-l și vezi-ți de viața ta, meriți să fii fericită.

Tag-uri: , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Blonda cu Ferrari

19 iul 2018

Pretul pentru gard

16 iul 2018

Jale mare

16 iul 2018
Alte articole din Dragoste & Sex
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
23 iul